Sep 29, 2007

såhär kul var det igår på the prom fucks tits of death & kocky!!











fler bilder kommer snart på theswedishprom.blogspot.com! tack alla som kom. ni var så stiliga att jag kunde ätit upp era levrar.

Sep 28, 2007

fright

nu drar det ihop sig till the prom fright night på debaser. vi ska strax dit och pynta upp död och sortera presenter och förbereda bål. det kommer bli som en dröm. MARDRÖM. ses!!!!!!!!!!!

meh

meh ingen kom på det rätta svaret på frågan under.

Sep 27, 2007

Gissa vad det är i muggen?


Rätt svar vinner gästlista till the prom imorgon plus en öl med mig aka ölsvenne svensson.

Torso corso


Nu är vi på hansa igen. Och spelar bossanova bon bons.

slapshotbrillornas kväll på krogen











jag har varit rätt tråkig på sistone, var trött och bakis igår, och orkade inte gå upp ur sängen så hampus kom förbi med mat från curry hut på möllan. jag är inte helt övertygad om indisk mat men det var goda pickles. det var skitkul på crosscheck i förrgår. jättelite folk men jag hade döroligt. martin theander och hans fru spelade bra rock, jag spelade yello, can och led zeppelin, brodshockeylaget möllan rouge kom förbi med hockeyspel, vi tittade på "slapshot" och "youngblood", drack öl och jag förlorade i bordshockey. kristofer, hanna hallborg och jag pratade om strävhåriga taxar och moa och erik kom förbi en sväng. vi fick jättegod middag - martin och susanna åt biff och jag en mycket god tofurätt. erik moroder och per magnusson kom också förbi och snackade hockey och mortierorgel. det var roligt. som hemma fast med en stor bar och folk som städar upp efter en. yesss.

Sep 26, 2007

fejkblod mmmmmmmmmmmmmmm




kolla vad kul det är med skräckfest. vi ses på the prom fright night på fredag. klär ni ut er får ni bål + gift + fejkblod till alla FATTA KUL. kommer ni inte dödar vi er.

nylons skräckfest

läs inte om du inte är brudig

DET HÄR ÄR SJUKT VIKTIGT! jag är döbrödig så lyssna nu för detta är det bästa jag testat hittills: ögonfransböjare, body shops puderfoundation, rimmel extra super lash mascara, pop eye liner cake i "darkness", mac plushglass i "fulfilled", h&ms lipgloss "ruby wine". jag har inte hittat ett bra rouge än. har ni några tips blir jag jätteglad!

30 kronor är mindre än 65 kronor

30 kronor!! ungefär 30 kronor kommer varje nummer av nylon kosta nu när jag börjat prenumerera - och ja, inklusive frakt. jag fattar inte varför inte fler prenumererar. jag älskar att vakna till ljudet av en fet blaska som dimper ner i brevinkastet.

Sep 25, 2007

hirseminje vilken blooper



jag skulle bara bräcka (tror jag det heter när man snabbsteker? vägrar säga woka för helvete) tofu och lite grönsaker och så skulle jag hälla över lite sesamfrön men det visade sig att det var HIRS så jag fick hälla på vatten och låta det hela puttra i tjugo minuter. men det blev ändå gott. jag hade i lite fisksås och chili så det inte bara skulle smaka kokt vatten.

dagens look: hanson bros


ska ner på stan och köpa fejkblod ifall ingen gett mig hockeystryk tills ikväll.

CROSSCHECK ikväll 19-01

SLÄPP SARGEN OCH KOM IN I MATCHEN! ikväll spelar hockeyproffsen martin + susanna theander + jag skivor på klubb crosscheck på debaser. fri entré + bordshockeyturnering med möllan rouge + hockeyfilm + en bar full med öl = sant.

tshirt

Sep 24, 2007

fright mmmnight

det är jag som tecknad!


maja.mattsson@hyperisland.se ritade såhär fint till nästa nummer av tidningen rocky.

smygläsning


på torsdag är det nöjesguiden cmykläsning på musashi på möllan. i en kort millisekund trodde jag omslaget var en fyllebild på mig. för det där är nämligen en av mina fylleminer. MENDETVARDETINTE.

tt boy


se den här mannen. han heter tomas tengby. han är den sämsta på ring P1. de gamla på bilden skrattar egentligen åt honom inte med honom.

Sep 23, 2007

mmm end to care and worry

wikipedia dionysus:

He was also known as the Liberator (Eleutherios), freeing one from one's normal self, by madness, ecstasy, or wine.[2] The divine mission of Dionysus was to mingle the music of the flute and to bring an end to care and worry.[3] There is also an aspect of Dionysus on his relationship to the "cult of the souls", and the scholar Xavier Riu writes that Dionysus presided over communication between the living and the dead.[4]

berlioz, toulouse & ann thérèse pernilla svensson

mamma katten duchesse i "aristocats" var ett geni på det här med namn. hennes ungar heter berlioz (lyssnar just nu på hans konsert på p2), toulouse och marie. fast marie är fult. det bästa med att heta svensson i efternamn är att vilket namn man än sätter framför så blir det lätt bisarrt. som toulouse svensson, alexis svensson, alf svensson eller johannes svensson. det enda namn som egentligen fungerar till svensson är ingemar. ingemar svensson eller gunnar svensson. min pappa heter sven-åke svensson. det funkar också bra. min syster cornelia svensson har sveriges mest absurda namnkombination. mamma ville att jag skulle heta isabell svensdottir eftersom hon var coco hippieflickan, men det tyckte pappa var utvecklingsstört så då fick jag heta therese svensson. egentligen heter jag - och det här brukar jag inte säga men vad har man en dagbok till - ann thérèse pernilla svensson also known as boom shaka lakk svenne. fast therese är mitt tilltalsnamn. och orka de där franska pinnarna över e. therese rimmar ju på fes och mes så det var rätt uppenbart från början att jag skulle bli en jävla nörd.

WHA HAPPEND ELLE!

jag läste senaste elle idag och de hade sin årliga heta-killar-lista och jag hade inte hånglat med någon!! jag upprepar INTENÅGON. i själva verket har jag inte ens pratat med någon av dem förutom en (1) och sexbloggat om nils edwall på bingo royale. HEY WHA HAPPEND!? jag måste ta botox.




SKOJA jäkla pkbarn.


(alltså jag skojade om det med botox inte killarna)

stridis och jag


igår bjöd hampus mig på lyxfrukost: ananassmoothie till förrätt, rökt lax sallad till varmrätt och torkade jordgubbar till efterrätt. vilket hat trick. förutom att han nyps är han nästan en gentleman, men bara nästan, för sen när vi satt i två övergivna fåtöljer på falsterbogatan klättrade jag över i hans fåtölj och han sa "jag har jättemycket pengar", då skrattade jag och sa "ameh så kan du ju inte säga". sen gick jag hem och åt popcorn med vitlökspeppar och smsade med moa om att gå till freakz på inkonst och kolla in stinkmitt, men eftersom vi är klimakterietanter somnade vi bägge två till ghostbusters. se där. i dag följde jag med min tränings-stridis kompis på hans morgon power walk men det var ett misstag eftersom jag är 168 och han är över 180 med magrutor och lår som stockar, så jag fick pinna på som en jävla hamster i ett hjul. han bara retades och jag blev less och funderade på att våldgästa richard och kolla på hans kabel-tv och äta candy, men då tryckte träningsjunkien på mig i ryggen så jag antingen fick hålla takten eller snubbla och dö. sen bjöd han visserligen på uberortorektisk bovetegröt med hallon, blåbär, massor av frön, sojaprotein och ekologiskt grönt thé. älskar näringsnördar. på vägen hem tänkte jag att han skulle bli min träningsnazist så att jag skulle träna varje gång han tränar. då lär jag ju få upp rutinen igen efter att ha levt garfield-liv i ett år. jag blev förförd av kroons, kristofers och haugaards dionosys livstil. och av getost. och foie gras. och nedladdad film. och drinkar på rasoir. åhhhh. det var tider det.