Jun 27, 2008

Tjejmiddag! Tihi!



bantar-öl, konstböcker och "Scream" på tv + mutant disco med louise. vi ska till milk n´cookies sen på retro OK len!

nöjesguiden smygis på far i hatten



















hallå asså ALLA var liksom där som mattias kroon, city-tara, erik börén, det nya svarta, i love-maria, milk n cookies-rickard, dj babydoll caroline, lovisa burfitt, oscar villata, coolof, tjallamalla-my, daniel antilla, klubb smörrebröd, en tjej med universums snyggaste byxor, johanna ritscher, inkonst-palle och alla andra malmöbor med kulturprefix. vi drack öl, sen skrattade vi till en komiker som standupade, sen gick jag förbi debaser där rundgång-killarna spelade skivor och sen åt jag korv hej då.

Jun 26, 2008

jag är på det här humöret idag: *UH*


likaså red-louise och copy-anna, vi har varit helt sjövilda idag. på lunchen anna bara "jaha vad gör vi nu då?", jag bara "vi går till torget och kollar killar!", alla unisont "JA!".

födelsedag på tempo!








rara sara berg fyllde år (= inte längre lammkött), och jag, sara och mattias kroon dinerade på ostron, champagne, öl, cava, whisky och fantastisk mat på Tempo. det var som en dröm och vi blev jättefulla och alla som någonsin har ett kulturprefix i malmö gick förbi någongång under kvällen och vi vinkade glatt och hejade efter vår bästa förmåga då vi pratade rätt sluddrigt. sara fick en KITTY-bok, ett hårspänne och en randig klänning av mig, och mattias kroon fick en kultsnuskbok i julklapp eftersom jag hade glömt hans julklapp i bokhyllan men hittade den förra veckan.

Jun 25, 2008

du säger tomat, jag säger tomat


jag följde mattias kroons råd och handlade stans bästa tomater hos äggmannen på marknaden på möllevångstorget idag (äggmannen är han som står i yttersta kanten mittemot Möllans ost) . jag och louise handlade tomater och grönsaker för 250 spänn. vi höll på att storkna och hade inte fattat att de kostade 60 kronor kilot. men så här snygga är de. jag har dom under skrivbordet.

godisträdet

something to remember me by: jag och sara berg gav viktor ett mellanstadie-godisträd i födelsedagspresent samt hjärtkonfetti. godisträdet är THE gift. gurka, tandpetare med hallon samt kruka med godis är det bästa som finns förutom aerobics och vattenklosetter.

midsommar med allan och glenn









midsommarafton spenderades på hemmafest hos red-louise och hennes rumskompisar som hade golvfest med youtubemusik och skitmycket öl, nubbe och buffémat. jag och sara berg fick klappa marsvinet ALLAN och jag matade det andra marsvinet GLENN med en torr pinne som han verkade tycka om. det var som en DRÖM. efter ett tag gick vi till i love-maria som hade hemmafest och där fanns det ballonger, vin och ett och annat hångel-ex. det var också som en DRÖM, men jag gick ändå och la mig rätt tidigt vilket var bra eftersom jag hade en skitrolig midsommardag med 25-års förfest hos viktor andersson, sen gick vi till debaser och var högljudda och fulla och lekte "The Game" och sa "hej du är het vill du ha något gratis" i tid och otid. sen hånglade jag med en halvskäggig brunett vid nöjespalatset eller vad det heter och sen gick jag hem och däckade. MJAOU.

Jun 23, 2008

fuck nu rave

i fredags anlände min fuck nu rave tshirt och jag har sovit i den hela helgen för om det briserar en bomb igen mitt i natten kan jag gå direkt till en klubb, istället för att stå och frysa utanför nån jävla ambulans i flera timmar.

du hittar tröjan på urban outfitters och min namnes sajt lady luck rules ok!

Jun 22, 2008

hej du är het, vill du ha något gratis?

jag blev phone closad igår av en snygg blond stockholmare på debaser, hångel closad av dashing kattungen k, hade skitroligt hela kvällen och kom på bästa repliken "du är het, vill du ha något gratis?". berättar mer sen när jag nyktrat till ordentligt...

flirtini

vodka, ananas och champagne? jo hej merci, det låter jättegott.

flight of the conchords - pickuplinesången



jag såg en ny HBO tvserie som heter Flight of the Conchords på svt. den handlade om två killar som har ett band ihop och de pratade om hjälmar och var i en videobutik där någon försökte sälja en tårta och deras manager spelade in deras musikvideo med en mobiltelefon och deras enda fan mel stod i en trappnedgång utanför deras lägenhet och så gjorde de en låt där de var robotar som sjöng ett binärt solo som gick såhär: 100000100101011111100010101 och det var roligt. den här låten sjöng de när en av dem såg en snygg tjej på en fest, texten är genialisk och jag ska sjunga den nästa gång jag ser en snygg kille:

Looking at the room, I can tell that you.
Are the most beautiful girl in the...room.
(In the whole wide room).
And when you're on the street, depending on the street.
I bet you are definitely in the top 3.
Good lookin girls on the street.
(Depending on the streets).
And when I saw you at my man's place.
I thought...what, is she, doing...at my man's place.
How did he get a hottie like that to a party like this?
Good one, Dave.
(Ooh, you're a LEGEND, Dave).

I asked Dave if he's going to move on you.
He's not sure.
"Dave, do you mind if I do?"
He says he doesn't mind.
But I can tell he kind of minds.
But I'm going to do it anyway.

I see you standing all alone by the stereo.
I dim the lights down very low.
You're so beautiful.
You could be a waitress.
You're so beautiful.
You could be a air hostess in the 60s.
You're so beautiful.
You could be a part-time model.
But then I seal the deal, I do my moves.
I do my dance moves.

Lets travel through, just me and you.
As other dudes around you on the dance floor.
I draw you near, lets get out of here.
Lets get in a cab. I'll buy you a kabob.
I can't believe. I'm sharing a kabob.
With the most beautiful girl I have ever seen with a kabob.
Oh, why don't we leave?
Lets go to my house.
We can feel each other up on the couch.
Oh no, I don't mind taking it slow.

Cause you're so beautiful...
Like a tree. Or a high class prostitute.
You're so beautiful.
You could be a part time model.
But you'd probably still have to keep your normal job.
A part time model.
Spend part of your time modeling.
And part of your time next to me.

My place is usually a bit tidier than this.