Jul 19, 2008

Ond tå, Cute spegel



this just in: brangelina & brenda news

här är kul bara för att jag är före perez hilton: brad och angelinas tvillingar har lämnat sjukhuset.

+ shannen doherty ska vara med som brenda på nya beverly hills spin offen. (också före perez den lata jäveln)

eh, inget mer spännande än så tyvärr.

hej då!/hollywoodtessan

Veckans kap: väskor från monkis rea



Turkos sminkväska, plånbok, kuvertväska + svart mini väska för typ tio kronor på monkis sommarrea. tår från tessan. matta ikea.

Den där första meningen fick mig att tycka att ordet 'väska' låter skitkonstigt.

blowhan


jag skulle också dejta lindsay lohan om hon frågade. jag skulle sitta där på middagar med henne och ha handsvett och stamma och inte veta vilken musik jag skulle sätta på eller undra om hon var för varm eller kall. alla behöver lite ögongodis.

keep on dancing

men hur lyckas jag? jag tappade mobilen igår och hittade inte batteriet som flög ur, men jag hade tydligen så roligt att jag sket i att leta mer nogrant efter det så nu måste jag ut och handla nytt batteri. och så vaknade jag med en blå lilltå för när jag kom hem igårnatt sprang jag in i hallbyrån. jag springer alltid in på samma ställe i hallen för att jag ska gena och jag gör alltid illa samma tå.

Jul 18, 2008

rundgång #3 party


Ikväll ska jag och Louise på Rundgångs fest #3 där mina favoritdjs spelar: dennis lood, do the math och kinski. (det nya svarta + smörrebröd som duo är också mina absoluta favoriter men man kan inte få allt).

partyt är här: retro, n skolgatan 24, 22-03, fri entré hela kvällen så vi ses där WOHO I LOVE FUN!

crosscheck cooking: apelsintonfisk med svarta bönor och spenat



det ser så äckligt ut men det var gott och tog tio minuter, såhär: jag la tonfisksteken i lite apelsinjuice innan jag stekte den tillsammans med lök, svarta bönor och solroskärnor. jag hällde i pyttelite apelsinjuice + salt + peppar i stekpannan, och slängde på färsk spenat precis på slutet. sen åt jag det med inlagd ingefära och det var gott hej då!

Är det där konst eller bara fläckar?



Gym



jag träffar alltid folk jag känner på väg hem från gymet då jag är svettig, rödkindad och klädd i gamla klubbkidkläder. så charmigt. på spångatan sprang jag in i max l som pekade på färgfläckarna på mina byxor och utanför konsum stötte jag på pauline som skulle jobba natt. jag springer aldrig in i folk när jag har något speciellt särdeles fint på mig.

veckans idol: daryl hannah




jag har, naturligtvis, splash-bilden som skrivbordsbild.

welcome to the jungle jayne mansfield


fetisch: mycket revben, mycket bröst. CHECK.

nerd is back!


nu ska jag dra iväg och eftermiddagsträna. jag har AIMat lite med min gamla kompis andrew de senaste dagarna och så har jag SMSat med sax-killen (han är rolig och snygg vilket ju är den bästa kombon). jag har även ansträngt mig med städningen och matlagningen - igår till lunch gjorde jag tonfiskstek med aubergine och tomatsallad. till middag åt jag en skitgod tomatsoppa med fisk och idag tänkte jag göra tonfiskstek (igen för det är så gott), med sallad på svarta bönor, färsk spenat, lök och rödvinsvinäger. ikväll ska jag och louise inviga hennes ölflak och gå ner till rundgång på förfest och sen till deras party på retro. vi ska ha djungeltema och louise ska ha djungelshorts och en banan i fickan, så jag ska nog ha min djungelklänning och en apelsin i bhn.

och så skickade jag ett fanbrev till ida pyk, vars blogg är den enda jag läser, och fick ett rart svar tillbaka, det var roligt. jag älskar att skicka fanbrev.

extra ballögd

jag blir extra vindögd när jag är full. kolla det nästa gång.

Jul 17, 2008

strandvideotajm med david lee roth och elton


DAVID LEE ROTH - CALIFORNIA GIRLS


ELTON JOHN - IM STILL STANDING


varför det inte görs några roliga strandmusikvideos längre vet jag inte så det är kanske dags att jag gör det, eller om inte jag orkar kanske åtminstone min kompis lukas kan göra det så det är bäst jag säger till honom. (återkommer med hans respons, jag är dock fräck nog att satsa tio spänn på att svaret kommer bli "det var fint!")

en liten strimma hopp / sopranos


jag tänkte igår att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra nuförtiden när star wars trilogin är färdig och sopranos slut, men så läste jag detta i people:

During the HBO session, Plepler and fellow HBO exec Michael Lombardo also discussed the possibility of bringing The Sopranos to the big screen. It would come down to "whatever David [Chase] wants to do," Lombardo said of the series' creator. Chase has said in the past that it's unlikely he'll continue Tony's saga. But an insider speculates there's a "50-50" chance he'll change his mind. "Should he want it, " says the source, "it will happen."

hamish bowles i lavendelkavaj


jag älskar den lilla mannen hamish bowles. han ser ut som ett geni i den där lavendelfärgade jackan AND HE KNOWS IT.

bild från the sartorialist

Jul 16, 2008

Tight som ett



jag gillar armband. men jag har en bisarr arm ändat för andra ÄNDAmål (yu gross,jag skoja), för min hand är i stort sett lika liten som min arm (min syrra och mamma har likadant), så alla armband åker av på en gång. så jag kan bara ha armband som sitter fast tight tight faster better scooter - MEN LO AND BEHOLD - idag på H&M fanns det armband i olika storlekar, så jag sitter här nu och slipar på madonnastenen med mina armband i storlek xs.

67

oj jag och malmös wonderclubkid staffan lindberg har 67 gemensamma vänner på facebook - jag visste inte ens att jag kände 67 människor till att börja med, men det är väl därför man har facebook. nu måste jag säga det till honom.

bebaroque tights med fransar


*UH* rosa_tights_med_FRANS_AR. öhhhhhhhhhhhhhh*'''''''''''%%33""// jag dör.

www.asos.com

Cute boy alert! / var är kvalitetsmännen i malmö? palla mercyfucka, celibat -08


jag hånglade i måndags med en darling brunett med nördbrillor som såg ut lite som agent cooper fast med längre hår, och han var så bra på det och det var jag värd och han med. det visade sig att han spelade saxofon i ett band som jag och moa hade bokat till the prom i stockholm. fast jag pratade inte med någon i bandet den gången (förutom tjejen tror jag), så jag kom inte ihåg honom. egentligen var det såhär i måndags: jag skulle förbi tempo och heja på andreas haugaard som var där och käkade med några australiensiska donnor, men först gick jag förbi debaser för att lämna in ett kvitto och ta en good old rock-bira som råkade bli tre och jag glömde alldeles bort det där med tempo för det var så trevligt på debaser. jag pratade med rungångkillarna som var kompis med sax-killen och petade på omslagen till skivorna som mikael nordlander spelade och så drack jag öl och blev full för jag hade tränat i två timmar tidigare på dagen eftersom jag blivit FET och måste handla kläder i MEDIUM (MEDIUM FATTA FETTO!). sax-killen var från göteborg. såklart. jag har slutat med lokala killar. alla bra är ju redan slut. de var typ fyra stycken allt som allt, men ändå, och jag har redan använt upp alla sedan länge. säg till om ni vet några fler. eller så kanske vi kan starta en tjejcirkel och byta ex-flirtar med varandra. det har redan jag, carro, louise, eva och anna funderat på eftersom det här med att killarna tagit slut i malmö är en smärre oangelägenhet för stans unga kvinnliga kräsna kulturfoxar.

Jul 14, 2008

Exciting and Bitchin!


Veckans skivomslag visat av mikael på Debasers white stripes kväll.

det här är nog mina favoritbilder hej då


Bodies



Den här utställningen måste jag och redaktörerna gå på. 100 spänn på att jag kommer ha skitstora ögon och spy av begrundad förtjusning. luktar de inte? jag dör om jag känner lukten av dom. det är så dr. phibes. *uh uncanny valley del 2*

utställningen bodies

årets uppfinning: hockey orgeln!!


jag DÖR = man spelar på orgeln så rör sig hockeyspelarna.
www.graemepatterson.com

nej nu!

nä fan alltså jag fattar fortfarande inte: VARFÖR BYGGER MAN ROBOTAR SOM SKA VARA SOM OSS? räcker det inte med industriella robotar och kirurgi robotar liksom LÄGG AV. det är inte som att det är ont om människor, vi är liksom inte sällsynta eller utrotningshotade, gawd! mongos!

ÄR INGET HELIGT!

robotologi (ja, han till vänster på bilden är en robot)


här är en text om de sju läskigaste robotarna (som finns på riktigt), det var mycket intressant läsning för 1. det var mycket jag inte visste om och 2. VARFÖR BYGGER MAN ROBOTAR NÄR VI VET VAD SOM HÄNDER? (just ja, jag läser just nu asimovs "jag, robot" vilket inte gör saken bättre). hela den här dealen med robotar som ska se ut och agera som människor eller andra levande saker gör att jag får någon sort skrämmande hisnande känsla samtidigt som jag blir lite illamående, i artikeln beskriver dom just den känslan som "The Uncanny Valley" is the term used for the disturbing feeling you get when something is incredibly lifelike and human, but some small aspect or feature of it throws the perception off. Like the jerky way a robot moves that's not quite convincing, the stilting way it talks that's not quite natural."

jag förstår inte varför något inte kan se ut som det är - jag gillar robotar men då ska de se ut som 50-tals robotar eller som C3-PO, ni vet hederliga gamla metallgentlemän med lätt brittisk accent för att ta udden av sin absurditet. det är så jävla uncanny valley när något ska se ut som något annat - en robot som ska se ut som en tonårsflicka, en GB-glass som ska se ut som en taco (VARFÖR) eller en bäbis som ska se ut som en jävla björn för att dess förälder köpt nån satans djurdräkt. den äckligaste uncanny valley scenen är förmodligen i "Blade Runner" när harrison hälsar på den där replicant/robot-makaren som har en massa otäcka robotkompisar i form av halvlevande robotteddybjörnar och annat skit. jag vill att jag ska kunna se skillnad på det som lever och det som artificiellt är programmerat att reagera på levande mönster, ska det vara så svårt? det är faktiskt olika saker. och varför, varför vill någon skapa en robot som kan shapeshifta (på plats #2 på listan i artikeln), varför är det bra? jag älskar tiden jag är född i för det finns internet och man kan koka mynt-te utan att bli bränd på häxbål, och jag kan gå på universitetet även om jag är av honkön och det finns säkerhetsbälten och sanitära nålar på sjukhusen - men framtiden då? det är så mycket tid kvar, kommer vi ha leende servicerobotar i taxibilar och i kassan på konsum när vi är 60? nasty. det LÄR ju finnas pleasurebots innan vi är 40 i alla fall med tanke på att det är asiatiska killnördar som står för 99% av robotindustrin.

www.cracked.com/article_16462_7-creepiest-real-life-robots.html

Jul 13, 2008

chuck bass 4-ever



snyggaste sommarstilen för karlar med huvudet på skaft. det finns alldeles för få stiligt klädda arvtagare här i stan.

humor: kolla skrivstilen

HAHA