May 26, 2007

Everybody.bön


Jag, tommie, maina, charlie och niklas dricker öl på tempo. Vi har haft en väldigt trevlig dag med Brunch på smak, tupplur hemma, öl på metro, middag på råå, folkölshäng hos mig med moroder-sparks skivan och sedan nu tempo. Vi ska till inkonst sen och space between på tangopalatset. Igår var otroligt roligt. Jag vill tacka alla som kom till the prom i love you!

my jamaican guy

okej k gick och hämtade falafel men mitt kort blev stulet av maskinen och jag kunde inte rå för det men nu är han sur på mig. men bara lite.

May 25, 2007

Blåst på konfekten


Jag blåser ballonger och sorterar konfekt. Jag är väldigt yr nu.

i was a teenage partyanimal!

PARTY FOREVER!

okej jag har inte bloggat på ett tag för jag har inte haft internet och så har jag bara ränt omkring på stan. jag ber ödmjukast om ursäkt! detta är en resumé:

*jag och moa har hämtat fina presenter till klubben.
*jag har haft handsvett för att jag är så nervös.
*jag har pratat med tommie om vilka skivor vi ska spela! tommie är min gamla kompis från spraytiden i stockholm. han var redaktör på darling när jag började där. han är även ett popkulturellt geni samt har fantastiskt bra skivor.
*jag och moa har handlat godis, kakor, frukt och snacks i mängder.

nu sitter jag och pratar med moa om gästlistan. väldigt många har tackat ja, ovanligt många tror jag. så den ska ordnas, sen ska jag ut och köpa min klänning, sedan till debaser och PYNTA och sedan träffa franska burleskstrippan på hennes hotell, och sen tillbaka till debaser och sen ska vi duscha och sen till make up store och bli sminkade! jag tror jag ska satsa på något limegrönt (obviously) på ögonen och orange på läpparna. sen ska jag ha något hårpynt som en PLYM. moa ska ha fancy löshår och kolla på en skitsnygg rosa klänning. shitshit. k ska ha bermudashorts, kavaj, tshirt och neongröna solglasögon som jeff spucoli i "fast times at ridgemont high"! nu ska jag träffa moa för att inhandla klänningar. sedan blir det PARTY!!!! KOM KOM DET BLIR KUL!!!

Nu smäller det!


The prom ikväll! Yikes! Såhär nervös och förväntansfull är jag!

May 22, 2007

ut

nu har jag skrivit klart och ska ut på stan på ärenden. åh vilken fröjd.

bomull

jag ska ha en plisserad orange klänning på fredag med vita strumpbyxor med prickar. och så plymen. tror jag. jag är inte säker. men jag har inte hittat min guldklänning än i flyttlådorna så det får bli en orange. jag tror moa ska köra pretty in pink malibu barbie. åh så spännande jag DÖÖÖÖÖR.

senaste inköp; adam ant

den här skivan är faktiskt jättebra.

ögonfröjd

ögonskölj

det mest intressanta med britney spears är att man får ögoninflammation av att titta och lyssna på henne vilket betyder att vi tydligen har kvalitetskrav på dagens artister. okej jag upprepar; kvalitetskrav. men vad är det egentligen för skillnad på pete wentz, asslee simpson och bristney spears? jag ska fan spela remix på toxic på fredag (nej det ska jag inte).

dont panic

igår såg jag "liftarens guide till galaxen" igen innan jag somnade. sen tänkte jag på skillnaderna mellan abstrakt och teoretisk fysik och drog foten framochtillbaka som en hamster tills k slog mig på armen och jag somnade.

merkurius

nöjesguidens malmökontor liger i kvarteret merkurius. detta är lustigt eftersom det är den snabbaste planeten och planeten som styr kommunikation. merkurius är skvallerkungen tvillingens planet. nästan alla jag känner är tvillingen. och SÅ OXE DÅ DANIEL.

May 21, 2007

bönrecept

just ja! här kommer två bönrecept.

jamie olivers böngrej
koka borlottibönor i en timme med en hel oskalad vitlök (alltså en hel tjonk, inte bara en klyfta), en potatis och en tomat skuren i två delar. när det kokat klart häller du bort det mesta av vattnet och tar upp tomaten, potatisen och vitlöken. kläm ur vitlöksklyftorna på en tallrik (den är helt mjuk efter koktiden), ta bort skalet på tomaten och mosa ihop allt tillsammans med potatisen. lägg tillbaka smeten i kastrullen med bönorna och sätt tillbaka på plattan och rör om lite så det blir varmt och gott. salta med flingsalt och nymalen peppar. jag hade i färskklippt persilja, timjan+rosmarin samt citronskal också men det kan man nog göra som man vill.
- det här är gjort för färska bönor eller torkade (och blötlagda) bönor. tar du konservburksbönor vet jag inte riktigt hur man gör men jag antar att man förkortar koktiden eftersom man är ett jävla lato. fisk och sallad är gott till.

tessans nödböngrej
mosa kikärtor och vita bönor med en stavmixer, ha i tre matskedar av den hårda delen av kokosmjölken, vårlök, sesamfrön och parmesanost. stek i små plättar - eller ha i massa olivolja så det blir en såsig smet. ät med sallad och grillade grönsaker.

300dpi

nu är jag riktigt trött. jag somnade halv sju imorse av okänd anledning men jag antar att jag är stressad för min fot åkte framochtillbaka som en liten hamster hela natten. nu har jag skrivit metro torsdag (gjorde inte bra), funderat på textförslag till nästa ng, tryckt flyer+poster, skickat pressinfo om klubben samt ätit curry. jag gillar inte indisk mat. bara den där slemmiga osten i spenat som de serverade på stället på bondegatan i stockholm. indisk mat är typ simmigt smör med linser. jag är fördomsfull i detta fall är jag rädd.

mina ögon är helt simmiga idag apropå smöriga såser. ska ringa moa och fråga om vi ska ha möte imorgon. sen ska jag till tryckeriet och sen hem och ta en snabb tupplur. och fixa internet. jag älskar internet.

en liten trudelutt

titta vad fint de gjorde på partylappen. det är nöjesguidens årliga sommarfest och jag tror den kan bli jätterolig! det är någon dj i neongrön tshirt och oböjd kepa som ska spela discorap och jag och moa ska spela mellanstadiedisconowayrap med äkta girliesmet. jag har fortfarande inte packat upp alla mina kläder vilket är bekymemrsamt för min planering både till the prom på fredag samt sommarfesten och alla andra sekunder också. kan jag ha mer menlösa bekymmer? jag ska komma på något att riktigt ha ångest över nu.


(tre minuter senare)

okej jag har fortfarande inte internet hemma och min dator beter sig mycket underligt.