Aug 6, 2008

ACID REFLUX


(det här inlägget var så tråkigt att jag tog bort orden som var med här.)

TIKI TUESDAYS forever feat Barbwires!













åhhh återigen var min och annas klubb den bästa jag gått på! det var fantastiskt underbart perfekt musik spelad av dj tiki-pete, do the math och kinski och dessutom som om det inte skulle vara nog spelade Barbwires surfrock live, vi visade "Endless summer" på filmduk, döpte kvällens tiki drink till THE DUDE och så var det som vanligt jätteroligt med fri entré hela kvällen! jag älskar tiki tuesdays! det var extra roligt för det var så många vänner & bekanta där, bland annat sara berg, kristin nord, skatekarlarna permag och pontus alv, annas nya pojkvän (de var så söta att jag nästan svimmade), richard (han var tvungen att komma och skratta åt att jag blivit fet) och massa massa fler jätterara och stiligt klädda.

på fredag ska jag jobba i köpenhamn och gå på copenhagen fashion week + en mässa, och så ska jag gå på intoxica (fox hotels bar), som är köpenhamns mesta tiki bar för vi ska skriva en artikel om tikikulturen och cocktails!

Aug 5, 2008

Madonna!!


Jag fick min födelsedagspresent idag och DET ÄR BILJETTER TILL MADONNAS KONSERT I LONDON I SEPTEMBER JAG DÖR! Jag ska åka med pappa och vi är där tre dagar och bor på hotell nära nördmuseum så jag kommer både se madonna OCH den egyptiska samlingen på british museum - ALLT PÅ SAMMA GÅNG KAN EN PERSON HA SÅ ROLIGT? Det är som ett stort experiment för att se hur mycket seratonin en människa kan hantera. Det är så bra jag älskar min familj! Dessutom är det Tiki tuesday ikväll på Debaser med barbwires live, så detta är en mycket bra dag.

Aug 4, 2008

dagens sajt power rangers


dagens sajt handlara om hur du bygger en power rangers dräkt, observera stycket med att göra en hjälm av en ballong: www.wikihow.com/Make-a-Power-Rangers-Outfit

kolla_den_gules_SKREV!

tuppjuck


uppdatering om grannen - efter att ha spelat skithög musik började en skitarg man skrika skithögt åt honom att sänka från gatan, jag tänkte "heja" men blev samtidigt rädd eftersom han lät så väldigt arg, och så började fler skrika framochtillbaka och det var lite grannslagsmål i luften, men så sänkte de musiken och allt var väl tills fem i morse då de började spela samma jävla låt IGEN på skithög volym. så konstigt. de spelade den bara en gång dock. sen var det säkert tio bilar som körde på gatan och tre långtradare. vafalls. industrisemester-tuppjuck. jag chattade i alla fall länge med sax-killen igårkväll och det var roligt som alltid. vi tittade på film ihop (han såg annie hall och skickade youtube-klipp på de bästa scenerna, sen såg vi northern country på tv samtidigt) och kommenterade det via msn som någon sorts digital version av beavis&butthead.

jag började jobba halv 8 imorse för ikväll tänkte jag vara ledig (men jag kommer ändå sitta vid datorn jag vet det) och diska, städa och träna extra länge som straff för korven som jag kräktes upp igår. så katolskt med kroppslig bestraffning, mmmm!

nu är det "odla med P1" på radion. snart ska jag träffa redaktörerna på café banjo för möte samt testa banjos utbud!

ring störningsjouren


MEH ÅH NU SPELAR NÅGOT NÖT PÅ GATAN SKITHÖG SKITDÅLIG HÅRDROCK OCH KLOCKAN ÄR ETT PÅ NATTEN ÄR INGET HELIGT?? FINNS STÖRNINGSJOUREN I MALMÖ?

MEH ÅH P.S DE SPELAR DESSUTOM SAMMA KASSA LÅT PÅ REPEAT OCH SKRIKER SAMTIDIGT TILL VARANDRA EFTERSOM MUSIKEN ÄR PÅ SÅ HÖG VOLYM.

MEH ÅHH IGEN: NU SPELAR DE POWER BALLADS OCH SJUNGER MED.

msn-uppdatering med richard

rpeters@bredband.net säger: skall vi inte käka lunch ngn dag
rpeters@bredband.net säger: behöver en uppdatering av ditt liv
trish säger: ja gärna
trish säger: här är uppdateringen 1. jag hatar värmen 2. jag har blivit fet
rpeters@bredband.net säger: nej, du kan inte bli fet
trish säger: joho. jag kom på tricket - sluta träna, ät socker

Aug 3, 2008

hockeyinredning


titta vad roligt man kunde handla i nhl shopen!: boston bruins shop
mina favoriter var lätt bruins gungstol, samt bruins hockeyplan-spegel. för ni vet väl att inget säger KLASS som en spegel med tryck.

det handlar om hockey: stanley cup svensson



det blev som bekant inget champagnedrickande ur stanley cupen för min del. men jag frågade pappa ifall det skulle finnas en chans för mig att någonsin göra det igen innan jag dör och han sa "äh detroit lär ju vinna igen tills dess" vilket var roligt så vi skrattade och jag blev glad för jag måste dricka ur stanley cupen. som jag sa till pappa är den nästan som en familjeklenod, jag tror säkerligen min potentiella framtida son in spe skulle heta stanley som mellannamn - stanley svensson fer reals. jag kollade upp stanley cup muggar man kan dricka ur tills dess dock eftersom jag tror jag är dålig på modellera och jag vet inte om man ens kan dricka champagne ur modellera till att börja med, och jag hittade dessa. jag gillar detroit för de är så old school och svenska, jag gillar flyers för de är så old school hardcore kanadensiska och jag gillar boston för de är old school pappas lag och jag gillar såklart edmonton oilers för de är old school stanley cup finsk nostalgiska 80-tals lag med fantastiska dokumentärer om dom. jag gillar lag som är mycket kanadensiska eller svenska, eftersom kanada-sverige matcherna är mina absoluta favoriter. det är ur min synpunkt en klassisk kamp mellan teknik (sverige) och instinkt (kanada). med andra ord hjärna versus stake. det är därför det är så roligt att se de matcherna, sverige brukar ligga litet före men så fort någon av dem tvekar för ens en minsta sekund så tar kanada över direkt med sitt hårda ryggradsspel. min dröm är att se flyers, detroit, bruins, toronto eller oilers. jösses vad fint det hade varit. naturligtvis ny också. icke att glömma. jag och min gamla skatekompis permag kollade en gång hockey VM och rökte jazztobak (ja för dölänge sen, nu är jag mogen och ordentlig sedan länge), men det var ja som ni säkert kan förstå, mycket roligt.

jag har i alla fall testat en edmonton oilers stanley cup ring, när jag följde med pappa på nhlmöte i geneve, måste ringa pappa och fråga från vilket år ringen var nu igen, BRB!

UPDATE: ok det var willy lindströms stanley cup ring från edmonton oilers (från 80-talet) jag provade.

veckans ord: DAG


från new york magazine:

Sarah Stephens was discovered when she won a model search in her native Australia. Just 18 years old, she's already garnered praise from Mario Testino, appeared in Italian Vogue and Numéro, and is expected to land a lot of runway shows when Fashion Week starts in September. She says her classmates were surprised by her success since in school she was always a "dag" (the Aussie term for a nerdy loner — she even played the bass clarinet in band). Watch and find out what she used to hate about the way she looked.

--- kommentarer

"A dag isn't really a nerdy loner. A dag is like a bogan, or someone who never puts any effort into their clothes and doesn't really give a stuff. They can usually be found in a singlet, trackies and thongs. Dagginess has nothing to do with popularity." /cocochanelle

"A Dag has a few variations of what it means. It doesnt necessarily mean a Nerd.
Some say a dag is a bogan. (But bogans are usually pretty dirty). Another take on a Dag; Someone who's a bit goofy, quirky, doesnt dress very prim and proper." /venetia