Dec 6, 2008

Untz



GRANEN!

jag blev nästan lite kristen när jag lyssnade på 40-tals julmusik och klädde granen.

Dags för julpynt och julopera



paus

jag är vansinnigt hungrig nu. har bara makrill i tomatsås, hummerfond och chokladsås hemma. måste handla mat. sen sätta upp granen. sen berätta mer om KILLARNA.

presenter







här är några av de jättefina presenter jag fick när jag fyllde år TACKtacktacktack.

theres no I in team

nu är jag allt bra bakis. jag, louise och richard tokfestade igår på rundgångs sista klubb för året och det var jätteroligt. till nattamat fick jag tofulineglass med chokladsås och hjärtströssel för att jag är så snäll. ikväll ska vi ha hemmafest och sen gå till freaks n geeks på debaser där under byen spelar. åhh sew braw.

Dec 5, 2008

just enough


min college-power-kvinna kavaj har texten Just Enough på kragen vilket är passande för igårmorse blev jag dumpad via facebook av åke för att jag ringde och var ledsen över att han inte hade hört av sig på så länge eller grattat på min födelsedag. (pain LOL). berättar mer sen.

grace jones live

WEEO! grace jones spelar på cirkus i stockholm 28 mars! hurra!!

Dec 4, 2008

Högstadiet


Oj nu visar utbildningsradion ett program från min högstadieskola ekilla i märsta utanför stockholm. De har kvar samma skåp. Står tiden alltid stilla i ens gamla skolor (och märsta också för den delen)?

min fina garfieldtröja du är solskenet i mitt liv

Dec 2, 2008

that 70s show star wars / eric vs hyde



jag gillar will & grace och that 70s show. jag gillar även rosannes trailer trash show från 80-talet samt andra misslyckade humorprojekt. senare tid har jag fallit för eric-typen i that 70s show, dvs den snälla brunetten istället för den vanliga hyde-kaxiga-jäveln som jag annars alltid tagit under mina vingar. inneresting. är detta en åldersfråga?

jag kommer dock alltid alltid gilla han solo före luke skywalker. jag gillade luke ett kort tag när jag var en förvirrad 6-åring men det gick över snabbt. SNABBT

fredagsgalej och lördag födelsedag med nördsoaré

FREDAG









LÖRDAG FÖDELSEDAG

















i fredags var jag som bekant på markus krunegård konserten på KB för att se ifall han var snygg, och så var jag spiknykter vid 23 och tänkte "jag tar en öl, det blir en lugn kväll", men det var ljug för jag fyllde ju 30 år vid midnatt så jag fick jättemycket alko av alla och på tolvslaget drack jag fernet med lupus och hans kompis i baren och sen bar det utför, eller uppför och jag drack mer öl och sen gick jag till retro en snabbis och sen till wassup rockers på babel och var full i fan med babydoll caroline och san-one och sen minns jag inte så noga men vaknade sent på lördagsmorgonen som en superbakis 30-åring, och insåg att jag var tvungen att springa ut och göra ärenden på stan inför kvällens födelsedags-nördsoaré, så jag sprang till bolaget och handlade bubbel, vidare ner till partyland där jag handlade kalasdekor, star wars tatueringar, guldserpentiner och papperstallrikar, pappmuggar och plastbestick i CMYK-färger. sen handlade jag mat på konsum (jag bjöd på majsvåfflor med hjärtströssel, tofuglass, sylt och chokladsås), och sprang hem och tokstädade och tio i 19 var jag klar och bytte kläder och började blåsa ballonger. som tur var kom de flesta vid 20-tiden så allt hade blivit klart och så drack vi spetsat bubbelbål med vodka och åt cheeze ballz och åt våfflor. det var roligt! första gången jag hade ett barnkalas så det var skoj (dessutom var alla singlar förutom mig och san-one så jag visste att det skulle bli hooking upp till höger och vänster YESSS). jag fick helt fantastiskt fina presenter som champagne, grappa, egendesignade skor av caroline, smycken, kokböcker, smink och anna storåkers hade gjort en jättefin tröja där det stod THERESE RULES OK. i die för kokböcker, smink, alko, kläder och smycken är ju det finaste jag vet. av mamma och moster och släkten fick jag jättefina kläder från H&M och ett par skor jag ska hämta på posten idag. lukas ringde två gånger från amerikanska västkusten och åke noll (han har fortfarande inte ringt eller skickat något mess).

julgranar



jag har haft feber sen i söndags (men jag vet varför, det var för att jag sprang omkring i regnovädret i lördags i flera timmar utan vantar och halsduk min klena jäkel), så nu börjar jag bli riktigt uttråkad av att vara inne. jag vill ha nya tidningar och en ny bok men det regnar fortfarande så jag får börja julpynta istället. på rusta hittade jag dessa fina julgranar (jag har en vit plastgran den är ferouch).

Dec 1, 2008

Rapport


Otroligt bra kostym. De har uppenbarligen en coco praou som inte har något vett.

glutenfri icke-barnfri dröm

haha just det en till dröm: i veckan drömde jag att jag fick ett barn, och så var jag helt "men jag är ju helt normal som innan - jag blev inte en föräldercp" och glömde bort att jag ens hade barnet och jag tittade på min mage i drömmen och den var inte bisarr som på horrorsajten www.alltombarn.se (som för övrigt är den bästa reklamen för preventivmedel EVER), och bara "hmmm men om jag fick barn nu så blev det gjort i oktober förra året men vem tusan hängde jag med då?" så kom jag fram till att det var fyra olika så jag bara mehåhh hur gör man ett faderskapstest egentligen. sen vaknade jag. och nej jag är inte gravid i verkligheten.

så cute! jag skulle bli bästa familjepersonen.

NOT!

(sen funderade jag i vaket tillstånd vem det egentligen var jag dejtade förra hösten och kom inte på det förrän flera timmar senare)

glutenfri kill-dröm

jag kände mig dålig och somnade tidigt för jag tog nog ut mig för hårt förra veckan och blev helt sjuk och sjukanmälde mig idag till jobbet, och innan jag somnade igår tänkte jag på åke och att han inte hört av sig eller ringt när jag fyllde år, och jag tänkte att jag har slutat bli ledsen av vad andra människor gör för dumma val, men sen kom jag på att det nog inte var sant för jag var ändå ledsen och somnade sent och drömde att jag träffade åke och han hade kommit hem tidigare från turnén och han var klädd som zombien han var på debaser halloween och jag kunde inte prata med honom för han var så full att jag inte hörde hans svar när jag frågade, och han ramlade av en sorts skranglig brygga vi stod på så han slog upp ögat och fick åka till sjukhuset och jag träffade hans vänner och några släktingar som satt vid ett bord och de skulle döma mig och sen hände något mer men jag kommer inte ihåg för jag vaknade.

måste jag ha så uppenbara drömmar?

när jag var superlångdistansinvolverad med kära lukas drömde jag alltid att jag var så nära att träffa honom men jag tog alltid fel tåg eller så försvann han i publikhavet så jag inte hittade honom, eller så missade jag precis precis precis något viktigt moment så jag förlorade allt.

jag är uppenbarligen gay.

nylons internetpresenter

klicka här for nylons julklappstips: www.nylonmag.com/?section=article&parid=2312

geek


från merriam-webster:

Main Entry:

Pronunciation:
\ˈgēk\
Function:
noun
Etymology:
probably from English dialect geek, geck fool, from Low German geck, from Middle Low German
Date:
1914
1 : a carnival performer often billed as a wild man whose act usually includes biting the head off a live chicken or snake 2 : a person often of an intellectual bent who is disliked 3 : an enthusiast or expert especially in a technological field or activity