Jun 16, 2007

Indiefest


Kolla indiefesten på på besök. Vi har ätit mycket gott och de var, till min stora glädje, jättebra på allerginördmat. Jag fick gluten- och laktosfria laxspett med potatissallad. Heter det potatissallad om det är potatis OCH sallad, eller gäller termen bara om det är en färdigblandad rätt från början? Jag dricker veteöl och hardcorecider från boston. Jag älskar boston.

så har mina killar varit

relationsstatistik:
*brunetter (jag har bara legat med tre blondiner)
*blå- eller grönögda
*mellan 170 cm - 193 cm (den bästa längden är när man kan klänga på dom utan att de faller för att de är korta eller att man själv faller för att de är så långa, det roligaste med långa killar är att man kan använda dom som en stripp-påle och det bästa med kortare killar är att de är skönare att hångla med för man inte får nackspärr)
*rätt stor wiener (utan att jag kollat innan, det har varit helt på chans)
*kulturnördar
*tekniknördar
*oftast ej bra på inredning
*bra på matlagning

(nu säger k "hallå vad skriver du nu, skriver du om mig?" för att jag satt och log, så jag sa att jag skrev om hans wiener, och då sa han att han skulle lära sig hacka datorer men han får faktiskt ha en egen dagbok som heter kristoferrulesok i så fall)

virgo

jag har, så vitt jag vet, tagit två oskulder. jag skulle vara mer grafisk i min beskrivning men då måste jag ringa pappa och inte be honom läsa min blogg. det blir pappacensur. eller nej, pappa är sjukt normal för att vara en förälder. hela min familj är för övrigt helt sjukt normal så jag behöver nog inte tänka på sånt. ingen annan i familjen gör det ju.

ikeanamn

vår generations överbetalda kvinnor kommer inte döpa barn till ikeanamn som amanda, felicia, liam och bajskorv utan gå all in med popkultur referenserna och köra naomi, linda, kate och christy. sen kommer de ta kokain dagen efter födseln för att tona ner aptiten och operera in ny mödom som jordan. ny mödom är min spådom som den nya stora grejen inom plastikkirurgin. silikonstjärten har för övrigt gått om silikonbröst som mesta skönhetsingrepp i usa. jag röstar på mödom 2010. jag blev av med min på våffeldagen för x antal år sen med min dåvarande pojkvän blommis. i deflowered him. och nu är jag en slampa som bor i skåne.

house of hollands nya tshirt

jag gillar också H&Ms varianter med texterna "YOURE SO HOT RIGHT NOW" och "ALL THAT GLITTERS IS NOT GOLD". fast de är lika dåliga på att rimma som jag. faktiskt sämre.

queens of noise playlist!

1. Yo Majesty, Club Action (Chris Bagraider's Sailing to Baltimore edit)
2. Lo-Fi-Fnk, City
3. Plastic Little, Get Close
4. Roxy Music, Virginia Plain
5. LCD Soundsystem, Someone Great
6. Florence and The Machine, My Best Dress
7. Sinden & Count of Monte Cristal, Beeper
8. Fight Like Apes, Lend Me Your Face
9. Justice, D.A.N.C.E. (MSTRKRFT remix)
10. The Jesus and Mary Chain, Just Like Honey

folk som inspirerar mig

listan över folk som inspirerar mig:
*madonna innan 1993
*cyndi lauper
*ernie&bert
*monie love
*grace jones
*tony hawk innan 1990
*tommie jönsson & maina arvas
*mattias kroon
*moa eriksson
*agyness dean
*lil´kim
*drew barrymore innan 1995
*riot grrrl rörelsen (ja fortfarande för de är döcute)
*tank girl
*cassette playa
*pappa svensson
*sofia coppola
*miss piggy
*anna skipper
*lars
*valley girls
*john hughes
*edie sedgwick
*frank zappa
*girls together outrageously
*nylon redaktionen
*boy george
*candy sandy
*cynthia plaster caster
*60-70tals skräckfilmer
*jean seberg
*agent provocateur parfymbilden på tjejen som ligger framför en lavavulkan och lyssnar på black sabbath
*mark the cobrasnake

mattan kroon fandom

jag ska börja skriva fandomnoveller om mattias kroon. sådär som folk gör om mr spock eller luke skywalker. det kommer bli grymt. så ska jag lägga ut dom på en blogg som heter "mattiaskroonfandom" eller "whatwouldmattiaskroondo" och göra ett fanzine som jag lägger utanför restauranger. mattan rules ok, men jag uttalar mig inte om hans privatliv förutom att han rules ok. vi borde ha en tävling där man kan vinna en date med mig och mattan så vi går och äter först och sen går och klubbar och norrlandssuper! ja sjukt kul!!! i helgen är dessutom mattans bästis carl b-boy här från göteborg och gör stan osäker (ni vet han som också skriver för nöjesguiden), och jag sätter mina pengar på att de är på antingen bloom in the park, noma, le le i kph eller vendel at sturehof eller hur det nu stavas. en sak ni inte visste om mattan är att han är grymt bra på att imitera folk, det är det roligaste.

på konsum

när jag handlade mat på konsum för någon timma sen var det som att jag dött och hamnat i limbo alternativt "the surreal life". först ramlade ett fett barn i elvaårsåldern på rollerblades vid mjölkdisken, sen skulle han betala innan mig i kön och det tog cirka 10 minuter för att han var galen och hade förmodligen blivit tappad på huvudet när han var liten och pratade för sig själv och sa idiotiska saker som inte ens var roliga och glömde betala saker så han fick göra om allt tre gånger. sen efter honom var det en tant som skulle betala som var så jävla sur och menlös och frågade om varor som slutade tillverkas 1940 och bitchade i fem minuter att kaffegrädden var slut och att det inte fanns något skurpulver. tjejen i kassan satt förmodligen och skar sig själv i armen för att inte flippa ur. jag ska gå dit med en blomma till henne sen.

test the prom flyer juni

ska se vad moa tycker om den här? jag vet inte om logon ska vara vit. eller om bakgrunden ska vara i någon annan färg. she blinded me with science bobedooooo SCIENCE. jag åt sushi till frukost. det var mycket, mycket gott. nästa tema på the prom är 80s aerobic.

OBSERVERA förresten att inträdet är endast 40 kronor! woho!

weird science

kommer ni ihåg "weird science"? den är så bra. den är med i john hughesboxen för 149 kronor. jag ska se den ikväll. jag har också en låt på hjärnan som jag inte vet vem det är, den går typ såhär "she blinded me with science beboobop doodedoooooooDO SCIENCE dobedooooooo", vet någon vad det är? den är sjukt bra. jag har den på datorn men jag kommer inte ihåg artisten och det står inte i tagen.

whats going on therese svensson?

inget faktiskt. jag sov jättelänge idag och ska jobba hela helgen. det blir roligt. det regnar ute också vilket är mitt favoritväder. jag har en neongrön regnjacka som var skitsnygg ihop med mitt lila nagellack aka the promfärgerna. jag ska göra två intervJUVER idag och fota och göra en flyer. det blir bra. sen ska jag fira med att se john hughesfilmerna som jag köpte på videomix - tre john hughesdvd för 149 kronor! som en dröm. jag har bitit mig i kinden så den är helt svullen inombords och då biter man ju ännu mer på den så nu har jag en konstant knöl i munnen. och så har jag en inombordare på gång i snoken. det är fan inte skönt. vad gör man? det går ju inte klämma.

Jun 15, 2007

Åh garf


Garfield är på plats på yard/deep och dricker öl för han vet inte bättre för han är ett gosedjur. Gosedjur. Bara ordet är fenomenalt. Det är kallt här ute nu så jag spelar lite kid creole och Moa kan inte tända sin cigg för det blåste.

kroonhjort

jag är lite deprimerad idag. men bara mycket lite. jag tror kaffe och frukt och en powernap kanske hjälper mig. jag har svullfejja idag dessutom eftersom jag åt en riskaka med ostpulver igår. jag hatar ostpulver. undra vad mattias kroon har att säga om ostpulvret. min dröm är att hitta mattias på ica handlandes en påse ostbågar. det skulle vara helt oslagbart och helt omöjligt.

fina bilder av juergen teller i nya W



im living in a box

det blev inget hultsfred för min del. jag fick för mycket jobb att ta tag i och så ska jag spela skivor ikväll på yard (deeps nya utegård) ikväll med moa. det blir dj crazyskate och lady moma. så bitchin. jag är ltie trött idag, är helt väck i huvudet. och jag har inte ens orkat göra kaffe så det beror nog på det. jag ska gå hem snart och köpa massor av frukt och ha fruktmadness och sen ska jag nog ha teenage alexiskläderna ikväll och spela yello och samantha fox. undra vad moa ska ha på sig? ska kolla hennes dagbok.

Omäh


K tyckte jag hade blivit tjock. Och; Festade för mycket. Vad är dealen? Jag vet inte?

Jun 14, 2007

THERESE S SLUTA SKICKA BLOGGSMS



MARC DU ÄR MITT KNARK



Nytt! Jag är en skytt


Jag skaffade persienner och en grön gardin idag. Jag vill se trädet och pariserhjulet när jag vaknar. Därav träpersiennerna. K och jag höll på att vara allvarliga idag men jag tror. (10 minuter senare). Jag vet inte vad jag tror. Jag behöver en intervention.

Girlnörd



Simpsons


Jag gillar comic book guy och otto bäst och den får sura gubben som alltid ska granska skolan och gnälla på skinner.

Man


Min snygga man k ringde just, han var lite trött och hoppades åka hem snart från jobbet. Jag gör matresearch till en artikel och äter tacomellis med Nexxor i knät och toner från kuba café från det öppna fönstret.

Crazy skate!!?


Tidernas roligaste halsband i rosa, lila och gult finns på h&m för en liten peng. Imorgon åker jag till hultsfred om inget går snett, läs jag måste lämna texter i tid, men annars är det jag, nöjesguiden, roky eriksson och två bib som är helgens dejtar. Snart ska jag berätta om mina ex. Jag har tänkt på min relationsstatistik under lunchen idag.

Dagens outfit; teenage alexis


Tröja från chique, väska uff och jeans från h&m,

Dagens killbild; k



Jun 13, 2007

sluta blogga börja jogga

meh jag får sluta mobilblogga när jag druckit öl. det är ingen bra kombination. nu är jag normal igen. jag fick hem godis med posten idag. det var perfekt.

Goddam


Jag ska söka hjälp för min klantighet, det borde finnas några steg man ska gå genom som aa. Jag ska googla och återkomma. Det Är lustiga ljud här nu. Barnskrik och black sabbath.

Lost


Jag försökte sluta se det tillsammans med r men nu vet jag inte bättre. Det bästa är dock vetskapen om att de fått slutdatum för serien. Åh så bra. Jag svimmar när jag inte vet saker.

Jun 12, 2007

Tintin


De här pretzlarna gör mig törstig. Men utråkad. För seinfeld är idogt västerländska folkscensskämt. Och jag älskar det. Och hatar det. Speciellt skämtskratten. DET ÄR FAKTISKT INTE KUL. Det är döda nördskratt. Döda mördnördar som är glada okej!?

Jag och mattias kroon


Kolla det är vi!

Vykortsbild 1


Ny rosavit matta + Nexxorärenmediahora

Knappt sant


Men jag slog just i samma tilltå som på förra bilden. Det är en väska med stålkanter som innehåller vhsfilmer i köket som står bakom min dödlighet. Jag flyttade väskan. Ett misstag är okej men två Fuckups orkar jag inte för då ringer pappa. Min tå är väldigt svullen nu men jag har nytvättat hår för de har rea på gliss schampo på åhléns. Alltid något.

Dagens killbild; snyggmartin



Dagens skada; lilltån


Min pappa har tecknat drulleförsäkring på mig. hej då från cheerleadern i heroes

Dagens inköp


Rosa diadem från tjallamalla, mp3spelare för 249 på teknikmagasinet och vattenfast mascara från nivea för jag älskar att simma under vattnet men gillar samtidigt att ligga. Allt detta löser denna mascara.

Tack hanna!


Dagens kap; mutant 80tals väggklocka från öppna hjärtat 55 kronor!

Tidens ända


Jag tog mig själv på tidens anda-orden och köpte två rosor idag på interflora. Jag köpte den sista, det hade varit poppis med rosor idag, god bless studenternas mostrar och fastrar. Så lyssnar jag på la vie en rose med grace jones.

Weekday bikini


I min finaste färg- turkos! Skön är den också. Men jag måste sy upp bikinitrosan som vanligt för jag har bred höft och kort arschle. Nu ska jag gå till elgiganten och köpa en gigantisk mp3spelare med el i.

Dagens outfit; garfield charter


Tshirten var en present från nkotbmarkus (swisch!), orange ray ban kopior från limhamn second hand, jeansshorts och spf och vattenflaska från willys.

Jun 11, 2007

Nylon


Jaa!! Nya Nylon, elle och cosmo kom hem till mig idag. Nu väntar jag bara på harpers Bazaar men den brukar alltid vara sen. När jag mailade om det så förlängde de min prenumeration gratis, åh service är det finaste. Min granne spelar black sabbath "paranoid". Den är väldigt bra.

dagens tjejbild

den röda tråden var POOL. jag är mycket varm just nu. som tur är har jag skrivit klart för idag så jag ska bege mig till posten och se ifall jag får ta ut mitt modem utan leg. hoppashoppashoppas. sen ska jag köpa persienner och gå hem till min svala sköna lägenhet. nu sitter jag hos k och mina ögon poppar snart ut för det är så varmt.

dagens killbild

ångest

jag ångrar att jag lät så sur när jag skrev om barnen. det var inte meningen. men det var jättetrevligt igår i alla fall. det var explorers club i ljudgropen vid vattnet och det svalkade skönt och jag och k åt äckliga sojakorvar och laxfilé och broomés goda potatissallad med ramslök. de hade satt upp två partytält vilket är en fantastisk uppfinning - för bara 99 kronor får du svalka och skugga en hel dag på stranden/parken! bästa köpet. folk från moriskan, inkonst, supersoul och deluxe var där, likaså hanna ahh och margret och några fler jag kände igen men jag kom inte riktigt ihåg deras namn. en gigantisk mutanthund strök också omkring, och jag förlorade i cricket. sen gick jag till debaser och hälsade lite på per mag och de andra skejtarna för de hade sin avslutningsfest där. jag orkade bara en öl, sen stack jag hem och lyssnade på doobie brothers och tittade på deadwood. missade alla söndagsprogram. det är bästa tvdagen.

dagens par/trio


färgglada byxor

christian louboutin har en fin stass på sig. färgglada chinos är gentlemännens bästa val tycker jag. big packfärgade byxor är så fint!

hett

nu är det extremt hett ute. jag undrar hur varmt det är, kanske 29 grader. det är mycket. jag sitter och ska jobba nu. sen ska jag försöka bada och så ska jag äta glass till middag.

Jun 10, 2007

Ljudgropen


Bra fast barnen är jävligt äckliga. Det borde vara åldersgräns. De är inte ens heta eller har bra musiksmak, bara ohångelbara fula korta barn idioter. Kan folk fatta p-piller.


oj vad sur jag lät, förlåt det var inte meningen.