Dec 20, 2008

Redax rules ok


Inkonst Kartellen nu kom kom!

Redax Loves Kartellen och vice versa



CircuspartyGhettonörd Untz!


Ps eh nu gick jag just förbi ekobutiken på amiralsgatan och den spelade Skithög SkitKass jordenmusik om miljön och freden. Jorden har så jävla dålig musiksmak.

Spanks but no thanks


Nu har pappa åkt och jag har rensat förrådet och hittat mina gamla nördvelourtröjor och en 60tals ryamatta med en astrokatt som jag tänker tvätta imorgon. Nu ska jag handla mat tills ikväll då redax ska ha förfest hos mig innan klubb Kartellen på inkonst! Kom kom det blir julklappsregn, ladybox, sockervadd av mig och massa dansande i guldburen!

Julklappsshopping med pappa rules ok



har jag sagt att min pappa är tony soprano egeeentligen.

Dec 19, 2008

Pizzarulle heter den



Se upp för stupet!

vilket

stu
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
u
p
?








(dagens kontor-skämt)

2008 nöjesförbättrare är JAG

WEHO! jag, carro och san-one är bland alla de som gjort 2008 till ett alldeles särdeles häpnandsväckande år. läs mer här!!
http://sydsvenskan.se/nojen/article399938/De-gjorde-2008-battre.html

ett TVÅ 80tals tröjor

jag vill ha louise tröja, men nu ska vi till I.C.A och handla soyghurt. observera bergsuvsbroschen på min inka-fjälltröja.

xoxo m/s röj

Dec 18, 2008

Wohowoo hockey


Sverige-tjeckien i malmö arena hej då /dork

for the love of mustasch

jag har alltid gillat mustasch. när jag var liten brukade jag rita mustasch med kajal på mig och min lillasyster. jag förstår inte mäns ovilja mot att bära mustasch. det är ju så COOOLT och töntigt på samma gång. killar fattar uppenbarligen inte sitt eget bästa del 10002400000 biljoner.

Dec 16, 2008

hemåt FLKTS PRK (doofus)


car och jag går hem från ett snabb-besök på inkonsts julmiddag.

(Fast egentligen när jag skickar detta är jag redan hemma och ska sova och har "titanic" på i bakgrunden på tv3 och jag har aldrig sett den men det jag noterat hittills är att de har fula kameraåkningar och shitty läppennor
)

ring the alarm: tre olika efternamn

min släkt är helt coco - min morbror stavar sitt efternamn Walldén, min moster Wallden och min mormor Valdén. WTF?

(Svensson kommer ju från min pappas sida)

idag håller jag hårt i tillvaron och trygghetens symbolik

Stå på gästlistan till Kartellen på lördag 21 dec!




Från Klubb Kartellen:

Har du köpt klappar för dina sista pengar men ändå klubb-sugen? Misströsta ej. Klubb Kartellen sprider ljus i mörkret genom att lika generösa som tomten lotta ut 10 st gästlisteplatser till årets sista Kartellen nu på lördag den 20 dec.
Allt du behöver göra är att komma på ett namn till San-Ones nya hiphop-klubb på Hiphop-kontoret på Vega (DK), som startar nästa år. De som kommer med de bästa namn-förslagen belönas med plats på gästlistan.
Klubb Kartellen vill även passa på att informera om att det förutom grymma dj/mc duon Ladybox, modeshow (DinFavoritPolack), live vj:ing (VJ Tik), sockervadds-frossa (värdinne-Tessan), även kommer bli JULKLAPPSREGN!!!!!

Maila dina bästa förslag till: kartellen214@gmail.com (glöm inte att skriva ditt fullständiga namn). Tävlingen öppen för alla över 18 år. Senast på fredag 19 dec kl 18 vill vi ha era förslag. Vinnare meddelas på lördag kl 12.00!

Pöööss&Kräääm!
/Klubb Kartellen San-One & Babydoll

udda hårtvättsintresse

det finns tydligen folk som är intresserade av hur sjuttonåringar tvättar håret: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3130&a=864205

så udda! vad är det för målgrupp? kinky hairwash fanatics unite.

Nyheter Jordbävning!


Jag vaknade just av en jordbävning och blev rädd och trodde först hela huset bombats igen och skulle rasa men jag fattade att det inte var det och sprang och ställde mig i dörrvalvet för det sa man till oss som gick i skolan på 80talet. Sen hörde jag röster i trapphuset och det var grannar som skulle kolla läget. Jag kollade runt de via sms och andra hade också vaknat av det och på tv (henrik på direktsända Musikhjälpen var först) sa de just att det kommit jordbävningsrapporter ända från jönköping. Meh! Action året runt. Jag flyttar snart och pensionerar mig.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=864470
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=864400

Dec 15, 2008

I Love! Brenda Walsh luciatåg, freaksngeeks sanna och babydoll caroline


detta var i fredags som var sew braw. jag sov först på ansiktet så sminket kom i ögonen, sprang till louise och drack en supersnabb öl med redaktionen, gick till restaurang möllan och tog en öl med gamla spray/darling-kollegan tommie jönsson som är i malmö och jobbar som webbredaktör för musikhjälpen på svt. vi pratade om framtiden, bilindustrin, radio vs tv och sen gick jag till babel för luciatågets genrep för kvällens i love! klubb men jag hittade ingen och var menlös så jag gick direkt vidare till freaks n geeks-darling sanna som fyllde år och hade bästa festen med gröna oliver, bål med bär och födelsedagsdonnan ifråga hade en jättefin guldblåsa och jättehöga klackar som jag aldrig skulle klarat att ens stå stilla i. strax efter kom caroline i jättefin hemmasydd glassblåsa och vi gick tillbaka till babel men det visade sig att vi var de enda utan särkar och tärn-grejer, så vi var gogo-tranny-tjejer och dansade på scen tillsammans med emilia&maria istället! efter ett tags dansande gick vi tillbaka till sanna sen gick jag hem och däckade. det var SEW bra men dagen efter hade vi jobbjulfest på debaser som började redan 13.00 och det var roligt men vi drack så fasligt mycket och jag var redan bakis sedan två kvällar tillbaka (det var ju tiki thursdays i torsdags) att jag höll på att få tuppjuck, så i söndags hade jag ont i bröstet och i ögonen (jag åt ost från julbordet och var så laktos-svullen att jag knappt såg ut).

det var ett under att jag klarade helgen. jag var hAArd core pAArty girl torsdag-fredag-lördag. mina organ är så ledsna att de ska få citron, kärlek och råkost hela tiden nu. (förutom på onsdag för då är det ratatat på debaser och innan dess ska jag och pappa äta Hais japanska julbord så då kommer jag nog dricka saké men inte allt på en gång jag lovar).

i love party. och att jag ser ut som en kort tolvårig pojke på dessa bilder från I Love! niceness.

katy perry: FAIL







åh jag blir så ARG. jag ville gå och se katy perry spela på vega den 22 februari men så blev det UTSÅLT under dagen skit. jag hatar hennes musik för den låter som amerikansk pink-skit-rock (dock genialiskt eftersom man tydligen blir miljonär av det), men hon är så fabulöst grann och sjunger i en banan och har på sig cirkusklänningar så jag skulle kunna ta det oavsett om hon sjöng kristen country eller dansband eller nyss nämnda amerikanska pink-rock. what gives. jag ville ju ha en visuell explosion.

http://vega.dk/Kalender/Kalender/2009/2/katy_perry.aspx

Cyndi Lauper - "When you were Mine"


jag fick ett totally rad Cyndi Lauper moment och ska köpa färgad hårspray på buttericks under veckan.

Kalenderflickor


Så fin är min bordskalender. Förra veckan var scarlett från nobelpriset i oslo och denna vecka är jackie i that 70s show.

bisnes och jaktspindel

på P1 sa de just att de upptäckt en ny spindel som heter jaktspindeln som har 30 cm långa BEN. jag och anna började gråta.