Jun 21, 2007

vädret nummer ett

jag älskar regn. jag har väntat hela dagen men nu regnar det äntligen. jag är faktiskt inte goth. jag äter kaviarmacka.

kondom / sexy back

jag sexar med kondom för tillfället. min p-ring gick ut och de vägrade svara i telefonen när jag ringde för att säga "hallå ba kan ni förnya mitt receptellä?". men de svarade aldrig. då fick det bli kondom. det är mycket exotiskt. jag tycker de borde utvecklat kondomen efter alla dessa år. den är fortfarande för trång, för trist, för osexig och för oglidig. med tanke på att man trädde på en tarm och körde på för flera hundra år sedan så borde vi ju idag, 2007, kunna göra något tillfredställande. kondomanvändningen har ju dessutom nått rekordlåg användarstatistik i år eftersom DEN ÄR SÅ TRIST. vi kan odla människoöron på möss och klona får, jag lovar att vi kan göra en tillfredställande kondom om vi vill. DET ÄR DESSUTOM OEKOLOGISKT ATT LIGGA SÅ DET RESULTERAR I EN AVKOMMA. tänk på miljön 3000.


UPDATE: haha, jag satt och googlade "sexy back" och fann denna bild precis när låten började spelas på "du är vad du äter". jag skrattade högt. ingen hörde.

jag spyr snart

det var just "top chef" på tv3 och nu kör de tvärtom-leken och visar brittiska "du är vad du äter" och visar BOKSTAVLIGEN talat vad transfett är och jag tror jag svimmar eller får bulimi. eller nej det får jag ju inte, jag vet transfettdealen, och jag är ju allergisk mot det mest ohälsosamma redan, men jag brukar ändå äta candy när jag ser "du är vad du äter" eftersom ingen på JORDEN kan äta så fucked up som de i programmet och då MÅSTE man festa. fast nu pallar jag inte ens äta popcorn till programmet. kolla. vi har RÅRIS till sushin i sverige. RÅRIS.

RÅååååååååååååris.

tack gode gud.

jag brukar också äta candy (läs popcorn) när jag tittar på "top model" eftersom de hämmar sig själv och hamnar på ett bisarrt sätt i samma kategori som "du är vad du äter". i vilket fall som helst - i like popcorn och öl och uppmanar alla till njutbara kostvanor oavsett om det gäller våfflor, gubbröra eller foie gras. åhhhh foie gras VAD GÖR DU MED MIG?!! jag älskar dig så mycket.

och gubbröran. i love you. jag gör ett blandband åt dig okej cpbarnmacka.

de vill jag ha!




1. emanuel ungaro (KOLLA KOLLA ALLA BILDER ÄR UNGARO NÄR FÅR JAG EN RIK MAN aka CPHÖG LÖN?!)
2. christopher kane
3. pucci
4. danielle scutt

swim fast lina


lina på debasers swim fast club aka dj revisorn är så himla lik iekeliene stange. jag vet inte hur sistnämndas namn uttalas men jag tänker på lina varje gång jag ser stange. kolla!

snobbar som jobbar aka supa fucka minneslucka

hej imorgon är det midsommar. jag vill gå till debaser och äta sill och supa, fucka få minneslucka men det verkar ju ännu roligare att äta rökta räkor med skånes svar på the persuaders i limhamn! det blir alltså middag i villaområdet under glastak och jag ska ha en magentafärgad tshirt-klänning och äkta trosor. i love tshirt. speciellt när de är så stora att man kan ha dem som overall/klänning/pyjamas. när jag var liten hade jag pappas tshirt med en banan på som mamma hade sytt ihop i grenen så det liksom blev en liten shortsdräkt. väldigt praktiskt. nu lyssnar jag på ett grymt band vi ska försöka boka till the prom som låter som gamla moloko.

the persuaders/snobbar som jobbar har tidernas bästa intro-melodi. tvåa kommer hawaii 5-0 eller vad den heter. surfsnuten ni vet.

fara


det här var den äckligaste bilden jag sett idag. det är två tyska killar som klätt ut sig till ernie&bert. jag får en mardrömspsykos redan nu.

tårtflicka

jag hade en kortvarig pojkvän som fyllde år och då sa jag "kom hem till mig exakt klockan 18, men du får öppna dörren själv!", och så gjorde han det och när han kom in i vardagsrummet hoppade jag ut ur en tårta (av kartong som jag hade målat och byggt "tårtlager" av) med tomtebloss iklädd en röd 60-tals baddräkt, svarta tights och långt bardotfriserat bunny-hår. så hade jag gjort våffeltårta med hallonsylt och grädde. han var dock inte speciellt exalterad. han blev mest generad. hes a dope. hes no pope.

internets födelsedag

idag är det internets födelsedag för jag har ÄNTLIGEN fått hem mitt trådlösa modem och installerat det på ett kick, det gick som en dröm! grattis internet du ska få segla på extra speciellt vackra sajter idag och lyssna på ESG, desireless och snuky tate!

INTERNETS THE GROOVE; HES THE MAN; HES THE POPE IN THE VATICAN!! GET DOWN!

sminkinfo!

PÅ BEGÄRAN! SJUKT VIKTIGT! sminkinfo till våra discogympapressbilder! jag hade en fantastisk kvartettögonskugga från isadora med namnet "55 pool cocktail" (mitt porrfilmsnamn) som har färgerna turkos, ljusblå, snorgul och lila (aka allt man behöver). sen silvermetallic eyeliner från lóreal, lóreal transclucide foundation och världens bästa rosa läppstift från M.A.C i färgen "impassioned". och så lila nagellack från mavala i färgen "bubbly". jag ska fråga moa vad hon hade, jag tror hon har foundation från face och skugga från pop beauty.

dagens väska; tidningsväskan

Jun 20, 2007

H&M



H&M har just nu en kopia av denna max mara overall på rea! dessutom har de like finally börjat göra kopior av christopher kanes cocktailraveklänningar. de har en neongul topp och en klänning med blockfärger. alltid något.

action

åh vad jag är trött - igen. vilken överraskning. jag har köpt berocca power kosttillskott men jag glömmer alltid att ta det. idag har jag och moa blivit fotade av darling max alm-norell i folkets park. det var SJUKT roligt. och max sa att vi skulle se tuffa ut och skrek "50 CENT!" så jag började skratta istället. det kom carnies också och skulle röka och se sunkiga och tuffa ut. det var kul. jag var lite bakis också eftersom jag drack öl och rosévin igår på debaser med revk, rajter och dj revisorn. det var roligt. men jag blir ju bakis nu efter tre öl vadärdealenmeddetegentligen! jag var ute på cityäventyr igår också, jag köpte grafittitights (se bilden nedan) och lämnade djpengar på solde och pratade med oscar villata, som var jättebrun efter en italosemester, och sen hängde jag lite på monki (som vanligt) och åt en långsam lunch på G(r)EEK WAY vid kanalen. de har en jättegod blandtallrik som man själv får bestämma (älskar att själv få bestämma) och så har de jättegod grekisk öl som heter MYTHOS. jag är besatt av grekisk mat. det är nästan det enda jag vill äta. grekiskt och japanskt och surströmming och fransk nördmat är det bästa. så jag satt i skuggan på geek ways uteservering, gjorde research, skrev noga och åt fetaostsallad, bönor, den där rosa röran och annat gott. sen gick jag till café next door på spångatan 21 och intervjuvade de söta ägarna. de bjöd mig på jättegoda marockanska mannagrynspannkakor med honung och valnötter (som jag inte vågade äta för jag var osäker på glutenfaktorn, så jag gav dem till k istället) och mint-thé. jättesnällt. efter debaser gick jag hem och såg lite på tv med santo&nexxor och pratade med larry i telefon för han är den ende som är vaken då. och så är han ju rolig också förstås.

OMG discogympa på the prom!


Jun 19, 2007

robert palmer - addicted to love

tidernas bästa låt och video:

addicted to love!

therese svensson - action reporter

jag sitter och gör research om obsessive compulsive disorder, dricker kaffe och väntar på ett uppdrag för metro. om jag får ok på det ska jag ut och göra ett sistaminutenreportage. sånt är så roligt. det är det närmaste jag kan komma att bli indiana jones. SNABB information, SNABBA beslut och jävligt slackigt.

åh vilket party

jag och the proms presentflicka marie är helt finklädda i nästa nummer av nöjesguiden. dashing klänningar är det bästa som finns oui!

bananas eyeliner


åh imorgon ska vi ta ny pressbild till the prom, vi har 80s aerobicstema så vi ska ha trikåer och glansig spandex. jag funderar på guldgympabyxor, flätat pannband, ett grått linne, ett "muscle beach" linne och satinjacka. och så ho-heels eftersom idén med lyxhemmafruar som gympar i högklackat på lyxyachten samtidigt som de tar kola är för rolig för att vara sann. jag ska nog ha bananas eyeliner som pricken över i. ungefär såhär som marley shelton och lily donaldson/ungarovisning har på bilderna. bitchin!

skam den som ger sig

jag drömde att någon annan hade börjat samla på garfield och tog allt roligt garfield-relaterat. det var en pärs. nightmare on falsterbogatan. sen vaknade jag och ringde polisen - dock inte på grund av drömmen utan för att spärra mitt pass. jag trodde det var kört för mig att leva legalt hädanefter eftersom mitt id gick ut 2001, eh, och mitt pass är borta och man ju behöver en giltig legitimation för att få ett nytt. jag trodde min framtid låg öppen för mig som en modern knarkkurir alternativt robin hood. jag var lite nervös när jag pratade med polisen och försökte låta stabil på rösten (gick inte) för jag har alltid varit lite nervös i närheten av polisen sedan jag var 6 år och cyklade med pappa på trottoaren i ängelholm och en polis sa "MAN FÅR INTE CYKLA PÅ TROTTOAREN; DET VET JU VARTENDA SKOLBARN!" och jag tog på mig all skuld och dog av skam. SKAM. en annan grej jag dog av skam för var när vi hade stavningstävling i fyran och jag stavade choklad som "chocklad". jag dog.

clark and michael

jag jobbade längre än väntat igår, såklart. jag gillar att göra olika saker under en dag; skriva, photoshoppa, teknikpilla, intervjuva och ha möte. och jag fick göra ALLT igår. men trött var jag. sen åt jag världens godaste gazpacho till middag och tittade på sjukt roliga "clark and michael" med min stora idol michel cera som spelarvärldens mesigaste son vid namn george michael i "arrested development" aka tidernas roligaste tvserie. introt i "clark and michael" är det bästa jag sett sedan "dynasty". serien handlar om två arbetslösa los angeleskillar som ska pitcha ett manus och har hyrt ett tv-team att följa dem under processen. jag älskar dorkiga duos.

fler dork duos jag älskar:
*wayne & garth
*ernie & bert
*maria & emilia
*beavis & butthead
*patsy & edina
*jag och holy moly moa!

clark and michael!

Jun 18, 2007

lois lane

nu är jag supertrött och längtar till klockan 5. då ska jag sluta jobba och hämta mitt modem och gå hem och skriva för hand som en gammaldags lois lane. men först ska jag maila the prom flyern till tryckeriet. tjoho.

detta kom just in

jag är singelredaktör på nöjesguiden i stockholm. sex and the city. på riktigt. helt mad, som i mad-RASS. hahaha. jag ska skriva slampiga saker hela tiden.

Conrad2



Conrad



trött

nu är jag väldigt trött. jag är bakis dessutom. tog en snabb öl med söndagskulturalkisarna på tempo igår. det var jag, mattias kroon, svea-daniel, broomé, tiaz och carl b-r som drack öl och öl och öl som en jävla slang. det passerar väldigt mycket vätska genom en slang för att citera mattan. tiaz vägrade säga vilket stjärntecken han var för han skulle vara så jävla SPECIELL ameh tyckte jag och gissade på jungfrun bara för att retas.
idag började jag dagen med att intervjuva en kock bakfull (alltså jag var bakfull, inte kocken), sen åt jag lunch med moa på café banjo och gick sedan till ett annat café för att göra en till intervju. åhhhh intervju. jag frågade de på cafét vad en babylatte var. det var den roligaste fråga jag kunde komma på. se där vilket stort journalistpris jag kommer få nerdimpandes i brevlådan alldeles strax. nu renskriver jag några artiklar som förhoppningsvis (aka förmodligen inte) duger som de är utan korrigeringar. sen ska jag ta en powernap eftersom jag är så klen att jag blir bakis efter två öl nuförtiden. jag hade citron i håret för jag trodde det skulle bli soligare men det blev bara geggigt och nu är det flottigt och ligger platt mot huvudet istället. inte bra. men mimmi pigg tröjan gjorde succé i alla fall. och jag är strax klar med jobbet och kocken var snygg och jag blev tokmätt på lunchen så det har väl varit en givande dag. pappa hade varit ute och festat igen, denna gång på sturehof och undicis bartömning. han hade gått hem vid tre tror jag. jag kan inte fatta att han orkar festa mer än mig, det är skandal, jag är väl yngre! jag orkar festa i sex timmar men det blir oftast mellan 19-01, sen blir jag för trött eftersom jag vaknar tidigt och dricker vin till middagen. jag är som en 45åring fast coolare.

ebbe vollmer

ebbe vollmer är sjukt het. jag skulle bjuda honom på våffeltårta.

Jun 17, 2007

Dagens kap; mimmi pigg tröja!


Kajsa skulle vara stolt, äkta limegrön översize tröja som k hade på gymnasietiden när han en gång skulle klä ut sig till transa. Jag bara "men jag vet inte varför?" och han bara "tja det var sånt man gjorde då."

Pion åh pion


Min favoritblomma. Den och hor-tensian är mina bästa. Jag har just varit i limhamn och ätit delikata torskbullar med örtolja och färskpotatis hos min surrogatfamilj matti, och på bussen hem träffade jag sofi som var helt dazzling superhjältesnygg i sin flygvärdinneuniform. Hon hade just kommit hem från venedig och stockholm och var på väg hem till sin och harald stjernas superlya. Själv bar jag på en kermitgrön ryamatta och en stor bukett rosa trädgårdspioner. Jag ska hädanefter referera till färger med ett Mupp-prefix. En fråga, skriver man Mupprefix eller Mupp-prefix? Min "dn lär dig stava" bok försvann i stora slottsbranden 1734.

update

sexstrejken tog förresten slut igårkväll.

dagens killbild; sixteen candles

CALLE TIDBECK VAR ÄR DITT SPÄCK?

calle tidbeck är en sjukt rolig sjukt gammal vän till mig från stockholm. han gick även under namnet starwars-hans (om jag inte minns fel) i min gamla darling-nätdagbok. jag tror han har pluggat vetenskaplig kaosteori i danmark och sist jag såg honom hade han långt hår. när star wars 1 hade premiär klädde jag ut mig till drottning amidala och calle till prinsessan leia så var vi med på stv4 stockholm och gick på star wars nördfest och biopremiären och drack persikovodka från sicilien och blev fotade av japanska turister på stan. det var kul. sen klippte han av mig håret en gång också på sprays toalett för han hade sett hur de klippte på hårgänget så jag trodde på honom, och det blev faktiskt bra. sen har vi spelat star wars tp otaliga gånger i humlegårdsparken och lyssnat på musik, druckit öl, fjantat runt och badat på långholmens brygga. det var kul.

serenity now

min lyckobild är det enda som kan rädda mig nu.

kissey asplund

kissey har jätterar stil; http://www.myspace.com/kisseyasplund

bad taste

jag är på dåligt humör. jag skulle vara kvick och äta frukost på cafe banjo men de var så himla söliga att jag fick tuppjuck, pengarna tillbaka och smoothien som take away. men den var i alla fall god. sen glömde k min tidning där jag har all research så jag blev på ännu sämre humör. nu är jag dessutom kissnödig. när får jag en paus?