Oct 12, 2007

Kickin



Och nu


Debaser och i love.

Taco fiesta mega party


Öh jag och richard har ätit så mycket taco att vi nästan inte orkar våra öl.

den evigt populära rävdräkten



jag bytte grejer med emilia & maria - de fick playstation och singstar till i love! ikväll och jag fick tillbaka min rävdräkt hurra! jag älskar djurdräkter. jag har en lejondräkt också.
den är kort i benen för att det är en barndräkt. ett tjockt och kort barn. svansen är lite smutsig för en gång gick jag och hämtade pizza i den på gärdet när det var vinter. ja det är sant. jag har bott på gärdet och det fanns en tid då jag kunde äta pizza.

bästa nätdagboken

agnetas pensionärsblogg på hemmets journal

dagens kill-lista

saker jag lärt mig av mina relationer:
  • inte vara ihop med någon som inte har haft relationer/erfarenhet
  • inte vara ihop med någon konflikträdd
  • ingen fisk eller kräfta
  • ingen under 30 (åtminstone inte under 29)
  • ingen som jobbar nära mig så man kommer träffas efter man gjort slut
  • ingen paranoid
  • ingen som inte använder hudprodukter
  • ingen som inte kan näringslära
  • ingen som inte gillar steve martin
  • ingen sur

p geldof



jag gillar inte småkids men pixie geldof är rolig. jag gillar den rygglösa pyjamasdräkten. men jag fattar inte varför folk ska döpa barn till fula saker som tiger, peaches och rumer.

organ

hampus spelar fotboll vid halv sex och jag tänkte först gå och supporta hans manlighet men nu är jag kall och mår illa för att klockan är snart fyra och jag inte fått sushi eller taco idag. jag ska nog äta middag med richard ikväll. och sen är det i love kalas. jag ska låna ut mitt singstar till emilia, jag är sjukt bra på kharma chameleon eller vad den heter. jag hittade billiga biljetter till los angeles igår. jag vill verkligen resa bort. och så vill jag ha en sån här organdräkt.

is

kuken. det är svinkallt i min lägenhet.

the cars - "drive"

de som gjorde den här videon får nobelpriset i kemi. det är dessutom en av mina bästa tryckare.

bloggsoppa

jag har just haft middagsträff med sofia och josefin. vi åt fisksoppa med bönor och tomat. såhär:
stek lök och vitlök i olivolja. ha i borlottibönor och tärnad torsk. rör om lite. ha i lite vitt vin och krossade tomater. koka upp. ha i lite råsocker, chili, salt, färskmalen peppar, fisksås och skivad selleri. puttra ett tag. ha i musslor och skalade räkor. rör om. häll upp i skålar.
vi åt det med glutenfritt vitlöksbröd med olivolja. så sjukt gott. jag hade inte ätit det på flera år så jag visste inte riktigt hur man gjorde eller hur gott och mättande det var. MEN DET VAR SOM ATT ALLA MINA DRÖMMAR GICK I UPPFYLLELSE. så gott var det. inte foie gras gott. men nostalgiskt kolhydratsgott.

Oct 11, 2007

vinkällare




efter tempo gick vi till turning torso och drack vin och det var högt upp och rätt likt en storstad och sen gick vi till marlborofesten på hipp men det var lamt och jag var full så jag gick hem och fick sällskap av hampus som höll mig upprätt.

Oct 10, 2007

Mmm


Smör och kött.

Tempo


På tempo med mattias kroon.

i like all kind of guys

the cars that go boom!

paul young tryckare

tåbira update

nä det var inget, det var bara mitt doftljus som skulle lukta lakrits men som luktade tåbira istället. jag släckte det nu.

this just in (hall)

JAG HAR TÅBIRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dagens kap: kuvertväska med nitar



30 bagis på myrorna. SWISH!

taco fandom

här är lukas internationella tacos.

Oct 9, 2007

ingick spindlar

p.s bakom två av shrigleys grejer (en trätand och en träbrevlåda) hängde det mycket små spindlar. jag vet inte om det ingick. måste maila sofia petersen och tor billgren.

dagens kap: hockeytavla i lera


idag fyndade jag denna lertavla för 40 kr på öppna hjärtat. det fanns även en lertavla där det stod "lycka är att hålla sig i form". men det tyckte jag var skitsnack. jackan använde jag i ett modejobb men den var så snygg att jag köpte den för 119 kronor på UFF. prasslig och dämpat färgglad. perfekt till mina foppatofflor (SKOJA).

UPDATE: fanken, jag borde köpt "lycka är att hålla sig i form" lertavlan åt min träningsnazistkompis.

förlovningsfest med djurlaserperformance



i lördags var jag på moa och eriks fina förlovningsfest. det var blandad mix av partyfolk, unga bäbisar, smådjur och frankofil kalasmusik. det var jättetrevligt. jag och marie var singelpartytjejerna som var lite blyga och satt i ett hörn och pratade om killar och tjejer och åt druvor och drack vin. det var fantastiskt. moa och erik var sweethearts och hade dukat upp en fin buffé med glutenfritt bröd (!) och en mycket god fransk aubergineröra som jag åt säkert en tredjedel av. sen hade vi tjejsnack i ett hemligt rum om att killar var de nya tjejerna och vill hålla handen och bli ihop när man bara vill hångla och vara ball, och sen gick jag och marie till deluxefesten och de andra gick till retro. sen träffade jag richard i c/o baren och vi dansade och blev jättefulla som vanligt eftersom vi är proffs på det här med öl och låg tolerans. så min autopilot gick på och jag gick hem och sov och richard skickade förvirrat sms och undrade var jag tog vägen. men han känner till auton.

det här måste för övrigt vara den bästa bilden på måns renntun i hela världshistorien. åh jag vill så himla jättehjärna att han ska heta måns rentunn att jag skriver det först och sen får sudda.

Parken


Såhär spännande är det att gå i parken. Jag har just varit på david shrigley utställningen och var tvungen att läsa och räkna allt tills de slängde ut mig. Jag fnissade högt flera gånger. Såhär hehehehehehehe. Bland annat åt bilden med den röda döda Kermit som ligger i vattenbrynet. Och åt killen som lutar sig mot en klottrad penis med texten "NO PHOTOGRAFY" över. Men jag saknade lukten från färgen på målningarna. Jag gick riktigt nära och luktade men det luktade ingenting, bara vägg. Folk bredvid mig här nu i parken går power walks med sina babyhundar. Shit här kommer en snygg kille i spandex måste kolla när han joggar!! BRB

hjärtattack

äh jag tror bara jag blev sjuk för att jag blev kärlekskrank. hade alldeles för låg oxytocin-halt.

bonus tacoanekdot



i vancouver och los angeles, där jag var förra sommaren, var tacoskålen ett populärt inslag. de hade tagit en tortilla och friterat den i form av en skål, och sedan lagt en massa bönor och grönsaker däri. när jag, pappa och syrran åt middag med lukas på sunset i los angeles åt jag och syrran varsin tacoskål samt massa margeritas. sen pratade en kille med mig i toalettkön om svensk pingis. jag bara eh.

jesus loves me

såhär glad är jag nu: jag har blivit klar med massa texter till nöjesguiden, och mår mycket bättre. igår kom H förbi och lagade tacos åt mig och tog hand om mig medan jag jobbade och var klen. sen bar han omkring mig i lägenheten vilket är det roligaste som finns, och så åt jag tre tacos (han åt kanske tio) och så tittade vi på boxning och pratade om när vi var små.

Oct 8, 2007

klenapa

jag har någon exotisk sjukdom som gör att jag vaknar sent, har frossa och mår illa. jag tror jag behöver frisk luft och en kram.

Oct 7, 2007

koalaben

precis så med benet gör jag när jag kramar någon jag gillar. jag liksom klamrar mig fast som en koala.

tarzan boy

min kompis är youtubejunkie. jag fick den här urlen när han var full på skype.

ensamt mongo söker

nu ser jag på "ensam mamma söker" på trean. har de inte internet eller?

magnus uggla omslag vi minns