Dec 14, 2007

helgens metro tips

Julfest på Rundgång
Skivnördar loves x-mas

Ta på röda trosorna och Peter pan bootsen för det är dags för Rundgångs årliga julfest! Räkna med bra musik, skivnördar och ftw-tunes. James Ausfahrt & Spit spat black cat (Fd. Insrumen) spelar live och som om inte det vore nog din tönt så bjuder de på glögg och pepparkakor.
Lör, Rundgångs årliga julfest, Rundgång, Kristianstadsgatan 14, Malmö, 17.00, fri entré

Norrländsk punkrock
Från Norrland med kärlek och vänskap kommer Randy leverera bästa livegiget tillsammans med förbandet JohnDoe. Ni som sett Randy (fem år i rad) på Hultsfredsfestivalen vet att det är ett liveband att räkna med. Dessutom är de KILLAR. Boyband rules ok.
Fre, It's a trap, Debaser, N parkgatan 2, Malmö, 19-03, fri entré innan 22 sedan 80 kr

Söta technodjs
Matthew Dear aka False / Jabberjaw spelar ikväll live på C/O under namnet Audion. Matthew Dear är som dj världens svar på Jason Bourne – han har massor av identiteter och är en gentleman med mad skills. Bonus: Djungeltrumman, Emil Broomé, Qlint, Oscar Villata, Karachi + Vj Scott Sodén.
Fre, Versus, C/O bar, Spångatan 38, Malmö, 23-03, 100 kr

Jonas for the win
Jonas från Bad cash quartet är inte bara känd som en av landets bästa batterister, han frontar även ett popband. Imorgon kan du kolla in Jonas Game på Debaser. Fuck Moneybrother, Jonas rules ok!
Lör, Jonas Game, Debaser, N parkgatan 2, Malmö, 19-03, fri entré innan 22 sedan 80 kr

XXXpop julfest
Djs från Pop goes the world, Neon och Neostalgia träffas ikväll för en stor julfest. Tro dock inte att det blir en massa lam julmusik – det blir bara det bästa från 80-, till 00-talets electro/ pop/italo. Quelles Paroles kör live på scen.
Julfest, Deep, Amiralsgatan 20, Malmö, 23-04, 40 kr innan 01.00 sedan 80 kr

No comments: