Feb 22, 2008

Stockholm! Bevis:



nerv nerv nerv PROM perv


jag är så SJUKT nervös för ikväll. jag har handsvett och fjärilar i magen. precis som de andra gångerna jag skulle träffa brunetten. dessutom är det prom i stockholm om bara några timmar. jag måste dock stressgöra ärenden på lunchen idag eftersom jag inte orkade igår utan däckade efter en äggmacka vid 8-tiden på kvällen. jag flyger vid 17 tiden så jag tar bussen direkt från jobbet. jag DÖR.


*paus*

nu visade jag just copywriter-anna och art director-henke min bildvinyl med sabrina.

world clock

dont panic

Feb 21, 2008

Som ett roxy music omslag


Blixt fotografi i mörk miljö is for lovers.

jem/agyness


psykotiska barn bentolådor





såna ska mina adoptivbarn in spé få när jag är hemmafruledig med alldeles för mycket fritid.

pixie geldof

älskade copbarn.

deutsches dinner party






das deutsches party was sehr gemuhst. det åts korv, fläsk, sauerkraut och en perfekt äppelstrudel som jag var tvungen att smaka och sen skölja ner med alvedon, whisky och nötter för att hoppas att allergikonsekvensen höll sig på sin kant, och det gjorde den för jag blev full och gick hem och däckade och kände inte av något magknip alls (yes). jag hade skrivit ut vad wersteiner hade för kvalitéer från systembolaget men jag hade "en sädig doft" så jag vet inte om det var så bra. snygge normala killen var där och berättade att han hade varit på nhl match! jag blev avundsjuk. jonathan sahlin hade svart tysk outfit och hade varit i turkiet. jag blev inte så avundsjuk. fast han ser ut som errol flynn. andreas haugaard hade deutscher skägg målat med mascara och hängslen. det var fantastiskt bra.

system

från DN.se

Astronomer har observerat solsystem och även planeter som liknar Jupiter och Saturnus tidigare. Men inget solsystem som är så likt vårt eget som detta, enligt Scott Gaudi, professor i astronomi vid Ohio State University. Han är en av de forskare från elva länder som gjorde de första observationerna av solsystemet i mars för snart två år sedan.

- Vanligtvis rör det sig om väldigt stora planeter som ligger väldigt nära stjärnan jämfört med våra planeter i samma storleksklass, säger han.

De två planeterna i det nyfunna solsystemet är placerade så att mindre planeter skulle kunna finnas mellan dem och stjärnan. Astronomer som Scott Gaudi letar efter sådana planeter i universum.

- Vi hoppas kunna hitta planeter med samma massa som jorden ganska snart, säger han.

Feb 20, 2008

ikväll: TYSKLANDSCHOCK


nu har jag klätt ut mig till en warsteiner för jag ska på tysk tematisk festmiddag hos andreas haugaard. jag har alltså gul klänning, silver diadem, warsteiner logon på bröstet och ett sugrör i handen. jag har även skrivit ut ett kort som beskriver warsteiners egenskaper från systembolaget så jag kan lära mig det utantill på vägen dit. ni som inte ska till tysklandsfesten gör bäst i att GÅ TILL DEBASER där professor murder spelar.

serienördare




jag och copywrite-anna gick ner till tunnelbygget på lunchen, delade på en folköl i prickiga ica-muggar och skrek BYGG och JÄRN. vi ska göra en blogg som handlar om killar, öl och byggen. tidigare idag pratade vi om jeffrey dahmers hy eftersom jag är lik honom idag. att prata om jeffrey dahmers hy var något av det konstigaste jag pratat om i mitt liv.


anita berber


anita berber. varför har jag inte känt till henne tidigare?

från DN.se:

Weimartidens vildaste donna
Anita Berber förkroppsligade det dekadenta Berlin mellan hyperinflation och stormakts­vansinne. Hon började som buspojke i siden­underkläder och slutade som fallen ängel. Arios Fioretos läser nya böcker om en tysk legend.
Om dekoren till ett dansstycke utgörs av en ensam lampa som "tränger själens kusliga skugga till randen av en avgrund", om mu­siken hämtas ur Camille Saint-Saëns "La dance macabre" och numret dessutom innehåller skuggor, katter, gröna ögon, flackande liv och ett nervöst fladdrande begär - då får man anta att det rör sig om ett solo för en jugendstilskönhet med en smula lust till undergången. Om det därutöver förekommer "kokain, skrik, djur, blod, alkohol, smärta, mycket smärta och många ögon" är saken klar: det kan bara handla om ett stycke för Anita Berber.

läs hela texten här.

kikki for change!

åh kikki! hon personifierar hela svenska folket. kolla hennes auktioner på tradera.

Feb 19, 2008

chainsaw hookers


idag är jag riktigt trött på mig själv. och det här med att hinna saker mellan 17 och 18 är rent vansinne och ett stort sociologiskt experiment. jag ska försöka hinna med buttericks, kjolköp på monki, matlådeslagning och sen ska jag bada badkar och dricka god öl, lyssna på jazz och se skräckfilm från 70-talet. ahhh.

filmer jag vill ha:
  • rosemarys baby
  • hollywood chainsaw hookers
  • class of nuke ém high

the prom does stockholm


sjögräsgrönt!

Feb 18, 2008

dygnet runt tv med anna debaser och therese rules! WOHO

Månadens fynd: läsk och loafer



7up glas och vit porslins loafer.

cry baby



min syster funderar på att gå som deb i napoleon dynamite, eller hatchet face i cry baby på the prom på fredag. jag är villrådig och hon ett tema geni. jag måste få sms-hjälp av henne.

så jävla arty





i lördags åt vi frukost med vin på moccasin, gick vidare till hollandia för att intaga kaffe med konjak men blev lurade då de bara hade konjaksessens och det hatade vi så vi drack kaffe och tittade på de gamla paren som satt runt väggarna och tittade på varann ungefär på samma sätt som ungdomarna gör på fritidsgårdar fast mer "jahaja, där är johanssons, de har ju ny volvo har jag hört", istället för "åh jag ba gu ba åh han ba ringde liksom henne". sen gick vi till skivbutik, goddam och myrorna där jag köpte två 7-up glas från tidigt 80-tal och en vit porslinsloafer, och brunetten köpte 6 mycket snygga gröntonade glas av tidig 60-tals karaktär. vi funderade på att gå på bio, men gick istället runt lite och letade efter lämplig pub och kom efter mycket om och men fram till metro (vi har redan avverkat smak och pickwicks brasa), där vi drack rödvin och pratade snusk. sen stack vi hem till mig, bytte om och gick ner till möllan där vi åt kött och lax i baren. sen tog vi taxi till konstfesten där det fanns billig bag in box och en konstig e-kraut akt spelade live. sen blev vi fulla och tog taxi till jeriko, men det var tomt så vi gick till debaser, drack mer öl och gick hem efter kanske en halvtimma.

debaser valentine





debaser valentine var bra. fri entré, film, valentinepynt, skivspelande av mig och erik från the space between samt indiedisco med the waitresses efter midnatt. tidigare på dagen hade jag köpt en MOPP på clas ohlsson, spelat in dygnet runt tv med anna storåkers och försökt få min osanitära lägenhet att inte döda brunetten när han hälsade på eftersom han är allergisk mot katt och jag har två av dem. det är som att han skulle bo i ett bageri där man var tvungen att slicka på allting. brunetten dök upp i kostym och slips eftersom det är min önskan och han ett geni.

Feb 17, 2008

W scarlett natalie


de borde hållt i ett spännande djur, som en utter eller röding. definitivt ett vattenlevande djur.

cheshire cat

smilkatten eller jag och brunetten

alice in wonderland (1951)



UNBIRTHDAY PARTY

fritz the cat

PI (darren aronofsky) - radiohead "idioteque"

söndagstv: the cube

high school prom



jag funderar över hur jag ska klä mig på fredagens the prom på debaser i stockholm. det är vanligt äkta high school tema. min lillasyster funderar på att komma som den svartklädda arttjejen i "breakfast club", och jag gillar ju stilen på killnörden i samma film, fast det är ju väldigt likt min vanliga stil så jag tror inte det gills. nu funderar jag på att gå som ghost world nerd med glasögon, svart peruk, blått läppstift och en prom queen banderoll. ni vet som att nördtjejen mot alla odds blev prom queen men var för full för att hämta tiaran för att det var hon själv som spetsade bålen. då kan brunetten komma som seymour eftersom han inte ville klä ut sig, och fortfarande matcha. (brunetten fick för övrigt tid på sig att komma på namnförslag till dagboken - hittills har han sagt kuken1 (nej jag är en dam), mörkret (nej för jag känner redan ondskan) med mera).

helgbilder

kommer snart