Jul 12, 2008

the wedding singer



jag ser the wedding singer på svt, och jag gillade den inte när jag först såg den men nu gillar jag den så mycket, och det här vore bästa sättet att bli friad till på (se filmklippet ovan). åh kitchen sink! åh know this much is true OH! i love drew. i love filmslut (jag sa slut). jag kommer förmodligen flytta till los angeles eller new york när jag blir gammal och gifta mig med den jag ska det med som jag inte vet om än.

hip to the hop.

xxoxo/drews 4-ever

sucking on my titties/tre konserter jag velat gå på





hej bitches, jag har inte skrivit på länge för jag funderade över det moraliska i att skriva om en bekant som visade sig vara ****, men jag är kass på att göra sånt eftersom det vore oartigt (och det faller ju bara tillbaka på mig själv eftersom jag uppenbarligen umgåtts med personen ifråga och jag gillar verkligen, verkligen inte att vara dum. jag pratar vanligtvis bara med fantastiska, snälla, säregna, kloka, intressanta människor och de är alla viktiga för mig. icke-mensamedlemmar med dold agenda och snedvridna uppfattningar är inte viktiga för mig. alls.)

så här kommer istället tre konserter jag önskar jag hade varit på:
  1. Led Zeppelin i madison square garden -73
  2. Salt n Pepa -86
  3. Peaches + Tone Loc -07
PEACE OUT HOMIE! XOXO TESSAN

Jul 8, 2008

Mellis i Milano


Jag dricker vin i skuggan på piazza el duomo, 33 grader varmt och en svalkande bris som doftar dyr parfym, varm asfalt och nybakad brioche. Jag har hittat Skitstark italiensk laktosallergimedicin så jag har idkat skyddad fysisk kärlek med ost och det var som en rosafärgad ponny delfin dröm. Jag var i en posh matbutik och fick råd av mattias kroon, som på kuppen fick dåndimpen när han tänkte på allt gott här nere. På väg hem tog jag på en lanvinkostym bara för att det var första gången. Jag har även sett min första pucciklänning irl men blev förvirrad om det var pucci eller matthew williamsons egna kollektion. I milano är det fullt av skäggiga brunetter, barer, rökande män i Kostymer bärandes Pastellfärgade väskor, fantastiska byggnader, gotiska kyrkor, mat att dö för, isaac asimov på bordet framför mig samt inget jävla svenskt kulturprefix i sikte - life is Sweet.

Do it for the children


Nu har jag översatt texter som ett jehu och ska gå och shoppa i milano, obs de har Sephora, h&m och matbutiker här, vi ses aldrig igen.

Jul 7, 2008

Utebar duomo


Jag bläddrade genom malmös partybilder för att bildminnet var fullt och sa oj då det verkade inte så roligt.

Hej jag jobbar från milano ett tag då!