Sep 22, 2007

trés bien










jag hade en rolig men bråkig kväll igår. jag, moa och erik gick till tres bien butiksinvigningen på friisgatan, drack öl och pratade med sara berg, dramaboys, skivbolagsboys, jonas grönlund, calle kendo, marcus mckinley & jessica, kristofer, oscar villata, therese & susanne, nkotb-mackan, gustav gelin, måns renntun, hampus, dansmusen, rajter, nisse, blondie, max a, jesper berg och massa fler. det var roligt förutom när han som stod vid ölen frågade mig om leg och jag blev jätterädd men så sa han att han skämtade och jag sa att det inte var roligt och att jag var aspberger. det var många som hade jeansskjortor eller jeansjackor på sig. eller okej det var jag som hade en jeansskjorta med guldkedja under kragen (jag vill ha en sån där cowboyslips som alla i jämtland har), moa med sin mörka jeansjacka och max a som var bedårande i ljus jeansskjorta, cowboyscarf och pannband. susanna och therese var dösnygga och nkotb-mackan likaså så det var som en enda stort ögongodis-kalas. sen gick vi till inkonsts grolsch bloc party/vicefest, dansade till discobelle boyband, drack mer gratisöl och allvarligt borde inkonst BARA ha det rummet öppet och bara skippa att öppna stora salen tills klockan är halv två och det är fullt. hampus fick låna min tony tiger badge, men sen ångrade jag mig när han tittade beundrande på en blond amazon, och så bytte jag och tjejerna på tjotta sminktips för jag älskar att vara brudig. jag hejade på skatepojkarna vid dansgolvet men de var fattiga på öl så jag gick och dansade med moa och tjejerna i stället. det var roligt. besh one är en av mina favoritdjs. jag hade på mig ett pudellinne med smokingtryck, multifärgad kort kavaj och en blå skinnväska. sen gick folk till tempo och jag gick till high five på debaser där anna och ullis spelade jättebra musik och det var bra band, men så började jag tjafsa med kristofer om ett nyckelbyte, tröttnade, och gick hem och tittade på en tv-film om the monkees. jag missade tyvärr helt quit your dayjob på first class riot samt mina bästa djs nihlén & erik moroder.

när jag gick i högstadiet och var loopy girl skrev jag mitt namn som tres på alla skolpapper för att jag inte pallade långt ord. trés bien shop hittar du dock på friisgatan 10.

blue


jag verkar ha någon grej för blå kläder sista tiden. jag vet inte varför. jag skulle nog inte ens tänkt på det om jag inte just såg det här på bilderna. jag brukar inte ha kläder i bara en färg så jag kollade upp blått då:

wikipedia:
Blå är en av de tre grundfärgerna, blå har den kortaste våglängden av dessa tre (cirka 470 nm). Ordet blå användes i svenskan tidigare även för att beteckna färgen svart. Färgen svart heter på engelska black och det ordet är också besläktat med svenskans blå, men betecknar således idag en annan färg. Känslostämning [redigera] Nedstämd och ledsen, eventuellt deprimerad, kommer ifrån engelskans blue ("blå") som används för att beskriva det svårbeskrivliga blå i musikstilen blues. "Blue monday" är det tillstånd någon befinner sig i efter en genomfestad helg, "baksmälla".

samt längre text om blåtts symboliska betydelse från spöksajten.

Sep 21, 2007

Gustav helgonet gelin


Se så irländska vi är på butiksinvigningen på friisgatan.

electric sheep


vad heter den där philip k dick boken nu igen? den som blev blade runner. JUST ja - "do androinds dream of electric sheep". jag gillar philip k dick. men hans "valis" blev mig övermäktig. fast det var nog för att jag läste den i samband med min svenska helylle depression. det var en sådär halvkass idé från min sida - både boken och depressionen.

ben


nu har mitt ben somnat igen jag vet inte vad man ska göra. sandra engström sa att hennes brukade somna ofta också. en gång somnade mitt ben när jag satt vid datorn i min förra lägenhet och så började the bachelor på tv och jag bara KUBBADE in i vardagsrummet och föll rakt på fejan på golvet eftersom benet inte funkade. jag stukade foten och hade frusna ärtor som bandage och olof kom förbi med godis eftersom vi egentligen skulle gått ut och druckit öl men den planen gick ju i stöpet eftersom jag är ett slapstickskämt.

dödens dockor älskar dödens tuttar





FRIGHT NIGHT maskeradtema på the prom fredag 28 september. alla ut/uppklädda får blodbål och bäst klädda utses till prom queen & king. live: TITS OF DEATH (UK) dj: KOCKY vj: CARRIE XXX

the prom, debaser, n parkgatan 2, malmö
21-03, 80 kr
vi dödar dig om du inte kommer

foto: anna olsson

Get up on this


Hej vi spelar gangstarap på hansacompagniet. jag har skinnkjol och kråsskjorta och ryska guldsmycken.

vad har jag glömt?


det känns som jag har glömt nånting? men det har jag nog inte. jag har just skrivit klart och ska ner till hansacompagniet snart för att spela money music med moa. jag ska nog ha min nya oversize bitchen shortsdräkt på mig. jag är rätt trött men jag var nyss manisk på msn för jag hade druckit så mycket kaffe. i går var jag hemma och vilade. det var jätteskönt. hampus kom förbi efter jobbet och hälsade på och gav mig tjuvnyp (ALLTSÅ INTE ETT LIGG FÖR GUDS SKULL NI ÄR SÅ SNUSKIGA!). sen tittade jag på mitt favoritprogram "law and order" och somnade. jag drömde inte om något minnesvärt men när jag vaknade tog jag på mig mushatten. jag kanske har glömt att berätta om kristofer men det orkar jag inte tänka på längre. dessutom missade jag världssingeldagen såg jag just i ett mail från sara berg där hon bjöd in mig till öl på tempo. typiskt.

mushatt

pappa och playboy


den här historien (och den om liket de fiskade upp i kiruna), är mina favorithistorier ur pappas arkiv:

Vi är i mitten av 80-talet. Drog iväg på en resa som skulle ta oss till Kina för att där importera mini-motorcyklar! Vi var 4 st kompisar. Först 3 dagar hos engelska mittfältaren Ray Kennedy i Liverpool. Nästa stopp blev Hongkong. Därifrån var planen att ta oss till Kina och motorcykel fabriken. Vi skulle vara borta 2 veckor. Vi var borta 6... I Hongkong träffade vi en tysk som tipsade oss om att åka till Filipinerna. Sagt och gjort, nästa dag satt vi på flyget från Hongkong till Manila. Skulle bara stanna över helgen så vi lämnade stora delar av vårt bagage kvar i Hongkong. Vi återvände inte efter 3 dagar, väl efter 3 veckor! Hade vi kul eller? Vi checkade in på Philippine Plaza. Solade, badade, spelade tennis. Blev vip på en av Hugh Heffners Playboy Clubs. Blev kompisar med några bunnys som på dagarna var med o shoppade med oss. Vi var ju tvungna att köpa nya kläder då vi lämnat det mesta i Hongkong. En bunny flyttade banne mig in på rummet hos Onni! Vi spelade tennis mot Blood Sweat & Tears som också bodde på samma hotell. Därigenom fick vi topplatser vid deras konsert i Manila med bunnys tjejerna som följeslagare. Varje kväll gick vi till Playboy Club. På den tiden hade man kragen uppvikt på linnekavajen (åtminstone i skåne, mina 3 kompisar kom därifrån), vi gick in på vip avdelningen och några jänkare fick inte komma in så dom trodde att vi kom in för att vi hade kragarna uppvikta. När cluben stängde gick vi vidare med tjejerna till discot Q. Bubbelpool när vi kom åter hotellet och några gånger med Blood Sweat - killarna som kom hem ungeför samtidigt. Sova, sola, och så där höll vi på. Givetvis inträffade några äventyr som jag kanske berättar mer om sen. Vi (Onni) gjorde upp med gruppen att ta dom på turné till Skandinavien. Han och jag skulle flyga till New York och träffa deras roadmanager där. Iväg till USA´s ambassad för att skaffa ett visa åt mig. 2 dagars kö! Onni försökte med allt, han blandade tom med in svenska konsulatet på plats, att vi var Björn Borgs managers och skulle möta Björn i NY! Om jag flyger till Börje i Toronto så kan han hjälpa mig med visa på 1 timme, föreslog jag, så syns vi i NY om några dagar. Sagt och gjort. Jag flög tillbaks till Hongkong, sen till Tokyo. Via Vancouver till Toronto. Börje garvade när jag ringde på hans dörr. "Din kompis i Stockholm ringde för 1 vecka sen, du skulle vart hemma för 2 veckor sen". "Han trodde du skulle dyka upp här". Börje avrådde mig från fler äventyr så jag stannade hos familjen Salming en vecka innan jag flög till Köpenhamn och sen tåget åter Skellefteå. Inget NY med Onni. En liten utflykt till Kina - i en kvinnas namn, jajamen! Det visade sig att Onni bjudit med en brud som inte kunde åka, och då fick jag hennes biljett istället! Idag går det inte att flyga med ett annat namn på biljetten - blev en lång jorden runt resa. Vicka upplevelser!

don cherry

nu fick jag sätta in den här videon i undervisninggsyfte för min pappa ville lära sig hur man satte in videos och jag skulle fått hattfnatt för han visste inte hur man öppnade ett nytt fönster, men jag hade på mig min mushatt så jag slapp fnatt. nu ska jag dricka kaffe.

emo is love

trish säger:
haha emo is love
hyacinth säger:
det är vår roliga tidens anda på måndag
hyacinth säger:
apropå emohånartikeln i aftonbladet
hyacinth säger:
jag hittade en bild där någon skrivit "emo is love" i sin hand
trish säger:
HAHA
trish säger:
JAG SVIMMAR
trish säger:
oj caps lock
hyacinth säger:
jag älskar caps lock
trish säger:
ja jag hade en mailinglista som hette caps lock för alla som hade blivit utslängda från andra mailinglistor för att man skrivit med caps lock
hyacinth säger:
nehej! det är ju hur roligt som helst
hyacinth säger:
åh jag älskar fredagar
trish säger:
jag MED
trish säger:
fast jag har ont i halsen så jag fick inte gå på ett roligt vernissage i går fastän det fanns gratis kulturvin
trish säger:
jag mailar med det skånska bordshockeylaget, de är jätteroliga, kolla http://www.bordshockey.net/spelare/visaklubb.asp?ID=45
hyacinth säger:
heter han verkligen Finn Fries
hyacinth säger:
?
trish säger:
vänta
trish säger:
man vet aldrig
trish säger:
vda skulle ditt bordshockeynamn vara?
hyacinth säger:
hyacinth hockequeen kanske?
trish säger:
snyggt!

Sep 20, 2007

the hockey song


titta på den här. jag blir så rörd. du kommer aldrig vara samma person igen.

HOCKEY NIGHT 25 SEPT DEBASER

http://klubbcrosscheck.blogspot.com

bön, tomat och fisksoppa


det blev inget vernissage eller dynsatifest i kväll. jag var för sjuk så jag har legat i sängen i flera timmar och druckit vatten och kisat mot tvnyheterna. men det regnar så det är skönt att vara inne. fotograferingen var rolig. vi såg galna ut. jag gick runt med en kniv och blev rädd. när vi var klara åt jag tofu och ärtsallad till lunch och till middag lagade jag en snabb soppa som blev god:

stek en halv gul lök + tre vitlöksklyftor i rapsolja i en kastrull. ha i små vita bönor. rör om lite. ha i lite vatten och en halv konservburk hela tomater. ta en fryst torsk och skär i bitar. lägg fisken i kastrullen + en halv matsked fisksås och nymalen svartpeppar. låt puttra under lock. klart.

frukost

jag är väldigt klen i dag. jag har ont i bröstet och är sjuk. har ätit mandariner till frukost fast jag vet fortfarande inte skillnaden på mandarin och clementin och jag hävdar å det bestämdaste att ingen annan vet det heller. jag ska snart träffa moa så ska vi gå ner till buttericks och kolla på peruker och masker till en pressbild vi ska ta i eftermiddag. hoppas jag inte svimmar. sen ska jag sova resten av dagen tills det blir kväll och jag ska gå på dynastigrejen med sara berg.

Sep 19, 2007

rakt upp i snoken


om du som jag gillar floral/oriental parfymer med tonvikt på tonkaböna och trä som basnot, är givenchys "ange ou démon" en het new kid on the block. jag fick den som prov och har använt den hela dagen. kolla noterna här nedan - ange ou démon är en våt dröm i distingerad form, jag kommer hångla med min arm i natt så bra är den:

Givenchy will launch Ange ou Démon in August. The fragrance targets a more mature woman than Very Irresistible. Firmenich’s Olivier Cresp and Jean-Pierre Bethouart created the oriental floral. The top notes are fresh with essence of white thyme, mandarin orange from Calabria and essence of saffron. The middle note mixes maxillaria orchid, lily and ylang ylang, while the base note is made of tonka bean, vanilla, rosewood and oak wood absolute.

  1. trist flaska men man behöver ju inte hålla i den förutom när den sprutar
  2. meningen här ovan dubbelarbetade som ett snuskigt skämt - säg om ni skrattade eller om det bara är jag och mina aspbergervänner som tyckte det var roligt
  3. undra om jag har bränt mina broar nu att få den som resensions.ex

strumpor, sockor, alf och sensuella tjejen


japp, jag har haft samma kläder på mig fyra dagar rad nu. fast nu fick det vara nog så jag duschade och bytte om. min tvättstuga är så seg. man har bara tvättid i fyra timmar och det finns inget vettigt torkrum så varje gång man tvättar får man dras med tiotusen strumpor, trosor och tshirts i hela lägenheten. om ni har samma problem kan jag rekommendera att inhandla en paraplypalm som kan torka minst 10 trosor/sockor åt gången. som tur är använder jag inte strumpor (förutom under vintern då jag har mormors stickade tjocksockor), så det där strumpproblemet var ljug men ni vet vad jag menar. den röda dykarmössan måste jag också tvätta. tänk att jag har en decimeter långt hår men fortfarande drar mig för att tvätta det. kan ni fatta hur det var när jag inbillade mig att jag skulle ha brigitte bardot hår? det var bara ett jävla rufs. idag var jag förresten på st knut boden second hand och köpte ett par örhängen och tanten som har butiken sa att det var så fint med kort hår och att hon hade mia farrow frisyren som ung och nu ville klippa kort igen men tordes inte. då sa jag att det var jättefint och att det växer ut snabbare än man anar i fall man inte skulle trivas i det. då blev hon glad. sen pratade vi om 50-tals donnor som audrey hepburn, jean seberg och marilyn monroe som ju hade snaggat hår. jag älskar st knuts boden. jag var där för att jag tog en kaffe med richard, som för övrigt var STÖRIG och sa att jag hade rödblont hår (DET ÄR GULD OKEJ) och anklagade mig för att ha använt en F1 bodyspray som jag gav honom i present. så då blev jag arg och han fick åka tillbaks till jobbet. sen gick jag en promenad till astrid, handlade en rödbetsjuice som smakade skit men som älskade mina organ, och sen träffade jag moa och vi hade båda rosa smink och gick runt i olika butiker och letade efter två identiska dockklänningar som vi kan ha på pressbilden. vår idé var att se ut som tvillingbarnen i the shining, men vi hittade inga som var exakt lika, men moa hittade en svart klänning på uff och jag har en vit klänning som borde matcha. utanför uff träffade jag hampus så vi tog en promenad och han hjälpte mig bära tunga kassen från hemköp som vanligt eftersom han är en gentleman och hans mamma borde få ett nobelpris i uppfostran, och efter det har jag jobbat med the prom och crosscheck och ätit tofu med så mycket chili (läs: en halv tesked sambal oelek) att jag fick ont i magen. hur klen är jag? så går det om man äter paleoitisk uberortorektisk kost och sen konverterar till satanskryddor och o-råkost.

tre tjejer

här är en bild på alla blonda tjejer i min lägenhet samtidigt. jag pekar NÄSTAN på den sensuella tjejens bröst. men bara nästan.

fresh prince


jag har börjat med att härma garderoben hos någon jag skriver om i metro (i dag fresh prince), men tyvärr blev dagens bild blaskig, så här kommer det igen SLIT DET MED HÄLSAN:

Eftermiddagsblocket på Kanal5 är en bra distraktion i fall man jobbar/pluggar hemifrån. Det börjar med MacGyver och fortsätter med Ellen (sen är det några timmars skit), och så vid tre-tiden börjar 90-tals favoriten Fresh Prince. Bra danssteg, rap och färgglada kläder står på schemat. Det här skulle Fresh Prince gillat i klädväg. Lägg bara till en mäng guldsmycken så är du hemma i Bel Air.
Medsols från botten:
Rosa gympapåse, H&M
Vita rayban kopior, Urban Outfitters
G-Chock klocka, Ebay
Stussy t.shirt, Ebay, men finns även på butiken Dust, Davidhallsgatan 11, Malmö
Cheap Monday gympabyxor, Weekday, S Vallgatan 5, Malmö
Jeansjacka, St Knuts second hand butik, St Knuts torg, Malmö
Keps, NKOTB, Fersens väg 7, Malmö
Stickad tröja, UFF Humana, Möllevångsgatan 29b, Malmö
Midjeväska, H&M
* Fresh Prince in Bel Air, Kanal 5, 15.15

(observera att de där gympabyxorna är de jag har på mig just precis NU)

oh yeah

månadens videoblog: stephen hawkings

http://stephen-hawkings.blogspot.com

buttericks


det här var det värsta jag varit med om - buttericks horoskop. här är jag då, jag är sån jävla ärkeskytt, man borde göra astrologiska experiment på mig:

"Skytten utstrålar positiv energi, förändlighet och storhet. De är även väldigt vidsynta och intelligenta samtidigt som deras lust för att upptäcka nya saker gör dem till perfekta partners och kompanjoner.

De är även expansiva och väldigt törstiga på kunskap, allt i från naturvetenskap till skämtartiklar. Skytten kan ägna timmar åt att planera ”det perfekta skämtet” som senare inte blir så lyckat när de helt och hållet glömt bort detaljarbetet. Skytten är nämligen en mästare på att göra upp storslagna planer men struntar sedan gärna i att ägna sig åt detaljerna. Om detta är medvetet eller inte tycks man aldrig få reda på.

Några favoritartiklar från webbutiken är knallraketerna, blodtvålen, agentpennan och teaterblodet , då dessa lämnar utrymme åt deras storslagna planer.

Om man besöker ett hem eller ett rum där en skytt bor bör man inte förvänta sig någon som helst ordning då de mycket hellre ägnar sig åt filosoferande uppgifter och tänkande. Jordnära ppgifter som att städa och att hålla ordning blir ofta lidande.

Den personliga friheten går före det mesta och en skytt måste få utrymme till att fritt utveckla sin personlighet. Detta görs helst genom diverse aktiviteter så som skrivande, motion och genom att utveckla sin mångsidighet genom att gå på maskerad. Favorit dräkten är den viktorianska vampyrdräkten som lämnar utrymme åt storslagen planering.I allmänhet är skyttar väldigt trevliga som personer, generösa och pålitliga."

not: jag vet inte om jag skulle tolka nyfikenhet och upptäckarlust som att man är en bra partner dock.

FULkyld

det är obegripligt varför man blir fulare och får små röda ögon, svullen näsa, bleka kinder och stripigt kudd-hår när man blir sjuk eftersom rent logiskt borde man bli sötare så så folk tar hand om en. fast å andra sidan är det evolutionistiskt logiskt att stöta ut sjuka eftersom de uppenbarligen har värde gener. toppen. jag känner mig förkyld och allt detta ovan stämmer in. tyvärr ska jag och moa ta ny pressbild till the prom men jag tänkte ha en fantomen på operan mask så den löser sig.

Sep 18, 2007

dagens bildgoogling

den här kom upp när jag bildgooglade toronto tower. jag DÖR.

såsen korven

öh nu är jag proppmätt på stekt sojakorv med tomatsås och vitkål. jag svimmar nästan. men gott var det. jag har lyssnat på jättebra radio hela dagen. ett program om pavarotti, ett om maria callas, massa ad lib, stardust jazz och så har jag jobbat, sett en bra dokumentärfilm, kollat in stjärnhimlen på google earth (marken är tråkig), och ska just ta en promenad. skönt. jag tänker inte ens byta om från mina gympabyxor.

addicted to love

!!1977!!

det verkar som att adelns främsta privilegium var att de blev avrättade snabbare än svennarna under franska revolutionen. och hör och häpna så blev den sista person att giljotineras så sent som 1977. tänk att dö som den sista personen i giljotinen. min släkt på mammas sida kommer tydligen från frankrike. de rymde under revolutionen för att de annars skulle blivit avrättade, och så hamnade de i sverige. jag har försökt ta reda på det gamla franska namnet utan större framgång. det var så mycket fjanteri däremellan när de skulle hålla på och hålla på med soldatnamn och skit. nu heter mammas släkt walldén. tänk om jag heter therese bonaparte eller therese antoinette. så jävla typiskt. och så sitter jag här i gympabraller och datar i min säng. what would napoleon do?

here comes your man

jag vaknade rätt sent idag - kvart över tio. jag vaknade i natt vid halv fyratiden efter massiva drömmar och tittade på poker samt en dokumentär om bruce lee för att lugna ner mig och somna om. jag drömde bland annat att jag pratade med collabotjejerna och sorterade frön. sen kommer jag inte ihåg så noga. mina ögon är helt puffiga för jag åt för mycket laktos igår. jag bara living on the edge. om man kan plastikoperera hela kroppen borde man kunna operera bort en simpel ellergi-gen. lukas har flyttat in i ett hus i laurel canyon som han är allergisk mot. han ska börja ta såna där allergisprutor, jag undrar i fall man kan ta såna mot matallergi också? förmodligen inte. vi är fucked. konstigt att jag inte är bortsorterad evolutionistiskt. evolutionen kanske tyckte att det behövdes fler goofballs så jag kanske besparades just därför. jag och richard skulle fika i dag på st knuts torg men nu är det så kasst väder så jag vet inte vad vi ska göra i stället. kristofer har jag inte hört något av. han ringer inte ens om jag inte säger till honom. åh boys. where are my man?

har ni någonsin sett mig och hanna i samma rum?

haha, det var några killar som gått fram till hanna ahh! på krogen och trott att det var jag, hanna hade sagt att hon skulle skriva om dom i metro. jag ska börja presentera mig som hanna, det är ju jätteroligt.

jordens hemsida

man kan tydligen flyga helikopter i en ny version av google earth och eftersom jag egentligen vill vara helikopterpilot - då det är ett sånt tryggt framtidsyrke - håller jag på att ladda ner senaste versionen.

google earth!

Sep 17, 2007

this just in (hall)

jag har gråtit hela kvällen igen samtidigt som jag jobbat och pratat i telefon. det var lite komiskt på samma sätt som den där scenen i "goonies" när chunk gråter samtidigt som han äter glass. jag hatar relationer. jag känner mig helt kuppad av kristofer. var detta en hämnd? jag vet inte. snyggt jobbat. som tur är finns det internet, science och musik MIN SANNA BOYFRIEND.

allergisås


oj titta sidan med gluten- och laktosfria såser. i love the sauce som brian skulle säga.

hej jag tål inget men vill vara en såshora!

blomkålsmos


hittade fler goda recept:

blomkålsmos

quornfilé med bönor
(ta bort osten, lägg istället till sojagrädde + vitlök + massor av färsk persilja + svartpeppar)

aubergine och lökOMEHlett

stardust i P2

det här old skool jazz programmet i P2 är jättebra. jag brukar lyssna på det när jag ska skriva och är lite stressad. jag gillar även gamla radioteatrar från krigstidens new york och livesända skräckteatrar a la mystery theatre.

stardust!

de behöver mer essentiella fettsyror och mindre transfett



tydligen var det så mycket censur beeps under nattens emmy award show att man som europé genast helt lesst tänker "meh lägg av flytta till europa, orka bo i naziland/ryssland v 2.o" . det här sa exempelvis sally field och det blev censurerat: "If mothers ruled the world, there wouldn’t be any god-damned wars in the first place." jag fattar varför det blev censurerat men jag blir så trött. när jag och pappa och cornelia var i miami för ett par år sedan visade de "the shining" på eftermiddagen och hade censurerat spökrum-tjejlikets byst (HON VAR ETT RUTTET LIK ORKA RUNKA). de hade dock inte censurerat blodet och alla mord.

lax med quinoapasta och citron

spirulinasmoothie (byt ut apelsinjuice mot sojamjölk så blir den bättre)

tomat- & paprikasallad med linser

bönsallad med ruccola

danielle scutt




jag gillar danielle scutt. fast hon var roligare förra året då hon var mer dynastin.

boy toy

ok boys. jag tänker fortsätta må bra och jag är kräsen och vill inte att någon ska ta mig för givet och komma hem full halv fem på morgonen och vilja bakishångla, jag vill ha uppvaktning och noga och kommunikation och fina vuxen saker, inte slacker saker, är det för mycket begärt? jag vet inte vad män vill och om jag visste det vet jag inte om det är samma som jag vill. det här kommer låta kristet men jag vill vara med någon som lär mig om mig själv och vice versa och som man går framåt med. vet jag hur man gör? det tror jag men jag vill i alla fall testa. jag vill inte vara en trygg retreat.

öga för öga

igår lyssnade jag på ttc, idag är slick rick min vän. jag har fotat fin modenotis till nöjesguiden. jag svimmar så kul det var. jag ville ha på mig allt på en gång. jag har ont i ögonen och halsen och tror jag är förkyld fast jag är förmodligen bara emo. jag tänkte träna men tror jag tar en promenad istället. man kan ju inte ha solglasögon på gymmet.

dagens uttryck: hat trick

hat trick = ha samlag med tre olika på tre dagar.

Sep 16, 2007

relation schmelation

nu pratar jag med kristofer och gråter. ja igen.

madeline kahn

det är som att prata med boys.

rich buddy

kodhora

MEN VAD I. jag skulle till nöjesguidenkontoret men hade inte kvar koden i mobiltelefonen så jag kom inte in fastän jag ringde på alla knappar (det står inte ng på någon dock). så jag gick till los arcos och tog en öl och testade sen igen utan framgång så jag gick hem igen, mailade de jag tänkte kanske kunde koden, men då var det försent för nu är mötet snart slut. jag som hade packat hela väskan med praktisk research samt make up gifts till damerna på mötet. så VÄRDE. kan inte alla fastigheter börja med fingeravtryck eller något annat modernt för alla oss som, av diverse skäl, inte kommer ihåg tiotusen olika fyrasiffriga pinkoder från helvetet och åter. jag skulle lättare komma ihåg koder a la geografi eller historia eller färger. i framtiden borde man kunna välja sin kod utifrån olika sorters system - inte bara fattiga siffror. jag hade kommit ihåg färger, geografi, kemi eller hieroglyfer lättare än siffran. jag menar...


...


SIFFRAN. vad GÖR DU!

scrapbook skellefteå






ok så: jag har likadan ölmage samt kläd- och kultursmak som 28-åring som jag hade innan jag fyllde 8. jag gillade/gillar serier, film, musik, klä ut mig, gåtor, kartor och tshirtklänningar med tights. jag och kristofer pratade om det idag. att man som vuxen är mer lik sig som 8åring än 18åring (thank god, alla mellan ca 14 och 27 har ju hjärnskador). skillnaden är att man nuförtiden har vuxenversionerna av allt. 60tals marvel & crumb istället för kalle anka & smurferna, henry holland och katherine hamnet istället för polarn & pyret, can och ttc istället för beach boys och aeon flux istället för nalle puh. idag hade jag moccasiner, stentvättade jeans och teddybjörntröja samt egenklippt hår - samma som då. vill någon bli klippt i håret mot en öl så maila mig. jag luktar gott och är snäll.

minnen från förr



jag och kristofer var ute lunchade på greekway och låtsades att vi var på sensommarcharter. vi snodde två kartonger och tog vår halvuppätna mat som doggy bag med hem. sen hittade kristofer sin bil och jag gick hem och jobbade.