Nov 8, 2008

Santo i mystrance


Han slutar inte!

dagens rånaroffer oufit LOL / fickrånad på möllan





jag blev av med min fickråningsoskuld idag. jag, åke, tommie och maina skulle thrifta och började på marknadsbörsen, sveriges sunkigaste loppis©, på fricksgatan i malmö. innan har jag varit där fem minuter åt gången eftersom jag får tuppjuck av fattiga stånd, men nu var jag där länge och trängdes och så tittade jag ner och min väska hade öppnats och plånboken avlägsnada. jag blev skitlack, ringde och spärrade korten och polisanmälde det. cpn. om någon ska ficktjuva någon kan de ju ta saker av någon som inte har en trasig jacka från -95 till att börja med, det KAN vara ett tecken på att någon INTE är tät. jävla nötter.

så jag var upprörd ett tag och det var någon i sällskapet som helt plötsligt kom med som inte hälsade och jag tänkte inte göra det heller men sen hittade jag en jättefin grå jacka med päls som jag provade på humana second hand, och så fick jag en spegel med hästtryck av åke och en jättefin röd korgväska som ser ut som en fez och så vinkade jag av åke vid bussen till göteborg och mötte upp tommie och maina igen vid mrs brown när även hanna hallborg hade anslutit sig och det var trevligt så vi gick till moccasin och drack rödvin och tommie och maina åt stekt sill med potatismos och lingon som kan vara en av sveriges godaste påfund i matväg.

10 poäng för lång mening.

Nov 7, 2008

all whirlwind, heat and flash med åke
















igår jobbade jag med engelska översättningar, hade två möten, slutade jobba vid kvart i åtta, träffade åke på vinylbaren, tog en öl, gick hem och bytte om och åt middag, gick tillbaka till vinylbaren och drack öl med bästa malmöskivnördarna och såg åke aka james ausfahrt klättra på bord och sjunga till mikaels ausfahrt skivspelande, det var så bra och jag fick dessutom hångla och mer därtill. 10 poäng.

Nov 5, 2008

james ausfahrt imorgon torsdag + dagens tips

imorgon spelar åke (aka james ausfahrt) live med sin walkman-orkester på vinylbaren! det blir roligt.
http://www.oresundsregionen.se/sv/evenemang/430/all-whirlwind-heat-and-flash-med-james-ausfahrt-live/index.aspx

kvällens tips är makro pastell på babel och alan moore filmvisning på KRETS.

inkonst tv







igår var det premiär för inkonst tv-program. jag, babydoll caroline och san-one missade det dock men vi såg LUR uppträda och en hade proggigt skägg men de var temaklädda och hade fin film vid scenen ochvar hyfsat fyndiga för de hade en dans för sig. vi pratade, gjorde ett stilleben och gick när bandet slutade spela. nexxor sov när jag kom hem vilket inte var en överraskning och så pratade jag med åke och försökte valvaka genom natten men somnade vid tvåtiden ungefär.

sur? non!

jag kände mig lite konstig och tänkte efter och jag var SUR men jag visste inte exakt på vad, så jag ringde åke och frågade och vi var inte sura på varann så jag antog att det var en kvardröjande mardröm, eller bara att det var efterskalv av att jag var val-nojjig över möjligheten att jag kunnat vakna imorse och sarah palin var vicepresident. men det gjorde jag ju inte.

obama rama!


jag är så himla lycklig, jag var cynisk och så nervös för det här valet och jag orkade inte vaka hela natten utan somnade vid halv två, vaknade igen halv sju och vågade knappt sätta på tvn men så hade de inte tänkt med röven den här gången och obama var president och jag kände historiens vingslag slå som att det inte fanns någon morgondag men det var ju just det jag kände att det fanns så himla mycket morgondag och att denna just denna tidiga morgon var så viktig i all framtid och i alla historieböcker som kommer skrivas någonsin från och med nu.

Bananarama & Fun Boy Three - "Really sayin somethin"


åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh miss 2009 du kommer till mig i så fin attityd och budget fun dorky bop bop doobie do wap fashion i love you so truly madly deeply mmm (kärleksljud).

hela videon finns här i lores version baby lofi http://www.youtube.com/watch?v=LXE70pe_XF8

Nov 4, 2008

Laid Back - "Bakerman"



fortfarande en av de bästa låtarna och musikvideorna.

Nov 3, 2008

its britney bitch / telefoner


nej det är det ju inte, men min privata mobil har som bekant varit ur order den senaste månaden och blev fixad idag eftermiddag så jag ber om ursäkt om någon känt sig ignorerad. (dock kommer det hända igen eftersom alla som känner mig vet att jag inte är världens största fan till att prata direkt in i telefonen, jag menar vad ska man säga i sina fritids-telefonsamtal? "hej hur mår du?" "bra" "jag med" "okej" "jag har ätit köttfärssås" "schysst" (......) "nu börjar simpsons" "ok hej då" "hej då". uh. texta däremot är en sympatiskt kommunikationsform som jag omhuldar småglatt). men vänta, kommer ni ihåg när man kunde prata i telefon i flera timmar när man var tonåring?? vad var det förresten? var det ett biologiskt steg i puberteten? eller berodde det bara på att inte internet hade blivit ett hushållsnamn än? var detta den naturliga tonårs-utvecklingen:
  1. bli könsmogen och få acne
  2. prata i telefon
  3. försök ljuga om något för sina föräldrar och bli påkommen
  4. bli besviken för att man inte får någon kille och under 5.0 i snitt
  5. få internet och sms som funktion i mobilen (som var stor som en häst), och sluta prata i telefon med folk överhuvudtaget

HALLOWEEN DEBASER bilder





















































debaser halloween var så KUL! jag är så himla glad att det kom så många och att fan i stort sett alla var utklädda! och transslynska medarrangörerna caroline, sanna och madeleine var underbara och heta och så bra och det enda jag glömde under kvällen var att byta ut ett namn på gästlistan samt att fixa en mikrofon till scenen när vi presenterade kvällens vinnare av bästa-dräkt-priset, men annars gick det jättebra. åke var dammig zombie och jättesnygg och lood och kinski var maskfolk, jag var drunknad, madeleine var satanistisk emo-ängel, sanna var boykiller skolflicka, caroline var lil´lolita, red-anna var zena, red-eva var crazy cat lady, do the math var troma zombie boy, tor billgren var venetiansk sekt-kille, cecilia var tigerdam, marita var sjuksköterska, husberg var gene simmons (och sen var det säkert jättemånga jag inte kände igen). men även hulken, bergmans död, tuggummit-under-skon, stålkvinnan, domino, pumpan, bakterien, charlie chaplin, exorsistprästen, asterix, arwen, skeletten och roboten var där. miss mimi&the mysticals som spelade live var otroligt bra live med utklädda vargdansöser och death burlesque inslag som var magnifika. mitt drömjobb är att vara utklädd bakgrundsdansare och kasta saker på folk och göra maskerader.