Dec 12, 2007

luciatips från Metro

TIDENS ANDA - det vi pratar om just nu: Hämta gratis kondomer på P6 expeditionen på 4e våningen i AF-borgen i Lund mellan 10-12 och 14-16. Det är faktiskt lucia. Man vet aldrig var hon och stjärngossarna har varit.

Lucia likes it easy
Lucia likes AC/DC

Strykrock med Switchblade + slömangel med Kongh + skånsk aprock med Babian + punkrock med Pretty whores of manhattan = Luciakväll på Debaser. Kongh har dessutom blivit nominerade till årets rock/metal pris i P3 guld, så passa på att se dom innan de blir stora i Japan och Tyskland och får rubriker som ”det nya Hives”. Kom ihåg att du får entrén tillbaka om du äter på Debasers diner mellan 19-22. Starta kvällen med en Debaserburgare och ett par ordentliga öronproppar.
Lusserock, Debaser, N parkgatan 2, Malmö, 19-03, 60 kr

Lucia på Hellnight
Pepparkakor, fri entré och stans hårdaste rock-djs har samlats på Adelgatan 2 för Hellnights årliga lussevaka. Det blir hårdrock, vanlig rock, svartrock, dödsmetall, black metal, punkrock, heavy metal, psychobilly och industri. Neonperuk, luciakrona och nu grave kläder är kvällens snyggaste Lucia-look.
Hellnight lussevaka, Adelgatan 2, Malmö, 22-03, fri entré

One Night Of Passion med The poodles
Rockbandet The poodles slog igenom i förra årets melodifestival med låten ”One Night Of Passion”, sen dess har de turnerat dygnet runt, sålt platina och varit förband till Hammerfall på deras europaturné. Nya albumet heter ”Sweet Trade”, där bland annat Peter Stormare är med på ett spår. Eller som Twisted Sisters skulle säga ”- What do you want to do with your life? – I WANT TO ROCK!”
The poodles, Kulturbolaget, Bergsgatan 18, Malmö, 20-00, på scen 21.00, 195 kr, 13 år

Psykpop på Metro
Psykedeliska 60-tals popbandet The Mad Mans Moustache spelar ett litet öldoftande kroggig på Metro. De verkar rara för de är killar och så har de Blonde Redhead, Forest & Crispian, Monoton, The Works, Procol Harum och Dungen som vänner på Myspace. Om det säger er något alltså. Kolla in dom själva på myspace.com/themadmansmoustache.
The mad mans moustache, Metro, Kristianstadsgatan 14, Malmö, 22-01, fri entré

Stonerrock
På Bodoni har de ny meny som går under namnet Castros Kitchen varje onsdag till lördag. 10 kronor per gäst går till de hemlösas julfest och tanken är att man även i fortsättningen ska samla in pengar till välgörenhet genom den mat man säljer. Du kan bland annat äta hamburgare med kött, kalkon eller vego, vegetarisk soppa, pannkakor och massa olika röror med pommes. Efter 22.00 är det sedan klubb Green Doom med stoner-psyk-rockbandet Black Hole på scen.
Green Doom, Bodoni, Bergsgatan 20, Malmö, fri entré mellan 18-22, sedan 60 kr mellan 22-03

No comments: