Aug 4, 2007

Psycho


Tjejer älskar öl och fest. Inte grannar.

Aug 3, 2007

Rop på hjälp aka öl


Gode gud jag är fast i ett hav av 50.000 töntar och de serverar bara folköl.

Dagens t tröja


King tut. How could he get so funky? Buried with a donkey! Funky tut, tut!

koordinerad klädsel


den som sa att killar måste klä sig tråkigt ljög. de bäst klädda herrarna i malmö är tiaz, emil broomé, mattias kroon och kristofer. det kommer bli tufft att gå i kristofers spår. rutiga kortärmade skjortor, tshirts och blåjeans är så tråkigt att man svimmar eller åtminstone får en ögoninfektion.

nu ska jag till göteborg. om sverige vore house of hollad tshirts är malmö giles deacon och sthlm christopher bailey (snark) och göteborg gareth pugh.

ett hundra askar

jag somnade sent och hade mardrömmar. nu har jag gått upp och ska åka till göteborg och se rolling stones. egentligen hade jag mest velat krypa ihop under täcket och se film. jag är helt söndersocialiserad och vill bara vara tyst i en vecka.

Aug 2, 2007

-100% gaba

jag vet inte om jag kan åka till göteborg imorgon. jag mår riktigt dåligt. jag ska försöka sova nu och se hur det är imorgon.

bakismat

jag gick till nöjesguidens smygläsning på torso twisted och hoppades på lite bakismat men de hade bara ledsna mackor med små ostbitar och typ njure på. och jag var otroligt trött och hade legat i sängen hela dagen och datat och läst så jag var inte riktigt på cmykhumör. jag pratade med fotohörnan, jesper och max a, och pidde och saga och hon från pica pica och chris och josefin. jag och josefin pratade mest om hur sjukt bakis vi var och att hon hade kastat sten på ödetomten framför debaser igår, det var jätteroligt men jag orkade inte skratta så högt. kristofer var också där så vi pratade och var inte så sociala så vi bestämde oss för att gå hem tillsammans. han hade cykel men vi promenerade i regnet. jag var så bakis att jag såg lite suddigt och på väg till torso twisted hade jag snubblat på massa grejer som ett gående practical joke. jag och kristofer sa att vi saknade varann för det var sant för vi har ju varit bästa vänner och träffats nästan varje dag och nu inte alls. det är synd. men så går det. vi var på konsum och handlade mat, jag köpte ägg och han kantarellsoppa med 0,5 % kantarellpulver och så smällde jag min brännblåsa på fingret och gick hem.

tjock kobra

lukas skickade en bild på mark the cobrasnake när han fotar justice för att jag ska se att han är fet. men fettet suddas ut lite för att bilden är grynig.

tvärtom

jag var en svängom på c/o och debaser igår med johan och kristian. kristian hade drömt att jag blev ihop med ruben salamander och jag visste inte vem det var så han som spelade skivor på c/o bildgooglade honom på sin dator och det var visst någon svensk skådis som jag tror var med i rederiet. sen gick jag hem.

just ice är en rapkille

nu är lukas på justice konsert i los angeles och filmar. det ska bli intressant att se. det var tydligen ingen som visste att de spelade eller något jag fattade inte riktigt.

Aug 1, 2007

mack daddy

jag har sprutat ur mig artiklar idag. det känns bra. jag drömde konstigt inatt om sex och gamla vänner. det var en jävla röra. men jag tror inte jag låg med någon kompis i drömmen. jag har sällan snuskdrömmar. jag har dock legat med följande i drömmar:
*marilyn monroe - hon var så bra att hångla att jag utbrast "wow, youve been around!" (!!!??)
*victoria silvstedt - hon var hal.
*håkan hellström - NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
*två av mina pojkvänner - det var ju värt eftersom jag ändå fick ligga med dom i verkligheten.

ja ni ser ju att det inte var sån action. och det var skitpinsamt att drömma om håkan hellström för han ju är lätt utvecklingsstörd och gillar samba.

haha

nu sitter jag på banjo och jobbar i deras hammock och det kom just in en dam och frågade efter firefly-dryckerna som hon läst om i metro. det var kul för det var jag som skrev om dom i måndags. det är bisarrt när folk läser det man skriver. som när jag var på tempo och killen vid bordet bredvid läste min text om hockey-djs. det känns så absurt.
pappa sa förresten att jag inte hade någon farstu vilket var något av det finaste han sagt till mig. jag och richard brukar kalla farstun för snuten - det är den där hämmande rösten i huvudet som sätter p för allt intressant.

Jul 31, 2007

hallå

nu har jag inte ont i magen längre. tror jag bara var uttråkad och stressad på samma gång.

banan

tommie och maina hade fina bananbroscher så jag blev döimpad och bestämde mig för att göra en egen. så nu har jag klistrat fast en badgenål (jag hade sönder en badge med hjälp av en avbitartång som gick sönder för att jag är så stark, och en sax), på baksidan av min träbanan som jag fick på köpet på öppna hjärtat idag när jag köpte nyhetsskjortan för 40 kronor. BANAN BARGAIN.

det här är svenne banan från faktum - HUNDRA spänn på att det är tommie jönsson!

champinjon

jag har mått illa hela dagen och trott att jag ska spy tusen gånger. jag fick gå hem från kontoret för jag var rädd att jag skulle kräkas på mattan. så dumt. nu dricker jag blåbärsdryck för jag tror det ska vara bra för magen. jag har just varit och fotat några grytor med max adolfsson. det var action som hette duga. att vara journalist är precis som i stålmannen. NOT. nu mår jag illa igen, jag har säkert blivit matförgiftad av skogschampinjonerna jag åt igår. mattias kroon sa att man fick salmonella eller något annat äcklig sjukdom av champinjoner så nu är jag paranoid och har säkert blivit psykosomatiskt matförgiftad.

tighta tights

jag har en hilarious skjorta som jag hittade på second hand butiken öppna hjärtat. det är en herrskjorta med tidningstryck så det ser ut som att man är klädd i svenskan. jag funderar på att ha den och min popeye-hatt på cmykläsningen på torsdag så jag ser ut som en reporter. jag fyndade även fyra äggkoppar i modell slinky i ljusrosa och mintgrönt, en plastbanan som jag ska göra en brosch av samt drinkunderlägg med samtliga grekiska gudar. så fint. igår köpte jag ett par lacktights på gina tricot. det fanns bara large kvar men jag köpte dem ändå för de sitter helt baggy och ser hilarious ut. baggy lacktights är mycket finare än tighta lacktights.

Jul 30, 2007

buck 65

jag var och tittade på buck 65 på debaser igår med calle. buck 65 var galen och bra. calle ville bli hans vän och jag ville sno hans nackstöd som partyaccessoar. den vanliga uteligan var där; mattias kroon, carl rb, emil broomé, tiaz, josefin, foto-jesper, foto-max, bully-katja, permag och massa fler. vi drack öl och gick sedan vidare till tempo där vi drack, hör och häpna, lite mer öl. sen gick jag hem och gjorde popcorn men efter tre stycken kom jag ihåg att jag ju inte gillar popcorn längre så jag slängde dom och somnade, men just ja, innan jag somnade ringde calle och sa att han inte ville ligga med mig om jag hade trott det, men det hade jag inte trott så jag skrattade och sa att han var en knasboll och att jag precis skulle somna.

mongo maki

i lördags var jag varken på drama eller luftkastellet (vem har fest på landet när det finns tusen bra fester + festlokaler i stan!), utan spenderade dagen med att läsa och äta nötter med pappa och sen promenera ner till lilla torg och äta en fantastiskt god middag på koi. jag tog vatten över huvudet och fick fyra smårätter som gjorde mig mongomätt och megaglad: edamame, halstrad tonfisk, nigiri med tonfisk, vitlök och lime och ebi maki. det var som en dröm fast sann och jag fick en japansk gin och tonic till. det japanska var visst att det var i melonlikör. jag VISSTE att japanerna är nuts i melonen (???). jag blev även utbjuden på drinks på hilton men avstod. igår var jag och pappa på fixa-lägenheten-uppdrag och stack till sysav med en massa grejer jag skulle slänga. jag råkade slänga tre plastsmörknivar i träcontainern och en gubbe blängde surt på mig. grejen var att han blängde på mig redan innan jag slängde i det för han tänkte "åh nej här kommer en blond idiot som inte kan något om sopor". han kunde ju sagt det högt så jag visste det också. sen skämdes jag lite och slängde en liten bunt metallbakformar. vi körde en sväng till ikea och handlade en stor grön matta, gardenia och en kruka. sen åkte vi tillbaks till stan och åt på på besök och jag fick en köttmacka utan kött, gluten eller laktos så jag höll på att svimma av förvåning och slukade allt på en minut. jag har inte ätit en macka ute sedan jag blev allergisk. i love-maria var också där och hade megasnygga dorkglasögon. sen åkte pappa hem till stockholm igen och jag vinkade.
efter någon timme i lägenheten med att pilla ihop saker så blev det väldigt fint. det är mycket kermitgrönt. följande saker är gröna:
*duschdraperi
*handdukar
*köksväggar
*köksbord
*matta
*sängkläder
*taklampa
*örtsaltburken

whats that on your head? A WIG!

casualty of promnight: min peruk försvann! om någon ser någon i en exra förvånansvärt snygg vit peruk så sno den för den är min.

cmykläsning

på torsdag är det cmykläsning för nöjesguidens jubileumsnummer på torso twisted kl 18. jag blev bjuden hurra! glöm inte osa.