Mar 6, 2009

Framme om sju



Resa borta


Posta porto porto porto

DAISY LOWE for the win




alexa chung är förresten en jävla tönt.

över 55 WIN

nu lyssnar vi på daisy lowes blandband för hon är SNYGG och väger över 55 jävla kilojävlar: www.interviewmagazine.com/music/daisy-lowes-playlist och jag började kattdansa med armen och slog i fingarna i bordet så det gjorde ont FAIL DANS

trött-före-lunch-dialog

louise: vad ska ni göra ikväll?
jag och anna samtidigt: (anna) DÖ (jag) KNULLA
alla: hahahafnisss

jag hatar romaner. dåliga romaner.

bokÅNGEST. jag hatar romaner. de är alltid så sjukt dåliga och gör en besviken. jag har läst 4 bra romaner. men jag ska åka tåg idag så jag måste läsa en jävla romanjävel för jag satte S.T.O.P.P för att ta med en faktabok. så nu frågar jag louise och anna om de har några tips för jag blir alltid bränd och vi funderar nu på Haruki Murakami och jag sa j.a till förslaget

blandband

vi lyssnar högt på blandbanden som ligger på Interview: www.interviewmagazine.com/music/playlists
just nu spelar vi agyness deyns blandband:
www.interviewmagazine.com/music/agyness-deyns-playlist

svensson-berg rapport




wöööwöööö vad full jag var! nej jag skoja det var jag ju inte. vi åt gott - kikärtsbiff med ruccola och hyvlad parmesan, grönsaker och majonäs. jag spelade önskelåtar, en fransk melodi önskad av Ondskan, och en rock melodi vid namn "Sweet child o mine". fint. sen gick jag hem och somnade och sov som en stock, men vaknade i vanlig ordning halv sex och var exalterad över dagen som skall komma. idag åker jag på minisemester till exil i borås. skönt.

jag har så sjukt jävla långt hår

Mar 5, 2009

fint hår V magazine



natalia vodianova i V magazine

They might be giants kids podcast



han går aldrig till jobbet utan spelar trumpet. tack richard!

lunchutflykt med tejp, bakverk och aprikost









lunchutflykten tog oss till butiken taboo där anna fick en bröstradio och jag självhäftande bandtejp som jag kan ha runt fingrarna. den fanns i bondageavdelningen, jag blev så stolt över mig själv. sen gick vi till humana och undrade hur en fin aprikoskavaj skulle användas för den hade en konstig flärp som bara hängde runt lite. anna köpte en scarf. jag såg en fin sidenscarf med sälar på och en grön madonnatröja. sen fotade vi bakverk som vi ville stoppa in handen i och gick tillbaka till jobbet där jag snurrade in fingrarna i bandtejpen, och gav tummen upp för min favoritdrink GIMLET som herrarna mattias kroon och crb skrev så fint om i nöjesguiden.

jag var så mätt på allt vatten efter vattensjukan (botad nu), att jag inte orkade mer än vitkål med pestovinigrätt till lunch. fattigt men ssssssssnyggt.

igår: crystle stilts konsert och salladsmiddag













gott: vi handlade i matbutiken i kronprinsen, gick till richard, stekte snabbt zucchini, tomat och paprika, hade i getost och mozzarella, la på fat med romansallad, marinerad kronärtskocka, basilika och skivat päron. jag åt två portioner och laktosmedicin till förrätt. till dessert fick vi jätteäckligt syrliga ananaschips och rödvin.
roligt: sen tog vi taxi till debaser, träffade anna, drack rocköl och lyssnade på jättebra rockmusik. en kille framför oss headbangade JÄTTEnoga framför scenen. han var vår idol. sen ryck-dansade vi så jag har ont i kroppen idag. ROLIGT. sen gick jag hem och åt godis i sängen, kom på att jag hatar godis, ÄCKLIGT, slängde det och somnade som en stock.

80s fashion video



åh från coolof tack coolof!

öh stekt bajskorv FAIL

varför vill någon äta det? www.dn.se/mat-dryck/recept/farsspett-med-quinoasallad-och-raita-1.811766

snygghetstips direkt i dagboken-service


här ligger mattias kroon på spirit


aprikos mjuk klänning på weekday

monki

monki solglasögon

"sara" skon på monki

daisy lowe härmklänning på gina tricot

skinnjacka i munkjackemodell på H&M herr som jag åh vill så gärna ha nästa löning

mintgröna byxor på H&M herr

lång mussetröja på H&M herr

härmglasögon på glitter

finskor på shock

roskappa på lindex