Oct 27, 2007

Q: Whats that on your head? A: a wig


Nya lila peruken. Eddie murphy på tvn.

the prom bilder uppe nu

MED SARA BERG

MED MOA!

MED HAMPUS I KERMITROCKEN *SWOON* + SARA BERG

PAULINE THE EXTREME!

EVERYBODY LOVES MATTIAS KROON

MY FANDOM







the prom mad money night bilder!

foto: max adolfsson

THE PROM! material girls!












this just in: bakis BUT WHY?

jag vaknade kvart över tre, såg att hampus hade ringt, ringde tillbaka och sa "hallåååå" med skrovlig pubertetsbryten röst. han skrattade och sa "en röst säger mer än tusen ord" varpå jag sa "ett BRÖST säger mer än tusen ord?". han frågade ifall jag var sur för det gör han alltid och jag säger alltid "vadå nej?", men igår hade han störat sig med ballongerna jag blåst upp i två timmar så jag sa till han på skarpen. och jag är ju alltid störig, det ligger i min natur, men jag är aldrig sur. det ligger inte i min natur. det var roligt igår! jag var snygg, moa het, mattias cool, tor stilig som en dröm och carl grann som en sommardag. prombilderna har redan kommit så jag ska lägga upp dom genast! jag såg att jag fått hänghaka. och min hals har alltid betett sig obskyrt. betyder det att jag är gammal på halsen? det är så freakazoid.

I love you


I know

Oct 26, 2007

Nu börjar det


Vi är kelly bundy och lucy i dallas då.

nedräkning

THE PROM BÖRJAR SNART. vi har pyntat jättefint med GULD. nu ska jag duscha. SES BITCHES!!!!!!!!!!

Balle



jag är ballongansvarig så det ligger just nu guldballonger i min säng.

WTF! lyssnar på novaplanet.com men för helvete de spelar bara amy winehouse hela tiden! eller jag tar för givet att det är amy winehouse fast jag aldrig hört henne för det låter souligt, dåligt och hest. typiskt sånt som tråkiga brudar och killar utan smak skulle lyssna på.

kelly bundy







jag hittade just en sån där kort istvättad jeansjacka på NKOTB som jag funderar på att ha ikväll till en kort svart paljettklänning. och så korsörhängen till. så kelly bundy att jag dör.

konst & kökken



jag har blivit betuttad i ko&k. jag och moa tog en smoothie där igår och idag lunchade vi utomhus och låtsades att vi var på after ski i aspen. vi köpte pynt och karameller till kvällens the prom (jag fyndade dessutom en ljuslila peruk på buttericks), och blev hungriga efter all shopping så jag tog en kronärtkocksallad med grillade grönsaker och reducerad balsamico. moa tog en ciabatta med grönmögelost, valnötter och tomat. så väldigt gott. sen gick vi till hemköp och handlade mat och kattsand och begav oss hemåt. jag köpte färdig sushi och tahin eftersom jag vet att jag kommer vara för lat idag och för bakfull imorgon för att orka laga mat.

Aspen


Vi åkte till aspen en snabbis.

Lol



De gillar att skeda


Nu säger alla aaaaw! Berättar mer om kvällen imorgon. Följande har inträffat; tvätt, dataspel, smygläsning för ng samt tranbärsjuice på tempo.

Oct 25, 2007

ng + gratis öl ftw

dagens kap: stuff by duff



bauhaushalsband från nkotb, mavala nagellack i paris, zanzibar och london, madonnaörhängen från H&M och rosettring i plast från tjallamalla. dessutom handlade jag en utomhustermometer från cleas ohlsson och en grej till vasken. jag fick hjälp av space between-erik och moa eftersom jag är en hushålls-twat.

titta inte på den här bilden om du tycker jag är het



det här var mitt första försök till en egypten-pose. det kan också vara den fulaste bilden på mig någonsin.

social update

åh richard är sjuk. det är så tråkigt. jag försökte tvinga på honom mitt sällskap idag men han var för sjuk. fast jag blev bjuden på middag av i love emilia&maria nästa vecka så jag blev glad sen ändå! och så fick jag ett litet press-kit med smink från make up store. det var två glitter eyeliners och en kakeyeliner och någon vätska som gör puderskuggor till eyeliner. ett eyeliner kit alltså.

Oct 24, 2007

what would mimmi mus wear?

fettoskor SÅKLART

weekend update: BOYS

just ja - jag och hampus hånglar inte längre för vi är för bra vänner och vänner hånglar inte, de byter bara ris och hemligheter - inte saliv thankyouverymuch. men han är dörar så vi är vänner istället och jag måste bara övertyga honom om att våga ha den fantastiska gröna pälsrocken från tiger, åh jösses vad cool den är. på the prom funderar jag förresten på att ha paljettklänning och bombarjacka med massa guldsmycken eftersom det är mad money clueless-tema.

Farao Fashion! aka bästa vintagebutiken







jag älskar farao och fashion. idag har jag varit och fotat och intervjuat stans bästa vintagebutik (nu outar jag bästa butiken) jessica c som har flyttat till fridhem, mittemot plastikkirurgicentrum. hennes idé är att ha som en rar parisisk boutique med fabulöst vintage från 60- till tidigt 90-tal med en orientalisk budoir som dressing room! det är helt fantastiskt. jag såg en röd YSL-dräkt med stora guldknappar, en röd stor YSL-kappa med svarta inslag, en byxdräkt som såg ut som en smoking, en vinröd virgin suicides-klänning, en duvblå balklänning med spets, en illrosa kinadräkt, paljetttröjor, twiggyklänningar och ett helt skåp med skor och handskar, puccimönstrade blusar och scarves. hon har massor av YSL, dior, kenzo, mugler och LV- och diorväskor. jag fick nästan en fashion blackout. det var två gamla damer i butiken när jag kom dit som jag pratade mode med - de hade varit toppmodeller på 50-talet och var eleganta som en dröm. jag gick därifrån med denna bombarjacka med egypten/indian-mönster, en rosa/vit/grårandig twiggyklänning och en ekologisk scrubduschkräm med mango som doftade som en ljuv enhörning på sommarbete.
min tshirt är dömycketfarao från nile shop i leonardgallerian = äkta farao fashion för 40 spänn. de klorsplattriga jeansen reades ut på H&M för 98 kronor, mössan är också h&m och skorna är ju canvas vans.

jessica c finns på erikslustvägen 2, mittemot plastikkirurgicentrum i fridhem. öppet tis-fre 12-18, lör-sön 13-16

Oct 23, 2007

germ free adolescent

fan vad kallt det är här nu. jag har på mig skor inomhus. funderar på att bada senare. först ska jag på möte dock. jag hade planerat fixa pass med richard men han hann inte. jag måste ha med mig någon som intygar att jag är jag eftersom mitt leg gått ut och mitt pass är borta. så bra. jag lyssnar på x-ray spex nu. på torsdag har jag tvättid, äntligen, jag har visat prov på extraordinär uppfinningsrikedom vad gäller underkläder kan jag säga.

heatherettes bollklänning

sån här bollblåsa kanske jag ska göra till nyår.

gefilte pizza


det var gott igår fast jag höll på att fucka upp det. jag hittade ingen pizza, inte heller pizzabottnar, så till slut grabbade jag en glutenfri tortillamix på ica och kubbade därifrån. men det blev gott. jag stekte tortillabrödet och hade på tomatsås och topping så det blev som en pizza ändå. erik fick pizza cappriciosa eller vad det heter med vegobaconbitar, mozarella och svamp. jag fick pizza hawaii med svamp, ananas och smältbar veganost. WOW. sen lyssnade vi på captain beefhart och donna summer och pratade om hur man gjorde hamburgare och om en kille i vita jeans.

ÅRETS CELIAKITIPS

Anonymous sa...

Hett tips: Husie Pizzeria. Tel: 040 - 49 45 45. De gör glutenfria pizzor. Och oh my Gawd vad goda de är! Kostar tio pix extra för glutenfritt men det är värt det, yessir!

/din glutenfria räddaren i nöden

Oct 22, 2007

Jakt


Jag är på celiakijakt. De hade inte pizzan på de första ställena så nu är jag på väg till fula värnhem. Jag och Moa har tejpat prom affischer och tittat på snygga grejer på tjallamalla. Jag kan knappt bärga mig tills jag får lön.

hajdröm


jag hade konstiga drömmar i helgen. jag vaknade en natt av att jag låg och sparkade med fötterna. temat i drömmarna var att jag var maktlös och ratad. inte bra. den sista drömmen var att jag och lukas var på en kinarestaurang och jag var full i drömmen så jag såg suddigt och hade ingen kontroll. så var jag klantig och tappade en sak på golvet och de som ägde krogen sprang upp och skrek åt oss att vara tysta och så fattade vi ingenting och blev rädda och så tappade jag en gaffel och de sprang upp igen och riktade en pistol mot oss så vi sprang därifrån och utanför snubblade jag in i ett bord och servitörerna hjälpte oss därifrån fort som fan eftersom vi skulle blivit dödade annars och jag tänkte att jag skulle ringa mattias kroon och säga att han inte skulle skriva om dom. förut drömde jag alltid om hajar. från jag var 5 tills jag var 25 drömde jag alltid oroliga drömmar i vattenmiljö. jag drunknade alltid eller så kom det hajar. i början drömde jag bara om vithajen, sen kom även hammarhajen och citronhajen. i en av mina sista hajdrömmar stod jag på en flotte i en underjordisk grotta och såg en hajskugga simma under mig och tänkte "meh åh inte nu igen". det var kul att min drömpersona var helt less på att vara i drömmar med hajar i.

celiakilover

ikväll ska jag äta gluten- och laktosfri pizza med min celiakikompis erik. han har varit glutenallergiker från födseln så han har ALDRIG ätit guds gåva till mänskligheten - pizza. han har heller inte ätit den glutenfria varianten så jag slog honom på axeln och sa att det var dags. och nu är det dags. den är lite torr, men jag brukar ha på lite extra topping, som avokado, tomat, rucola och olivolja. pizza hut borde ha en pizza som heter celiakilover. fatta vad bra det skulle gå ifall de hade en gluten- och laktosfri pizza. alla som var GI och veganer skulle ju också äta den. jävla as. fattar inte folk att det är så enkelt att tillgodose denna utsvultna marknad. jag borde bli näringsminister.

delfinen du lyser upp mitt liv

nu ringde en skånsk gubbe och sa att jag skulle hämta min neondelfinlampa på lagret nere vid svävarterminalen (så blade runner att ha en svävarterminal). han sa att han hade smsat och jag sa att jag inte hade fått det och så skulle han jiddra man bara JAG FICK DET INTE SLÄPP DET.