Oct 20, 2007

stay ups

UPDATE: jag har varit i en hanes våld sen igår, drack öl på azalee vilket var som en charter direkt till viking bar i säffle, sen var vi fem minuter på ett överfullt tempo där jag träffade världens bästa darling rajter som var exalterad och glad för att hans favoritkonstnär var i stan. sen promenerade vi runt ett tag, gick till brogatan och tillbaka, och jag tänkte att det är helt galet att man är ute och går ensam i den miljön för när man är nykter och ute ett en fredag är det som att vara på en annan planet. apropå planet sa h det finaste till mig - att jag var en blandning mellan en seriefigur och en konstig kvinna som inte var en flicka och inte en kvinna och att jag mest var lik en alien som hade kommit hit och inte fattar hur saker funkar eller tål maten. men vi åt jättegott (fast jag fick såklart ont i magen). det blev libanesisk buffé - h gjorde en god tahinsås & hummos som faktiskt var den godaste jag någonsin ätit, och så gjorde vi en tomatsås med aubergine, lök och vitlök som vi kryddade med kryddnejlika, peppar, kanel, ingefära och persilja. till det åt vi veggo kebab-bitar, kortkorningt råris, feferoni, sallad, rostad paprika och kalamataoliver. idag har jag jobbat, lämnat flyers, hängt med de otroligt rara tjejerna som jobbar i kassan på debaser, tittat på martin kellermans rumpa (han gick in på debban när vi pratade), städat och färgat håret.

Oct 19, 2007

Låten


Nu kommer ni med god musiksmak genomlida alla helvetes kval. Vi lyssnar på becks första skiva, roxette och absolut music 12. Jag ska bara spela de skivorna nästa gång jag spelar skivor.

Hello krubb!


Åh jag och h har just ätit libanesisk powerbuffe. Jag är så mätt att jag däckat i soffan. H har på sig den gröna Mupprocken och satte just på en italiensk skiva från 68. Jag sa just "vad full i gasen du är" till honom.

BUT IS IT KOSHER


jag fastnade för gefilte fish idag och kollade upp recept och historier. sen hittade jag ett vegetariskt gefilte recept och blev parvelover. när jag gick i mellanstadiet låtsades jag vara irländsk ett tag och sen jude. judisk vegetarisk mat kanske ska bli höstens hemmaprojekt. jag förstår inte varför inte fler låter sig omskäras. det är så mycket bättre. jag ska aldrig mer ha en okosher penis i min säng.

den vegetariska juden

rå lasagne


idag kommer det bli matblogg för jag är jättehungrig på god mat och ikväll ska jag få libanesisk middag hos h yes yes yes. hos andreas häromdagen åt vi jättegod öppen ogräddad lasagne, såhär - koka lasagneplattor al dente, varva på en tallrik med färska musslor, lax, dill, skivad rotfrukt, paprika, selleri och rom. de andra åt med mozarellaost och dillsås. det var jättegott och enkelt.
thats it nu går jag till konsum och handlar mat. ska förbi debaser först och lämna kvitton eftersom jag är di panko.

this just in: besatt av gubbröra


Från RD´s Receptbok 1997 - Den Gyldene Freden, Österlånggatan 51, Stockholm

Gubbröra
Recept för 4 personer

Ingredienser:
4 ägg, hårdkokta
5 ansjovisfiléer
2 msk kaviar, helst Slotts
0,5 gul lök, finhackad
1 äggula
1 msk gräslök, finhackad
1 msk dill, finhackad

Till servering:
4 skivor kavring
4 äggulor

Tillagning:
- Hacka vitor och gulor fint. Skär ansjovisen i mindre bitar.
- Blanda samman alla ingredienser försiktigt.
- Kantskär kavringen eller tag ut stora rundlar med ett glas. Fördela gubbröran på brödet.
Toppa med en äggula och servera.

eftermiddags-tv

farbrorn som inte ville vara stor är ungefär som alla jag känner.

Oct 18, 2007

jem

jag leker med mitt nya photoshop åh det är så roligt att jag är alldeles sen med mina texter.

max lodin

SÅ FINT KUNDE HAN GÖRA!! jag känner max genom olof, max är en lång brunett med enorm hjärna och hjärta. sandra har sjungit på en av hans sånger och jag har spelat en av hans, olofs och jens danslåt "on the dancefloor" när jag spelade skivor på spy bar.

muppjacka eller "what would animal wear"?



jag älskar muppjackor. h har en helt fantastisk grön muppjacka från tiger eller whyred eller vad det nu var. jag såg den här vita mupppälsen samt preens döfina smokingkappa på topshop.

vote no on peeling


det enda som händer om man peelar sig är att man ser ut sådär. det är inte bra.

how could you get so fonki

jösses vad ölad jag blev igår. jag var på middag hos andreas och pidde och ted var också där och jag fick glutenfri lasagne med färsk topping - musslor, lax, dill, palsternacka och massa annat gott. det var som att dionysus juckade i munnen så gott var det. sen drack vi vin och jag blev packad och kräktes som vanligt. det är faktiskt tråkigt att dricka, jag gillar wow istället.

the prom 26 okt poster

Oct 17, 2007

Adhd


Världens bästa kväll hos andreas. Berättar mer sen dagboken.

breakfast at tiffanys, allergi och anusblekning

MIN BÄSTA HEDERSKNYFFEL andreas haugaard, känd från metro, har bjudit över mig på middag ikväll. jag blev så glad att jag lovade att färga håret och bleka anus och så skrockade vi högt i fem minuter. igår hade jag jätteroligt med min ärkebästis richard. vi spelade world of warcraft och min gubbe heter DONKI (how could you get so FUNKY) och richard heter DIAPER men han är level 70 och jag är 4. men det var otroligt roligt. det var min första wow-gång. mattias kroon och hampus höjde ett varningens finger - mattias sa "ja då ser man inte dig förrän till våren då" och gick tillbaks in på tempo med tor billgren (jag träffade dom på väg hem från richard när jag entusiastisk berättade om min nya hobby). jag och richard spelade, åt massa godis, väldigt mycket godis faktiskt och jag brukar sällan äta godis så mina ögon blev tefatsstora av allt socker och datainformation. det var som en dröm. jag tackade richard för att han gav mitt liv mening igen. jag har ju så mycket fritid nu när jag jobbar mer effektivt och inte har någon pojkvän att ta hand om och jiddra med. böcker, promenader och donki är höstens melodi. tyvärr var det laktos i godiset så sen hade jag magknip hela natten och vaknade med laktosfejjan aka svullen och ful. jag sov en bit in på eftermiddagen eftersom man blir trött av magont och sen läste jag Truman Capotes "breakfast at Tiffanys" och grät när hon tappade bort katten för hur ska man veta vad man tillhör förrän det försvinner och var som känns som Tiffanys. sen smsade jag allerginyheterna till min enda allergivän - erik moroder - för han har varit glutenallergiker från födseln och kan ni förstå att aldrig ha ätit en riktig calzone någongång? nej just det.
visst var det så att truman aldrig gillade hepburn i rollen som holly golightly? det tycker jag var kul. jag har aldrig gillat audrey. man kan ju ha sönder henne med en knuff. fatta hur många tjejrum som haft den postern. kanske halva sveriges befolkning.

Oct 16, 2007

Wow


Jag heter donki i wow.

ErNie


Bilmek??

drömglasögon


från betsey johnson - rödvita hjärtformade. måste kolla ebay.

tetris

jag borde åka till japan på semester.

Panda


Nu har jag slutat jobba för idag. Jag försökte just rita av mig själv men det var jättesvårt. Jag vet inte varför jag fick Pandasmink.

Oct 15, 2007

fetton you crack me up

dagens bästa sovande fetto

wes anderson



moa sa det finaste idag när vi fikade - att jag ser ut som någon ur en wes anderson film. nu känner jag mig inte vilsen längre. detta skulle också förklara varför jag blev ihop med kristofer - för att han var en skäggig ex-tennisspelare. skägg och tennis har makt över mig.

bläckfisk och ångest


jag gick inte till gymmet för det var för fint väder, istället gick jag till kyrkogården och satte mig i solen och var en deprimerad existentiell nöjesredaktör. vilken klyscha. jag fattar inte hur man gör vissa saker automatiskt utan måste plugga dom, så nu måste jag plugga hur man känner sig trygg. så moget. jag tänkte gå till bibblan och låna böcker och sitta utomhus och läsa. förutom depression hann jag med ett fikamöte med moa på st knuts torg, ett frieri samt heja på marie och yvonne och hennes familj. när jag kom hem lagade jag mitt fulaste djur förutom stjärnmullvaden - bläckfisk.
såhär:
jag ångkokade en sån där vit bläckfiskkropp snabbt, tog upp den, skar den i ringar och stekte snabbt i olivolja, vitlök, lökringar och lite krossad tomat. sen åt jag med sallad, tomat, selleri, olivolja & vinäger till.

inget skrämmer mig så mycket som djuphavsdjur. det är därför jag tänkte äta upp dom så de tar slut.

motion

nu ska jag gå till gymmet för första gången på länge. jag har kolhydratfrossat i helgen och bara ätit råris, tomater och bovete. gott men nu är jag fet och trind. sen ska jag fortsätta jobba. spännande va.

Oct 14, 2007

rechenzentrum - "ibm"

jag tittade igenom mina gamla skivor och började lyssna på rechenzentrum och gonzales och andra kitty-yo artister. jag kommer ihåg att tommie jönsson tyckte hal-rösten var en av filmhistoriens sexigaste röster. eller minns jag kanske fel? äh säkert inte, för alla vet ju att hal är het.

ring ring


jag är helt förvirrad nu för jag sitter i köket och ska jobba, men jag hittar inte p1 eller p2 på köksradion så jag är helt desillusionerad. lyssnar på sameradio. alltså måste det vara p2. nu ringde just h och undrade ifall jag svalt för jag inte har frukost hemma, men jag åt just råris med linser och örtsalt vilket jag älskar så det var ingen fara. han kom över igår med ris, riskakor, banan och coca-cola. sen fick jag skeda, äta chips och titta på tv hela dagen tills han gick till jobbet imorse.

såhär ser jag ut när jag pratar i telefon då.

en atlets helg


jag och richard drack så mycket vodka i fredags att jag i stort sett fortfarande är full. vi var jätteduktiga. vi borde fått en nobelpris i kemi så kul ville vi ha. först hade vi tacofest, sen gick vi till debaser där jag flirtade med nördboys och pratade med anna s. efter två öl gick vi till i love som fyllde år och dansade och drack ramlösa, men vid det laget var det för sent för vi hade redan gått förbi gränsen utan återvändo och kunde inget annat göra än att rida ut vodkavågen. sen var jag tokig, sen kräktes jag, sen åt jag hallonsorbet och ändrade färg på kräkset till rosa. tur att jag inte röker, äter skräpmat eller spelar då hade jag varit riktigt illa ute. riktigt.

den första gång jag såg dig det var en sommardag

jag har kommit på att jag gör en rolig grej första gången jag ligger med folk. jag är ölad, går hem och ligger med dom, och går hem. jag är så charmig.

höger eller vänster hjärna?

hjärntest

jag var så högerorienterad att jag inte ens kunde se den snurra åt andra hållet.