Mar 1, 2008

nu: krets


jag och richard ska strax mötas upp på galleri krets för vernissage. sen blir det middag på restaurang asien och sen hittar vi något nytt.

deluxe presenterar: jag pekar på det uppenbara






kära dagboken, det var så kul igår jag dog le petit mort. efter jobbet gick jag till tryckeriet och hämtade prom posters + flyers, sen snabbduschade jag och sprang ner till bagatelle där mina kollegor från jobbet satt och ölade och pratade om vår nästa fest. vi ska ha europafest i maj på europadagen då alla ska vara ett land och jag hann inte ta tyskland så jag tog österrike fast egentligen är jag nog irland och frankrike men jag orkar inte franska mig och hålla i en baguette hela kvällen, fast fan nu kom jag på att jag kunde kommit som marie antoinette fast å andra sidan kan jag ju vara en historisk österrikisk kunglighet istället med en edelweiss i handen. det blir bra? i alla fall bestämde vi att vi skulle ha en till fest i mars eftersom vi inte kan bärga oss, och att vi då ska vara våra lookalikes. vi håller på att göra en lookalikelista över alla på kontoret efter att jag kom in en dag och såg ut som jeffrey dahmer. copywrite-anna är winona ryder, google-peter shaggy och snygg-sara är tura santana. jag skulle vara richie rich men igår bestämdes det att jag var mia farrow i rosemarys baby så jag ska gå runt med kniv, glosögon och en blodig docka. det klarar jag. efter en öl stack kollegorna till en hemmafest och jag tog taxi ner till rasoir på savoy för att dricka drinkar med dashing jonathan sahlin som i vanlig ordning såg ut som en nördig *flämt* errol flynn. tydligen hade vi hånglat på en fest som jag inte kom ihåg så mycket av men det gladde mig att jag tydligen hånglar mer än jag trodde. jag drack gimlet och en sazerac, och sen blev vi hungriga och stack till epicuré och drack vin och åt anka och hånade alla par som satt där (man måste faktiskt göra det även om man får dåligt samvete). jonathan tog mina glasögon och såg ut som en miljon googleaktier, och när vi senare kom till deluxe på jeriko lånade även mejeriet-johan brillorna - varför inte alla killar har ett förråd av nördbrillor vet jag ej för det är instant sex on legs. sen åt jag korv och somnade hej då dagboken.

Blå lördag


Wha happend? Tur jag vet.

Feb 29, 2008

schema för ölböjelser

ikväll är det after work, sen high five på debaser, sen syntfest på deep sen sömn och korv.

THE PROM tennis night fre 7 mars


The Prom Debaser Malmö! Tema SPORTS TENNIS NIGHT! Live: Sportsday Megaphone (UK) + Jenny & A´Bin (Malmö). Djs: Team LK, dj Babydoll + Promqueen Svensson. Partyelectronica, housepop, moogdisco, soft rock, tryckare, balfoto, bål, tenniskjolar, Agassishorts, Smash!!!

Sportsday Megaphone är Hugh Frost, en 22-åring från Los Angeles vars musik bäst kan beskrivas som ett Sonic Youth vilse på Casioavdelningen i en leksaksaffär. Den 7 mars besöker han Malmö och Debaser för en spelning på The Prom.

Hugh Frost med en obeveklig glimt i ögat producerar en hybrid mellan rock och elektronika vars röda tråd är ständigt medryckande dansant festmusik. Mottot är att det med elektronisk musik och de möjligheter som därmed öppnats inte längre finns några ursäkter att göra tråkig musik. ”Jag vill att folk ska komma till mina shower, dansa sig fåniga och bara ha roligt. Det är allt”, säger Hugh Frost.

Kom till The Prom och upplev en galen form av skoldans, eller ett Devo som fastnat framför ett TV-spel. Något för dig som gillar Slagsmålsklubben med Jamie T på sång.

myspace.com/sportsdaymegaphone
myspace.com/jennyabin

aleister crowley


här är aleister crowley. han är helt normal.

lunch tv: nyckeln till framgång



michael j fox i limoscenen.

rita världen utantill



jag vaknade fem i morse, tvättade håret, betalade räkningar och gick och la mig igen och hade ångest tills klockradion satte på P1 vid halv sju och så låg jag och slumrade och drömde att jag var i studion och att jag var så imponerad av anna lindmarker att jag skrev ett mail till henne där jag ville att hon skulle bli min mentor, sen tittade jag på klockan som var kvart i nio och började leta efter mobilen för att ringa jobbet och då vaknade jag och klockan var halv 8. ad-henrik försökte rita av världen utantill och han glömde europa. det är skitsvårt att rita världen utantill. jag har mycket svårt för mellanösterns alla åtaganden. denna karta visar stamcellspolitiken ur ett geografiskt perspektiv. mitt mailnamn är stamcellforever.

Feb 28, 2008

svensson junior


hmm det är tur jag tar hanar som är mitt utseendes exakta motsvarighet = brunetter med skägg, mycket ben i fejjan och smala mördarögon. om jag tog en som såg ut som jag med megakind och vindögda glosögon hade vår eventuella avkomma sett ut såhär fast tjockare eftersom jag skulle gjort bentolådor till henne när hon var liten.

jag har dejtat tre blondiner, men skillnaden är att blondiner är så jävla självgoda och jag orkar bara med en jobbig egoistisk asocial undersökande jäkel och det är jag.

veckans ögonsten: claes de faire


kära dagboken. det här är claes de faire. han är veckans ögongodis. jag brukar titta på hans program, dra ner ljudet, tända ett ljus, äta lite räkor, dricka vitt vin och låtsas att det är vi.

önskelista monki







åh je suis un petit monki

lunchtv: tidernas sexigaste filmscen, håll i byxorna



steve *flämt* mcqueen och faye *dåndimp* dunaway i tidernas snyggaste film "the thomas crown affair" har schacksex.

kraut!

protect me from what i want




den gluten- och laktosfria vegetariska hamburgaren var jättegod, och richards chiliburgare var säkert det med enligt egen utsago. det stod penis på dörren på tjejtjotta och jag och richard var fullast i vanlig ordning eftersom aftonen flöt på rätt städat i övrigt. hampus var där och dworked it och jag tror jag fyllepratade med skäggige brunetten i telefon och jag har en dålig magkänsla att jag var otrevlig? men jag vet inte säkert. idag är jag rödögd och bakis. jag msnade micke wehner och frågade varför och han sa att det var för att jag blev äldre. jag vill pensionera mig? ironiskt nog verkar t-shirten jag bar i en darlingtidning bli en sannsaga - det stod "protect me from what i want" och det var i det postmoderna numret.

det här vill jag ha:



här skulle jag göra en lista men jag tyckte det blev för privat att berätta vad jag vill ha. nu blev det jobbigt och hemligt. men jag vill väl ha vad alla vill ha. jag och richard pratade om det häromdagen när vi lunchade på moccasin. vad vi ville ha i livet. jag berättar mer sen. nu måste jag äta något.

BREAKING NEWS

jag blev full igår.

Feb 27, 2008

Stairway to x


Den gluten och laktosfria hamburgaren var tres allting av positiv art.

this just in: 19


jag bleker håret, dricker torr cider och lyssnar på "the warriors" soundtrack och funderar över vilken blondie outfit jag ska ha ikväll. det är som att vara 19 igen. min tonårsadress var för övrigt teenageriot@spray.se. *MORTIFIED*

ha ha..........................

eh

snart kommer richard med whisky.

vote no on metatänk (det handlar om män)

jag håller på och jiddrar med brunetten. jag vet inte vad som pågår. det är ugglor i mossen. jag hatar ugglor i mossen, de ska sitta högt uppe i träd och låta, vrida på huvudet och vara synliga för allmänheten. detta kan endast öl och högljudd musik råda bot på. En afton med Blondie är lösningen och det snabba fixet. jag är ju personlighetstyp 7 och måste därför ta min roll som snabbfixare och ångestförskjutare på allvar. eller det har jag väl alltid gjort, och det är det jag håller på att ändra nu (djävulen på axeln bara "jaha det har jag inte märkt...", men han är ett svin, ett fyndigt sådant men ändå ett svin, så jag lyssnar inte på honom. han är säkert typen som gör humortrumman efter varje satiriskt inlägg BADA-BISH). jag är mycket dålig på det här med killar. men jag har i alla fall börjat med att bara träffa en i taget om jag ens träffar någon alls. alltid en utveckling. jag gick förbi tjallamalla igår och pratade med my och hon visste inte heller hur man gör och vi pratade om hur man vet när man blir ihop med någon och jag tyckte det ska vara såhär eftersom jag är asberger: "är vi ihop nu?" "okej" "tur, skicka chipsen". förutom det där med chipsen då eftersom jag är emot chipsrelationer men ni förstår ungefär hur jag menar. nu kan man tydligen inte mäta efter hålla handen heller så jag är helt ute på hal is. jag kommer inte ens ihåg hur det gick till med richard och kristofer. det är som när man börjar tänka på sin egen andning så kan man inte komma ihåg hur man gjorde det naturligt, så är det nu när jag är 29 och börjar tänka på hur man blir ihop med folk. så dumt. jag slutar idag just precis nu att tänka på det ok.

jag har i alla fall en mycket blank rosa kjol på mig. jag och copywriter-anna ska köpa mer te efter jobbet. jag älskar mitt jobb. de har dessutom en byggarbetsplats utanför fönstret. jag såg en kille bära kablar på axeln häromsistens. (här infogade jag lite typ 7-ytligheter för att balansera upp typ 5)

debbie harry


jag och richard ska ha en afton med blondie ikväll på debaser. vi ska äta och new wava med stort N. jag undrar om det kommer vara KILLAR där? jag älskar debbie harry.

burlöv does flash

hahaha

Burlöv Center

You need to upgrade your Flash Player This is replaced by the Flash content. Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with ...
www.burlovcenter.se/ - 96k - Cachad - Liknande sidor - Notera detta

Feb 26, 2008

rihanna + klaxons på brit awards



om jag tvunget skulle välja någon att omhulda bland dagens skivbolagsdamer skulle valet falla på rihanna. (jag utesluter bland andra m.i.a och lily allen eftersom de började som indiekids, nu menar jag direkt-bolagsbrudar). jag gillar inte hennes musik speciellt mycket, men jag tycker hon verkar sympatisk och klär sig festligt, vilket säkert kan ligga på cassette playas axlar på detta gig i och med klaxons. men ja jorusåatte det här var av minimalt intresse. men det jag ville påpeka var nog mest att scenshowen var fantastisk---> LASER. SÅNG. PELARE SOM RÖR SIG. GITARRER. ATZTEC TECHNO GODESS: det gillar jag av rent vetenskapliga skäl.

gentleman caller


från people.com:

Keeping in constant character for the role of Jackie Kennedy's eccentric cousin Edie Beale in HBO's upcoming Grey Gardens, Drew Barrymore refers to her real-life boyfriend Justin Long not by his name, but by the Edie-like label of "gentleman caller."

roooarrFRÄS jag gillar titeln gentleman caller. ska googla så det inte är något alltför depraverande. återkommer strax.

det är allvar

jag och copywrite-anna gick till konst&kökken och lunchade laxsallad med mellanöl och skrattade så vi kiknade åt en man som gick utanför fönstret helt vilsen i ögonen med en bukett blommor i handen, han bara "men jag tycker om dig", "var är jag", "älska mig". så skrattade vi så vi låg dubbelvikta och sa pustande "åh KILLAR" och skrattade ännu mer. sen funderade vi på vad vår kill&byggblogg ska heta. "bygg för livet" funkar inte för det är ett ö där i mitten. annars vet jag inte. jag behöver verkligen ligga i flera timmar till joy division på mycket hög volym och svettiga händer överallt. detta är allvar. igår slog jag upp blicken från marken på väg hem och räknade män jag gillade. det blev tio. tio alternativa brunetter med skägg och i vissa fall glasögon. finns det medicin mot detta? skäggiga brunetten har dessutom gröna ögon. det är det biokemiska receptet för sex on legs.

art of noise - "legs"



fuckbeat i sitt esse.

Art of Noise feat Max Headroom - "Paranoimia"

rheti personlighetstest

så lustigt, max l skickade ett RHETI personlighetstest. jag blev dessa. en stor nördig egoist.

Typ Fem - Undersökaren


Typ EttDen Intensiva, Tänkartypen:

Klarsynt, Innovativ, Hemlighetsfull och Isolerad

Femmor är alerta, insiktsfulla och nyfikna. De kan koncentrera sig och fokusera på att utveckla komplicerade koncept och förmågor. De är oberoende och uppfinningsrika, men de kan också bli alltför upptagna av sina egna tankar och fantasiföreställningar. De blir lätt distanserade men är ändå nervösa och intensiva. Typiska problem för Femmor rör excentricitet, tvivel och isolering. Som bäst är Femmorna visionärer och pionjärer, ofta före sin tid och förmögna att se världen på ett helt nytt sätt.

Grundrädsla: Att vara odugliga, värdelösa, utlämnade, hjälplösa, inkompetenta
Grundönskan: Att vara kapabla och kompetenta

Typ Sju - Entusiasten / Livsnjutaren


Typ SjuDen Upptagna, Ombytessökande Typen:
Spontan, Mångsidig, Hagalen och Spridd

Översikt:

Entusiasten och livsnjutaren, typ sju, är en "upplevelse-junkie". Vill hela tiden få fler och kraftfullare kickar. Ser sig själv som viktigast och ser de flesta andra som statister i livets spel som går ut på att uppleva och vara med om så mycket som möjligt innan man dör. Enligt sjuans sätt att tänka får man bara en åktur, så det gäller därför att göra det bästa möjliga av allt och inte ägna sig åt tråkiga eller sorgliga saker. Den här filosofin gör att sjuorna inte kan ta tillvara på varje upplevelse fullt ut och kan leda till att de blir allt mer avtrubbade och behöver större och större kickar för att bli nöjda. Letandet efter dessa kickar underbyggs av en ångest som kan dämpas tillfälligt genom nya kickar. Oron och ångesten kommer från att deras ovilja att processa sorg och jobbiga händelser eller situationer, både i det förflutna och i nuet.



update: eh konstigt om mina ex r och k sagt att de "inte vet var de har mig". 30 här kommer jag.

sverige från sin finaste sida


dagens site: äppelbo

peppar i helgen





i lördags gjorde vi inte så mycket. jag tror vi mornade till halv två, sen åt vi otroligt god frukost - skäggiga brunetten gjorde tomatsoppa och till det åt vi äggmacka med kaviar, oboy och souvasmackor. otroligt gott. souvas. han hade en surströmmingsburk i kylskåpet och sa att det var det bästa han visste förutom ägg&kaviarmacka varpå jag blev häpet glad, men så sa han att han skämtade och jag blev häpet förargad. han gillar att driva gäck och jag går på allting. han har fantastiskt intrikata historier, en historia han berättade när vi brunchade på smak handlade om hans farfar som hade kommit till sverige från ryssland för att han bedrev fuffens mot staten och låg på deras minuslista. för några år sedan hittades han skjuten med 17 skott, men inga hylsor hittades, och bredvid honom låg en död björn med en bössa. och jag bara "hmmmm, vad är det för rysk historisk symbolik med döda björnar och borttagande av hylsor?" och började genast fundera när historien bara var hittepå och förbannad dikt och lögn. jag har även gått på att han suttit i finkan, varit inlagd, haft borgerlig uppväxt med kostym vid bordet och en massa annat. hatar lur, det är ju ingen humor i det. jag gillar komplicerat lur, som att ha ett schackbräde hemma och sitta och vänta likt en spindel på att någon ska komma och se det fejkade mästerdraget man placerat pjäserna i. jag har även en barnteckning på kylen med ett slags turkost djur och namnet ZABRINA, men det är ju dock få som skulle gå på att jag har barn. i stort sett ingen som någonsin talat med mig skulle tro att jag hade barn, så det luret går bet.

på kvällen träffade vi hans kompis juristen (till höger på bilden) på restaurang peppar där vi åt världens största jambalaya och drack stora öl. juristen var trevlig och peppar var fantastiskt inrett - som om amerikas hela julpyntsförråd hade spytts upp över inredningen. det var så vackert. paket hängde i taket och allt var invirad i fluffjul. jag såg abba-benny i baren, kissade på damtoa under en jesustavla och drack kaffe med konjak. sen gick vi hem och somnade. i söndags spelade vi tv-spel, lyssnade på delar av hans stora skivsamling och sen följde han mig till flygbussen och jag åkte oordnad därifrån.

Feb 25, 2008

bildgoogla therese svensson:




bonnie tyler "total eclipse of the heart"



dagens tryckare. lova klicka play!

TURN AROUND BRIGHT EYE??!!! EVERY NOW AND THEN i fall apart, åh så bra.

scarf + solglasögon + bälte = tres jolie



kära dagboken. jag fick fin scarf, fina lila solglasögon och det finaste skärpet av brunetten i helgen. jag blev mycket glad. det är coolt att blixten tar på min franskt klädda ölmage (jag var fransk idag).

brunetten är för övrigt mycket observant och det är en av sakerna jag uppskattar mycket hos människor. som sherlock holmes med adhd, eller en fisk med extra starka glasögon.

tänk om angelina jolie gav mig sitt efternamn så skulle jag heta tres jolie ifall man stavade therese tres vilket jag gjorde i grundskolan då man var tvungen att skriva sitt namn fem gånger i timmen och therese var tröttsamt? okej hej då jagärförtröttnu.

charlie - "spacer woman"



veckans italo disco från oscar på ich robot.

dans tv - this just in!

jag älskar dansk tv. detta var nyheterna ikväll:
  • att unga svenska tjejer vill att sverige ska bli danskt. de gjorde en enkät på tre svenska brudar i gymnasieåldern som puffade och sa "jaaa" på den danska reporterns fråga om de ville tillhöra danmark.
  • striptease-aerobics

the prom does stockholm

















det var döfränt i fredags. det kom tjejer i tyll, killar i kavajer och nördbrillor och vi spelade fuldisco och slowrock och exotica och någon hade spetsat ölen med extra alkohol så allt blev som ett high school party och brunetten hade skägg, det gamla it-goth gänget från spray kom, och vi spelade sabrina bildvinylen. swedish pony club var skitbra, blades of glory spelade cp-90s-disco, och jag fick fläskläpp av brunetten så richard blev befärad idag när vi lunchade på moccasin. med andra ord var det som en dröm och jag tappade bort min högra ho heel. som en full askunge.