May 3, 2008

Jag sover på soffan


santo och Nexxor är här och imorgon ska jag städa lägenheten men önska att jag inte gjorde det, eller åtminstone inte gjorde det utan en familj. Men alla har varit så otroligt rara och jag är jätteglad och rörd så jag ska sova nu och tycka om er för alltid.

May 2, 2008

The prom big bang


Det är trevligt att vara här och ha folk. Näst bäst mot att åka till familjen. Dansmusen spelar nu jättebra musik på uteserveringen och sally shapiro är jätterara.

Äntligen är jag på framsidan på dn.se


Jag är anonym.

Bomb skada



Det sprängdes


Jag vaknade av att något sprängdes och det tjöt larm överallt och min dörr hade slitits loss och låg i hallen bland bråte och det var tjock tjock rök och jag tog datorn och skrek kom kom snälla till katterna som gömde sig och jag sprang ut och det var glas överallt i trapphuset och tjock rök och folk som sprang och allt glas hade sprängts överallt och vi samlades ute och nu är polisen och brandkåren här och vi sitter med filtar vid ambulansen och jag ringde kristofer men han är ju inte här så det är lite kallt men alla mår bra och jag är jätteorolig för katterna att om jag tänker på det kommer jag börja gråta. Jag slet med mig datorn men inga skor för det var för tjock rök i hallen och låg har glas splitter i fötterna och sitter på plast på marken. Jag önskar någon var här.

May 1, 2008

what would tom selleck do?




jag såg just "tre män och en liten tjej" på dansk tv och den hade lyckligt slut med 80-tals danstryckare, bröllop och credits i pastellrosa och svart. tom selleck hade bland annat fluga, blå skjorta, glasögon och vit linnekavaj i filmen. alltså funderar jag över varför inte fler killar har selleck mustasch och fluga. det är så stiligt. det är tillräckligt få män som ens bär kavaj. rådiga damer är starkt emot förmodade utvecklingshindrade killar i 27-37 års åldern som klär sig i urtvättade band t-shirts och bär gelé i sitt trötta platta hår med för lång lugg.

skeptisk men förnöjd


jag gick inte ut igår för det var så skönt efter duschen och jag var varm och såg på tv och drack jättegott rosévin och skypade med pastorn, och så slocknade jag säkert innan klockan 22 för jag var så himla trött och vaknade av att tvn lyste starkt vid tre-tiden och jag tänkte "oj" och stängde av tvn och somnade om. det var så skönt att sova länge och imorse vaknade jag halv tio och var glad och pigg och jobbade lite, gick ut i regnet och ner till hansacompagniet där jag köpte äkta schampo och balsam som hette TIGI dumb blonde (jag höll inte med om namnet men vem är jag att bli ballt marknadsförd till) samt en blommig 90-tals jerseyklänning för 129 kronor. sen var jag glad och gick hem och åt korvstroganoff med sojagrädde och blomkål. håret är fortfarande inte torrt så jag kan inte säga om schampot och balsamet var bitchen men hittills är det mjukt och jag tycker det känns bisarrt men angenämt. ungefär som att gilla någon fast man inte vet om det än.

Adriano Celentano - Raffaella Carrà



jag lånade den här från deluxe för att koordinerad dans är det bästa.

Apr 30, 2008

fira födelsedag


ameeeh jag tänkte jag skulle ha något sorts jubileum av något slag eftersom det inte räckte med att jag hade namnsdag och har ätit sojaost i en vecka, eller att debaser och the prom fyller ett år - jag ville även att dagboken skulle fylla år men den hade sitt bortglömda jubileum 12 februari i år så jag glömde allting. snart fyller dock richard, anna och moa år eftersom de är tvillingar och tydligen den ende jag blir vän med. fisken brukar jag uppenbarligen tycka om, och vattumannen likaså men på helt andra grunder.

detroit grand pubahs


ikväll är det som bekant valborg. jag ska hem och sova några timmar, sen ska jag gå på balla klubben freakz på inkonst. jag kan nog inte ha min favoritklänning för jag blev så glad över att inte behöva äta råris längre att jag bara ätit chips och sojaost en hel vecka. jävla fluktuerande massa. men man blir aldrig för fet för sina solglasögon.

iron pony with touch of dolph


veckans skrivbordsbild är pony dolphin från dj babylove dreams and touch of dolphin. jag tänkte brodera den på kudden.

Apr 29, 2008

fantastisk text om psylocke / x-men ("losts" jj abrams lär ju läst det som barn)



från imdb.coms sida om "X-men 3 the last stand" som jag inte sett än, men jag har läst originalserierna och såhär stod det om Psylocke:

Psylocke is Betsy Braddock. She is a mutant.

Elisabeth "Betsy" Braddock was born in and raised in England. Born in the small town of Maldon, Essex, Betsy and her brothers had a very privileged life.

She was later kidnapped by the other-dimensional television producer Mojo and his henchwoman, the six-armed, cyborg sorceress Spiral, and implanted with bionic eyes. Giving her the name "Psylocke", Mojo made her the star of the Wildways TV program.

Sabretooth invaded the mansion while the X-Men were away. Psylocke held her own against the deadly Sabretooth, keeping one step ahead of him until Storm and Wolverine arrived and kept Sabretooth locked in single combat. Psylocke took advantage of Sabretooth's distraction to read his mind and learn about Mister Sinister.

Jean Grey re-trained Betsy in the use of her telepathic powers. She also began a relationship with Warren Worthington III, the Angel.

x-men är lite som historierna kring gamla kungafamiljer som marie antoinette. läs mer om psylocke här: http://en.wikipedia.org/wiki/Psylocke

tips: köp albumen "the essential x-men" 1, 2 och 3 som är de första årens samlade originalblaskor. de finns säkert på sci-fi bokhandeln. stan lee är den sämsta författaren och jobbade med sämsta tecknaren, så köp inte volym 1 såvida du inte är intresserad av hela konceptet (= ja bra du kan läsa snabbt så köpt 1an ändå!).


excecutive goth

jag träffade johanna ritscher utanför krogen metro på väg hem från jobbet:
johanna: - har du varit på begravning??
jag: - nej, jag kom just från jobbet.

fan, jag måste skaffa mer normala dagtidskläder som inte är gråa gothindiehack, och sluta bära jeffrey dahmer glasögon till. inte ens lars skulle göra det. jag köper ju inte sånt rent generellt så jag i stort sett tio gråsvarta plagg att välja bland. dock har jag fortfarande inte tvättat. (vilket äventyr!) HEJ DÅ: okej.

UPDATE: observera den passande döda enväxten i bilden, samt helgon-emocore-posen. jag borde i stort sett ringa alice in chains redan imorgon för fandom. jag ångrar allt. och nu deletade jag bilden för jag ångrade den också.

Mellis


Som en reklamtjej som är fräsch och gillar rosa liksom.

TETE-A-TETE nu på fredag 2a maj WO!



Säsongsavslutning + The Prom 1 år! Vi firar med öl och Som, Moonbabies, Sally Shapiro, Dansmusen, Kinski OCH DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apr 27, 2008

"desperatly seeking susan" söndagstv




det första klippet är jag rå nästa helg på the prom säsonsavslutning vår -08 MJAOU FRÄS.

fint rum


Poppy kings sovrum i senaste Nylon.

från mitt fönster hör jag barnskrik och capoierahippietrummor och det är inte en mardröm men låter som en


jag träffade hampus och gick på promenad för att hitta kerastaseschampo utan lycka, varpå jag bytte fokus till att hitta sushi istället men det gick lika dåligt det eftersom sushido var stängt och det var för långt till nilsson sushi så då blev det ingen sushi alls utan en neslig livsvidrig kycklingsalladtallrik från popeye gatukök vid st knuts torg där det tog dom femton minuter att förstå sitt eget koncept "kycklingsallad utan pommes". sen åt jag det där äckliga i parken och fick hampus att skaka hand på att aldrig mer låta mig beställa sån mat för ibland glömmer man liksom att man vill leva, inte dö, och sen fick jag nog av det där trevliga med att ligga på marken i parken med tjäle i och det var barn som sprang omkring i blöta underkläder och badade i rosfontänen och var otympliga och deras föräldrar som stod bredvid hade jättemycket vitaminbrist och solglasögon med lätta metallbågar och efter detta konstaterande visste jag att det var bäst för mig att gå hem så då gjorde jag det.

vid konserthuset träffade jag på googlekollegan som ser ut som en brittisk blow up karaktär, och igår hade han varit på bob log konserten på tröls och hade spelat spelat in en snutt på video som jag ska se imorgon. det var bra.

för att jag ju inte kan ha diadem eller hatt v_a_r_j_e dag eller?

jag har ju som bekant mitt hår på utväxt och alla som har rört det när det är längre än 5 centimeter vet att det är strävt och hårt och ligger konstigt 80% av tiden. detta har fått mig vid 29-års ålder att fundera på om det är dags att köpa ett ordentligt schampo? jag gjorde således researsch och hittade en dyr rosa burk från kerastase som verkade göra jobbet. jag återkommer med resultat.

scarlett johansson - "falling down"



låttips från darling emelie thorén på dn.se.