Aug 2, 2008

Madonna - Papa dont preach



åh jag svimmade igår av lyckan för sofia leander sa att jag påminde om madonna i papa dont preach videon och att jag skulle få den vinylsingeln JAY! därför blir det utan tvivel dagens soundtrack.

nu ska jag snart träffa mattias kroon på nöjesguidenkontoret, sedan ska vi ner till smygläsningen på dockan. det blev med andra ord inget stanley cup festande med champagne ur bucklan vilket grämer mig till magont, men flygbiljetterna skulle kosta 1700 tur och retur och jag orkar inte äta bönor resten av månaden för att betala 2000 kr för fyra dagar i stockholm. det är faktiskt lika mycket som en enkelbilljett till new york eller kairo eller rom. mmm jag sa rom.

inflyttningsfest + rundgångparty!






igår var det roligt - jag skulle till debaser-annas inflyttningsfest på en av malmös snyggaste gator, men så fastnade jag på chatten med sax-killen och i telefon med lukas, så jag var sen och för svettig för att ha på mig några kläder så jag sprang dit i mina shorts och svalaste tröja och som tur var började det regna vilket svalkade något. hos anna hade de satt upp bord och fint på utegården och det var som en dröm av fantastiska tjejer - anna storåkers, sofia petersen, karin arbsjö, sofia leander, gaby ryd och massa fler! vi pratade husdjur (jag sa att santo gillade opera och skor), och försökte hålla i sofies nya hund som var alldeles glad och snygg, och sen gick vi vidare till rundgångpartyt och drack öl och tokdansade till mina favorit nörd-djs. sen fick jag lite öl-dåndimpen och köpte en falafel och gick hem och däckade. MEOW FRÄSSS!

Jul 31, 2008

Ghost World how totally amazing



favorit i repris.

Tessan hiphop bling


*Uh* fer reals uh

Tjej


Det förvånar mig ibland, men bara litet, när jag tittar mig omkring och ser hur tjejig jag är. Jag vill fortfarande ha rosa heltäckningsmatta, nattlinne, alfkuddar och vara med i ett brudigt nördsorority.

Presenter!


Jag fick tjejpresenter igår från andreas haugaard för han hade åkt ändå till new york för att fynda detta.

Jul 29, 2008

här är jag och syrran:



eller egentligen är det john belushi i "deltagänget".

kim carnes




kim carnes - "draw of the cards"

Jul 28, 2008

Ikväll är det family guy kväll men jag önskar det vore peanuts kväll med charlie brown



pappa svensson på glid




om pappa hade ägt en hotellkedja sa han att jag skulle heta kiruna svensson. tur det. syrran skulle heta ängelholm svensson. den 2a augusti ska vi gå på nhl-fest med den äkta stanley cupen i stockholm. jag får handsvett bara jag tänker på det! sen ska vi äta surströmming också. så bra. jag siktar tydligen på att gå upp tio kilo i sommar.

pappas hockeydagbok www.skrattinatten.blogspot.com

ferrari


åkes ferraridator. det var den billigaste. HUMOR!

vapnet






det vore kul om min gamla darling-kollega emi gunér var med i bandet vapnet, för då hade hon hetat GUNNER på amerikansk mark vilket ju är ett vapen.

eller glöm det.

www.myspace.com/vapnet

rundgång gatufest





(D) WORK IT

BRÖLLOP!!














det har hänt så mycket nu och min adapter till datorn har pajjat och beter sig skumt (får en ny imorgon), så jag har inte kunnat data så mycket, men såhär var det ungefär: i onsdags var pappa och carina och hälsade på, de hade miniskånesemester och var i falsterbo och bodde på hotell och här i malmö på savoy. vi åt på lilla torg på onsdagskvällen och på torsdagsmorgonen sprang jag ner för att hinna äta hotellfrukost tillsammans med dom (savoy hade glutenfritt bröd! TVÅ sorter + laktosfria mjölkprodukter!!), innan de for tillbaka upp stockholm de jäkla cityborna. torsdagskvällen spenderade jag som bekant i helsingborg där det var helsingborgsfestival med massa langos, brunbrända mallis-skåningar och solhattar i omlopp. jag drack vin med sax-killen (som i själva verket heter åke), och vapnet i en park och sen gick vi till grand hotell där de bodde och tog en öl i baren innan jag och åke gick till tivoli där han skulle spela skivor innan konserten. jag pillade mest på åke och skivorna för de var jättebra och sen var det spelning med efterföljande öl i logen där även malmöborna kristofer jonzon och animal five-victor hängde eftersom de var förband. sen drack vi mer och mer öl och satt vi på en skithög stol inne på vinylbaren innan vi blev utkörda vid stängningsdags och gick och la oss. i fredags var jag en snabbis på rundgångs fest på möllevångsfestivalen och kite spelade och alla tyckte det var skitdålig, men yvonne-killen som spelade skivor var rätt rolig och jag och krets-henrik kihlberg (min gamla benny hill bästis!) vaktade dörren in till butiken. i lördags var jag på moa och eriks bröllop vid båstad i hovs hallar (ni vet där det är så snyggt och de har spelat in schack-scenen i "det sjunde inseglet"), det var varmt och vackert och moa och erik var bedårande och jag och min kavaljerska anna storåkers hade 20 minuter på oss att byta om från det att vi kom dit tills att vigseln började, men vi klarade det och anna fick inte dåndimpen fastän det var 30 grader varmt och hon hade på sig sin fina varma leksandsdräkt. det var kul på väg dit också för anna kom och hämtade mig i sin bil så vi hade mini road trip och pratade om MÄN vi gillar och MUSIK vi inte gillar (vad är tokio hotel egentligen?). jag tror vi var fyra singlar på bröllopet - jag, anna, uff-marie och fashion-philip från stockholm och vi umgicks och dansade och drack konjak och åt god mat och fotade och minglade. sen sov vi över på hotellet och dagen efter stannade jag och anna till i båstad där vi badade och jag var en mes över att få sand på fötterna och gnällde litet tyst och så åt vi vi frukost på samma ställe som robert wells så vi blev tvungna att fota rapsody in rock scenen som höll på att monteras upp på väg till stranden. när jag kom hem till malmö igen var jag så bakis att jag inte visste att det kunde vara sant och sov periodvis tills det blev måndag, det vill säga idag och då klippte jag äntligen håret så det blev mia farrow kort igen. hej då DAGBOKEN!

p.s detta var det tredje bröllop jag varit på i hela mitt liv och jag blir alltid helt nervös för jag har inte pluggat tillräckligt mycket av magdalena ribbings sociala regler för att veta hut, så jag känner mig alltid lite som långben som närsomhelst ska förstöra något eller ramla in i tårtan eller ramla ut för en klippa (fast det gjorde jag ju inte).

vote no on "eart mother"




varför alla ska ha den här jord-morsan vibben med hippieklänningar utan bh under så fort de blir på tjocken har jag ingen aning om. det är fult och till ingen nytta för vare sig bnp´n (det ser ut att vara billiga material), eller för den estetiska allmännyttan. om jag gör en biologisk slip och ska vara gravid ser jag helst att jag gör det i rosemarys baby stil.