Oct 25, 2008

sailortvillingar på queerbase



ikväll är jag och babydoll-caroline på klubb queerbase på bodoni (som hon för kvällen gjort dekor till). vi kör tvillingtema i vanlig ordning och har röda peruker och sailortema. jag har ritat ankartatueringar på armarna och har randig tröja + skinnkjol och algfärgade tights!

(=!

*hugz fer yu*

p.s åke ringde, han hade inte gjort slut, så exotiskt!!

Oct 24, 2008

s.o.s: läppstift



har du ett tips på ett läppstift som sitter länge och ordentligt så säg till mig för jag skulle bli så himla glad. mina läppstift försvinner alltid amen efter endast 40 minuters öldrickande, pratande och sjungande till sebadoh, carrie nations eller yma sumac (ylande i det sista fallet).

video: rocky horror pcture show - "science fiction double feature" (OBS SAXOFON ALERT!)

i eat cannibal

sist jag klädde ut mig var jag kannibal på tiki thursday. eller nej! jag var ju sockervaddsflicka sen också, men det var ju inget riktigt klä ut å andra sidan. jag längt-längt-längtar till vår debaser halloween-fest på debaser 1 november. jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska klä ut mig till men jag och de andra arrangörerna ska gå till buttericks och komma på idéer.

Oct 23, 2008

woot

imba! nu har jag inte pratat med min kille på tre veckor. åh killar.

Oct 21, 2008

for the love of ÄGG

nu har jag kvällsjobbat sen joggat. jag har ätit spenat- och linssoppa men jag är så hungrig efter kokta ägg att jag mår illa, jag vill verkligen ha ägg, eller sojamjölk eller en banan eller nötter eller ååhhh en helt färsk tomat. jag har slut färskvaror och det enda jag vill göra är att frossa i färsk frukt och grönsaker. jag vill äta fem ton sallad.
(jag skulle vara en mycket dålig sjöman.)

jog blog

jag har lite för mycket adrenalin just nu. stressade med texter och att hämta tvätt på lunchen (imorgon kommer pappa på besök från stockholm och tar med sig santo & nexxor). håller på med debasergrejer nu, ska på skambyrån lite senare med red-louise, och efter det funderar jag på att sticka och jogga så jag somnar nervarvad.

åke kom hem idag från usaturnén. han hade jetlag så han får ringa när han inte sover.

DEBASER HALLOWEEN FEST i malmö

The Prom + Freaks n Geeks + Kartellen presenterar:

DEBASER HALLOWEEN MASKERAD 2008
LÖRDAG 1 NOVEMBER

Live: Miss Mimi&The Mysticals
Djs: Kinski (The Space Between), Dennis Lood (Rundgång) & Discoteca Carpathia
Transsylvanska värdinnor, new wave, pop, italo, krautdisco, bål, pris till bästa dräkt!

Norra parkgatan 2, Malmö, 19-03, fri entré innan 22 sedan 60 kr för utklädda annars 90 kr

Miss Mimi&The Mysticals: www.myspace.com/missmimithemysticals
på face: www.facebook.com/event.php?eid=87098005246&ref=nf

Oct 20, 2008

en bra dag och en homage till guldburen



trots att jag var lite trött och fick säga "tänkTÄNKtänk" tyst till mig själv på jobbet för att jag skulle fokusera mig, så var det en jättebra dag idag. jag gjorde massa olika saker på jobbet, gick hem under lunchen och gjorde god teriyakilax med kål, på väg tillbaks tog jag en city och hittade en bild på mig själv och tigerdamen san-one när vi dansade i guldburen på kartellen och kastade pengar på folk! tara hade nämligen skrivit om kartellen-festen och att freaka, det var så bra. efter jobbet hade jag, freaks (FREAKS IGEN!!) n geeks-tjejerna och kartellen-caroline ett facebook-möte om vår halloweenfest på debaser. jag gjorde tre olika posterförslag och vi funderade kring vilken vi skulle välja. sen gick jag och tränade i en och en halv timme och kom hem vid 23, gjorde en mangosmoothie och bar ut en äcklig läckande soppåse.

soppåsen var det enda tråkiga för nu är jag luktparanoid och tycker det fortfarande luktar fastän jag bar ut den och städade. kan man spy genom näsan?

här är också kartellen på djungeltrumman.se: http://www.djungeltrumman.se/Album.aspx?albumId=14291

sovrytm är inte en dansare


idag var jag trött för jag har lagt mig till någon konstig sovrytm som gör att jag till exempel som i natt somnar halv elva, vaknar ett kollar lite på tv eller jobbar ett slag (igår såg jag lite av programmet om fettotjejen som krälade i leran och som hade ätit 70 nigiris på en gång), somnar om halv två och vaknar klockan fem. jag vaknar ofta fem nuförtiden. inatt vaknade jag 4.59 av en kall kår efter en mardröm där jag var i en ljus skog med kala långa bruna träd och mamma var en stor stenstod, eller en slags runa, som rörde sig och sa saker argt och jag blev rädd och hon kom hotfullt mot mig och min syster blev till sten och jag försökte ringa pappa som hade åkt därifrån med bilen men jag fick inte tag på honom och syrran kastade ett stenspjut efter mig och jag sprang och vaknade av nyss nämnda kalla kår. sen hade jag svårt att somna om och längtade efter någon att sova med. så jag låtsades att jag hade en rumskompis som sov i köket för då kände jag mig tryggare.

jag hatar att vakna av en rysning. man ska vila när man sover, inte bli rädd. förut berättade en pojkvän att jag brukade skratta i sömnen. det var bättre.

Oct 19, 2008

topp 20 retro 90s alert topp skivor listan


eftersom jag är retro 90s alert denna vecka så kommer här dagens lista över topp 20 90tals skivor:
  • Built to Spill - "Therese nothing wrong with love" 1994
  • Built to Spill - "Perfect from now on" 1997
  • Sebadoh - "Harmacy" 1996
  • KLF - "The white central" 1991
  • Sonic Youth - "Dirty" 1992
  • Beastie Boys - "Check your head" 1992
  • Beastie Boys - "The in sound from way out!" 1996
  • Pavement - "Slanted and enchanted" 1992
  • Pavement - "Crooked rain crooked rain" 1994
  • Bikini Kill - "Reject all american" 1996
  • Le Tigre - "Le Tigre" 1999
  • The Shamen - "Boss Drum" 1992
  • Dinosaur Jr - "Hand it over" 1997
  • Honey is Cool - "Crazy Love" 1997
  • The Prodigy - "Experience" 1992
  • The Cramps - "Stay Sick" 1990
  • Nirvana - "Incesticide" - 1992
  • Prince - "Diamonds and pearls" 1991
  • A tribe called quest - "Peoples instinctive travels and the paths of rhythm" 1990
  • Malcolm Mclaren - "Round the outside! Round the outside!" 1990
vilka har jag missat??

skinnkeps

idag har jag jobbat och städat och bytt lampor och burit saker. det var så duktigt av mig att jag hade på mig min duktighets-skinnkeps.

nu ska jag ta en söndagsfolköl och börja med postern till debaser halloween. det är så sjukt att vara nykter två helgdagar i rad. wha happend??!

sebadoh - "ocean" / historien om min gamla sambo och ett musiker-ex



jag fortsätter min 90-tals resa med lo-fi rawk och hackernostalgi och firar söndag med sebadohs "harmacy". den här låten påminner mig om en kille som var redaktör på skateblaskan Edge som jag strulade runt med på 90-talet som jag sedan tröttnade på - skickade låten till - och sen blev vi sambos och ihop i fyra år och flyttade till malmö, sen gjorde vi slut och han blev psykolog och sambo med en sociolog. true story! nästa stockholms-ex historia kommer handla om när jag var ihop med fireside-pelle, så gjorde vi slut och jag flög till san francisco för att åka på road trip med mitt it-miljonärs-författar-ex som sedan dumpade mig via e-mail när vi jobbade på samma företag och sågs varje dag (spray). true story!

jag älskar mitt liv. det är som en high school film som senare åren börjat få drag av woody allen ironi-drama (sprängdåd, nya storesyskon och ryggproblem - groupietendenserna från 90-talet har jag dock tagit upp igen verkar det som, under 2000-talet har jag mest pysslat med it-miljonärer, journalister, grafiker och djs. RETRO ALERT!!)

hackers på tv

just nu visas hackers på kanal 5 komplett med prodigy soundtrack, vitt nagellack och geniala kläder. jag älskar det. läs cyberpunks recension av filmen här: www.cyberpunkreview.com/movie/decade/1990-1999/hackers/