Sep 6, 2008

topshop




synd att inte pundet är lika dålig som dollarn. då hade jag köpt något av det här på topshpop i london nästa vecka. men jag mmsade mamma och frågade ifall hon hade någon gammal rock eller fårpäls undanstoppad i förrådet som jag kan ha som vinterjacka. min förra är trasig för den fick brandrök på sig och stanken gick aldrig bort.

Sep 5, 2008

ytterligare mer awesomeness: idag började new york fashion week



se allt på style.com. HEJ DÅ. (oh och bilderna är från rachel roy EEP)

ännu mer awesomeness: ghostbusters


från new york magazine:
"Yesterday, Dan Aykroyd, while standing in what appeared to be a liquor store and wearing a T-shirt advertising tequila, told a reporter there were "two sharp young writers" working on a screenplay to relaunch the Ghostbusters franchise. And, astonishingly, it's true! Last night, Variety confirmed that Lee Eisenberg and Gene Stupnitsky, co–executive producers on the most recent season of The Office (they're responsible for the episode about the office-chair model), are writing a script "designed to bring back together the original cast of Harold Ramis, Bill Murray, Dan Aykroyd and Ernie Hudson" in some capacity."

WERE READY TO BELIEVE YOU

kvällens program 5/9 är så bra att jag måste ha ett diplom med mig



oh glöm ej THIS IS HEAD live på skivbutiken rundgång 20.00. det är gratis och jättebra. resten av kvällens ärofyllda program i malmö och köpenhamn hittar du här: http://oresundsregionen.se/sv/events

min plan: rundgång, debaser, inkonst, jeriko, resorb (chips) i sängen.

rock groupie chic


jag pratade med caroline aka dj babydoll om ikväll när hon ska spela skivor på inkonst, och hon ska ha fräsig 80tals rockgroupie outfit med lackkjol, rock tshirt och avklippta skinnhandskar. rockgroupie chic är BÄST! på buttericks finns massa fina spetshandskar och passande nithandskar för den härdade dorken. gud det är så bra att min karl är saxofonist så jag är en tvättäkta groupie.

debbie harry klänningen


jag fyndade den på UFF med åke. jag ska naturligtvis ha den på madonnakonserten och på inkonsts 10års kalas ikväll och på jerikos avslutningshelg och på get luckys sista klubb med the embassy på debaser. allt i kväll. förutom madonnakonserten.

(fast det känns som att jag håller på att bli sjuk så jag får nog gå ut ikväll med halsduk och dricka varm whisky med honung för att orka. eller så är jag en mes och sjukar mig och tittar på muppet show boxen istället)

Rosa Lunch



Sep 4, 2008

madonna biljetterna har kommit och de är mad!

  • Ticket for seat located on the Club Wembley tier (Level 2) with access to cafes and bars on the dedicated Club Wembley concourse
  • Access to VIP lounge open for two hours prior to main act (relaxed and informal lounge style)
  • Beer, wine and soft drinks pre main act and for one hour post concert
  • Souvenir laminate pass
  • Event staff in attendance to ensure the smooth running of your evening
  • Wembley Stadium car park pass (one per two guests)
LOUNGE SOFT DRINKS CAR PASS GASP! jag ska ha på mig en jeansklänning med massor av blixtlås och så sjukt rött läppstift att brandkåren blir portade.

mexican goldfish


jag jobbar hemma och tröttnade på P1 så jag satte på tvn i bakgrunden och det är trav just nu och en häst vann som hette MEXICAN GOLDFISH. är det cheech and chongs häst eller? PFFFFFFFFFF. snart ska jag till ett café och göra en intervju, sen till bibbland och sen lee miller fotoutställningen som snart tar slut. ska köpa ett par filtsulor också för jag går alltid sönder skorna under trampdynan där framme, så jag får ha sulor i så det inte kommer in grus eller vatten.

väst


mellanstadiefan, hängd i hallen

en vitare skala av blekhet och konst




jag tog min porslinsfärgade lekamen ut igår på tre vernissage: först var jag på konsthallen, sen på selfmade som drivs av förmodligen sveriges trevligaste personer, sen gick jag och sara berg till releasen för emil jensens nya dokumentär "300 eMIL" (som var jätterolig), på biograf spegeln. sen var jag jättetrött och gick hem i kallt ösregn så det var inte så förvånande att jag hade lite ont i öronen idag när jag vaknade.

Sep 3, 2008

undulat gör mig glad






idag hade jag helst lekt med en undulat men jag ska på vernissage på konsthallen och sen två till vernissage/relasegrejer. hur ska det gå jag är trött som få jag gillar mat som är rå för jag har ingen el så det är det enda som gå(-r).

google chroma mig


åh google chrome: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3130&a=823796

tanke

när jag vaknade för en timme sen klockan sju, tänkte jag att jag inte varit lycklig på flera år. jag återkommer senare för det kan ju inte vara sant.

eller så får jag bara köpa rosenrottabletter igen och skaffa en hobby (UNDULATEN).

p.s jag är glad alltså kom jag på efter en kvart.

Sep 2, 2008

"Most of my songs are for the girls who hate their current or ex-boyfriends" / det handlar om relationer

Citat från People magazine:

For her part, the 15-year-old Cyrus recently told MTV that much of her record is about past relationships. "Most of my songs are for the girls who hate their current or ex-boyfriends," she explained.

alltså. är det inte sjukt att folk hatar den de är ihop med? jag pratade om det för ett tag sen med en kompis, och det är ett sånt ytterst kämpande. ni vet när man ligger där bredvid sin partner i sängen och lampan släcks och det är mörkt och man kan inte känna sig mer ensam någonsin fastän man ligger en decimeter från någon annan. det är så djupt, som en spricka som man inte kan hoppa över utan att nudda tån i vattnet. det här har jag nog inte sagt till någon, men de gånger jag har legat där, vissa få sällsynta gånger, och det har varit så tydligt så TYDLIGT att vi inte varit snälla mot varandra, eller ens förstått vem den andre är eller ens någonting alls, och därmed inte heller kan tycka om varandra på riktigt, så har jag ibland kännt mig ond och förådd på samma gång och därmed varit tvungen att peka finger i smyg i tysthet i mörkret bakom deras ryggar där i sängen med sprickan emellan.

p.s jag skulle inte blivit ihop med någon mer inom snar framtid om det inte vore för att åke är bäst. jag trodde inte den bästa ens fanns. och jag har haft en sån tur vad gäller mina åh så bedårande gamla pojkvänner att jag vill ge dom pokaler och konfetti i en parad så bra är de. men oftast ligger det ju inte i ens fat att man ska vara ett par med alla fina man träffar, utan kanske vänner eller bekanta eller ibland till och med ovänner. jag vill bara säga att jag har haft jättefina relationer och killar som jag är tacksam för, men ibland är det relationsformen som är boven i landet och det är den man ska modifiera. istället för att peka finger bakom ryggen till någon man faktiskt håller av väldigt mycket - eller som i mileys fall, hatar, kan man faktiskt tycka om varandra fast på andra sätt, det är bara att hitta formen. (sen seriöst - ha pojkvänner innan 15 års ålder! i object!). som jag och richard är något av bästa vänner, jag och pastorn har ingen speciell närmare kontakt och jag totalt älskar sven fastän vi inte hörts på 8 år men han är så fin och lycklig och lyser som en finsk fyr vilket inte kan göra något annat än lycklig. jag älskar relationer och människor för så mycket händer under något så basic men genialt som tid. mmmm TID. ring mig.

Aug 31, 2008

första, andra, tredje DONNIE

jag och åke gick genom folkets park förra veckan och då spelade de in ett auktionsprogram med vem jag tror var peder lamm för han hade fierce rosa byxor, och den andre svenska man jag vet som har rosa byxor är mattias kroon och han var inte i stan för tillfället ERGO det måste vara peder lamm. jag funderade på att gå fram med min new kids-donnie docka som jag alltid har i handväskan och bara "det är DONNIE!!" men jag gjorde det inte.

sen pratade jag och åke om att donnies fru vill skilja sig från honom, för hon bara "nu har han varit en nobody sen -95 och nu ska han ut på turné med sin comebacksingel och jag bara lackar". och donnie bara INDEPENDENT MAN. (eller turné-slampa. jag vet inte.)

månadens skrivbordsbilder















EEEP budgy! klicka på dom så de blir stora, sen fixa som skrivbordsbild!