Jul 28, 2007

the prawn 2

det luktar räkor i min hall och jag blir galen för jag vet inte varför.

the prawn

the prawn var jätterolig igår, tack för alla som kom! fast det var värsta sausagefesten. förut var det mest tjejer men det verkar som att alla tjejer åkt på semester eller något för förra helgen var det också bara killar ute på klubbarna. de kanske känner någon som gifter sig nu i juli och så måste de gå på bröllop istället för att stanna kvar i malmö och festa. stackarna. men det var skitkul, i stort sett alla jag känner i malmö var där; harald stjerna, sofie, maggan, hanna, göteborgs-anders och hans tjej, nils nördsmisk, mattias kroon, martin, marcus kckinley, jessika, permag, pontus alv och det gänget, snickaren och hans vänner, richard och så massa fler. dessutom var han matematikern där absurt nog som jag hade nämnt i förbifarten i min matematik-krönika i metro igår. han var och hälsade på från uppsala där han jobbade med att räkna långt eller något. kristofer åström var också där och han hade jag inte träffat på jättejättelänge, ända sen darlingtiden faktiskt, så det var kul att hänga med honom. sen spelade jag "im too sexy" och dansade så peruken nästan åkte av. idag har jag och pappa brunchat på g(r)eekway, satt ihop en lampa (jag tittade mest på), hyrt "prestige" och ätit nötter, chilichoklad och druckit mangojuice med kalciumsmak. nu har det slutat regna sjöng jag just för pappa så vi ska promenera ner till hamnen och äta något och så ska jag hämta min peruk som jag glömde på debaser.

Jul 27, 2007

what would joan jett do?

jag har en tshirt med detta tryck idag. hon skulle förmodligen:
*spela i ett rockband
*dejta en strippa

jag tror inte jag har talang för något av detta.

Jul 26, 2007

i got levitation

igår när jag låg vaken i mörkret och inte kunde somna tänkte jag noga och trodde att jag efter ett tag kom på hur man leviterade. jag vågade inte öppna ögonen för ifall jag hade svävat hade jag blivit förskräckt.

hello brain

jag sitter på mitt nya kontor (café banjo) och dricker firefly drinken SHARPEN UP. det är yerba maté i den, en ört som ger samma effekt som koffein fast den är nördigare. på SHARPEN UP-flaskan står det "hello brain". det banne mig. goodbye asshole hello brain.

exorsisten

igår gick jag förbi plockepinn för att ge hanna hennes röda balklänning som jag haft för provning och eventuellt köp, jag pratade en snabbis med henne och maggan innan jag gick till mitt gym och joggade en timme medan jag tittade på "so you think you can dance". när jag kom hem hade jag fortfarande inget att äta så jag åt någon bit sill och tre tuggor gurka. sen gick jag och la mig men fick springa till toa och kräkas upp allting. till middag åt jag skitäckliga sojabönor (hatar bönor) och till frukost likaså. baljväxter borde heta bajväxter.

kharma khamelion

jag har fortfarande inte fått lön.

Jul 25, 2007

slampa

på darling sa vi "hej din lilla slinka" till varandra på morgonen. men jag var en rätt dålig slinka tills för några år sedan då jag tog några månader och praoade som slampa. det gick väl bra, men jag hade det inte riktigt i mig. jag älskar killar, fest, hångel och flirt men jag är rätt kass på att ligga med folk. jag ligger bara med de jag blir ihop med, och knappt ens det. en jag dejtade fick sova på soffan i vardagsrummet när jag bodde i stockholm. jag tror han trodde att jag var knäpp. och en annan åkte jag ända till san fransisco för att hälsa på men det blev inget samlag där heller.

"goodbye sweet pussy" - andreas haugaard

jag hade inte fått lön vilket var synd så jag får gå till gymmet idag med och sno mer toapapper. fast det är bra för då måste jag ju träna samtidigt. jag har fått igång träningsrutinen nu igen vilket är skönt. gooodbye sweet lard-ass. jag har försökt få tag på kristofer utan resultat för jag har bil imorgon så jag skulle hämta mina saker i hans källare men han verkar ha försvunnit från jordens yta. det var synd. min pappa kommer och hälsar på imorgon. jag pratade med honom just, han skulle ner till beyond retro och köpa en hawaiiskjorta att ha på the proms tikifest på fredag. andra saker vi ska göra:
*luncha på smak
*åka till återvinningsstationen
*sätta upp en taklampa
*äta på plockepinn och råå
jag kokar kikärtor och sojabönor nu så jag ska göra en massa hamburgare och frysa in. jag åt spenat och grönkålssoppa med räkor igår till lunch och råris med squash och sojabacon till middag. jag älskar nördmat. utan nördmat och träning skulle jag nog dött partydöden.

blowhans mugshot

vafan kan de skaffa chaufförer så de kan knarka hur mycket de vill utan att fastna för DUI. det är så dumt att de förtjänar att åka fast. mina första investeringar som rik skulle vara:
*chaufför
*diskmaskin
*cateringservice
*städservice
*rosa heltäckningsmatta

vita jeans

igår gjorde jag ett studiebesök på tisdagsklubben och det var helt mad. jag hade klätt mig ordentligt i kavaj, urringning, blödande chanelhalsband och läppstift men jag visste inte att alla skulle se ut som polska porrstjärnor på dekis med för mycket brun-utan-sol och se svettiga ut. jag gick till tempo först där chris och hans vänner satt och hejade på pontus alv, jesper, swim fast mats, besh one aka bärs one och richard och ella. richard blev sugen på äventyr så han hakade på oss och vi drack veteöl och jag berättade om hur man var en hockeykille. sen tog vi taxi till tisdagsklubben, beställde massor av öl och jag och richard sjöng "suspicious minds" med elvis på karaoken. det var min första gång på karaoken men jag låtsades att det var sing star så det funkade. när folk hör mig sjunga blir de alltid förvånade för att jag är så dålig. jag är faktiskt megakass. sen dansade jag och richard till dj ibiza och sen stack vi, tog vi varsin pommestallrik och knallade hemåt. jag pratade förresten med en tjej som var 180 och hade silikonbröst och silikonläppar. eller okej, hon sa ingenting utan tittade mest dumt på mig.

Jul 24, 2007

skinnbanjo

jag sitter och jobbar på café banjo för mitt internet är nere. ikväll ska jag på någon grej på tisdagsklubben. det såg rådorky ut på internet så jag hoppas det går snabbt, alternativt att de ska bjuda på champagne.

im a survivor

jag hoppas jag får lön imorgon annars dör jag indiedöden för jag har slut på följande:
*mat
*toapapper

nu ska jag till mitt gym och sno tjottapapper.

smhi

nu kommer jag få hatbrev för jag vet inte om det finns något mer kontroversiellt att säga än att prata om vädret: jag har aldrig haft en sommar med bättre väder. jag älskar oväder. det här kan inte bli bättre.

martin kellerman

det här var intressant. martin kellerman är sommarpratare på P1 just nu, och han berättade att han ritade av sina vänner i don martin stil när han var liten - precis som jag gjorde. jag flyttade ofta när jag var liten och mitt stora intresse var att rita. och varje gång jag kom till en nya klass ritade jag av dem på ett sånt där stort pappersark i don martin stil. en klass var ute i djungeln, en annan klass var i en circusmanege och alla hade någon grej de gjorde som var typiskt för just den personen. det var min schtick när jag var liten - att rita. jag älskade serier, speciellt MAD och sedan x-men från 60talet.

dj ipod

igår spelade dj ipod blandade generations x hits på debasers uteservering medan jag umgicks med SOM-sofia och kb-kristian på en after work kulturprefixdate. swim fast micke och jesper hängde också med oss och åt en stor tallrik nachos med ost och pratade med en som pratade om golf tror jag för han hade en tröja som låg runt axlarna. jag, kristian och sofia pratade om att sofia hade renoverat sitt badrum, att kristian letade efter en sommarstuga, om festivaler och att jobba med sin hobby. sen gick vi till en av de där hyddorna där apples&pears karin och laban satt med några vänner. jag fick plats i hyddan och sa att det var som en DRÖM SOM GICK I UPPFYLLELSE och DET ENDA JAG DRÖMT OM SEDAN JAG VAR BARN. sen pratade vi om hur man kunde göra hyddan ännu bättre: tex lägga massa halvnakna män i den och ha en ölslang i taket.

folk som liknar en annan: richard

Jul 23, 2007

Spenat



jag är trött idag. jag ville egentligen åka på bilutflykt, men jag gick upp halv sex imorse när mina högt ärade gäster flög hem till stockholm. sen har jag jobbat och tränat och sen höll jag på att somna, men då gjorde jag en jätteenkel spenatsoppa som tog fem minuter (jag gillar inte att laga mat som tar längre än fem minuter när jag äter ensam), så jag blev lite piggare. såhär enkel var den:
koka upp fryst bladspenat i en kastrull med pyttelite grönsaksbuljong, ha i sojagrädde, lite färskpressad citron (eller bara citronpeppar). lägg en handfull frysta räkor med skal i en plastpåse med varmt vatten i några minuter tills de tinat och skala dem. mixa soppan med en stavmixer, häll upp i en skål, lägg över räkorna och salta och peppra.

jag har alltid älskat spenat. jag var besatt av popeye när jag var liten.

agent provocateur

åh vilken lycka! efter träningen gick jag till posten och hämtade ut ett presskit som visade sig innehålla agent provocateurs nya parfym maitresse i en söt guldflakong som man kan ha i handväskan. agent provocateur är så sjukt black sabbath. jag är en mycket lycklig ung kvinna. det kanske även är dags att börja inhandla deras underkläder? jag är 28 men har bara bomullsunderkläder. min syster däremot är mer försigkommen och lägger ner energi på sin underklädesgarderob. själv tänker jag att det ju är UNDER kläderna och därmed bortkastad estetik. och ser någon annan ens underkläder har man ju ändå halva inne. men jag får kanske omvärdera min inställning. jag har ju ändå lärt mig andra ladyskills som att gå i högklackat och lägga eyeliner. då kanske sofistikerade underkläder är nästa steg?

R.I.P cosmic

jag är så trött på rymddisko nu. jag, tommie och maina diskuterade att var vi än var spelade en handfull manliga djs i malmö exakt samma musik. man hör samma låtar om och om igen och alla är från bumrocks eller lovefingers. det är väl meningen att de ska vara halvobskyr rockdisco, och jag tycker verkligen det är bra - men när man hör dem ute så ofta att man kan sjunga med i texten blir det lite tråkigt.

jag hoppas en av dem börjar med något nytt. revk pratade om opera. hoppas han fullföljer det. jag ska köra operalooken som höstklubbstil; cape, mask och handskar. och så vill jag ha en hockeyrockklubb på debaser där det bara ska spelas iron butterfly, can, silver apples, led zeppelin, queen, cream och opus. crosscheck eller matchstraff ska den heta. stay tuned!

sommarhat

måndagar på P1. det är så dumt. jag längtar hela helgen efter att gå upp tidigt, ta en kopp kaffe, jobba och lyssna på P1. och så är det inte så bra alls. usch nu lyssnar jag på en sommarpratare som är jättehemsk. det är en tjej som var singel i 8 år och sen flyttade in hos en kille efter en månad för hon stalkade honom, och nu jobbar hon som vägledare i personlig utveckling - LIVSCOACH. herreminje. nu har hon satt på nån jävla låt som heter "this is it" som hon förmodligen tagit från "romantiska komediers greatest hits vol 2". såhär beskriver hon sig på P1s hemsida: Mia Törnblom, Föreläsare och författare
– I mitt program ska jag dela med mig av de erfarenheter jag fått genom möten med modiga människor från vitt skilda världar. Jag kommer spela blandad musik som jag tycker om.

"blandad musik som jag tycker om" arrrgh

corey haim + corey feldman

höstens hit i tvtablån måste nog vara corey haims och corey feldmans fejkrealitytvserie the two coreys.

the two coreys!

Jul 22, 2007

det är han i grön tröja


mark the marky mark cobrasnake är som bekant min idolkille och nu ska jag få ett klistermärke av honom för lukas var på hans yardsale i los angeles, så jag svimmar nästan av förväntan. lukas sa att han var FET!

hockeyfest

vi glömde att malmö(-L) är sveriges miami och att vi är mitt i en subtropisk regnperiod så after church på debaser ställdes in. det var tur annars hade vi säkert blivit förkylda jag och helena och de modiga som hade vågat sig ut i vädret för en stilla söndagsfylla. istället har jag tommie och maina ätit frukost på metro, igen, och sen hängt i min säng och ätit nötter, torkad frukt, druckit folköl och hockeyskränat till "weird science". vi har skrikit varandras efternamn, gjort high five, skrikit "BANTA!" varje gång vi sett feta hiphopkillar och snackat pattar. nu ska vi käka på volym tillsammans med en annan tjej ur mainas band the sweptaways.

UPDATE: volym var stängt så vi provade med tempo (fullt), carib (stängt) så det blev metro igen. men där satt adde och pidde så vi slog oss ner med dom och maina åt broccolijärpar, tommie och pernilla tog lyxburgare och jag åt en carpese eller vad det heter. under kvällen pratade vi om så mycket och hade så roligt att jag nästan fick träningsvärk i kinderna för att jag skrattade så mycket. det roligaste var när adde skulle gå och vi skulle göra high five men jag missade och slog han under glasögonen som en jävla nörd. hur kan man missa en high five? det var det roligaste jag gjort denna helg.

Im with stupid



But is it balaeric?