Apr 26, 2008

Skor



Jag hade lämnat en av mina svarta skor hos skäggige brunetten så jag hade inga finskor tills nu då jag hittade dessa mimmi pigg runda pumps på din sko för 199 bagis.

lyckans ost heter therese




åh det är tid att vara avundsjuk på mig nu - efter att jag glömt bort koden till mitt kort såg min dag mörk ut, men sen kom jag på att jag kunde säga "kan vi dra det manuellt" och visa leget för då slipper man ju skriva in koden när man ska handla. alltså fick jag tidningar, en ny mp3-spelare, hörlurar till mamma och mat från astrid & aporna. jag gjorde varma mackor till lunch. en med ost, senap, tomat, lök och skinka, och en med skogschampinjoner, tomat och fetaost. detta var mycket exotiskt eftersom jag inte äter mackor med ost och skinka. men astrid har jättegott brödfritt bröd med massor av solrosfrön så jag köpte det och ostfri ost, sojaskinka, sojaspaghetti och grönsaker. jag gjorde även månadens fynd då jag köpte Cheezlys ostfria fetaost som smakade som min framtida drömmans kärleksstav så gott var det. jag älskar rymdmat. jag känner mig så science 3000 varje gång jag går hem med en matkasse full från astrid.

det är dessutom min namnsdag och mamma och sara berg visste och grattade, jag är så lyllans idag!!

UPDATE: jag HATAR amerikanska vogue. efter 200 sidor kom deras indexsida, sen 50 sidor senare kom nästa sida. jag tänkte riva ut alla annonser och se hur mycket material de faktiskt producerar redaktionellt för det lär vara lika mycket som en patetisk helgbilaga på tio sidor och inte mer. jag måste jobba på amerikanska vogue bara därför - se proper ut men inte göra mer än att projektleda annonsskit 24 timmar om dagen säkert.

16 bit - where are you



16 bit låten "where are you" med sven väth är fenomenal, och dansen i den här videon är ännu bättre, så bra faktiskt att jag nästan slocknar. en gång vaknade jag på natten och hade ångest med den låten i huvudet och var jätterädd.

Apr 25, 2008

Mjaou fräs - fredagens cirkusfest på deluxe



fredagen var kul, såhär: jag och anna åt sushi till lunch (bra) och nötter och torkad frukt och nötter till efterätt (bra), efter jobbet gick vi och handlade mjuka saker och after workade på plockepinn där jonathan serverade dryck i baren och vi åt glasnudlar och drack rosévin eftersom vi är brudar och det är vår. sen gick vi till nyhavn där våra kollegor satt och var dashing i matchande solglasögon och jag och anna var lite fulla och pratade alldeles för högt och drack new castle och jag oroade mig inte ens för att jag inte hade solskyddsfaktor på öronen fastän solen kom på dom vilket definitivt betydde att jag var salongsberusad. sen beställde kollegorna in mat, anna gick hem och jag gick till debasers uteservering där jag tog en öl med ich robot-oskar och pratade med lupus. jag älskar att debaser är på min väg hem och ut till stan. att bo på andra sidan folkets park är det absolut bästa stället att bo på i malmö och nästa gång jag flyttar och köper lägenhet kommer en stark kandidat vara huset bredvid mig som har grönt tegel och gigantiska gröna balkonger som svänger runt husknuten. i alla fall, efter debaser handlade jag lite mat på konsum, gick hem och hann inte göra så mycket förutom att äta en riskaka med skivbar (viktigt) glutenfri leverpastej samt sätta på dean martin och lila peruken för då kom anna och vi gick till deluxe festen på c/o där alla var cirkusutklädda eftersom deluxe-martin fyllde år. jag var alltså någon sorts cirkusdam och anna var en mus - martin var cirkusdirektör och dansmusen och milk n cookies-richard var clowner. sen blev jag full och gick hem och sov. hej då.

just ja, jag skulle tagit bilder men jag hade för roligt och dansade och drack öl att jag inte kom ihåg. jag ska dock rita bilder av alla snart i photoshop ok.

Ill be the cat ja mus


Mystiskt ljus på mina kollegor



Efter jobbet det ordnar sig alltid


För vi dricker ju öl och äter glasnudlar på plockepinns after work.

jag är en vampyr

varför tänker jag på skäggige brunetten när jag hör den här låten "jag är en vampyr" med markus krunegård?

lyssa på den här: www.myspace.com/markuskrunegrd

Apr 24, 2008

ses imorgon, på lördag har jag namnsdag


peace out

jag är dålig på spel men har snabb touch pad


jag spelade just poker på internet och gick all-in tre gånger och vann mitt bort med lite över 10.000 i potten. jag tänkte sluta när jag hade vunnit 5000 men så var det roligt. först gick det dåligt men så gick jag emot alla mina naturliga impulser och då vann jag. jag är spelens svar på george costanza.

jag spelar dock naturligtvis inte med riktiga pengar utan sitter vid gratis bord. men det var ändå intressant eftersom jag inte förstår allting än och brukar vara mycket dålig i spel. såklart tänker jag nu att det är vitsen på gratisborden - att det bara sitter mongos där så man ska kuppas in på ett riktigt bord där potten är en halv miljon. jag hatar en halv miljon. dock ska jag spela på lotto och vinna den på lördag. då får alla som mailar mig en öl.

jag gillar ju det här med


efter jobbet gick jag till rundgång och fotade. jag ville inte gå hem. det var en prefixnördfest med baby space, swim fast micke, dennis lood, musikbyrån micke, som ny darling, deluxe simon och fler men då tittade jag säkert ner och glömde deras namn eftersom det är vad jag gör. jag glömde säga att det ibland luktar om en konstnärs träbroscher som finns att köpa (det var en konstnär som ställde ut på krets men nu har jag glömt namnet) i butiken, och de är väldigt fina och jag har själv en i form av en uggla, men de luktar på ett speciellt vis av säkerligen kombinationen trä och lim och det gör mig glad att känna igen saker. sen tänkte jag att det var dags att gå och jag gick till debasers uteservering och tog en öl och spillde den på en tjej när jag var på väg till tor billgren som satt i en soffa, och jag var inte speciellt klumpig, det var bara det att någon hade haft ovett nog att stänga av ingången till sofforna med några illa placerade växter så jag visste inte varför men spillskadan var ändå väldigt liten. jag och tor pratade om mat och om råbiffar och hur man väljer den rätte och om hans semester i sicilien. sen frös jag så mycket om händerna att jag gick hem och gjorde hamburgare med jordnötsbiff, tomat, senap, ketchup och lök. idag har jag inte ätit ris en enda gång. det var på tiden. imorgon är det day of fun med mig och anna - vi ska äta lunch ute och handla saker och gå på after work på plockepinn. sen ska jag nog ta en tupplur hemma och sen är det evening of fun med cirkus cirkus deluxe på c/o.

dagens sms: ekorre


mattias kroon: Konfiterad ekorre och oxhjärta på St John. Gott!
jag svar: Åh vilken dröm. jag åt burkmajs och dog inombords.

mandy smith i solstollarna



det här klippet förklarar ALLT till varför jag bor i malmö.

det handlar om mandy smith



en på google på jobbet kallar mig tydligen mandy smith, detta var av roligaste kvalité eftersom jag kommer ihåg att läsa om henne i min gamla favoritblaska SMASH HITS, samt att hon blev ihop med en i rolling stones när hon var 13. dessutom var hon med i solstollarna och gned sig mot en av dom. så går det till i malmö.
nu måste jag snabba på min hårutväxt samt uppenbarligen köpa ett lipgloss i färgen kåt-beige.

jag vill för övrigt också ha ett vitt dansrum med mitt namn som skylt samt män som dansar synkat vid behov.

therese - han man inte kan namnet på i wham = vem är vem



wham





såna här studiobilder vill jag ta med min framtida man som svävar i rymden och dricker fina spritsorter. jag är lätt den man inte kan namnet på i wham.

äkta humor - ave maria



jag och syrran börjar alltid sjunga ave maria och sen asgarva. jag skrattar redan nu när jag tänker på det. man KAN inte sjunga ave maria. försök själv det är OTROLIGT ROLIGT.

såhär kul har jag tills det blir den 25e


jag kom på förut att jag samlar på ford prefects. träffar jag en kuf som uppenbarligen är tvilling så blir det min vän. här är jag arthur dent som stoppar en grävskopa att ta mitt hus i bbc serien "hitchhikers guide to the galaxy" från 70-talet, men det visste du ju redan.

Apr 23, 2008

snuskig frukt del 2

stor kjol liten fara


jag gjorde en önskelista idag för att tänka på fredag å å tänka tänka noga på DAY OF FUN som jag skrivit in i kalendern till den 25e (läsmellanradernarikebarn) och vårdat och bestämt planer med anna. såhär började den i alla fall: jag har satt upp bilden bredvid mig på jobbet för att tänka DAY OF FUN här kommer jag.

observera den gigantiska kjolen. jag kanske kan ha gjort det skalenligt. i så fall älskar jag mig och jag vill ha något roligt som pris pris.

jag gör utrikesnyheter

dålig nyhet: pappas lag boston förlorade i sjunde matchen mot montreal. tres sucks.
bra nyhet: hillary vann i pennsylvania och jag fick öl på uteservering med jobbet.

Apr 22, 2008

in my defence you were always gone


vänta, jag fick en jättetrevlig kväll egentligen kolla såhär: jag träffade hampus och fick låna pengar till sista minuten öl, kaviar, kattmat och riskakor *EEEMJAOU*, och vi promenerade från möllan till gustav adolfs torg och pratade om hans närstående new york resa, vinkade till den stiliga killen på myrorna, fortsatta prata om lejon vs skytt, älskade judar, skäggiga brunetten, dollarkursen,

(här pratade vi på, men jag fick stryka ett stycke för det var för svårt att skriva om utan shes, återkommer)

cirkusen var ju på fredag men allt ordnade sig


jag vet inte varför det hände men nu hände det igen - jag var säker på något som sen inte hände. jag var exempelvis säker på att ta ut pengar idag och det var fel. jag var även säker på att martins födelsedagskalas aka cirkus deluxefesten på jeriko var imorgon och det var också fel. professor fact sara berg visste att det var på fredag vilket var tur annars hade jag stått där utanför jeriko imorgon med lösmustasch och present *fast times with tessan svensson* / (tack sara!)
jag behöver en administrativ stab. tur jag har facebook och rara folk som skriver saker till mig.


proper info om ovan nämnda fest. kom så får du låna min fejkmustasch som säkert kommer vara blöt av öl:
Jazzkatten & Dansmusen tar på sig finkostymen när deras bästa vän och klubbkollega Martin fyller år. Under kvällen bjuds det på överaskningar i form av att djs som spelat på Deluxe har bjudits in med den bästa hiphopen, soulen, discon & housen. Entré: 50 kr Tid: 23.00-03.00 Ålder: 20 år Mer info:
www.deluxepresenterar.blogspot.com

postern är en het bitch men i övriga fall ogillar jag starkt detta ohämmade bruk av apor till höger och vänster. det finns faktiskt fler djur. redax-louise på jobbet gick ut med sina hamstrar igår i folkets park. det gick tydligen bra och de fick en liten inhägnad medan hon drack öl. idag flög hon för övrigt till london för att gå på st martins intervju vilket var så döballt att mina ögon for ut ur sina glober.

jag är inte arthur dent fast en gång photoshoppade jag in mitt huvud på omslaget till bbcs originalserie


jag är så sur nu att jag är som de där msn-gubbarna som är röda och gråter. kommunikationen idag har varit som i den där led zeppelin låten som slutar på "breakdown", allt har gått snett och min enda ljusglimt *LJUSGLIMT* var när jag gick ner till banken på lunchen för att ta ut de pengar jag så lyckligtvis fick till skänks av pappa, varpå kassörskan sa "du kan inte ta ut något. du har nio kronor kvar" och jag fick den chockerande nyheten att telenor hade dragit min räkning IDAG istället för den 25e. BUT WHY ringde jag genast telehor och frågade, och de visste inte ens så noga men kunde inte ge mig mina pengar tillbaka eftersom de inte kommit fram till deras konto än. varför de drar pengar den 22a när jag haft autogiro den 25e i över ett år är helt ofattbart idiotiskt. jag och anna skulle bland annat köpa öl och sätta oss i parken efter jobbet och njuta av solen, men det var ju kört. jag skulle också handla ägg och kattmat, men det var ju också kört. därför kan jag heller inte gå på deluxe-martins deluxe-födelsedagskalas med cirkustema imorgon på c/o eftersom jag skulle köpa present samt hade planerat att jag och richard skulle äta middag hemma hos mig innan (för pengarna som telesno numera har), samt vara skäggiga cirkus-tanten i min färgglada paljettbustier, volangkjol och blonda fejkmustasch från buttericks (som jag också skulle köpa för telesnos pengar). det var ju värt. hur ofta går jag utklädd till skäggiga damen liksom. telehor kunde ju fuckat upp vilken annan gång som helst men nu var det ju sämst.

har allt sån här torr-humor-sketch-situationer som annars bara dyker upp i brittiska program? det är väl inte bara jag väl? jag heter ju inte arthur dent.

Apr 21, 2008

semester







jag sov över på richards soffa i lördags eftersom jag inte ville gå hem (jag vill inte längre, inte idag heller ville jag). men eftersom fredagens hemmakväll var så överlägsen, spenderade jag lördagen på följande vis: jag gick över till richard vid sjutiden varpå vi kollade på nature channel om vulkaner, gjorde tacos, drack-coca-cola, åt chips med dipp och såg zombiefilm. sen sov jag som en stock på soffan, vaknade och så kollade vi på deadwood och åt frukost ihop. jag drack till och med kaffe. sen fick jag matlåda med mig hem, tog jag en promenad till västra hamnen och fotade och resten står ju här nere.
men det var jätteskönt att inte vara hemma på nästan hela helgen. det blev som en minisemester. det var länge sen jag sov över hos en kompis. jag ska ha mer sleep-overs. men inte hos kompisar med fattiga ettor dock.

malmövykort

FOLKETS PARK

AXELS TIVOLI I FOLKETS PARK

SLOTTSSPARKEN

KUNGSPARKEN

KUNGSPARKEN

MALMÖ SLOTT MED ANKFAMILJ

VÄSTRA HAMNEN MED TURNING TORSO

LILLA TORG PFFF

KRONPRINSEN

VÄSTRA HAMNEN


så här ser det ut i malmö. jag var ute i går och fotade till ett jobb i flera timmar och fick sällskap i västra hamnen av hampus som var där för att titta på en kompis nya lägenhet. på väg hem stötte jag på ondskan och taxen vid st knuts torg som var på vår-promenad. när jag sen slog mig ner på debasers uteserving och gick igenom bilderna i kameran tillsammans med en god öl träffade jag på c/o-johan som var där på en kopp kaffe, så det blev inte bara en estetisk söndag utan även en slumpmässig social söndag.

nu visas kulturnyheterna på svt och tor billgren och mad-simon var med. heja!½

kavajen



vafalls, kavajen jag fotade på myrorna som jag haft som bakgrundsbild på mobilen hittades senast på denna man på function i lördags. BALLT: BALTAZAR.

thurston moore intervjuar beck och mike d



som en sketch fast från verkligheten. 90-tal och rockjournalistik när det är som värst/bäst. popkulturarkeologi.