May 19, 2007

Skofakta


Jag har börjat köpa barnkläder eftersom de är feta och jag allergisk mot pizza. Perfekt symbios. Mina lila glansiga plattskor kostar 98 kronor på h&ms barnavdelning och finns även i magenta och grönt. Nu har jag sett time machine på tv som är läskig för jag älskar hg wells och evolution. Jag ska just hämta rosa bubbly på lantmannagatan och hoppas på att se spiderman på bio ikväll men k vill se studie i hämnd aka studie i öl. Nu kommer en flygmås mot mig måste gå in! Roger!

May 18, 2007

I wanna rock with


Vi är på tempo och ölar. Vi låtsas att vi är på kos för det är kallt men somrigt och vi är svenskar. Hej hej var är grisfesten. Jag och richard var på after work på st gertrud och drack öl och åt de gravida blondinerna med vita snörade britney spears jeans ur huset. Jag ska till retro sen och dansa litet. Göra en liten dans? Göra lite kärlek? Gå ner ikväll ho gå ner ikväll. Xoxo!

noll poäng

nu är jag jävligt irriterad. jag vaknade fem i imorse och kunde inte sova så jag pratade med larry ett slag och sen tittade jag lite på ellen innan jag somnade om. jag har försökt skicka ett jävla mail nu i en och en halv timme men det funkar fan inte. och jag kan inte lägga upp bilder på bloggen heller (oj nu funkade det) och k och jag skulle gå ut och ha en trevlig svennestund i solen men han är klen och ligger i sängen och är skittråkig och bakis för att han drack ett glas bubbel igår och lyssnade på tonårsmusik. han gör alltid så. det är så sjukt tråkigt. nu ska jag gå ut i solen, till ett möte och sedan käka glass med en killkompis.

May 17, 2007

Bönmixmiddag


Månadens godaste middag. Bönmix med grönsaker och sallads. Blades of glory såg jag innan maten. Det var den bästa filmen sen waynes world jag svär. Sen åt vi gudomlig mia farrow fawcett bönsallad till middag och drack bubblie från Fashionhoran australien. Boomshakalak. Så att säga för att citera såsenB-#

audionom

jag och k pratar om vad som skulle vara den värsta musiken som den andre kunde börja lyssna på. när en kompis till mig började lyssna på dansbandscountry och åkte på raggarträffar i klippan förstod jag att vi kanske hade glidit isär va. jag frågade k om det skulle vara början på slutet ifall jag började lyssna på dålig musik och han sa ja. men då ska det vara riktig dålig nrj/rixmegapol musik. det och dansbandscountry och riktiga dansband är verkligen, verkligen så jobbigt. jag jobbade på ett ställe förut där de VÄGRADE spela något annat än rix megapol och jag satt precis vid stereon. det var riktig audiotortyr av högsta grad. jag fick ha hörlurar med hög volym varje dag och det var ett postmodernt under att jag inte fick tinnitus. sen sa jag upp mig efter 4 månader när de vägrade låta mig ta semester och åka till las vegas. det var droppen. vad trodde de liksom? sen började två av mina mindre eminenta herrbekanta jobba där och jag skrattade förbryllat hela vägen till krogen.

dagens dramatisering

k: vad vill du höra nu?
jag: en liten melodii, en liten melodiiiii, något som inte är dåligt för en gångs skull - INTE funk.

(k pekar finger)

guaca coke bloat

åt guaca till lunch med stekt aubergine och tomat. det var så gott. igår festade jag på öl framför tvn hela kvällen. jag skulle egentligen gått till debaserfesten med josefin och mattias och sedan i love, men det var så skönt och kul hemma nu när jag fick ordning på soffan och de där vardagsrumsaccessoarerna. she-ba. map of africa-skivan var skitdålig. som en dålig led zep låt fast dålig. jimmy page, thomas brolin, maradona har alla coke bloat.

May 16, 2007

Normal!


Färgade tillbaka hår & ögonbryn till vanliga svenneblonda. Jag är för mesig för vitblont. De enda som funkar i det är david bowie, carolina gynning, agyness dean och nutida playboy bunnies. Och tank girl.

Whats hoing on therese svensson


Rosa Ballerinaskor som mamma hade när jag var liten, 40 kronor second hand butiken på st knuts torg. Fan jag måste bli en alkad personal shopper- jag bara fan du är så jävla het tjacka en ryggsäck och mcflurry så går vi och ölar. Okej maila om ni är med. Okej? OKEJ! Kyssy från tessan got it on cp svensson.

Neon


Det är i love och Debaserfest ikväll. Jag ser girlylicious och dricker öl. Jag gjorde den där borlottibönröran med tomat, potatis och vitlök och det var löjligt god. Det var första gången jag ätit mer av bönorna än resten av maten på tallriken.

Hushåll


Det börjar arta sig. Jag saknar internet och en fungerande hemtelefon dock. Men jag har ju mitt muscle beach linne, öl, tv och mörkblont hår och ögonbryn igen. Tack lord josé.

Kalla mig al


bino

May 15, 2007

My metrocard


Idag har jag varit stressad, sur, sliten samt fått vita ögonbryn. Lite irriterad. Hoppas det är något bra på tv annars cpcepar jag ur. K trodde jag skulle göra slut idag. Så dåligt humör har jag varit på. Ni vet. Jag svarar kort, rakt och utan melodi, humor, kärlek eller dialekt i rösten. Då är jag på ett dåligt ställe (örebro?) och behöver vara ifred ett slag. Nu är det en svenne på tv. Jag har silvernagellack på tånaglarna men det hjälper bara litet. Åh på onsdag börjar Pussycat dolls dokusåpan! Fan att jag inte hann skriva om den till metro. Fast jag missade i love infon också. Merde. Hatar våra skumma alltidändrandes deadlines. vi har en tentapluggande layoutvikarie så våra rutiner ändras väldigt ofta. Kate hudson är söt, mycket söt, tres jolie - hon är på tv3 nu.

Mk sista äpple



Mk äpple tre



Mk äpple igen



Mk äpple två



Mk äpple



Test



pappa svenssons blogg

pappa är en sjukt rolig gammal hockeyspelare från kiruna som numera är kringresande hockeytalangscout åt boston bruins. han gillar öl, bor på södermalm och skriver blogg såklart. familjen svensson älskar internet.

pappas blogg!

- banger, therese banger

jag bangade "våroffer". jag är verkligen inte på humör för socialt arty party nakendans idag. jag ska fota en snygg manlig blondin sedan gå hem och se film. förhoppningsvis telefonera med jonas b. om senaste dinosaur jr konserten.

så analsäcksdumt

"fat, ugly and shitter than winehouse that is all i am, im on my own in america again. I used to pride myself on being strong minded and not being some stupid girl obsessed with the way I look. I felt like it didnt matter if I was a bit chubby cause, im not a model, I'm a singer. Im afraid I am not strong and have fallen victim to the evil machine. I write to you in a sea of tears from my hotel bed in Seattle, I have spent the past hour researching gastric bypass surgery, and laser lipo suction."

skrev lily allen i sin nätdagbok (sedan dess har hon skrivit att hon är cool igen), men seriöst. lily är grym, snygg, rolig och går all-in och är ett innovativt cute-ass. jag är så jävla trött att tjejer som väger mellan 55-60 kilo anses feta och att killar fan kan vara vedervärdiga illaluktande fettmongon utan att någon bryr sig. jävla cpn och deras silikonpattbrunutansoljordanebbavonsydowestetik. det värsta är att jag som är ett autistiskt geni också faller i den här fällan och jag vet perioder när jag känt mig ful och fet för att mina höftben inte stuckit ut tillräckligt mycket men sett bilder på mig i efterhand och bara "oj jag vägde ju 49 kilo!", vad fan är dealen?

paljettögonbryn

jag fick matchande vitblonda ögonbryn till min nya hårfärg. jag gillar ögonbrynen på den här visningen (kommer inte ihåg vilken det var?) där de hade utstansade paljettögonbryn aka FANCY eyepants.

hurra äntligen

mina sista jobb blev klara varav ett jag är sjukt irriterad på för att jag gör det gratis för att det ska bli bra och gjort. kukapa. jag har varit hos frisören och fått tyskt vitt hår. alltid något. nu ska jag sova middag, är sjukt trött. jag vill fan inte gå på våroffer. orka dans. jag är från kiruna.

jag är på dåligt humör nu så det är bäst jag sover och inte säger något på ett tag eftersom jag tror jag är förståndig.

mer om mat; bönan

jag har inte varit ett fan till bönan men jag vill att det ska ändras. därför bytte jag inte kanal när det i söndags var jamie olivers huspålandetmatprogram på tv. han skulle nämligen laga bönor på olika sätt. en grej jag tänkte prova idag (min lunch med vita bönor och aubergine blev ju god) är att koka borlottibönor i en timme (blötlagda torkade) med en tomat+potatis+helvitlök och sedan (efter koktiden) mosa ihop sistnämnda till en smetig pasta som man lägger tillbaks i kastrullen med bönorna. sen värmer man upp det lite igen, har i olivolja och eventuellt persilja. det verkar gott och enkelt. återkommer med smakrapport.

MEH nu sjöng de på "enter the rap zone!"-skivan "grab them by the ass when i turned her over her and slapped her XXX" MEH! 2 live krew!! vad skulle mamma säga.

strimlat citronskal

jag bildgooglade på strimlat citronskal och denna bild kom upp. men varför? det jag skulle säga var i alla fall att jag äter lunch just nu = aubergine, skogschampinjon, tomat och vita bönor med strimlat citronskal över. strimlat citronskal är överlägset pressad citronsaft. det är helt otroligt mycket godare. OTROLIGT.

australien; nästa modeoffer



watch out modesverige, din tid i spotlighten är snart körd. nya ungen i kvarteret verkar vara australien. det här är bilder från nylon magazine och jag har tidigare läst och bloggat om a romance is born som även de är från australien.

fler avtändningar

*jude law
*kate moss
*pete doherty
*andra blekfeta knarkare
*brun utan sol överdos
*att inte använda spf
*tåbira
*annika lantz
*sommarpratarna
*midsommar (midsommar är SÄMST, vad är poängen förutom en växtkuk i marken?)
*folk under 30

avtändning

kylie sa till people magazine "I have never been unfaithful to a partner and would find it immoral to be involved with a married man". jag fattar inte folk som är ihop med gifta män. gifta personer är en sån gigantisk turn off att de står under asexuella. folk som har barn likaså. jag skulle kanske, kanske dejta en kille som hade ett adopterat barn. jag gillar inte biologiska. jag fattar inte vitsen med dom. dejta gifta män och unga pappor? yuuuuuu GROSS. de är fan för alltid körda på sexy cool marknaden.

ass2

jag och k diskuterade vad beyoncés stjärtmått må vara. han tippade på 90 cm men jag tror på kanske 100. en meters stjärt! det är så spännande.

ass

jag skulle egentligen träffat yvonne idag för en reuniondate, men jag är fortfarande inte på långa vägar klar med jobb eftersom det blev kin long-recension samt våroffer-biljett-hämtning däremellan. jag hoppas jag kan träffa henne imorgon men nu har jag dubbelbokat MACfest med jossan och våroffer med k och är sen med två jobb som jag inte tror jag hinner/orkar göra så bra inatt. jag behöver verkligen en assistent. mattias hade fått en praktikant. jag vill gärna ha en också.

May 14, 2007

snyggt omslag

jag ska börja dansa vogue på klubbarna. måste ladda ner dansguide samt madonnas video. jag är en dålig dansare och idrottare men det jag saknar i teknik tar jag igen i entusium gånger tio.

Haha indie



de har en blur-skylt i taket.

Kin long


Jag älskar kin. Jag och min kära kollega mattias kroon har dinerat som kungar. Manetsallad, knaprigt fläsk, passionsfruktdrink med grönt te, plommonsås kokt i fem timmar med kyckling, dumplings, sparris med sås och öl. Även kallad bitchin önskedröm. Mattan frågade om jag var på smällen för att jag åt honom ur huset. I object jag är faktiskt bara ett ölmagat matvrak. But why? A: det finns öl och mat ok.

my jamaican guy

när jag och moa spelade det högst surrealistiska setet i lördags på storgatans galleria tänkte vi först köra shoppinglounge musik men eftersom vi båda var trötta och lite bakis från fredagens eskapader på tempo och italodiscot på jeriko tänkte vi att det var lika bra att gå all-in. vi blev sminkade på make-up store och jag såg ut som en femårig drag queen med neongrön glitter eyeliner och orange läppstift. sen spelade vi high school rapdisco till klockan 16 och tokdansade till mc hammer, right said fred, moroder, sabrina, ESG, grace jones och prince. jag menar; det var ju ändå eftermiddag, när börjar festen om inte då? sen kom moas mamma och pojkvän och jag knallade till café banjo på falsterbogatan och åt en otroligt god pestolaxsallad med kaffe. sen hängde jag och k i min lägenhet och flyttade lite saker och var trötta och åt en mycket god bön&getostsallad och drack bacchus champagne. vid midnatt satte k på doobie brothers och jag stack ner en sväng till moroder på tangopalatset och get lucky på debaser.

silverbil

jag pratade med s igår på telefon. det var den första person som ringt på min nya hemtelefon. visserligen också den ende som har numret men ändå. han sa att han såg allt jag gjorde så jag höll upp tre fingrar och frågade "hur många fingrar håller jag upp?" och så svarade han rätt förstås så jag kom fram till att han hyrt lägenheten mitt över och betalar en privatdeckare att filma allt jag gör, ungefär som i paul auster-boken. han hade köpt en ny silverfärgad sportbil helgen till ära så jag retade honom och sa att han var en kolaboy-klyscha (det är han inte) och sen tittade jag lite på six feet under medan han drack kaffe i andra änden och undrade vad han skulle hitta på. nate dog i six feet under igår. det var verkligen konstigt. jag sov som en stock sen.

sommarskor a la bitchy

asos.com

top model

nu letar jag efter en modell till en grej. marie visste inte om hon kunde och rajter jobbar. ska fråga jossan nu på msn, vänta.

May 13, 2007

Falsterbogatan rok


jag ljög igår. Och nu äter jag chips. Jag är bakis.

Moroder aaxxx


Klubben på tangopalatset rules öl ok! Bästa musiken i stan och en klar majoritet av länets snyggaste damer. Ingen pratar med mig. Så mycket donnor är det. Rrr:-P