Apr 14, 2007

Coursage


Dödens kyss smakar säkert öl?

Can can



Dödens kyss


Är bakfull. Fick present av k. Någon gav mig öl på inkonst igår och jag dansade till studio och beundrade batikklädda göteborgare. Jag åt just popcorn och drack sangria till lunch i glitterhoheels, hårplym och pyjamas och nu ser jag på martha stewart och lär mig hur man stoppar en kalkon. Snart kommer k med datorn och bakis*kit.

Apr 13, 2007

2007 barock

marie antoinette igår var som en delikat bakelse av franskt snitt. jag gillade den men önskar de hade haft fler parties. och von fersen var som en dröm, k slog mig på handen för att jag blev misty eyed så fort han var med i en scen. phoenix var dåliga. jag ska använda mitt hårpuder idag. det finns inget bättre än att pudra håret. jag ska börja tvätta ansiktet i kallt jasminvatten också. 2007 barock.

snart ska jag på uppdrag i city.

off with their head

en sak jag inte fattar med data är det här att folk störar sig på olika webbforum, mobbar sina skolkamrater och tror de är anonyma när man kan spåra ipadressen, man bara "hej rolf, vill du slåss eller behöver du bara ligga?". å andra sidan förstår jag mig inte på anonymitet överhuvudtaget. om man har något att säga får man stå för det annars är det väl lika bra att vara tyst och räkna till tio och börja på yoga. majoriteten av mina vänner har blivit mina vänner för att de är så jävla störiga men direkt mot ens ansikte. det har jag alltid gillat.
en annan sak jag inte fattar är det här med halshuggning, jag tror att någon millisekund efter att ens huvud blivit avhugget så måste man fortfarande ha elektriska impulser kvar så att man fortfarande är medveten på någon nivå när ens huvud faller ner i korgen.

Apr 12, 2007

this just in

k kom just med "marie antoinette" på dvd, jag bara "åh har du köpt den?" han bara "nej", jag bara "åh ska du sno den åt mig" han bara "nej, men du kan få lämna tillbaks den imorgon".

om någon är intresserad av vem någon annan legat med är mitt boktips catherine millets "fröken ms hemliga sexliv" eller något sånt. den kostar 39 kronor.

Tiden är knapp


Fick tills måndag på mig att skriva artikeln. Blir inget journalistpris denna månad heller.

garage sale

jag funderar på att ha en sån där vahetere garage sale i min lägenhet nu när jag ska flytta och inte orkar slänga/bära ner allt till myrorna. bara att folk får komma in och ta en sopsäck och lägga i det de tycker är bra. jag hoppas på att bara behålla en soffa, en fåtölj, tre bokhyllor, ett skrivbord, köksbord, sängen samt några kläder och några lampor kanske fyra.

save the cod

en pojkvän och en flickvän försöker göra ollies nedanför på gatan så det låter KLI-KLAKK KLEK hela tiden. jag funderar på att bleka håret litet och bli en moa och hanna klon för jag blev nostalgiskt nyfiken när vi pratade om blekmedel igår efter vårt möte.

saker att göra imorgon:
*skriva
*fixa tvättid
*fixa min trasiga PC
*posta (JAG HATAR ATT POSTA DET FINNS FAKTISKT INTERNET DE FÅR FAKTISKT FIXA EN 3DFAX FÖR DET ÄR 2007)
*fixa dekor åt en eventuell fotografering senare under dagen
*kolla kod och layouta webb
*gå på studio
*vara måttligt full för på lördag är det moroder och diskobox och på söndag visas barbarella på metro; hektiskt schema utan tid för bakfyllekoma

holy crap! tessan is back!

så där, nu har jag använt uttrycket tre gånger redan.

holy crap!

holy crap är veckans uttryck bestämde jag häromdagen när jag listade saker jag ville trycka på tshirts. synd bara att jag glömt bort att säga det.

ond (rotfrukt) god (text)

dåliga nyheter: jag åt en gammal palsternacka till lunch och blev kräksjuk och har sovit i tre timmar. konsekvens: alla planer för dagen sket sig. jäkla rotfrukter.

goda nyheter: den där artikelidén som jag inte visste var genialisk eller kass visade sig vara genialisk för jag fick just klartecken på den. den inbegriper följande stora journalist-priset ingredienser: orglar, uniformer och nördar.

just ja; och meshtyg.

den som gissar rätt vad det handlar om vinner en stöl.

stu-stu-studio line

järnspikar; missar floats och loppisrunda i bil med fantastiskt sällskap eftersom jag varit tidsoptimist utan kalender i väskan och ska skriva notis, göra ärenden på stan samt gå på date kvart i sju och sedan gå på spisa. men vi ska ses imorgon på förfest hos I LOVE! emilia innan studio. det blir roligt. moa och k ska också gå. det rimmade. hoppas de spelar melodin från studio line reklamen.

lady lovelace dator

min barocka baby infant dator från 1996 har dessa fabulösa features:

*inga svenska tecken
*40% av sajterna funkar inte
*jag kan bara bifoga filer i explorer
*jag kan inte se youtube - men jag kan använda den som radio
*jag får bara ha ett program i taget
*itunes hackar upp all radio
*man måste starta om den flera gånger om dagen

det vill säga: NÄR KOMMER MIN PC ADAPTER TILLBAKA? samt: detta blir något att berätta för barnbarnen.

djurens rätt

när jag kom hem hade santo&nexxor ätit upp bläckfiskringarna jag hade ångkokat men struntat i att sätta in i kylskåpet. som hämnd gjorde jag en lila rand på santos rygg med en ögonskugga. färgen tog fram hans ögon.

Tjejspår



åhherreguddetharvaritentjejiminlägenhet.

gympa


nu är det dags.

merde.

the sparks

the sparks hade en bra genomtänkt grafisk profil på samma sätt som devo och roxy music. idag utsätts genomgående alla amerikanska band för stylisten från det kristna samfundet och oavsett om det är gamla lo-fi band som modest mouse eller nya popband som fall out boy så ser alla så kallat sura ut och har för mycket gelé i pretty boy frissan så det ser ut som om de är fem och försöker ha mohikan men inte lyckas. och så kajal. herregud vad de ska använda kajal. det är inte subversivt med kajal och hårgelé. var är nördpreppypopband som weezer och rentals och ween och pixies och all och the breeders som aldrig bytte tshirt och gjorde normala skivomslag?

hockeysko

allt skulle vara bättre med hockeyskon.

Apr 11, 2007

babs och zita

- förutom helikopterpilot tänkte jag även bli biomaskinist när jag var mellan 19-23. jag jobbade på dagarna men praouade en kväll på zita biografen på vadhetere - sturegatan? det var det bästa stället på östermalm; babs och zita. en fin liten krog med tillhörande biograf. lite som om tempo och spegeln skulle gå ihop. otroligt fint. de hade dessutom de snyggaste toaletterna i stan och kulörta lyktor på uteserveringen. åhhh babs och zita. jag undrar om de finns kvar.

helikopterpilot

jag försökte bli helikopterpilot när jag var 21-22. det gick sådär. det är extremt dyrt att bli helikopterpilot, dyrare än vanlig pilot. så eftersom jag inte är rik var det enda alternativet att gå med i lottorna och söka till flygvapnet. men då innebar det inte bara en pilotutbildning utan även marscher fem på morgonen i kallt regn, sova i tält på blöta olena pinnar i mörkret, inget internet eller privatliv och så måste man dela sovrum med säkert 30 andra. då blir det plötsligt lite "big brother" över det hela. dessutom har jag svårt att förstå vitsen med visa saker. som vadå fem på morgonen - varför? jag skulle bara tänka "varför" hela tiden och det skulle sluta med att jag störtade den där jäkla helikoptern för att jag var så trött av sömnbrist och dålig kosthållning.

namn™

det enda positiva med att vara kändis måste vara att man får absurda namn som brangelina, fucks for tracks, drunkst, princess skanky, fugs n jugs och allt annat. det är det enda som skulle vara kul. kläderna, sponsen, uppassningen och pengarna skulle naturligtvis vara fagulöst, men inte till priset av ens privatliv. ängeln på axeln bara "buhu men du då du skriver ju nätdagbok" och jag bara "men gråt då tönt, jag bestämmer själv, dessutom har inte hugh, weinstein, david eller spielberg ringt än så spelar roll."

Make up



ett till fagulous sminkpaket från make up store: "lime" grön ögonskugga, stor lilablå "elf" ögonskugga, lila "sassy" eyedust, toklila lip gloss och lilarosa lipstick "orchid". som en dröm. kollektionen tror jag heter FITNESS: det är jag. i alla fall på systemet BADABISCH (trumma) - hahahahaha (inspelat skratt).

Nu ropar jag inte...


...Hej innan jag kommit över bron. Men jag visste inte att "sepia" på min kamera betydde film noir? Var är min korta man med stort huvud och skyddat hjärta? (läs: bogart)


om ni tittar noga på bilden så ser ni en trave pocketböcker till vänster. det är mitt BÄSTA ebayfynd - 33 amerikanska MADböcker från 70-80tal för 12 dollar. sen har jag fyndat tre paljettklänningar av grandios design varav en var kuriost designad i diverse RGB färgblock, den andre var svart med vita snirkliga ränder och den tredje såg lite ut som den där från pucci för något år sedan när williamson tog över och han gjorde en med lila stenar vid halsen. jag älskar ebay. och jag tror jag har samma smak i klänningar som transvestiter och fruar som vunnit i skilsmässan och firar med plastikoperationer, ungaroklänningar och en kryssning i vildmarken AKA havet.

therese svenssons drömdate och stora ego

- jag stavade fel i rubriken, "gigantiska" ego ska det vara.

dejter är fenomenala och trevliga och jag har alltid lika roligt och blir lika nervös och förtjust i sällskapet. en fantastisk dejtplats var taket på sprayhuset där man kunde sitta på en liten täppa och se solen gå ner över stockholm tillsammans med trevligt sällskap och ljummen folköl. jag och yvonne dansade på taket en gång när det var balerisk fest på bakgården sju våningar under oss. jag har fortfarande ett foto någonstans på våra skuggor. en annan fin dejt var på ett tak i spanien med kall san miguel öl och en spinkig brunett i famnen. annars har jag haft relativt få dejter, kanske tio (jag tror jag ljuger, förhoppningsvis 15 i alla fall) stycken sedan jag var 18, men det är så roligt och jag blir alltid kär i möjligheterna och stämningen.

min drömdate är extravagant och innebär att bli flugen någonstans, gå på restaurang där man ligger framför en brasa och testar massa viner och det finns kabel-tv och så får man kläder från H&M som en budgethora. och så getost till middag.
jag tackade nej en gång till en extravagant och kontinuerlig dejt som innebar att bli flugen (check), bjuden på parties (check), ta förbjudna rusmedel (check) samt bo på lyxyacht (check) för jag var inte kär - men han köpte min tand. den högra framtanden.

Så vill jag ha


Exakt *##€* SÅ.

blowhan

va är blowhan ihop med dj samantha ronson? bruden bakom i hatt?

vår är inte för får

jag är så pepp över våren - men nervös över flytten (jag kommer bo mittemot debaser ironiskt nog) - det kommer bli så mycket roligt och som ni vet är roligt min hobby. jeriko ska ha massa nya roliga klubbar HINT HINT med massor av bra och trevligt klubbfolk som vi vill se mer av det lovar jag. vin, musik, vänner och good times, åh jag kan inte fatta att sedlighetsroteln inte tagit mig in. jag bränner upp allt skoj som finns i atmosfären, det borde ju finnas en rolighets-kvot för alla. men jag vill ha ALLT: ja allt? ja ja kör på. jag är tryffelsvinets mänskliga motsvarighet fast jag nosar upp skoj istället.

to boy george



dear boy george, ive read in smash hits about your adventures in touring japan in the 80s. you had lots of girl georges screaming at your feet and you threw them towels out your window because you were thrilled that they were thrilled. today everyone dresses like boy and girl georges at fun clubs around the world. you seem nice. a girl in japan said to smash hits that she liked you because you "had a large face". the only song on sing star i get good score at is "kharma chameleon".

favoritomslag: roxy music

jag sökte på roxy music skivomslag och fann den här poppiga desktoppicture sajten:
http://www.londonlee.com/ Pop%20Heaven/desktop.html

och JA jag har glömt hur man gör en a href, stäm mig.

det vore kul om hugh hefner hette hugh hrefner.

klubbkillar



att klä ut/upp sig på klubb är 80% av charmen. klubbkillarna i london (eller hoxton) blundar och tar på sig det de pekar på i garderoben för allt är snyggt, färgglatt, roligt och roligt och ROLIGT! everyone loves a fun boy.

italo hits

är gluten- och laktosintoleranta dagens motsvarighet till spetälska i italien?

Apr 10, 2007

right said fred

jag försökte just få k att börja spela right said fred ute på klubbar men han sa "inte på mitt pass". jag vill hitta en fin mix på "im too sexy" åh den är så fin. när jag var en sommarvecka i lysekil hade jag en tshirt med trycket "im too sexy for this shirt" och var tolv år gammal och hade aldrig kysst någon förutom en kindpuss av rödhårig kille när jag gick i fyran och vi lekte sanning eller konka i kvarterslokalen.

GI oder GAY

jag orkade inte gå hem efter tempo så jag gick till k (här önskar jag att jag hade skrivit "så jag tog in på hotell" MEN DET SKULLE JU VARIT LJUG!!!!!!), och vi åt sojakött som skulle härma kycklingkött från astrid&aporna, gröna bönor&tomatsallad samt bönsalsa. GI som pappa skulle säga, GAY som mattias kroon skulle sagt.

lily donaldson

jag gillar lily donaldson. dessutom har hon en house of holland t-shirt med sitt namn. *popchock*

UPDATE: jag ville ju bli fotograf innan jag blev journalist. jag fick vara i min morbror gunders mörkrum, pluggade fotografi på friskolan och praouade hos modefotografen kent billeqvist. sen insåg jag hur dyrt och svårt det var och att det är lättare att frilansa som journo och bara behöva en dator med word, än fotofrilansa och behöva en hel studio med top notch utrustning och assistenter. men lily donaldson blir alltid bra på bilder, hon är som en 2 dimensionell bild fast gjord i 3D. helt otrolig. magda frackowiac gillar jag också. hon ser ut som en blandning mellan grottkvinna/robotkvinna.

grafik trafik

jag har sett mycket fin form idag; glutis på astrid och aporna, scrunchie hårsnoddar på fotvård & parfymeributiken på bergsgatan, bombarjacka med luftballonger, keramiklejon, röda chips, 80tals paraplylayout på bindförpackning samt GIGANTISKT lipgloss för megaläppar med silikon i alternativt till beyoncéläppar a homina homina.

Red light loves


Tempo är malmös rara ärta samt malmös bättre, intimare och snyggare motsvarighet till typ Pa, uppåt framåt och kvarnen. fina lampor, fantastisk öl och trevligt klientel alltid.

Kära darlings


Det är fint att ni messar men jag bryr mig inte om andra bloggars innehåll. Eller jo, the sartorialist såklart. Jag tycker alla får skapa sin egen bild av sig själv och ta ansvaret.

I am Glutis


Matbutiken Astrid och aporna vid konserthuset är en våt dröm.

Butiktips!


Vintage designerkläder från bästa tiden på jessica c på föreningsgatan 30 i malmö, sjukt snygg bombarjacka för billig peng. men också gummikjolar från theirry mugler 80-tal, kenzo, YSL jackor i gulgrönt, keramiklejon och neonfärgade scarfs.

Parfymeri


Älskar 70-80tals parfymerier. De har allt. Gigantiska turkosa ögonpennor, rosa gloss och scrunchie snoddar till håret.

uppdrag mäsk

nu ska jag iväg och titta på en kläder till en grej och sedan tillbaka och dricka rosévin, fixa webb och sitta på baby infant modem internet. till lunch åt jag delikata vinbladsdolmar, sojacheddar och paprika. lyssnar fortfarande på the cramps och väntar på mail från klubb closer, diskobox och klubb snaxx.

Smyckeshand



jag tror fortfarande inte på idén att jag skulle få ordning bland mina H&M fejkhalsband i äkta guld. vi får se. vi får se. annars är plasthanden utmärkt redskap i köket, eller om man vill klia sig på ryggen.

witchcraft rock AKA nyhetens behag

som ni kanske märkt har jag varit lite avig på sistone till skillnad från mitt vanliga solskenshistoriska till jag. det var bara en del saker som jag tvivlade på och sedan fick ta ett beslut om, sedan kom mamma på besök och då får jag familje-klaustrofobi, sedan är jag lite trött på allergierna för jag får inte göra som jag vill och sen är jag trött på att träffa k över middag. jag behöver nytt och vara ute och träffa vänner den här veckan. dessutom stundar en flytt och jag har inte ens hunnit packa 5% av allting. sen har jag inte fått svar på en artikel jag vill göra som är genialisk eller bara skitkass. men jag tror på genialisk. jag tror definitivt på genialisk.

call me

nu ska jag ringa en stylist och ett snyggt pojkpopband som heter studio AKA stereo.

I love klubb



det är så mycket bra klubbar i malmö just nu. debaser har lovande schema, i love, deluxe, moroder, flipside, love on the beat, closer, space between, substrat, klubb kollo, pakt, explorers club och massa mer är helt fantastiska varje gång och gör så att jag blir helt slut vad gäller allt festande. slut men glad.

det är för övrigt kul med folk som tror de var de första att "upptäcka" något när de ändå var ett halvår efter och sedan blir sur på andra när de gillar samma sak. det funkar ju inte. det är kultur och det stavas nästan kuktur om man slinter på tangentbordet. det är KUL och TUR och kul och tur att många hittar nya intressanta saker. annars får man stänga in sig i en grotta och fjortissura för att man måste vara så jävla indie när man aldrig ens varit i närheten av det.

UPDATE: jag menar alltså fenomenet i sig. det verkar vara poppis i storstäder bland trendiga 20somethings, alternativt manliga nördar över 30. jag förespråkar fenomenet DELA MED SIG, eller snåla, du kan få en tuggad kola.

baby went away

"Jag har hoppat av min klubb också. The Prom. Mitt hjärta var aldrig där från början och nu började det kännas taskigt mot de andra tjejerna att jag, pessimisten och fransktweepop-hataren ska förpesta klubben med mina tankar om fierceness (som jag ändå aldrig fick framföra). För sanningen är att jag inte gillar annat än minimal techno och danskt svett på klubbar. The Prom är en fin idé och jag hoppas det går bra för dem men det är inte min påse chips. Jag har ingen pojkvän som kan vara gäst-dj för en kram heller."

oui oui, jag kan säga att vi 1.) har tappat medlemmar vilket är tråkigt 2.) inte diskuterat att boka någon dj som någon av oss ligger med samt 3.) "inte fick framföra idéer om fierceness" - jag fattar inte.

mer tänker jag inte kommentera om klubben eftersom jag är 28 år och gillar kanadensisk hockeysvett.

debaser malmö

det här är som godis för alla över 18 (eller med falskleg), kolla klubbarna på malmö debasers bokningar:

FRITZ'S CORNER - 11/5 DIE! DIE! DIE! (NZ) + THE SCARE (UK)
GET LUCKY - 12/5 EUROVISIONSSCHLAGERFESTIVAL I SVARTVITT MM
WEEKDAY FRIDAY - 18/5 ERASE ERRATA (US)
SUPERSOUL - 19/5 BOCA 45 (UK)
THE PROM - 25/5 MISS LI + MIMI DE MONTMARTRE (FR)
DRAMA! - 26/5 SURKIN (FR) + PARA ONE (FR)
MALMÖ DANSSERVICE - 31/5 THE EMBASSY
SWIM FAST CLUB - 1/6 COCO ELECTRIK (UK)

det kommer bli en fin vår.

Paljett fluga



jag är sen med helgtexten till metro. det finns bara en sak som kan rädda mig nu: paljett bow tie och the cramps på oresonabelt hög volym.

post

jag fattar inte, jag får alltid ångest när posten dimper ner. det är ju aldrig några bra nyheter när posten kommer. bara saker man måste betala för att man måste ha det för att leva. typ el. helt absurdt att man måste betala för el. som att betala för luft eller shit. jag tycker el och bostäder ska vara gratis sen kan man betala lite för underhållet och vilken standard man vill ha. men inte själva grunden. orka. hette inte valen i "rädda willy" orka?

thats it

nej nu får det faktiskt vara nog. jag har gått upp fem kilo på ett halvår och nu väger jag lika mycket som fettot k. där får faktiskt gränsen gå. jag ritade upp ett löparprogram och kostprogram imorse så jag får gå tillbaka till lite bättre vanor. inga mer getost&foie gras frossor på vardagarna, ingen konjak till desserten, jordnötsstinn pad thai till lunch eller oljedränkta oliver och guaca till helgfrukost. jag kör paleolitisk asiatiskt mat-tema och mitt träningsprogram nu istället. gud, lika fet som k! jag DÖR.

haha HA jag ska göra en bridget jones dagbok. jag bara "kära dagbok, idag åt jag fem vitkålsblad, en hamburgare och tre korvar, varför är jag så feeeeeet buhuhuhuhuhuhuh nu ska jag ligga med en ful britt med underbett (bild), hej då"


UPDATE: jag är alltså lite självironisk också. k är smal och jag är snygg men jag tänker inte byta storlek så jag måste köpa nya klänningar från ebay.

japaner i släkten

jag vaknade av sopranoperett på P2 ur en mardröm om att jag var gravid och på väg mot förlossningen. på väg mot sjukhuset (jag bytte sjukhus två gånger) hade jag dock tid att handla second hand, jag köpte två kassar jerseytröjor och ett vitt svettband till pannan. det var ångest. jag är definitivt inte gravid utan jag tror mest drömmen berodde på att jag var VÄLDIGT kissnödig när jag vaknade.

jag är mycket svullen i ansiktet idag. getosten jag åt igår var av den fattiga konsumsorten så de hade visst blandat ut den med komjölk eftersom jag vaknade med laktosallergifejjan. det ser ut som att jag är eskimå. helt rund och pyttesmå ögon. innan jag fattade att jag var ellergen och åt mjölkprodukter var jag alltid svullen i ansiktet om mornarna. på konfirmationslägret (!) frågade en annan tjej ifall jag hade japaner i släkten.

Apr 9, 2007

omöjligt uppdrag

jag ska ta en ny pressbild i veckan. jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig. jag vill inte ha något för tokigt eftersom då blir det konstigt när man tröttnar och klipper sig och byter kläder efter några månader. ska jag klä ut mig till någon eller ta min favorittshirt. jag brukar oftast bara dyka upp i det jag haft dagen innan så jag inte ska lägga krokben för mig själv och vara obeslutsam. jag ska maila en stylist igen.

jag vill dock gärna ha med mina hjärtglasögon på något hörn.

klubbmode

new rave partygubbnörd klubbmodet är lite likt slapstickmodet. fast det är väl där gycklarna och clownerna kommer in. send in the clownes, bring down the rain, eller hur sjöng de?

Dagens idol: lizzy mercier



make out bandet

de enda skrivtips jag fått som jag kommer ihåg är dessa:
*använd sällan adjektiv
*skriv, stryk 80%, skriv om

= VA

såg lite av kobra, det var minst en i programmet jag hånglat med.

hamburgare eller traci lords

nu har jag ätit middag, sett på tv och tittat i glossiga magasin för att komma på något att skriva krönika om. lars ringde och pratade om den godaste hamburgaren™ han hade ätit så då funderade jag på att skriva om det. Eller så kom jag att tänka på när min kompis blev skitsur på sin kille i los angeles för en gång webbcamchatta dom och traci lords var på besök och stod i bakgrunden hos hennes kille, så då blockade hon honom från msn.

det luktar fortfarande crepes i min lägenhet.


UPDATE: krönikan blev halvtrist om min mamma och lite sånt. borde skrivit om hamburgare istället. men liksom jaha, vad har hamburgaren för schtick då? säkert inte ett lufttecken i alla fall.

till krönikeidélappen.

funderar på att göra middag. kommer ändå inte på något att skriva krönikan om. jag har ett reservförslag men det är så tråkigt att jag hoppas jag kommer på något annat. jag får äta glutenfri spaghetti med tomat, vitlök och kalkonköttbullar istället HA där fick du krönikeidélappen jag behöver inte dig.

metro

jag kanske ska börja skriva nätdagbok på metro. hoppas jag får ha med bilder i så fall. "kära dagbok, idag tittade jag på internet, där såg jag det här (bild), sedan gick jag och la mig, hej då." ska jag skriva då.

haha. jag menade inte krogen metro. det vore kul om jag skrev därifrån också dock. jag kanske ska skriva åt metro på metro. det vore ju typiskt min dåliga humor. stackars alla som känner mig.

veckans pinsamma bekännelse: slapstick

jag är en stor slapstick-älskare. men det är skillnad på slapstick och slapstick. chaplin var rolig men luffaren i sig sjukt trist, benny hill är ett geni men inte papphammar. the stooges var bra, helan&halvan rätt obra.
jag tror det kan ha att göra med att jag är väldigt klantig och har sedan jag var liten gjort rena slapstick-grejer. men om jag gillar slapstick betyder ju klantigheten i sig inte på att man fuckat bort sig - utan på en gullig sorts humor. det är finare definition.

siesta super party

igår hade jag greek super fiesta party hemma i lägenheten. det var doobie brothers på högsta volym, grekisk mat buffé i köket samt omen-boxen, bondfilm och komedi på dvd. jag blev så glad och stinn att jag somnade innan tolv. det var fint. idag har jag funderat på olika artiklar till amerikanska tidningar, ätit majscrepes:

blanda 1 dl maizena, två ägg, en tsk bakpulver, 1 msk rapsolja; vispa ihop till smet, stek på hög värme i lite rapsolja i stekpanna. ha över getost, färsk rosmarin (alternativt enbart choklad) och servera med sallad.

samt gjort webb till the prom klubben och skrivit en klubbguide till nöjesguiden och lyssnat på grace jones. viva man.

merde

nu gjorde jag det igen. satte mig vid datorn och skulle skriva metrokrönikan men så har jag tappat bort lappen med krönikeidéer. varför? ska jag skriva allt på handen för att inte tappa bort det jag menar vad är poängen.

thank you hångel

man måste hångla va om man får ofödelsedagspresenter från killar va??

vote no on bildtelefon

jag har en spegel bredvid datorn så när jag nu sitter på gamla macen och internet är som ett baby infant modem så har jag inget annat att göra än att lyssna på musiken och sminka mig. därför har jag ibland bisarra sminkningar efter timmar framför denna långsamma digitala värld som jag älskar. igår hade jag korallögonskugga och gröna ögonbryn. idag har jag gigantiska örhängen och orangerött läppstift. det är bra att bildtelefonen aldrig kom iväg.

Från en inte så hemlig beundrare