Jul 7, 2007

Ponny döden är en svart hund


Ingen skugga eller ögon.

Min kusins hoj


Han fick en cross eller vaddetheter. När jag Konfirmerade mig fick jag ett halsband med ett kors som jag aldrig använt. Jag grattade min morbror till hans sjätte sinne för gåvor.

Min kusin fanny


Hon är sötast och har en kattunge som heter snöis. Jag fick kolla hennes leksaker. Hennes prinsessfavorit är törnrosa.

Släktträff


Vi äter hour douvres och dricker bål med vodka. Utsikt: full eftersom jag är allergisk och det finns vodka och kattungar.

Konfirmation på lidingö


Såhär tråkigt är det fast tusen gånger värre. Jag och mamma smet ut under nattvarden. Christian drop-outs skulle vårt band heta.

Jul 6, 2007

Sisters are doing it for themselves and öl



På temarestaurang


Vi älskar temarestauranger- vi är på tgif och lyssnar på joan jett och annan stadiumrock och ska äta hamburgare och dricka öl.

Jag och syrran i brooklyn


På riktigt så är vi bara på medborgarplatsens tunnelbaneplats.

Älgkor!!



Neu igår


malmöboys 4-ever!

Grillmästare tessan


Vi äter tjejmiddag, jag mamma och mormor, på landet. Det är grillade räkor med ananas och avokadosalsa och färsk potatis. Tjejmiddagens nationalrätt.

Fikadags


Jag pappa och hans gamla kompis tar en espresso på sneakersnstuff och pratar om hamburgarstället krysset i skellefteå, hawaiiskjortor, skor och malmöfestivalen. Nu ska vi till urban outfitters och sen ut till mamma och äta kräftor med mormor och sen in till stan igen och äta middag med syrran på pet sound bar, åh jag älskar att vara jag! Jag får ha så kul hela tiden och handla saker och peta på grejer och äta och prata.

Kap staden


Om jag var ett djur skulle jag vara ett humoristiskt djur. Undra vilket djur som har mest humor. Vesslan? Lemuren? Tvättbjörnen?

Skohimlen


Jag dog och hamnade i himlen och den hette visst beyond retro. Jag har tokhandlat batikNeon klänningar, tröjklänning med confetti, tshirts och byxor med hawaiitryck. Jag har övertrakasserat mitt konto. What will fogden säga? Förmodligen att jag ser helt awesome ut!

intet nytt

jag hamnade på riche igår för första gången i mitt liv. det var rätt fint men det första jag gjorde var att snubbla på stentrappan och utropa "var det här allt!?". lång-kalle och hans kompis spelade kalle och hans klätterträd romantechno och jag och tommie jönsson drack stöl. när barfyllan satte igång kom jonathan sahlin och björn och deras vänner, så jag hängde med dom, drack någon drink med lingon som inte var så god alls (jonathan hatade den), och sen dök jonas grönlund upp och jag bara "JONAS GRÖNLUND LÄMNA MIG ALDRIG!" för jag blev så glad att vara bland malmöfolk. de är så jävla otrevliga i stockholm, brudarna står i klungor och blänger på en och de flesta är otroligt ogästvänliga. de går bara rakt in i en om de ska gå förbi och det är noll chans att man kan gå fram till någon och säga "åh vad fin tröja, ska vi dansa!". jag fattar inte trött neggattityd. så vi gick till neu men det var inte så händelserikt och jag var full och trött så jag började promenera hem istället. på vägen pratade jag med lukas i telefon och sen ringde jonathan och undrade var vi hade tagit vägen, och då visade det sig att han också var på väg hem och befann sig tjugo meter bakom mig så vi slog följe till söder där jag köpte någon jävla piggelin som nattamat och gick hem till pappa och sov i hans vardagsrum.

Jul 5, 2007

Pirat


Jag är hos pappa och har just ätit sushi. Syrran ritade en tavla av jack Sparrow på pappas request, nu ligger jag fan i lä. Får bränna en cd. Skoja!

Potter


Gt det är som i en beatrix potter roman eller något. Var är haren och varför dyker den alltid upp i engelsk litteratur?

Mammas house of fun



Jag och mamma på bron


Vi håller i jordgubbar. Jag fick dock ta om denna bild två gånger för jag hann inte se normal ut på första.

Skattjakt


Jag är hos mamma på landet utanför stockholm. Jag letar saker och har hittils hittat mimörhängen och min första swatch. Men bart simpson örhängena är tydligen casualty of stort hus, det vill säga försvunna i allt lull lull.

Stockholm sweden!


Bildbevis

Jul 4, 2007

Boy models


Titta vilka fina killar jag hittade på vägen från grillfesten på sorgenfri.

veckans sång: madonna express yourself!

okejokejokej, den här låten handlar min AWESOME attityd till lovin, MADONNA RULES OK:

Come on girls
Do you believe in love?
'Cause I got something to say about it
And it goes something like this

Don't go for second best baby
Put your love to the test
You know, you know, you've got to
Make him express how he feels
And maybe then you'll know your love is real

You don't need diamond rings
Or eighteen karat gold
Fancy cars that go very fast
You know they never last, no, no
What you need is a big strong hand
To lift you to your higher ground
Make you feel like a queen on a throne
Make him love you till you can't come down
[You'll never come down]

Long stem roses are the way to your heart
But he needs to start with your head
Satin sheets are very romantic
What happens when you're not in bed
You deserve the best in life
So if the time isn't right then move on
Second best is never enough
You'll do much better baby on your own
[Baby on your own]

Don't go for second best baby
Put your love to the test
You know, you know, you've got to
Make him express how he feels
And maybe then you'll know your love is real

Express yourself
[You've got to make him]
Express himself
Hey, hey, hey, hey
So if you want it right now, make him show you how
Express what he's got, oh baby ready or not

And when you're gone he might regret it
Think about the love he once had
Try to carry on, but he just won't get it
He'll be back on his knees

To express himself
[You've got to make him]
Express himself
Hey hey

What you need is a big strong hand
To lift you to your higher ground
Make you feel like a queen on a throne
Make him love you till you can't come down
[You'll never come down]

Wet tshirt



snart ska jag och nordis (!!!!!!!!!!) på grillförfest vid sorgenfriskolan eller vaddennuheter. nordis & co är gamla stockholmsvänner från säkert 13 år tillbaka. de hade en replokal vi hängde i och blev fulla på folköl, kissade i trädgården, fiskade och lyssnade på descendents och spelade i dåliga band. jag har just diskat och ställt upp saker i bokhyllan. det är inte så snyggt här just nu men det kommer bli. jag spillde diskvatten över hela min gröna tshirt.

tangerine dream = yesssssssss

P2 onsdag kl 21.30, torsdag 12.30
Tangerine Dream - möte med syntlegendaren Edgar Froese i Berlin

Onsdag 4 juli - sommarrepris

Edgar Froese - en legendar!
Syntmusikens mest legendariska grupp vid sidan av Kraftwerk bildades i Tyskland redan 1967 som ett rent krautrockband. Men redan 1974 släpper Tangerine Dream klassikern ”Phaedra” och i början av 80-talet samarbetar de med Hollywoodregissören Michael Mann – nu aktuell med nya Miami Vice – i filmerna ”Thief” och ”The Keep”. Det har blivit en otrolig mängd album under åren med svävande klanger, öppna ljudlandskap och monotona sequenser-slingor. Vissa kallar det ”syntslisk”, andra ”porrmusik” men ställningen som ett av popen- och rockens första riktiga experimentband är ohotad. Monitors Fredrik Emmerfors har mött mannen bakom Tangerine Dream – legendaren Edgar Froese.

bubbla

idag är det premiär för klubben Bubbles på deeps utegård yard. det blir billig cava och bubbliga hits. jag vet inte vad bubbliga hits betyder men det låter rart.

drömlampa

jag vill ha en rosa lysrörslampa bredvid min 50tals tikisoffa, under lionel richie och sabrina tavlorna. det skulle bli mycket fint, nästan snudd på perfekt. nu sjunger jimmy somerville i falsett. jag drömde att jag var i min gamla lägenhet och att de hade gjort om allt med fancy utegård och terasser och nya grannar och allting. jag blev skitsur. jag sov med brun utan sol kräm i fejan så jag ser inte sjuk ut längre. bara fläckig.

8-)

gu jag är så lycklig idag att jag knappt vågar ta min zoloft.

Tuggummi


Jag spillde ut le roy vin på atmosfär och nu la jag tuggummi i ölen. Vilken krogredaktör/krögare kommer slå mig.

Jul 3, 2007

SerienördarE


Se vi träffade jeffrey dahmer på atmosfär.

igår

igår blev jag så jävla packad att jag missade deerhoof. nästan självmordsmotiv. eller inte. en gång missade jag built to spill och modest mouse för att jag låg och hånglade på parkeringen utanför (men jag hann se cornelius i alla fall). jag hade inte ätit noga och drack två gif&tonic + 1 öl och pratade allvar med k, varpå jag blev lonelycore och tyckte det var en bra idé att dricka två öl till när jag kom hem. fast det var ju inte alls någon bra idé eftersom jag däckade.

jag lunchade med richard idag på banjo och sen gick vi till skivesset. richard pekade på en magnet med texten DRAMA QUEEN och sa "den borde du ha HAHAHAHA". jag bara MEHHHH, och richard bara "amen dina killar tror alltid du är snäll och du säger alltid att du ändrats och lärt dig, men så är du ändå en knasboll". KNASBOLL.

KNAS
B
O
L
L

jag har lärt mig att jag inte lärt mig.

imorse vaknade jag halv elva och hade inte hört mina två larm som hade stått på i två timmar.

stockholm sweden

jag fick avblåsa allt funX1000 med sandy i helgen för en släktträff kom emellan. min kusin filip konfirmerar sig och mormor hälsar på från jämtland och syrran, mamma, moster + morbror ska alla dit så jag tänkte åka upp och göra en cameo. jag firade inte jul i stockholm förra året så jag har inte träffat dem på ett och ett halvt år nu. dålig stil. de är sjukt roliga. jag älskar dom. och jag ska inte fira jul i stockholm i år heller så det är min enda chans att träffa alla på en gång. jag ska bo hos pappa på bondegatan och jag och mamma ska ha kräftskiva (jag missar den alltid i augusti eller när fandennuär) på landet och så ska jag träffa charlie och hans papegoja och så ska tommie ta min richiemödis. jag har aldrig varit på riche eller sett titanic. det är det roligaste jag vet. och jag har ju den bästa humorn.

såhär kolablasé ska jag se ut när jag är i stockholm HELA TIDEN.

VÄRLDENS STÖRSTA ÖL


mrs brown din slampa

jag gjorde en god pyttipanna till middag, det var första gången jag ätit pytt på väldigt länge. jag hade rotfrukter, quornbitar, bladspenat och babyrödbetor. det var gott. det här är månadens favoriter:
*makrill (I LOVE YOU MAKRILLEN)
*rotfrukter
*buffelmozarella (den ost jag tål bäst men vanlig mozarella är mongo, allt som kommer från kon är fan mongo)
*dadel

från och med nu HATAR jag popcorn då.

jag ska snart ner till mrs brown där restaurangbögarna hänger; mattan, adde, emil och praktikanten. det blir trevligt. adde sa att praktikanten hade stora bröst. då ville jag ju genast gå dit.

the prom bilder!!!








http://theswedishprom.blogspot.com!

sad but cool

åh jag vaknade med svullen laktosfejja för jag åt yoghurt igår och bölade. det är min roligaste kombination förresten, när någon gråter och äter samtidigt såhär mycket skrattar jag då: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. egentligen ännu mer men jag orkar inte typa fler "ha".

jag och k har tagit en break för att det är bra.

Jul 2, 2007

min garderob; min vän

min garderob

min nästa novell ska handla om min garderob. ikväll somnar jag med lampan tänd i min garderob. garfield hade en halloween-tv-special angående några skelett i garderoben och sedan var det kört.

telefon


Nagellack klarar allt.

drömlägenhet

okej: ljusrosa heltäckningsmatta, läppformad soffa alternativt svart enkel soffa, glasbord, garfieldkuddar + en 2 meter lång rosa panter som ligger i sängen och fejkkaninpälsmatta med rosa flufftofflor.

my milkshake brings all the boy to the yard om de är laktosintoleranta

ikväll är det deerhoof på debban. jag måste gå fastän jag just varit en idiot och ätit både förrätt och varmrätt på råå (alldeles för mycket mat på en gång så jag dör av blodpropp i magtrakten) och pratat allvar med k (alldeles för mycket allvar på en gång - som tur var maten stark så jag kunde gråta och skylla på chilin), och därmed är helt proppmätt och lonelycore. fast jag haft lite ätstörning sista dagarna med 2 ägg till frukost och sallad till lunch och sen inget mer förutom bekymmer. men nu får det vara nog.

lonelycore - vad är det för musik? det är typ låten lucky luke sjunger när han rider iväg i solnedgången.

Trolla med katt


Jag trollade fram en katt se!

UPDATE: det ser ut som att jag är mycket liten här - jag är i själva verket större än både min tv och paraplypalm. hela 168.5 cm står det i mitt försvunna pass.

Kvällens outfit: godis-vrak



underkläder - this is for you

jag försökte - återigen - handla underkläder idag men det gick åt fanders som vanligt. det är så SVÅRT. jag har två bhs, några bomullstoppar samt vanliga bomullstrosor från H&M. det är allt. underklädesexperter skulle dö om de såg min underklädesbyrå. men det är_så_TRIST att handla bhs. för det första är det ett fult namn; BH! för det andra är det så olika med storlekar att man måste PROVA ALLTING eftersom alla märken tolkar storlekar annorlunda. jag vill ha helt normala underkläder som inte syns mycket, som är bekväma, som inte har massa tjafs, synliga sömmar eller är stoppad med massa vadd eller har en rosett eller snobben-tryck mellan rattarna. ÄR DET FÖR MYCKET BEGÄRT! detta är vad man får om man ska handla underkläder som tjej:
*barntryck som snobben eller betty boop
*horigt trött utdaterad cpspets
*push ups med inlägg
*tantunderkläder
*calvin klein/american apparel

okej så de enda snygga är calvin klein/aa men de har mest små storlekar och är dyra. så ska vi använda gaffatejp eller. åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. först pmedelsgrejen och nu detta. här sitter jag nu bhlös i linne utan graviditetsblockerande hormoner i kroppen. så jävla 1968 att jag svimmar. och jag är faktiskt född 1978!! lillstrumpa/nes-generationen - vad hände med oss? imorgon ska jag till öppen mottagning på mas sex service och charma fram ett preventivmedel. STAY TUNED.

dagens uppdrag; pmedel plus pass

nu ska jag gå och ta livet av mig genom att sätta mig på öppna mottagningen på sexcentrum för att få tag i p-medel. det är alltid hundra finniga killtonåringar samt 16åriga tjejer som rodnar i väntrummet. jag ska byta om från baddräktsoutfiten innan dock. idag ska jag ta ny passbild. jag ska se frågande men bestämd ut.

UPDATE: hon på sexcentrum sa att det var helt kört och att alla har samma problem. fan REGION SKÅNE kan ni inse faktum? det är helt absurdt att vara 28 år och inte ha kontroll/rätt till sitt eget reproduktions-system. det är så george orwell att jag svimmar. ska ringa syrran och fråga ifall hon kan bli min pmedels-pusher.

Dagens outfit: badkap


Jeans 79 kronor (!!!!!!!!!!!!) h&m. Tshirt och glasögon second hand, baddräkt Weekday.

problem? killproblem!

dessutom har jag killproblem av rang. hur gör man? jag är inte 100% relationig så jag blir rädd att jag ska slösa bort någons tid. jag är en dålig långsiktig investering also known as högriskfond. jag får panik efter några månader. jag måste punda oxytocin.

bestämd

jag har bestämt mig för att bli mer normal och växa upp för fan. jag har haft något regressionsstadium där jag bara har hamnat i prekära situationer (läs; skapat prekära situationer) och bara varit ofokuserad. nu får det vara nog. nu ska jag kamma mig, ha strumpor, diska och boka tvättid.

Jul 1, 2007

Nördar på sightseeing


K är för övrigt en nörd in denial men denna bild är ytterligare ett bildbevis.

Brunch


Greek way är min favorit. Det är som i utlandet. Min hatt försvann på Debaser i fredags! Min favorithatt.

Äkta fara


Jag går nästan på en bajskorv.