Aug 17, 2007

wrong turn

jag är riktigt besviken på en grej just nu. jag blev faktiskt ledsen så besviken blev jag. allting är gjort helt dåligt och jag vet inte vad jag ska göra.

pamelas playlist

låtar jag ska spela ikväll på dallasfesten på plockepinn:

*sabrina - my sherona remix
*devo - good thing
*art of noise - legs
*lizzy mercier descloux - fire
*bangles - walk like an egyptian
*malcolm mclaren - something jumpin in your shirt
*after the fire - der kommisar
*the go-gos - our lips are sealed
*tone loc - funky cold medina
*snuky tate - he´s the grove
*ll cool j - cant live without my radio
*yazoo - dont go
*nu shooz - can´t wait
*bomb the bass - beat dis
*yello - oh yeah
*don armando - im an indian too
*cristina - what a girl to do remix

jag gör en sak klart

Anonymous sa...

det enda jag inte gillar med dig är att du tycks hata stockholmare och bönor. varför? stockholmare är rara och bönor goda.

August 13, 2007 12:36 PM
therese svensson sa...

nä många av mina bästa vänner är ju stockholmare och jag har ju bott där väldigt länge. det är mycket jag älskar med staden och mycket jag ogillar, men jag passar mycket bättre in i malmö.

veckans man: charles ingalls

jag och en kompis pratade om karlar för jag älskar karlar som tar för sig och är romantiska och skämmer bort en och är snuskhumrar. jag är sjukt modern och gillar smarta, kvicka, sexiga män med bra hyregim som är nördar och som fattar att det inte är sexistiskt att bära damer över lerpölar eller ligga med dom mycket och ofta och OMG hur romantiskt vore det inte att bli buren över en lerpöl och sen gå på bio och han sticker upp kuken i popcornboxen??? the date of the century.

Aug 16, 2007

sexy tshirt

det här kommer bli månadens search på ebay - en sexigkropptshirt. jag skulle vilja ha en med organ på också men jag vet inte om någon uppfunnit den än.

Kjol


Den står rätt ut.

mitt liv som ponny



jag hamnade på en makeoverdel på instyle.com där man kunde testa olika kändisars frisyrer. så se och begrunda mina latenta kvalitéer som äkta ponnytjej. sjukt roligt.

steve

skulle jag välja kille idag skulle jag ta steve coogan.

kina

skulle jag välja gymnasie idag skulle jag nog välja ekonomi/media/kinastudier kombon.

kina!

hej då

mitt sämsta göra slut var när en pojkvän gjorde slut via mail efter ett år. vi jobbade på samma ställe och han bara "ring mig aldrig mer". jag bara dude wheres your brain.

glamour

jag har "glamour" på i bakgrunden när jag sitter vid datorn och deras skådespeleri får mig att fundera på ifall jag borde bli skådis. "glamours" skådespeleri är knappt snäppet bättre än porrfilm, i själva verket är det exakt som en porrfilm fast det inte är med några liggscener. jag skulle vara tidernas sämsta skådespelare. jag är lika dålig på att spela som jag är på att sjunga.

fotbollskille

på unge greve dracula på tv just nu så har unge greve draculas kompis blivit fotbollssvenne och vill inte vara kompis längre. jag kommer knappt ihåg något från skoltiden och speciellt inte när ens vänner gjorde slut eller när man själv dumpade dom. jag kommer ihåg när vi flyttade från ängelholm där jag var lycklig och grät tyst i baksätet men det är en annan sak. jag kommer också ihåg en gång i högstadiet där jag vantrivdes för alla var korkade och min tjejbästis hatade mig och sa att jag hade grisnäsa. jag hittade hennes examens-tack-kort för något år sedan och har sparat det för att komma ihåg hur ful hon var och hur dumt det var.

hektisk fredag

imorgon händer det så mycket bra i klubbväg att det är synd och skam att man inte kommer hinna med allt. det är explorer´s club kräftskiva (som jag inte kan gå på), i love!, weekday friday, first class riot/TTA på kb och WHO SHOT J.R 80s fest på plockepinn/inkonst. jag ska börja dagen med grillfest hos anna s, sedan skivspelande på 80s festen och sedan ska jag sova till halv tre dagen efter. just ja, sen läste jag någonstans att det är malmöfestival också så om man gillar konserter kan man se lloyd cole och familjen.

natt är goth

jag hade konstiga drömmar i natt som var väldigt detaljrika men som tråkade ut mig. det handlade till exempel om trådar i olika färger som vävde mattor.

Aug 15, 2007

det här visste jag inte: glass


"Alexander den store gilllade en blandning av snö och is, smaksatt med honung och nektar. Under Romartiden, så skickade ofta Nero Claudius Caesar (A.D 54-86) löpare långt upp över bergen för att hämta snö som sedan smaksattes med frukter och juicer. Mer än 100 år senare återvände Marco Polo till Italien från fjärran östern med ett recept som liknar vad vi idag kallar sorbet.
Historiker uppskattar att detta recept sedan utvecklades till glass någon gång under 1500-talet. Den första officiella noteringen om glass i den nya världen återfinns i ett brev som skrevs 1744. Den första annonseringen av glass i USA var i the New York Gazette den 12:e maj, 1777."

min favorit var lollipop. jag cyklade till kiosken i skellefteå och handlade en lollipop när det var godisdags.

vote no on party

jag är jättetrött på att festa nu. jag ska bara göra det EN GÅNG till nu på fredag men sen ska jag läsa, jogga och dricka ananasjuice istället. igår skulle jag egentligen tittat på film men så flög vice andrew in från london så jag träffade honom på debaser och sedan gick vi till tempo och sen fortsatte vi festa tills jag somnade med kläderna på i sängen och orkade inte ens svara när telefonen ringde så trött var jag. idag är jag som tur är ledig, jag ska rita the prom flyern, titta på film och ligga i sängen hela dagen.

LO-FI-FNK

vi har bokat LO-FI-FNK aka världens bästa boyband till the prom 31 augusti. det kommer bli alldeles alldeles underbart.

Aug 14, 2007

det är lätt att vara grön





grönt är den bästa färgen. jag är så glad att klorofyll blir grönt.

dj kat show

dj kat show var ett av de bästa programmen på 80talets sky channel. jag brukade sjunga hans titelsång när jag lärde mig åka skidor; "this is the dj kat show and i am the dj kat, thats a d and a j and a kat with a k OK!". jag tror det var han som la grunden till min faiblesse för djs.

boys

när jag frågade richard vilken låt han trodde jag hade lyssnat på hela förmiddagen började han direkt sjunga "BOYS BOYS BOYS", så jag skrattade och sa att jag hade lyssnat på benny hill låten. jag vaknade lätt nedstämd men efter att ha lyssnat på den låten var allt. helt. perfekt. IGEN.

our lips are sealed

jag drack ur två juicekartonger med richard på st knuts torg och på torget satt två jag hade hånglat med. jag försökte räkna ut statistiken i procentform men kunde inte. det är alltså det man behöver matematik till - att räkna ut pojkstatistik. richard och jag bestämde också att richard skulle höja standarden på sina damer. jag går alltid fram till de snyggaste på en gång så richard tänkte att han ska börja göra det med. fast i fredags på oh baby hade richard tydligen pratat rätt länge med en jättesnygg blondin, fast det hade inte han kommit ihåg för att han var så packad. men det var en bra början i alla fall. sen åkte richard hem och jag knallade iväg och stötte på hampus vid jeriko. han var på väg till lunch men var ute i god tid så han slog följe med mig till apoteket till södervärn. jag var lite blyg för vi känner ju varann inte så bra så jag var helt fånig och glömde alla catchphrases.

åh cliff!

på fredag ska jag och moa spela oljeranchsdoftande koladisco på 80talsfesten WHO SHOT J.R? på plockepinn/inkonst. det kommer bli jätteroligt. jag undrar vad jag ska ha på mig? måste fråga moa om hon bestämt. det är svårt att vara 80tals glammig med kort hår har jag upptäckt. men jag kommer nog ha någon av mina dynasty paljettklänningar i alla fall. åh gud jag hoppas cliff kommer dit.

13.00

snart ska jag och richard luncha på st knut. jag ska köpa en juice innan på konsum och dricka upp den i en klunk, så sugen på juice är jag. sen ska jag ner på stan en sväng och göra ett ärende innan allt är över och malmöfestivalen börjar. lukas kommer och hälsar på så jag retade honom och sa att han inte kunde bärga sig utan var tvungen att åka hit för malmöfestivalens skull.

yakety sax

jag kommer ihåg en tid när jag inte kom ihåg sista gången jag var ute.

Aug 13, 2007

practical joke svensson

jag är helt övertygad om att mitt liv är ett enda stort practical joke.

män i uniform

DET HÄR ÄR DET ROLIGASTE SOM HÄNT DENNA MÅNAD FÖRUTOM NÄR JAG FRÅGADE MO MORRIS IFALL HAN HADE BENNY HILL LÅTEN - KOLLA: jag satte på bönor på spisen att koka och stack ner och handlade en snabbis för bönorna tar en timma att koka innan de blir klara. när jag kom hem var brandkåren i mitt trapphus för det hade rykit ut ur mitt köksfönster (jag har ingen fläkt) så de var rara och jag blev flabbergasted! jag hoppas jag är en notis på lokalnyheterna: lokal mediahora glömde bönor på spisen stor skandal!

mamma får aldrig läsa det här inlägget - pappa du får vakta!

Framtid


Jag tittar i en bok med reklam från 60talet och döm av min förvåning när jag hittade den här bilden på mig och min framtida man. min framtida man och jag gillar party och rymden.

Now


Kolla det är skånes bästa band now.

Omslag


Fortune i mitten har ett fantastiskt omslag.

glad nyhet


jag mailar med min killidol mark the cobrasnake. såhär snygg är han <------------> lukas vidhåller dock fortfarande att han är tjock i verkligheten.

kikare

nu ska jag ut i parken och titta på killar i min kikare. MEN FÖRST!!!!!!!!

OBS!

nästan som en pool

jag var just på centrum för sexuell hälsa och förnyade mitt pringsrecept och det är alltid så kul i väntrummet för alla tittar ner i golvet och skammen lyser med stora neonbokstäver. jag fick i alla fall vad jag ville och jag och barnmorskan (sjukt namn) pratade om hur galet det var att det bara var en pmedels/abort-person som arbetade i malmö under sommaren och att det var därför det varit i stort sett omöjligt att förnya receptet. sen gick jag och köpte tofu på astrid, har ringt glocalnet (JAG HATAR GLOCALNET - jag lämnade dom i maj men de skickar fortfarande räkningar), skickat metro torsdag och ska ringa lite till och sen lägga mig i parken med en bok. oh sweet ass lord i love you.

dagens tråkigaste nyhet

den här nyheten var så tråkig att jag rös på armarna.

tråkigt!

klubbfashion


klubbildskulturen har formligen exploderat. det gillar jag. jag gillar när bilderna är mot en vägg vid ett speciellt ställe, en grej som the prom snott från misshapes klubb i new york. en ny klubbfotograf verkar vara kidpaparazzi.com. inte så bra dock.

knästrumpans liv och leverne

jag har aldrig gillat knästrumpan. visst den är rar och så men svår att hålla ren och glider fan bara ner hela tiden. per magnusson är dock skitsnygg i sina knästrumpor.

sätta p

det mest osannolika har hänt: jag fick äntligen tid hos pmedelsdamen med makt över samtliga smarta kvinnors sexliv. helt sjukt. det tog fyra månader att få tid samtidigt som det är abortboom i landet. idioti.
jag drömde konstigt inatt.

ful pose

varför håller de i klacken???

hockeypappa

han är nummer 6 i undre raden.

drömdate:

yrke

yrken jag velat bli i kronologisk ordning:
*brandman
*åklagare
*nån jävla mupp
*helikopterpilot
*biomaskinist
*egyptolog
*fysiker

Aug 12, 2007

i know deep in my heart that i am a pussycat doll

klistermärken på glasögonen är så jävla dumt. jag har klistermärken i form av rosa böcker på mina ray bans. månadens hobby ska bli klistermärkssamlande.

veckans artist: sheena easton

pris för magi

jag blev så magiskt full igår att jag fortfarande känner mig snurrig. richard sprängde sin alkovall i fredags och undrade när han skulle få sitt pris för att han ville ha så kul. jag sa att han borde bli årets glädjespridare på nöjesguidenpriset med motiveringen "han drack skitmycket". men det var kul igår. synd att morris inte hade benny hill för jag och moa var på slapstickhumör. men vi hade trevligt och dansade och jag pratade med en snygg brunett och fanken nu missade jag dagens sommarpratare som ju var christer fuglesang - hann precis hem till sista låten. jag har varit ute i folkets park och försökt att titta rakt fram och sen tittat på "24 hour party people", alan partridge och en dålig dokumentär om hemliga sällskap tillsammans med krille.
jag åt linser idag igen. idag smakade de curry. jag måste lära mig laga linser och bönor så de smakar gott. får plocka fram kokboken. imorgon blir det kidneybönor för jag har just lagt dem i blöt. ska göra hamburgare och äta med massor av ketchup och rå lök. i kiruna äter man hamburgare med kniv och gaffel och förut fanns det bara hamburgare med rå lök, vitpeppar och salt. dressing var gay.

katt skam

det här var en gullig nyhet - för att bestraffa poliser får de bära ett hello kitty band.

råris

igår var jag på födelsedagskalas tillsammans med moa. vi hade fina födelsedagskalasklänningar - jag en vit plisserad och en vattenmelonhandväska och moa hade en turkos klänning och ladylike hår. vi drack bål och åt chips och pratade om killar och snackade skit om glocalnet och sen gick vi till debaser, pratade med alla som hade ork att lyssna, dansade och blev skitfulla. det var roligt. sen gick jag hem. glömde råris på spisen och vaknade bakfull av att andrew skrev att han åkte genom malmö men inte hann stanna (ameh). nu laddar jag ner justice som lukas skickade.
jag kom på att jag kan äta råris istället för linser för jag spyr ju bara av linser för de är så äckliga.

mountain of one

jag frågade mo morris igår på debaser ifall han hade benny hill låten MEN DET HADE HAN INTE!