Jun 9, 2007

CANDInsky


Ny väggalmenacka. Jag hittar inte min gamla sen flytten. Nu blev jag sugen på popcorn efter jag skrev candy! Min kompis sandra heter candy som andranamn, hoppas hon kommer på skånsk charter snart och spelar lite beach pingis med mig.

Sksk i underlandet


Står det "eat me" på kakan blir han utvisad den snuskapan.

Theres no eye in team


Hahahahahaha, det ska jag trycka på en tshirt med ögat istället för bokstaven i. Angående metro i fredags så kanske ni undrade om vi var cp som inte tog med alla roliga grejer men saken var den att layout vikarien är på semester och har en praktikant, och praktikanten trodde av okänd anledning att han skulle stryka mina fem huvudtips och ersätta dem med mattias fem tips - istället för att trycka alla tio som vanligt. Så därför saknades saker som i love, skatefesterna och xzibit. Det var synd för det är mycket kul i helgen och jag jobbar åt dionysus så jag vill ju att alla ska få kul. Kul är roligare än tråkigt. Nu ser jag skräckfilm och har bermudashorts. Jag fick en fantastisk present idag av nkotbmarkus - en garfield tshirt!! Jag fick nästan dåndimpen. Jag och Moa spelar skivor på diskobox på yard den femtonde då ska jag ha garfield tröjan och sätta garfield på en snurrande (tom) skivtallrik. Sen kommer jag bli nördbärgad. Kom kom!

Who let the blogg out


Who who who who. Nu har jag ätit en enorm skaldjurssallad på vespa men den var så proteinspäckad att jag blev proppmätt trots att jag petade bort benen på bläckfiskarna. Sen ska jag vila och se på tv för jag har ont i revbenet.

Jun 8, 2007

Ex barn


Många av mina ex har blivit pappor. Jag såg just en på tv och en mailade jag med igår som visade sin andra dotter, och en annan har också minst en dotter. Det är rart och exotiskt. Som den får frukten med konstig smak som man inte gillar fast den är gullig. Snart ska jag på konsert. Jag fyndade en charliehandväska och bermudashorts på uff och en gul randig klänning på h&m idag. Mycket glad. Mindre glad åt att jag måste ha leg för att hämta ut mitt nya modem. Och jag har ju slarvat bort mitt leg. Åh www vad ska en ung flicka göra? (För att citera christina)

Testbild mode


Så jävla Bitchin! Vi kommer ge oss själva stryk om vi ser oss på stan.

trött

öh jag är bakis efter ölparty på stapelbäddsparken igår. jag gick hem och åt popcorn och våfflor till middag så jag inte skulle svimma. det funkade. idag är jag trött och har druckit tre koppar dubbelespresso och porrsmsat med snuskapan, så att det ska gå på ett ut. det är väldigt hett ute. jag har det bästa linnet från monki med extrem rygg-urringning så det luftar överallt. mycket skönt. jag ska snart fixa månadens kap modejobbet till juli. det blir jättefint med mycket klockor och färger och grejer. sen ska jag till weekday och köpa en turkos bikini och ett till sånt här linne från monki fast i en annan färg. jag älskar annan färg.

Jun 7, 2007

Snyggast i stan



Moa eriksson


Till candy girl-mappen;-)

Daniel novakovic


Direkt till r**k-mappenB-)

dagens inköp; nkotb örhängen

jag köpte de gröna för en handfull dollar. så glad jag blir.

garbage pail kids meet the feebles


har någon sett gpk filmen? den verkar lik den där muppetsplatterporrfilmen av peter jackson vars namn jag inte kommer på nu, jo! "meet the feebles!" den är äcklig och bra på samma gång. som en mardröm med intressant plot. om någon har gabage pail kids klibban med "messy tessy" vill jag köpa den.

alla jag känner

alla jag träffar är tvilling. jag sa till nkotb-markus när vi ölade på debaser "öh du är tvilling va?" och han sa "ja". moa är också tvilling. och richard. och margret och caitlin och mattias och säkert alla andra också. FÖRUTOM DANIEL NOVAKOVIC för han är oxen. han har ett tungt lassa att dra. indiepop-lass.

cindy crawford

kommer ni ihåg cindy crawford? hon var så bitchin. på nästa prom ska vi ha aerobics 80stema med cindys gympavideos på loop på dansgolvet. jag har alla. jag har varit på hennes mans nattklubb, sky bar, i hollywood. men hon var inte där.

does not compute

jättebra discodorkfrisyrer. rihanna måste ha en sjukt rolig stylist. hon är säkert skytt. fattar inte vad hon ska med rnb att göra. hon borde börja göra tjejdiscorap och skaffa guldtänder istället.

passaporte

vafan jag har slarvat bort mitt pass??!! inte bra. mitt leg gick ut 2001. vafan. jag hade det ju i väskan sist i tisdags. varför skulle jag ta ut det för? och varför? jag har ju inte rört det. jag har hällt ut allt i min väska på sängen men det hjälpte inte. det kanske har blivit osynligt, det vore just så jävla typiskt.

hello!

han under på bilden ser förresten ut som tiaz?

jättefin flyer

det är jättesvårt att göra flyers till sig själv. jag har ritat av en gympatjej så jag ska scanna in den och maila moa för fashionfeedback. den här flyern till the rumble är faktiskt jättejättefin. jag vet inte vem som gjort den men den är jättefin. jag tror någon klubb på vega också brukar ha jättefina flyers. och deluxe, tror jag, det är som också har fina när det mest är fokus på bokstäverna och vit bakgrund. åh fint. jag gillar att svenskar är bra på grafisk desaaaäään. tänk om vi hade fult i det offentliga rummet USCH.

dagens skada

jag skar mig i pekfingret när jag skulle öppna aluminiumlocket till kaffeburken. jag visste jag skulle göra det men gjorde det ändå. casualties of breakfast.

video killed the radio star

det negativa med att lyssna på P1 från 7 på morgonen till ca 17-tiden är att man hör alla nyheter tio gånger om. nu har jag redan hört diskussionen med kidsen angående G8protesterna (de ville inte) och hjälp till ungdomar som vill köpa bostadsrätt (de ville inte det heller).

jag och sandra och yvonne var förresten bitchin på "video killed the radio star" på sing star. jag var alltid killen. jag kan inte sjunga högre än typ scott weiland. när det är tjejröst i sing star får jag sjunge med fejkad falsettröst. det är jättesvårt. YOU AAAAAAAAAAARE A RADIO STAAAAAAAAR. det är jättesvårt.

Jun 5, 2007

Bloody svenne


Jag är på kalas hos harald och dricker delikat Bloody m, jag törs inte äta tårtan. Inte ens marsipanrosen. Snart går jag kanske litet kanske till dynganfesten. Tänk om bogey är där så jag kan säga i like you Youre Cute.

Kolla jag och Moa på sommarfesten


Ungefär.

Irrelevant


Jag är någon konstig egenskap idag som jag inte kommer på vad den heter. Läste detta stycke i jonathan safran foers nya bok och började gråta: "jag hoppas att du en vacker dag ska få uppleva hur det känns att göra något du inte förstår för någon du älskar."

Det står Debaser i nacken


Men varför?

Kajsas omtalade mimmitshirt


Tio poäng så rar är den.

kolla det är jag med långt hår

drew barrymore har the prom

från us magazine:

The child-actress turned movie star and producer might have missed prom the first time around, but she made up for it in style this Saturday when she hosted an 80's prom-themed birthday party for BFF Nancy Juvonen at her home in Los Angeles.

A source tells Usmagazine.com that Drew treated guests like Courtney Love, Jimmy Fallon, Ricki Lake, Kathy Griffin, and Michael Vartan to prom photos upon their arrival, Sixteen Candles on loop, and a playlist filled with hair band rock.

"Everyone was dressed in cheesy tuxes and froofy gowns" a source tells Us. "It was hilarious and outrageous."

jari kurri

AMEH PAPPA FESTADE MED JARI KURRI!!!! MIN GAMLA EDMONTON IDOL! han har fan bättre partykvällar än mig, att jobba åt NHL smäller högre än att vara mediahora. jag tror aldrig jag varit i ett viprum ens. eller jo kanske, men det var när jag bodde i stockholm för flera år sedan. det är mest brun-utan-sol blondiner som dansar till justin i viprummen. mina besökande stockholmsvänner charlie, niklas, tommie och maina blev paffa och mycket glatt överraskade när jag sa att sånt fjant inte fanns i malmö. här är partyt huvudsaken. jag älskar det. men jag vill ändå åka på semester. detta är dock mycket problematiskt eftersom jag inte har råd. alls. jag får helt enkelt ha semester i folkets park. det får duga. men åhhhhhhh los angeles...merde.

men jag har i alla fall smygfotat wayne gretzky en gång i boston. bilden ovan tog jag i vancouver. och jag vet att det är en poster. men vi låtsades. LÅTSADES.

partypappas blogg!

the row


mk och ashley olsen har klädmärket row ihop med en designer men det är dyrt så nu har de gjort en billigare streetwearlinje med kavajer med hoods och sånt. jag tror den heter elisabeth and james efter deras yngre syskon. de är så små. jag undrar hur små de är. jag är helt mediumstorlek vad gäller allt. det är rätt bekvämt eftersom det alltid finns i min storlek, men å andra sidan dåligt eftersom det tar slut snabbt. k och jag har samma storlek, han är liten, det är bra.

irrdröm

jag har haft konstiga mardrömmar senaste dagarna. de är mycket invecklade så jag kommer inte ihåg så mycket när jag vaknar annat än att jag är svettig och rädd. det är en så udda känsla att vakna upp alldeles stressad och rädd. det är helt absurdt. inatt drömde jag att jag var på festival och det var ett helt spektakulärt nummer av en artist jag inte kommer ihåg, som hade låtit alla i publiken klätt ut sig i metallicdräkter och röda wayfarers. jag var inte utklädd utan ställde mig framför en lång i publiken och han tog mig på huvudet och det var en ung stellan skarsgård men egentligen var det lars. jag hängde inte med alls. sen tappade jag bort honom igen för de satt på typ nobe som var ett utemattält där man kunde se på fotboll på en stor skärm men det gick inte för det var för ljust och man hörde inget ljud. och så höll det på. och jag hade för lite kläder också, en avklippt tshirt som jag försökte dra ner och ett par rosa trosor så jag hade ångest för att jag inte såg speciellt anständig ut och skulle träffa lars vänner som jag inte kände.

schema; party

ikväll fyller harry år och så är det partymingel på dygnet runt på jeriko. jag ska kolla med moa ifall hon vill gå med mig på minglet. sen på fredag blir det fet skatefest på moriskan för tänk om tony hawk kommer dit för jag har ju snott hans stil 1984 då måste jag be om ursäkt och sen på lördag är det jolly boat pirates jazz på panora och sen the editors konsert och på söndag är det franska soko på debaser. det blir kul! jag ska ha min shortsdräkt i frotté ikväll. men först ska jag ner till folkets park och rita och läsa och ringa och sen skriva i eftermiddag.

Jun 4, 2007

Family ties



alltså - vi är egentligen syskon.

Måndagskväll


Som sig bör har jag och k vanlig måndag med findate. Ikväll är det sofia coppola bubbel, brasvideo och antiallergenlasagne i ugnen och ny musik på Stereon. Kära dagbok jag älskar att få göra som man vill.

deerhof!

åh så bra! deerhof ska spela på debaser måndag 2 juli, och soko nu på söndag, sjukt bra bokningar.

http://deerhoof.killrockstars.com/

ice cube 4-ever

Ja så är det!



jag gick aldrig ut på uppdrag för det fanns kaffe här hemma och så går jag genom k´s nya discorocktolvor från amsterdam (rod stewart! fleetwood mac! inxs!), och gör flyern istället. flyer är sånt fult namn. jag hitade tårtglasyr när jag gjorde kaffet och skrev med den på papper men jag fick nästan en chock när jag smakade på den för det var så mycket socker att jag höll på att bli dödens lammunge.

calvin klein

åh jag ska ju hämta den här bajskorvparfymen på posten också, hurra!

aerobics night

just fan, jag ska ju jobba med the prom i eftermiddag. får ta det efter kaffet. jag ska göra flyer till nästa gång den 29e juni. det blir aerobicstema. jag ska ha guldgympabrallor, tshirt och avklippt sweatshirt och sånt där rosa flätat pannband alternativt orange wayfarers. jag vill egentligen ha hantlar också men det verkar bli jobbigt. och så ska jag ha guldögonskugga och rosa läppstift. och ja, jag vill ha allt.

tshirts

min fredagskrönika i metro kommer förresten handla om tshirts. förra gången skrev jag ju att jag var med i the swan men förlorade och fick operera tillbaks mig till ful igen. det var kul. men vad ska jag göra nu? jag började jobba 8 och blev just klar. jag KAN ju skriva in mer jobb vars deadline är på torsdag, men jag tror jag ska ta en promenad först och dricka kaffe någonstans. här är mina fikafavoriter för jag hatar egentligen att fika:

*kaffebaren på möllan
*solde
*kungsgatans kafe (kungsgatan 2)

sen älskar jag ju allra mest debasers uteservering för den är skön som ett vardagsrum fast utomhus och så har de internet och öl och kaffe och mat. allt man behöver faktiskt. synd att det inte ligger ett H&M bredvid, då hade jag aldrig behövt gå längre än folkets park.

internet

åh nej, min finaste garfield tshirt med texten "internet is just a fad" blev köpt på ebay utan att jag hann med. typiskt. men nu biddar jag på en jättefin batiktshirt istället. jag återkommer ifall jag får den.

sofia coppola bubbel

sofia coppolas popkulturella rosa bubbel handlas tex på sassy bottle shop vid kastrup, annars lär den finnas inne i kph också tror jag. om du gillar en tjej ska du ge henne den här för det är det finaste. sofias bubbel och plastörhängen och blades of glory biobiljetter med kuken i popcornburken. *swoon*!!!

sofia coppola bubbel!

i heart mark the cobra dork




jag älskar mark the cobrasnake, han är sån jäkla DORK!

eh vad hände


rihanna och beckham var coolast på mtv movie awards. but why???!!! jag gillar inte rnb eller beckhams men se där hur det kan gå. jag gillar att ändra åsikt. det gör mig glad. rihannas frisyr var bitchin, likaså victorias, och jag gillar weirdopowerslutklänningen med urringning både bak och fram. posh ser helt 80s pornstar powerbananas ut. vilket tja, makes it work.

the editors

åh herregud jag ska gå på en indierockkonsert på lördag. det är showcase för the editors och eftersom jag älskar deras namn och behöver en semester tänkte jag gå dit och se vad de går för live. månne en trevlig middag innan. jag har hört om ett ställe som ska vara ubernördigt för rawfoodvegannördortorektikergourmeter, ska fråga kroon och broomé vad det kan vara för något. eller om jag bara hittat på det.

öh

oj vad trött jag är idag. jag är helt svullen kring ögonen för jag har ätit så mycket popcorn den sista tiden (saltöverdos=ödem). jag har varit lite kortfattad och överentusiastisk också, jag har skrivit alldeles för mycket "rules" och "woho". ska lägga band på mig. de sista dagarna har varit som en enda lång partysemester. jag är helt slut. först var det vinpicknick i folkets park, andra dagen debaserölparty på swim fast club på debaser och så slutade hela schabanget med nöjesguidens sommarfest i lördags. jag måste ta semester från att festa. jag börjar idag. men jag har haft väldigt roligt. men nu ska jag arbeta. k klädde sig som en big pack idag; jordgubbsrosa ralph lauren slacks, chokladbrun sweatshirt och vita wayfarers. jag sa att han inte skulle bli gaybashad på väg till jobbet.

jag älskar män som älskar estetiska cputtryck. det är genialiskt och roligt.

Jun 3, 2007

Jag puss party


Ja så är det. Xoxo

Klever rules ok!


Nöjesguidens sommarfest och klever är bäst ok! Jag pussade honom (på kinden) på scen så bra var han.