Sep 11, 2008

Jag klär mig som the riddler ikväll och väntar väntar på mads



nu börjar det!!!

Vogue!



Madonna vip fest på wembley- Jag Skiter knäck!! Ska försöka dansa in i agyness, geldof och alexa uh!


Det här kan aldrig toppas.

kort hår




eep många unga galanta damer har vitt kort pixie hår här i london. som victoria beckham i förrgår som tog med en bild på mig till frissan och bara "gör en tessan" och snaggade allt.
åh så budgie.

Pre-madonna öl


Vi har varit på british museum, history of knowledge utställning, ätit lunch på ett asiatiskt veganhak, varit på beyond retro där de inte hade mer roligt än ett par boots och en ljusrosa stråväska så jag köpte inget. Nu dricker vi torr cider och läser the guardian och elle uk, och pappa försöker ställa om sin kameramobil.

Champollions första hieroglyf översättningar


Jag DÖR.

Bacchus likes it easy



Sep 9, 2008

this just in - woody

jag har krumbuktat och varit woody allenskt neurotisk hela veckan för jag är ju lite rädd, men det är lugnt nu för jag var ju tvungen att konstra litet och säga saker som "har inte det här födelsemärket växt?" med orolig stämma. jag är en idiot och en tönt men det är väl okej ibland om andra vet om att man är det och jag tror inte det kan undgå någon och jag bad åke om förlåtelse (vilket låter väldigt likt förståelse), att jag varit udda.

marc jacobs




gamla hederliga mackan VA!

Sep 8, 2008

Heja malmö


Jag åt en sojakorv till middag med vitkål och sellerisallad igen för det är gott, har smärre öroninflammation och hejar på Hampus och good world som är på kristallengalan just nu och tävlar med 'packa papas kappsäck'.

Punk och villalängor är stadsmiljöns svar på romeo och julia


En omöjlig affär

Sep 7, 2008

mtv video music awards


ikväll är det mtv music awards. det här är vad det kokat ner till: 1. galen (= komikersnubbe som antingen är provocerande med stort hår, tjock oskuld eller svart) 2. sexy (= brud med extentions, aktuell skiva eller film samt bröst) 3. street (någon som gjort en rapskiva och som jobbar med jay z, dr dre eller EMI). (se bilden för exempel).

jag kommer ihåg när mtv betydde saker och jag broderade mtv logon i korsttygn på en lampa i slöjden i årskurs 6, eller när jag skrev min första dåliga musikjournalistiska artikel baserat på mtv awards i årskurs 7. sen klädde jag mig som simone i 8an. sen försvann mtvs själ eller grej eller idé eller syfte eller vad man nu vill kalla det och det har aldrig kommit tillbaka sedan dess och det gör mig besviken men inte förvånad.

jag vill dock gärna se katy perry sjunga "like a virgin" på mtv galan ikväll (om hon nu gör det enligt ryktet).

W

(--------------------------------------------------)


Nä det inlägget var för pinsamt. nu återgår jag till datorns trygga värld igen.

Jag är ute och fotar till sajten. Nu ska jag dit



ali michael är tjock


kommer ni ihåg när den här lilla tjejen som heter ali michael talade ut om sina, och sina modellkollegors ätstörningar, och sen gick i behandling och gick upp fem kilo varpå hon fick höra att hon inte skulle kunna jobba som seriös modell igen eftersom hon blivit tjock? det var som en sketch.

bild från ADAM.

Lördagskväll

jag var så full och PINSAM igår med kärleksförklaringar och jag får inte mer blanda egna martinis till min egen förfest någonsin igen (eller kanske ibland om jag vill leva på kanten), men det var roligt och jag var på debaser med sara berg (som var skitsnygg i rött läppstift som hon alltid borde ha aka fierce bibliotekarie) och vi dansade fast jag kommer inte ihåg så mycket mer och sen gick jag hem av default för jag var för full och åt chips i sängen som gjorde ont så jag vaknade vid fyratiden imorse. idag, lördag, har jag haft fantastiskt med stadspromenad, lax och sparrissallad till lunch, bara suttit vid datorn i TVÅ timmar, kollat flight of the conchords, saturdays night live och msnat med åke under tiden. det var bästa sketchen när de är mupparna fast på riktigt.