Aug 16, 2008

Aug 15, 2008

Billie vision spelar nu



vi kom inte in på soko för det var fullt i tältet (så DUMT, det är ju en gratisfestival, hur kan de stänga av tält helt plötsligt!), så vi satte oss och drack öl och tjurade över att billie vision fick det större tältet med den större scenen som är öppen, när soko fick lilla stängda tältet där massa folk inte ens fick plats. sjukt dålig stil projektledaren som inte vet musik.

Tessan och louise på malmöfestivalen



vi hittade en kronärtskocka som vi fotade. och några punkare.

Ångest


Jag och louise var tvungna att hämta pengar mitt i malmöfestivalens nedre ring. Nu ska vi se soko, hon måste vara sjukt bra för att rättfärdiga detta.

bridget moment


jag jobbar hemifrån på mitt fina stringbordkontor och lyssnar på jazz och har på tvn i bakgrunden men det är visst "Åsa-Nisse i fjällen" så det är ett fasligt liv med dåliga syftningsskämt och efternamn hit och efternamn dit. nu blev jag lite bridget också för jag tänkte att jag åt varm macka igår och drack för mycket öl. hatar bridget. snart blir det roligt för lukas kommer från l.a och hälsar på hurra, och den 25e ska jag och åke på breeders så det blir också roligt. tills dess är jag dock 100% pank. jag tror alla pengar tog slut igår på daiquirisarna. får fråga pappa om han har en hundring till övers. jag är så dålig. tjock och pank. BRIDGET!

nu ska jag tänka på tom selleck ett tag.

dagens bild: SURFS UP DYLAN!

Malmöfestivalen idag


dagens tips på Malmöfestivalen: www.oresundsregionen.se/sv/events

jag ska se skambyrån ikväll med redaktörerna, samt soko, billie vision och december darling på lilla scenen. jag ska försöka se många lilla scenen-akter då de är många lokala band jag inte sett än.

ström förfest



igår kväll var jag, louise och karin på en förfest till den danska festivalen ström. det var på centiliter & gram på lilla torg och vi fick smirnoff och minglade litet innan vi tänkte att det var dags för något annat så vi tog taxi till debaser och drack strawberry daquiries och sen blev jag jättetrött och gick hem och åt en varm glutenfri macka, pratade med åke och somnade. idag är det dags för malmöfestivalen, efter lunch ska jag ut och fota och kolla runt. det är ett nytt område som heter little copenhagen så det ska jag bland annat gå till. jag ska dessutom fota massa restauranger till Öresundsregionen.se som saknar bild så det blir massa utomhusjobb idag, vilket är bra för det är äntligen bra väder och inte åska och regn.

Aug 12, 2008

the royal ronsons



Harpers bazaar klädde upp ronsonsyskonen till tenenbaumsyskonen. jag ska fråga min familj om jag får göra likadant.

här är hela artikeln: the royal ronsons

fem färgsgänget!



på senaste tiki tuesdays satt jag och pratade med kristin nord, när hon såg fem färgkoordinerade killar i parken utanför, så jag sprang ut och bad om att fota dom, och det visade sig att jag visste vem den röde var för han heter ossian, och så fick jag fota såhär fint. jag funderade på att springa hem och bli den rosa karaktären, men jag var nöjd med mina hawaii fancy pants.

Aug 11, 2008

Aug 10, 2008

organiserat krimskrams

10% städat.

köpenhamn












i fredags jobbade vi i köpenhamn. vi for dit vid lunch och delade in oss i två grupper - jag och louise tog nörrebro, vesterport, istedgade och enghaveplads. eva och anna tog österport med omnejd. vi gick runt med kartor och listor över ställen vi behövde fota, samt komplettera information som öppettider och menyer till öresundsregionen.se / öresundsregionen.dk. det var bra för jag har så dåligt lokalsinne i köpenhamn men nu fick jag mycket bättre koll - mina favoriter som vi var inne och fotade var hotel fox samt butiken retro sales i området pisserännan. tyvärr ösregnade det i köpenhamn när vi kom dit så jag och louise satte oss på o´learys på hovedbanegården och åt lunch tills det värsta var över. vid 8-tiden på kvällen var vi klara med fotandet och möttes upp vid enghaveplads för att gå på en design/modemässa. den var bra och vi pratade med designers och tog visitkort och broschyrer. vid 9 var vi klara och fick äntligen fritid för vi var hungriga och trötta efter en hel dags promenerande. vi gick till le le för att äta mat, men de hade en timmes väntetid så vi gick bara till ett café bredvid och beställde in varsin öl och några enklare rätter som vi åt upp på fem minuter. vi orkade inte dricka upp vår öl så vi bestämde oss för att gå direkt till hotel fox bar intoxica som är köpenhamns tiki bar. de var bara 10% som tiki room i stockholm, men de hade jättegoda drinkar och stora soffor att sitta i. vi beställde in en multidrink i form av en blå döskalle, och sedan varsin singeldrink. då blev louise trött och tog tåget hem och jag, anna och eva stannade kvar och pratade om killar och vid ett-tiden kom vice-andrew till intoxica för han hade var i stan på jobb, och han köpte fler skall-drinkar till oss som smakade zombie och jordgubb. då blev vi glada.

love is all på möllan hills








i torsdags kom jag hem efter jobbet, tog en tupplur, duschade, gick förbi folkets park där sax-killen kastade frisbee med sitt band och vi hejade och jag var lite nervös för jag är kass på att vara social ibland, och han var upptagen med bandet så jag gick hem till richard för att dricka drinkar och äta tillsammans med honom och sandy candy som kommit ner från stockholm för att hälsa på (JAY!). vi drack och åt gott (kantareller och annat) och tog sen taxi till debaser där love is all skulle spela. sax-killen stod i merchbåset och jag pratade lite med honom, sen var det konsert och jag och tor billgren pratade lyriskt om saxofonen och att sax-killen var bra, sen träffade jag sara berg som recenserade konserten och tog en öl med erik börén och sen blev sandy candy och richard för överförfriskade så de fick gå hem, och jag fick hänga med sax-killen - värsta rötan!