Aug 31, 2007

Outfit: chav lyx

Det var kul nu. Jag och Moa har handlat snacks till ikväll samt pyntat jättefint på Debaser med hjärtgirlanger och glitterserpentiner. Temat är ju sassy high school bal. kvällens slogan är Everybody gets laid at the prom, och jag orkar inte hångla med alla så ni måste komma och hjälpa till. Dessutom spelar vi tryckare så man kan ta på arschle kvällen lång din fjong. Mina kokande borlottibönor doftar underbart gott. Its hot.

Argh

jag lyssnade på britney spears nya singel på perezhilton.com och rös hela tiden så dåligt var det.

mintgrönt är en flickas bästa vän

menÅH den har telefoner på.

pro-tv

på tempo igår pratade jag lite med tempo-ullis och jag sa att jag varit så trött på sistone och bara vill sova och se film och hon sa "är du gravid?" och jag bara "oj shit nej det tror jag verkligen inte, eller nej det är väl omöjligt (tystnad), oj nu blev jag paranoid." en annan tjej sa också att jag var gravid (även den skandalösa händelsen utspelade sig på tempo), när jag hade hampus bylsiga jacka på mig och satt och pratade med mattias kroon, så kom jaily-tekla och hennes väninnor fram och pratade litet och en av dem sa att jag var gravid med min man mattias kroon. jag flabbade hela vägen till baren. vadfalls. okej jag har inte tränat hårt sista tiden men jag är inte speciellt extra fet, vad är dealen? jag kanske bara har sminkat mig extra piggt så det ser ut som att jag glöder, eller vad de nu brukar säga att gravida gör. jag är i alla fall INTE gravid och planerar inte bli det heller. jag är bara sjukt trött. trött på party, trött på killar, trött på skoj, trött på internet, trött på det mesta och har tagit en reträtt vilket i och för sig kan verka så skumt att man misstänker ugglor i mossen.

Leo

det blir nog den här klänningen på the prom ikväll med ett susan-var-är-du-hårband samt rosa tamburinörhänge! åhoppashoppashoppas jag blir uppbjuden på tryckare ikväll, jag har aldrig blivit uppbjuden fast det är min jävla bal.

jeans

på sista tiden har jag fått beröm för de här jeansen på bilden nedanför. jag har två par. de, och ett par grå stentvättade med hög midja från cheap monday är de enda jag har. jag vill ha ett par cheap mondays med rosa och mintgrönt färgsplatter också men jag snattar ju inte så de får vänta till jul eller något. men jeansen kostar 198 kr (tror jag) på H&M och finns både på tjej och killavdelningen nere på gustav adolfs torg H&M. de är mycket sköna.

osynlig

i natt när jag låg och funderade trodde jag att jag kom på ett sätt att känna hur det är att vara osynlig, men så somnade jag och glömde bort det. på P1 igår berättade de om en undersökning i grundskolan om vilken superkraft kidsen helst ville ha. osynlig kom på första plats sen var det massa andra grejer. superstyrka kom rätt lång ner och några nötter hade önskat "att vara lång som en basketspelare", vilket är lika litet en superkraft som att kunna äta stark chili, eller ha långt hår.

male models

imorse när jag låg och funderade kom jag på att jag dejtat två penismodeller. är inte det hilarious? det måste vara något feromon?

Aug 30, 2007

Halv tio


Jag gick hem tidigt från smygläsningen med en senväg förbi tempo där jag pratade ett tag med kristofer, hans syster och rajter. Men jag var trött, pank och hade tre ex inom en 7 meter radie så jag tyckte en reträtt var rätt. Malmö är för litet för anonymitet. Hur gör folk som bott här länge? Nu var det just nutrilettreklam på tv med en happy mondays låt. Nutrilett och madchester. Är kopplingen någon obskyr kemisk ingrediens? Stay tuned.

dagg

ja just ja, tack. jag ska på nöjesguiden smygläsning på dagnys ikväll också. jag ska slå följe med kristofer - igår hade vi tv party med girlylicious och eko-öl. hoppas det finns massa mat på dagnys som inte kostar något.

Operatörer


Jag har ingen aning om vad det här tshirt trycket betyder. Nu ska jag se "Where the buffalo may roam" med bill murray i rollen som hunter s. Thompson. Min systers pojkvän var persoanal shopper åt bill murray när har var i stockholm. Jag har berättat det för alla jag känner. jag lunchade med snälla richard som bjöd mig på systrar&bröder, tyvärr hade deras glutenfria brödtant fastnat i trafiken så jag fick ingen smörgås, men väl en trevlig salladsbuffé med rotfrukter. vi pratade mest om tv för richard har comhem och ca en miljon tvkanaler. han hade somnat i soffan framför national geographic och ett program som hette "worlds 10 best diggers", men somnat på nummer 2 så vi diskuterade vem vi trodde var världens bästa grävare. vår chansning blev mullvaden. stjärnmullvaden är för övrigt det fulaste jag har sett. om ni ser den kommer något i er att dö. jag vill också ha digital-tv.

hjälte

"We analyze a collaboration network based on the Marvel Universe comic books. First, we consider the system as a binary network, where two characters are connected if they appear in the same publication. The analysis of degree correlations reveals that, in contrast to most real social networks, the Marvel Universe presents a disassortative mixing on the degree. Then, we use a weight measure to study the system as a weighted network. This allows us to find and characterize well defined communities. Through the analysis of the community structure and the clustering as a function of the degree we show that the network presents a hierarchical structure. Finally, we comment on possible mechanisms responsible for the particular motifs observed."

marvel!

12 miljoner

den här lilla hunden, som skulle kunna vara jag fast med plattare hår, har just ärvt 12 miljoner dollar av den där tanten. hunden heter trouble och tantens barnbarn fick inte ärva någonting. BRING IT ON TESSANHUNDEN.

köp doft

samsungs butik luktar melon och det lär inte dröja länge till innan oxytocin pumpas ut vid ajaxhyllan.

new scientist!

!geni!

jag har en gardenia i mitt kök så det inte ska lukta illa om min gamla disk.

Aug 29, 2007

veckans band: printer

printer är ett danskt band som jag just hittade på world wide web, de har just släppt en EP på adrian rec. de gillar skandinaviens bästa band laid-back så jag gillar dom. de har releasefest nästa torsdag på metro. då ska jag gå dit och indietechnodigga som om det vore 1992.

printer!

pensionär

det här var väl droppen. igår la jag mig med min hemmafrugelémask i sängen för att vila ett slag och så var masken så skön att jag vaknade och det var mörkt och jag trodde klockan var 5 på morgonen och gick ut i köket för att hämta vatten och då var klickan 21. jag bara "eh den måste gå fel", och så gick jag tillbaka till sängen och insåg att klockan bara var nio och att jag måste ha somnat vid halv åtta som en jäkla TANT. kristofer ringde och skrattade åt mig och sa att jag borde köpa bridgekonfekt. sen tittade jag på morden i midsomer och en tv-film om prinsessan diana.

Aug 28, 2007

dagens outfit: helt hysteriskt, eller som kristofer sa - björnes magasin på syra

jag tokfyndade denna bedårande men sofistikerade björntröja med guldpärlor och tvbrus-mönster från uff igår. jag uff-fyndade även denna gröna miniväska med tofs, ett hårband i guld med äkta nitar från glitter och de vita wayfarerkopiorna fick jag av lukas via urban outfitters.

allergisk

15-20 % av Sveriges befolkning är allergiker!!!! VI ÄR BÄSTA SUBKULTUREN! KOM IGEN KIDS DET ÄR DÖFRÄNT ATT VARA ALLERGISK!

Journalistposen

när man har jackan sådär lite nonchalant slängd över axeln. tommie lärde mig den, fast egentligen ska man ha en manchesterkavaj istället för syntetpäls.

mitt liv som hund

kristofer har ett projekt som går ut på att hitta en hund till alla sina vänner. vi började med det i våras och läste hundböcker på den där stora bokhandeln på gågatan. sofia är en cocker spaniel och harald stjerna en hiphophund. kristofer är en strächårig tax och han tyckte jag var DEN HÄR hunden.

Aug 27, 2007

Cobra och cory


Åh jag fick mark the cobrasnakes visitkort, han har cory på baksidan och "high school drop out" som slogan. rätt dorky, för min och kristofers är bättre: midievel drop outs. Fast jag vet inte hur man stavar midievel så jag ligger uppenbarligen i lä. Fast om det blåser är ju ligga i lä vara något positivt.

Min nya kille

han har SKITstor penis.

Hemmafrumasken

What would joan collins do? Förmodligen bära en hemmafru kyl-mask men inte skriva tv-pitchar i ett kök på falsterbogatan i malmö.

ring P1

äntligen måndag. jag äter boveteflingor med sojamjölk och hampafrön, lyssnar på P1 och har en sån där svalkande gelémask öephen över ögonen. man blir väldigt snorig av den dock för den hänger ner över näsan. jag har haft en fantastisk helg. jag har bara läst tidningar, sett sopranos, stephen colbert och ätit råriskakor med shiitaketartex i två dygn. hampus tyckte min blogg skulle heta "mitt liv som ätstörd". det blir nästa projekt. idag ska jag fylla i papper åt debaser, träffa lukas innan han åker tillbaka till usa, maila grejer och skriva ihop en pitch till en grej som kommer bli helt makalöst rolig.