Jun 2, 2007

De här fötterna


De här fötterna är gjorda för faror. Och dans. Dans! Min är de svarta.

Glosoppa


Rules! Woo! Xoxo och jag menade såklart i love maria&emilia här i inlägget under, jag bloggar från mobilen så ibland är det knas och jag är full ok.

Gekko!


Vi fick hi-glo glasögon av i love maria&maria. De var weirdo men markus satte ihop dom. Nu ska jag sova. Åt fem lyckade popcorn. Måste. Inte. Äta. Som. Robot. Ligga.

Jun 1, 2007

Dagens outfit; MehåhNexxor


Hatt h&m herravdelning, second hand brillor, linne från monki och discokulahalsband från partyland.

Garderob


Jag litar på folk som arbetar med att sälja kläder aka butiker. Alltså sätter jag allting i klädsnurror och på klädstänger och det är så bra och lättillgängligt. Jag rekommenderar det å det varmaste. Nu har jag blivit lite full för jag drack öl när jag lagade mat men så brände jag ju råriset och håller på att göra nytt, så middagen är typ en två timmar sen. Merde.

Jockum nordström


Lätt hetaste konstnären, eller? Åh han är så jävla Cute att jag får dåndimpen. Grattis mamma! Kolla tv2 nu för k special dokumentär om finaste artparet när de ska ha utställning i new york.

Jem and the holograms


Jem is truly outrageous. Truly truly truly outrageous. Wooo jem!

Bok skoj


Ja så kul blev det. Jag handlade lite nya böcker idag. Två capote och nya john irving + jonathan safran foer. Ikväll blir det Swim fast på Debaser med coco elektrik, discobox på deep och nya popklubben på retro. Woho!

dagens inköp: kalender + alMEHnacka

jag måste köpa en kalender idag. funderar på en med bilar eller hästar. hoppas det finns med garfield. ska kolla på kitsch ifall de har någon rolig och på akademiebokhandeln. på den där seriemerchbutiken dreams har de förresten en två meter lång rosa pantern som jag måste ha.

fast times at folkets park

igår höll k på att bli utslängd på debaser av en kort skallig vakt för att han hade använt inomhustoaletten och det inte var tillåtet (?), så jag fick hämta debaserchefen så vi kunde dricka upp vår öl. sjukt störigt. MAN MÅSTE FAKTISKT KISSA.

fast k var rätt störig han också. och nu är han i amsterdam. vi drack rätt mycket igår så jag är lite bakis idag. ska ha klubbmöte med moa klockan ett på st knut. sen ska jag hem och städa lite för det är väl dags. och sen ska jag INTE läsa stephen king novellsamlingen eftersom jag blivit mörkrädd min lilla idiot. jag läste bland annat en äcklig novell som hette "monstret i garderoben" och det var jätteidiotiskt eftersom jag sover ensam bredvid en mörk öppen garderob och har så att säga "livlig fantasi" som min mellanstadiefröken uttryckte det. när jag var liten och vi bodde i ängelholm fick garfield sitta i min garderob och vakta. jag fattar inte varför man har garderober överhuvudtaget i rum. jag är helt för en budoir eller walk-in-closet. det känns för absurdt att det skulle kunna lura faror i en budoir bland alla parfymer och ho heels.

christopher kane



igår var en rolig dag, först jobbade jag, aktiverade mitt nya visakort (bankomaten svalde det förra i fredags), gick ner till monki och handlade ett splatterlinne a la pollock, tubtight svart jerseykjol och på h&m handlade jag en svart shortsdräkt i terry, klotrunda chanel-kopie solglasögon plus christopher kane-kopie neonbälte. älskar h&m. och älskar christopher kane. han gör så utvecklingstörda kläder a la dorky girl går på techno prom, helt perfekt och sjukt roligt! kolla nedan på hela kollektionen, jag vill ha allt.

christopher kane!

saker jag lärt mig av madonna

*vi behöver en semester
*att tights och hårband är bitchin
*var är partyt?
*att jumbo ostbågar är bästa snackset
*att biomaskinistkillar är for keeps
*att vogue är bästa dansen
*hur man gör bj
*att färgglatt smink är jättebra
*att tequila sunrise är gott
*att festa är ett självändamål
*att inte bli religiös
*att inte flytta till landet och adoptera någon från malawi med en jobbig pappa

en till

en till nocturnal klättrargirl. hon kanske vet hur man hoppar.

glen e friedman

friedman är också veckans idol. men jag är inte så intresserad av hans punkbilder. jag har dock intervjuvat fugazi en gång, det var väldigt nervöst.

your girl got dicked by ricky powell



åh ricky powell är veckans idol. jag måste hitta gamla fotoböcker. kolla det är beastie, fab5 freddy och sofia coppola längst ner. jag älskar fishlens. måste köpa det till min kamera.

Jag gjorde det igen


Nocturnal skadargirl, mitt superhjälte alter ego, var framme igen när jag igår skulle klättra över folkets park staketet som var högt. och då! då hände det - jag gjorde illa benet. men jag har baddat det med make up remover så det borde bli bra.

May 31, 2007

Be kind rewind


Jag är på picknick i folkets park och firar att jag kan med basilikatofu från kära astrid och aporna och tomatsallad. Åh gud nu kom det killar med datorer vilken folkfest jag dör!

månadens snyggaste bild ever

stereo lover

jag försökte förresten köpa en stereo på hi-fi entusiasten förra veckan men fick inte för jag var en irrigt avlönad frilans med opålitlig kredit. typiskt, men jag misstänkte att det inte skulle gå. får spara ihop istället men herregud vad jag saknar en stereo. måste ringa pappa för avbetalningsplan.

jag gillar:
*stereo
*pizza
*garfield
*internet
*rymden

mail till k

"RE: telefon
jag vet vad jag ska ha för kläder på festen! en jättefin h&m chloe-kopia 60tals miniklänning i vitt och brunt. tänkte ha gula tights till och vita högklackade skor och florhatt! då blir det party och fint samtidigt. vad ska du ha? ha något brunt och blått så kan vi matcha?

pussy/the"

vi ska på bröllop den 28 juli. sjukt exotiskt att folk GIFT(-er) sig, man bara hej, jag är poison. Jag har bara varit på två bröllop innan, marit bergman och hennes dåvarande popman och så tommie och hans dåvarande adtjej (just ja, alla är skilda nu). nu är det två av k´s vänner som ska slå slag i saken och sluta leva i okristen synd. jag ska bete mig jag lovar! jag ska köpa klänningen nu när jag går ut så jag visar den sen OKEJ?

om jag gifter mig ska jag ha pucci och glutenfri tårta och haschbrownies och hårt packad fudge och poolparty och såna där skottar som blåser i säckar och annat dömoget. jag och moa pratade en gång om att vi längtade efter att gå på varandras bröllop för det skulle vara så party.

dopaminhalt idag: 97%

coming up LIKE A FLOWER

shit det är jättefint väder ute, jag har ljusblått och vitt nagellack, rosa lip gloss och gul california t-shirt och har druckit tre espresso på raken ALLTING KAN HÄNDA! jag ska försöka få med mig k som i KILLE på tofu+nektarpicknick i folkets park ikväll för imorgon åker han på weekendresa till amsterdam den lille heltidsarbetande grafisk design kanaljen. jag är inte bitter, jag ska ju köpa en kalender idag och spela skivor med lady moa på nöjesguidens sommarfest på lördag. och malmö tar amsterdam nästan varje dag i veckan. jag tänkte jag skulle börja med en hobby för att få mitt liv på rätt spår igen. jag ska börja samla på speglar med tryck. det är en sån otroligt dum grej att jag måste ha det. det blir som en spegelvägg/tavelvägg på samma gång och då blir man glad och kan titta på sig själv med snobben i förgrunden. nu har jag bara en spegel med new kids on the block-tryck och den är jättefin. hoppas k hittar någon spegeltavla i amsterdam. eller en hatt. eller något annat lullull.

låtar jag ska spela på lördag:
*yello - oh yeah

ja. bara den faktiskt. HEJ DÅ nu ska jag handla kalender och se om jag hittar något fint plagg att pryda min vita lekamen med på sommarfesten.

radiovarning

AHHH DET ÄR ANNIKA LANTZ PÅ P1, SÄTT INTE PÅ DEN!!

hurra

steg för steg har jag nu bestämt mig för att vara frisk igen. jag gick upp halv åtta imorse för att jobba, sen tog jag en lunchtupplur eftersom jag fått någon fånig insomniabacklash och somnar först vid halv 6 tiden om mornarna. men jag tror det beror på att jag är så jäkla uttråkad av att vara sjuk. nu ska jag ut och handla en kalender och linne på monki. dont look back theres a monki on your back a monkey monkey ayiayiayiay.

milky

hallå de här var söt rosévinsbubbele-pop: www.myspace.com/milkymusicworld

tacoväska

jag är irriterad över att inte alla mina kläder/väskor och skor är uppackade än. jag saknar fortfarande min vattenmelonhandväska och rutiga bögslunga. den här tacoväskan från fredflare.com är lustig. dölustig.

May 30, 2007

Lookalike till k


Han den snälla i that 70s show. Kolla kolla.

Karin bojs no1


På ettan diskuteras just nu klassifieringen över hälsosam kost i sverige. Karin bojs från dn vetenskap är hjärnan i diskussionen, transfettcpt är någon från staten hurra hur mycket har de tänkt till hej då fröken göken.

Grunge showgirl


Jag har nya tights från monki. Jag orkar inte fota hela dagens outfit för jag är sjuk och ligger nerbäddad. Jag är inne på rödlila läppstift för tillfället. Eller så är det febern som talar. I love deadwood.

Förkyld

Jag är riktigt sjuk med hög feber. Jag tror inte jag varit sjuk på ett och ett halvt år. Det är en jättekonstig film på tv som heter rakt upp i 90talet eller något. K pratar inte med mig idag.

May 29, 2007

Mina män

Mina högst eventuella barn kommer heta bianca, lukas, diana och coco. Hej hej!

Japanska cutie


Den är galen ni måste kolla den.

Så jävla cpteckning



Kiwiparty



Julia roberts


Enligt tessan. Jag vet att hon skulle älska blått läppstift och du med.

Indier


Jag tyckte om att sätta mig på uteserveringar och rita av folk.

Flora min h**a


Jag gillar växter. De fascinerar mig mycket. Jag var vego/vegan flera år när jag var ungdom och jag älskar näringslära och biokemi och hur en sak påverkar en annan sak och så vidare och vidare. Det och kultur är mina intressen (och öl förstås). På väg hem från monki idag (jag gav dem biljetter till nöjesguidens sommarfest för att de är Bitchin) gick jag förbi interflora och köpte en vit krysantemum och liljekonvalj. Jag älskar liljekonvalj, det luktar så gott! Som jasmin fast svenne. På friishallen köpte jag dessa 80tals krukor- en svart hatt med handskar och en pastellrosa asymmetrisk art deco miami vice vas. 30 kronor för båda jag svär!

Anteckningsbok


Jag lyssnar på studio ett på p1 och hon är så störig programledaren, nästan brittisk reporterstil. Jag hittade min gamla anteckningsbok i en låda och det var väl så kul som det blev (?) när jag var 22-23. Jag ritade serier ett halvår eller så när jag hade insomnia och inte hade något bättre för mig om nätterna.

angående mischa och baddräkter

vad ska jag göra nu när jag är förkyld? jag vet. prata om mischa barton. mischa barton är min kompis snygg-richard (tillika mitt gamla ex) snyggaste drömtjej. vi funderade en gång på saker han skulle säga till mischa ifall han någonsin träffade henne men vi kom inte på så många bra. det var mest stammande fraser och saker som "hello, you like beer?" som vi kom på. inte så bra. men jag vet inte om richard bytt favorit sedan dess? ska fråga. här är i alla fall mischa i en fabulös baddräkt. jag gillar baddräkter. kan vi inte ha det i sommar? det är så coolt! jag ska handla en turkos baddräkt imorgon när jag blivit frisk igen. just nu ligger snygg-mischa på sjukan (tror jag) för att hon flippade ur på magiska svampar och kokain på en hemmafest i malibu eller santa monica.

tippex scarlett

jag gillar scarlett för hon är så jävla STÖRD; hon är snygg, rolig, smart och har bra smak = helt sjukt udda! kolla nagellacket! samma som vi (bla) delade ut på the prom i fredags. jag har på mig det nu - "chalk" från make up store. BITCHIN!

puccidröm

den här klänningen är så bra att jag får dåndimpen. om jag någonsin gifter mig blir det i denna. men det är rätt osannolikt eftersom giftermål kanske är bland det mest oromantiska som finns. tror jag. jag kan ha den på en drömdate dock.

godisskor från asos.com




blogtips

det här var ju en jättebra blog:

sensibilid-ad.blogspot.com!

förkylning + likhistoria

fanken. jag har blivit tokförkyld. jag försov mig imorse för jag hörde inte väckarklockan och blev helt otroligt rekord-sen med en text. nu ligger jag vid datorn i sängen, lyssnar på jean michel jarre, nyser som tusan och dricker äpplejuice med whisky och citron. det är så konstigt att vara förkyld när det är varmt och jag bara jaha här ligger jag i shorts och färgglad california tshirt och nyser?? det stämmer inte in. jag hade velat gå till folkets park och läst bok, men nu är jag helt trött. jag läser just nu stephen kings första noveller från 70-talet. de är sjukt bra. jag ska återkomma med en lista över ord han använder mest. men här kommer en preview; hasa, blöt, ur djupet, garderob, grönsvart. han har förmodligen en traumatisk historia med någon sjö i sitt barndomsbagage. när min pappa bodde i kiruna var han ett tag brandman. en gång spelade han tennis och på väg hem ringde brandkåren och sa att han fick hämta upp ett lik vid vägkanten som just blivit påkommet med att bara ligga där till ingen nytta. pappa och hans kompis (jag tror det var hans bror), hämtade upp liket som legat i diket och var helt likstelt så de fick bryta av armen för att han skulle gå in i bilen. såna historier har jag vuxit upp med och jag älskar mina föräldrar för de är så rara, söta, snälla, roliga och helt totalt galna.

the prom bilder

the prom blog!
otroligt roliga bilder!

jag har tydligen lagt mig till med någon absurd förvånings-min på alla bilder a la the sparks "kimono my house" omslaget. måste hitta ny min.

Dreams dreams


Nu är jag trött mycket trött och längtar efter bra film och doobie bros. I natt drömde jag att något brast i mig och att jag blödde ihjäl för 112 kom för sent. God natt. Ses imorgon.

May 28, 2007

Åh Cute!


Gratis äkta postvykort.

Emelie och långkalle


Meh mitt bästa program design simon & tomas är hos Emelie thorén min motsvarighet i stockholm. Det roliga är att hon också är ihop med en klubbarrangör/djnörd. Så noggrant och bra av oss! Em rules ok.

Indianfrisyr och prombilder


Fin indianfrisyr i senaste elle. Älskar det. Balbilderna från the prom kommer strax upp på vår blogg! Kolla theswedishprom.blogspot.com! Ni kan även maila om ni är en djslinka och vill spela skivor. I så fall kan ni maila en mixskiva så lyssnar vi och dansar samtidigt. Art of noise, shamen, mr oizo och yello rules ok. Xoxo svenne

Guld är den dyraste färgen


Jag älskar riktigt gammaldags guldblont. Det är så magnifikt lady over the top. Guld är så rart.

Dagens outfit; chartergirl


Shortsdräkt från h&m, grå kort collegetröja second hand, rolex från kina samt tintin och madalbum.