Jun 30, 2007

Citygross


Min bästa affär. De har spiralblock för 19 kronor!

kondom uppdatering

hörde på P1 att kristdemokraterna eller något sånt hade konferens om att abortantalet ökat drastiskt. man bara hej! kolla! jag skrev ju det här sist;
"dåliga saker idag;
*de svarar fan ALDRIG när man ringer till preventivmedelställen. det här blir fan en krönika. det är säkert en socialdemokratisk komplott att det ska födas fler barn. kondom är så jäkla oflexibelt - kan de göra den bättre eller? det är ingen jäkla fårtarm längre, man kan faktiskt produktutveckla den."

kan de aldrig lyssna! jag trodde jag var kds favoritskribent. konstigt att folk gör abort när man fan aldrig får bossa över sitt reproduktiva system utan en massa tjafs. det borde bara finnas klart på apoteket. så medeltid att det tar fyra månader att förnya ett recept i skåne. är alla upptagna med sitt jävla potatisland eller? ge oss våra p-piller så vi kan ligga som de små slampor vi är.

dagens bildgoogling; byfåne

den här bilden kommer upp om man bildgooglar "byfåne".

i dont get mad i get even

det var en reggaekille av typen "hej jag är en vit 22årig medelklass wiggerkille med otvättade dreads som är en misogyn tönt" som tyckte det var en bra idé att jiddra med mig och moa när vi spelade 80-tals hits sista timmen på the prom. man bara:
1. reggae suger
2. vad gör du på en 80tals partyklubb
3. du är en idiot sluta prata med oss
han var en riktig oartig tönt så det slutade med att jag pekade finger, hämtade vakten och han sprang därifrån. så dumt.

i was so excited, tack för igår!

åh det var regn och stökigt väder utomhus men gympabrudar i silverbaddräkt, guldleggings och fantastiska pikko som körde livemegadisco på scen, moa i linne och röda american apparel shorts och mina älskade moroder team + martin theander + gruvtolvan bakom skivspelarna som körde superparty 80tals musik, och fasttejpat pynt, otroligt söt presentflicka med benvärmare och weird science, girls just want to have fun och breakfast club på projektorn! det var roligt och fartigt! synd att det regnade bara, och att de hade missat de ynka fem personer jag hade skrivit upp på gästlistan. men det ordnade sig till sist. och det fanns bara två skivspelare men vi behövde fyra så jag och två moroder fick ta taxi och hämta två till. när vi var på väg sa jag "tja nu kan det bara gå uppåt", eftersom kvällen hade börjat med att jag satte ett fiskben i halsen under middagen på debaser, och höll på att storkna och fick hosta/kräkas på toaletten så de andra tjejerna trodde jag fick bulimi. men jag gjorde inte illa mig i övrigt förutom några skrapsår på händerna. stort framsteg. jag var lite stressad tidigare på kvällen för jag skulle göra gröna popcorn, men karamellfärgen gjorde bara att de brändes vid så det enda som hände var att jag fick gröna fläckar överallt och att det luktade bränt. så det fick bara bli färdigpoppade köpepopcorn, salta pinnar, godisklubbor, kakor, bål och rosa marshmallows istället. sen skulle jag göra en skylt där det stod "BAL FOTOGRAFI" men då hittade jag inga pennor så jag fick rita den med nagellack, men det blev fint ändå. sen blablabla visste jag inte vad jag skulle ha för kläder och den guldbody jag hade bestämt mig för luktade svettapa så det blev ett färgsplattlinne, tights, avklippt t-shirt och silver eyeliner (som jag visserligen grät bort när jag spydde fiskben). min dåliga kille var inte där för han hade glömt att säga att han skulle vara bortrest eller något. så jävla lamt. jag bara zzz youre fired. men det var så många vänner & bekanta där och jag tror aldrig jag sett så många snygga partymänniskor på en och samma gång. det gjorde mig glad. syltkakorna var mest populära tilltugget igår, men det var något halvsurt after work gäng som gäckade på uteservering som var 40+ och säkert jobbade på försäkringskassan för de var trista och röda i blicken. jag kom hem vid halv fyra, drack en resorb, tittade lite på tv och pratade med snake innan jag somnade.

Jun 29, 2007

igår ikväll

igår var det roligt! först var jag på smygisen på yard och åt ingen mat men drack öl och pratade med jossan, mattan, richard, harald, chris, hanna, kissey och martin och sara och massa andra. sen gick vi till jeriko där man fick testa deras nya drinkar och meny (drinken function var godast med rom och kardemumma) och stephen hawkings spelade labbrock och jag pekade på k och sa "kolla där står min lilla kille, se så glad han är!" till alla. sen blev jag full och gick till debaser där chromeo spelade och jag drack stora starka öl med martin, snickarn och chris och så anklagade jag snickarn för att vara feg och sen gick jag hem, blev akut kissnödig och kom inte ihåg min nya portkod. så dumt.

nu ska jag äta lunch och sen göra det sista till the prom, kom kom ikväll det blir KUL! jag lovar att stretcha!

fjärilar i magen och bakfull

hjälp jag vaknade en timme försent och fick hasta med att skriva klart en text. sen har jag druckit kaffe och blivit nervös inför ikväll! jag ska strax träffa moa och shoppa presenter, sen ska jag ha vånda inför kvällens outfit och sen ska jag dricka resorb och berocca så jag inte dör och sen ska jag leta efter min skivväska i källarförrådet (varför är den där?) och sen ska jag blåsa ballonger och pynta debaser. det blir DÖFINT ikväll, vi lovar!

vilse pilsne

menförihelvete de har bytt portkod över sommaren i min fastighet och fastän jag gjorde mitt bästa att komma ihåg så gick det rätt dåligt (inte alls), och det går inte låsa upp porten manuellt med nyckel heller. så jag gick till krille och kissade för det var verkligen på tiden, men ingen jag känner kan min nya portkod (såklart), så jag åt två riskakor med tomat på och önskade att det var anka hej då.

Jun 28, 2007

Vadårå


på Debaser.
vi ser ut som ett mellanstadiegäng som försöker tuffa sig i rökrutan.

Mattan loves burger!


Busted!!!

dagens citat

larry king pratar med paris hilton:

KING: So — so the party girl aspect is you like to party, but it’s not drugs?

HILTON: No. I just like to go out and have fun with my friends. I’m an Aquarius. We’re social people.

working out or hardly working

jag och moa var just på partyland som sponsrar oss med party favors till the prom. vi hämtade upp jätteroliga presenter och metallicturkos partydekor! partybutiker är lätt de bästa affärerna att hitta klubbaccessoarer på. de hade tex självlysande hårspray, discokule-halsband och partyhattar med rayban prydda katter.

partyalf

ikväll är det ett hektiskt schema, först ska jag till yard (deeps utegård) på nöjesguidens smygläsning klockan 18. det blir ett fint nummer tror jag. det har orange omslag med texten "GALEN". jag tycker den är rätt lik gamla darling, vi hade tema vansinne en gång tror jag. sen ska jag till stephen hawkings sciencerock klubben på jeriko och sen blir det chromeo på debaser för mattias kroon sa att de såg ut som weird al och ali g och jag älskar weird al.

headhood

i japan har de haft tryck på luvorna ett tag, det verkar som om brooklyn hakat på. jag vill ha en med garfieldtryck och en med alf. men det finns inte. såklart. det fanns all time high trista trycken; döskallen, audrey hepburn och elvis.

rätt tråkiga tröjor!

Jun 27, 2007

skämtsam

okej det där med cigg i förra inlägget - jag skämtade. jag teströkte en gång när jag fyllde arton för det kändes som en sak jag ville veta hur det kändes. men det var det. jag tycker det är fult, ger upphov till fula konsekvenser i ansiktet och i kroppen, luktar illa, smakar ännu sämre (om man hånglar med en rökare) och så får rökare fula tänder och jag har fobi för rökar-rynkor kring munnen.
öl och video is the new smoke. och jag älskar benny hill.

dagens chat

[17:11:50] therese svensson skriver: okej baby, det blir lax med rotfrukter till middag!
[17:12:11] Kristofer Matti skriver: ohhhhhhhh, ska jag køpa vitt eller røtt? det kænns som røtt væder
[17:12:26] therese svensson skriver: hmmm...jag skulle säga vitt fast jag gillar rött men jag fåt så lätt ont i huvudet av det och blir sjukt packad. rose helst!
[17:12:56] Kristofer Matti skriver: ja, ok, men kanske ngt lite fylligare och tyngre
[17:13:00] therese svensson skriver: nej ta ett fruktigt rött då!
[17:12:59] Kristofer Matti skriver: ta da
[17:13:03] therese svensson skriver: perfekt. fruktigt rött vin med inte för mycket syra är perfekt!
[17:13:32] Kristofer Matti skriver: ja, men nu blev jag sugen på vitt
[17:14:04] therese svensson skriver: haha ta ett av vardera?
[17:14:31] Kristofer Matti skriver: jag tar vitt
[17:14:41] therese svensson skriver: ok men ta fruktig röd till mig! vi kan ta ett glas av varje. idolbild; http://www.people.com/people/gallery/0,,20043788_7,00.html
[17:15:50] Kristofer Matti skriver: nej en flaska ræcker, och jag tar ngt gott, vitt eller røtt. kanske jag kan va lite spontan
[17:16:02] therese svensson skriver: jaaa spontan, men nu bestämmer vi vitt! regnar det hos er?
[17:16:19] Kristofer Matti skriver: ja det gør det
[17:17:39] therese svensson skriver: åh här med
[17:17:42] therese svensson skriver: har du paraplyt? jag tänkte på det när du gick.
[17:18:01] Kristofer Matti skriver: nej men min nya grymma hollændska cykel poncho
[17:18:28] therese svensson skriver: wow! glad nyhet! paris hilton har blivit bannlyst hos största amerikanska blaskan us weekly
[17:18:55] Kristofer Matti skriver: gøtt
[17:19:04] therese svensson skriver: ja faktiskt
[17:19:15] Kristofer Matti skriver: næ nu ska jag gå och bajsa lite, hors snart
[17:19:21] Kristofer Matti skriver: (hug)
[17:19:29] therese svensson skriver: skönt tryck ut den bara (flex)
[17:19:39] Kristofer Matti skriver: yeah!!!!!!!!!! bring it on!!!!!!!!!!!!!!!!!
[17:19:50] therese svensson skriver: YEEEEEH
[17:20:14] therese svensson skriver: just ja, köp cigg på vägen, jag blir bäst när jag röker. glömde att jag skrev en hel bok när jag rökte.

dagens sökord:

*luxor
*axels nöjesfält
*dansgympa
*pikko
*inomhus ros
*lexin
*mr oizo
*dantes inferno
*taco (?)

mer äckligt

imorse vaknade jag tio över sju till ett äckelprogram på P1, de älskar äckel, aidsafrika, sjuka tanter med krämpor och psykisk sjukdom på P1, åtminstone på mornarna när man vaknar. sen är det "ring P1". det är antingen heaven or hell. sen är det öhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh LANTZ. men nu är det radioföljetången "den lilla hästen" JAAAAAA!!!! picoito, pagallo? jag kommer inte ihåg vad lilla hästen heter på spanska. caballo? det kanske betyder hår när jag tänker efter. jag kunde beställa en veggie whopper utan ost på spanska förut.

im with stupid ---> malmö kommun

okej nu har jag pratat med fler p-medelskliniker. det finns tydligen typ tre barnmorskor i malmö som får göra allting för att malmö kommun inte ger dem tillräckligt med resurser. och malmö har tydligen rekordhöga abortsiffror. konstigt om det tar tre månader att få sitt p-medels recept förnyat. sjukt dåligt. de kan ju bara dra in på någon blomrabatt här och var så är vi safe. det här blir ett telefonsamtal till janne josefsson.

äckliga nyheter!

[11:19:16] Kristofer Matti skriver: oh fy fan. Vet du vad som just hænde. Jag åt ett pæron och nær jag tagit två tuggor så kommer det ut en tveskært ur det och børjar krypa. Jag spåttade ut skiten och skøljde munnen rikligt och kræktes næstan....

[11:19:22] Kristofer Matti skriver: æckligast på længe

[11:23:58] therese svensson skriver: ÅH GUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[11:24:05] therese svensson skriver: (puke)(puke)

merde

dåliga saker idag;
*de svarar fan ALDRIG när man ringer till preventivmedelställen. det här blir fan en krönika. det är säkert en socialdemokratisk komplott att det ska födas fler barn. kondom är så jäkla oflexibelt - kan de göra den bättre eller? det är ingen jäkla fårtarm längre, man kan faktiskt produktutveckla den.
*min dator är JÄTTEKONSTIG, det enda som funkar bra är skype. den säger saker som "den här har ingen klassificiering" och "din gateway är offline", så sitter jag och söker i flera timmar efter de här grejerna och då kan jag ändå inte ändra något. så otroligt irriterande. cp pc.

Jun 26, 2007

bra nyhet!

jaaaa, candy sandy ringde just på min nya telefon och sa att hon kommer och hälsar på nästa helg! hurra! vi ska bland annat till köpenhamn och se "factory girl", shoppa till vi sprängs och festa så vi hamnar i koma.

mintgrönt är för evigt

vilken rar mintgrön 80tals powerklänning! och inte ens vintage, hur kan det vara möjligt.

mintgrön!

veckans idoler; salt n´pepa



etta på månadens hitlist.

Jun 25, 2007

k och jag i goonies


goonies rawk.

dantes nivå 8

Purgatory - Repenting Believers
Level 1 / Limbo - Virtuous Non-Believers
Level 2 - Lustful
Level 3 - Gluttonous
Level 4 - Prodigal and Avaricious
Level 5 - Wrathful and Gloomy
Level 6 / The City of Dis - Heretics
Level 7 - Violent
Level 8 / the Malebolge - Fraudulent, Malicious, Panderers
Level 9 / Cocytus - Treacherous

jag gjorde ett test på internet angående vilken nivå jag skulle hamnat på i dantes inferno. jag hamnade näst längst ner på nivå 8. toppen. k hamnade också på åttan. min chef hamnade på 2.

dantes inferno test!

hockey

jag sa förresten till pappa att han borde ta över malmö redhawks när de gjort färdigt sin fina nya arena så kunde vi hänga och dricka öl på brogatan, luncha på smak, äta gubbig mat på svea och 80tals festa på the prom. när vi bodde i ängeholm brukade jag alltid springa runt i hockeyhallen när rögle tränade. jag brukade låtsas att ett skelett jagade mig i mörkret i gångarna så jag skulle springa snabbare.

second hand news

på två dygn har jag haft sönder två glas. jag måste måste måste köpa plastglas idag på åhléns. det är min enda räddning. en vacker dag kommer jag dö av min egen klumpighet. förmodligen genom att skära upp händerna på glas eller något och så kommer alla tro jag tog självmord och mina föräldrar bara "eh ingen chans" och så kommer jag skämmas i himlen. idag har jag ledigt. det är mycket skönt. jag sitter i sängen och datar, äter ananasbitar och lyssnar på fleetwood mac. jag har blå mascara och rosa t-shirt och min snygga grafitti-telefon bredvid mig SOM INGEN RINGER TILL. jag pratade med pappa i telefon, han har just kommit hem från nhl-draften och berättade att de fått en bully i ledningen så alla är helt less.

elizabeth den förstes motto

"video et taceo"
("I see and keep silent")

tessans motto; jahallå jag skulle också titta och vara tyst om video och taco var min deal. BADA BING! (hahahahaha)

Jun 24, 2007

swan love

jag har haft en fantastiskt trevlig helg. jag, k och nils åkte till en lånad villa på engelska landsbygden där vi har ätit och druckit gott varje vaken timme, åh dante jag undrar vilken ring frossarna hamnar i? vi har bland annat ätit grillade tigerräkor, färskpotatis med örtolja, grillad lax, tonfiskfilé, rökt makrill, popcorn, sallad, hallon&citronsorbet, senapssill, getost och chips och druckit champagne, rosévin, vitt vin, gin och kalle sprätt med smak av kiwi. vi svimmade nästan av mättnad. jag kräktes dock upp allt under natten eftersom det blev för mycket av allting (med betoning på getost och gin). men det var den bästa midsommar jag haft i sverige förmodligen i hela mitt liv. jag gillar inte midsommar och brukar inte fira det annat än på postmoderna sätt (läs; se på tv). och för det mesta brukar jag vara bortrest såhär års eftersom jag ibland har tur och får följa med pappa svensson på nhl-draften som går av stapeln varje år under midsommar. förra året var jag och syrran med i vancouver under draften. det var som en dröm. vi kommer förhoppningsvis följa med nästa år också. det är det bästa jag vet. jag blir kallad "the nhl secretary" eftersom jag följt med sedan jag var 16 år, och eftersom inga tjejer får ha dylikt betydande jobb som pappa har eftersom de är amerikaner så då blir det uttryck som "secretary" som dyker upp, samt inlägg om vilken hockeyspelare jag borde dejta.