Dec 27, 2008

Märkeslappporr


Lukas har en fin bugs bunny tröja med bonus i nacken.

NEXXOR LOLCAT

I HAD COMPETISHUN WIF MAH SISTR AN IM 2 SPEEK LOLCAT ALL WEEK AN IT CUTE AN TONITE IM GOIN 2 DINNR WIF GUY I HAS BEEN IN LUV WIF AN DEN 2 DEBASR 4 THEIR PIKKO INDIE WERK OUT NITE AN I DOAN EVEN HAS ANYONE 2 PULAY WIF RLY.

TEH PICCHUR IZ OV NEXXOR AS LOLCAT.

(jag tävlade med syrran och måste tala lolcat i en vecka och gjorde bilden ovan på nexxor som lolcat)

http://speaklolcat.com

GOONIEZ ON TV 3 RITE NAO! NO RLY!



bästa scenen i goonies är när chunk gråter och berättar allt för the fratellis samtidigt som han äter glass HAHAHA.

jag hatar verkligen indie


indieparet igår hade naturligtvis platserna bakom mig igår på flyget till köpenhamn. tjejen pratade om vad de skulle äta när de kom hem för hon hade ju ätit så mycket mastig mat och nu tyckte hon de skulle äta makaroner. killen var mest tyst och säkert glad att han snart skulle få ligga igen. och jag såg det inte igår när jag skrev, men de matade varandra med cheeze doodles från en minipåse samtidigt som hon läste glamour med britney spears på omslaget. jag hatar verkligen indie.

(jag tror det var dennis digitalood som sa att bråke ju var dö-indie när jag dejtade honom, och jag bara blånekade. louise sa sen att bråke var min 30-års kris och jag flabbade, blev tyst och sa JA).

Dec 26, 2008

Försenat


Planet är försenat en halvtimme och indieparet mittemot mig matar varandra med små godisar. Jag önskar jag hade stannat längre men jag hade inte fixat kattvakt. Gud indieparet är så indie! De "älskar" säkert till the smiths och belle & sebastian och gråter efteråt för att det "var så fint" och pratar om nästa veckas humaniststudier på universitetet och sina framtida barn som kommer heta elliot och fanny och alexander. (Jag svär.) Nu får vi gå på. Hörs snart! Xoxo

Jag flyger till malmö efter middagen


Jag var ute och fotade och såg att tomten inte ätit gröten.

Dec 25, 2008

Matförgiftad


Great mamma hade på skorpmjöl på janssons utan att säga till så det var ju förmodligen därför jag vaknade av magknip Inatt och fick ont i magen nu igen efter middagen. Hon visste det utan att säga till. jag skulle bli glad att få ta det valet själv att ha potentiell allergimagknip eller inte. Så stört att jag funderat hela dagen på varför jag haft magont och utslag på kinden och så visste mamma hela tiden. psykosomanti funkar inte i längden. Nu kommer jag sannolikt ha magknip i natt igen, mer utslag och vara svullen i ett till dygn. Sur, ont och ful rules inte ok och jag hade planerat att gå ut ikväll. Un-Untz.

Ponny!


Den bor utanför mammas hus och nu ropade hon att den heter picasso.

Dec 24, 2008

Jag gör julkyckling men glömde folie


Jag fick en resa till la i julklapp!! Och en frukostsängbricka, en kattkalender, en pin up dagskalender, en broderad duk, ett elvis vin, ett par mimmie pigg rosett örhängen, en marilyn kaffekopp, veteölglas och pengar! Vilken solskenshistoria! Och jag lekte med lilla kusin fanny som visade sitt ds, det var jätteroligt, jag träffar släkten alldeles för sällan tyvärr.

Vi väntar på släkten, och det har börjat snöa ute och jag har redan skadat handen och gjort den lila



Julmorgon på landet


Nu ska vi se om tomten lämnat något i julstrumpan! God jul!

Jag vattnade lite för mycket


Men nu är det scrooge på tv4 och jag hällde ut extra vattnet från plantan och jag försökte få dom att öppna några av mina klappar redan nu för jag är alldeles för exalterad för att vara duktig på det där med överraskningar. Det är tur vi har julstrumpan dock för då dröjer det bara några timmar till.

Jul nöt


Mamma slår in julklappar och mormor gick och la sig. Jag pratade med stockholmsrösten och hånade dom att de inte slagit in allt än. (jag är dialektschizo nu för hälften pratar stockholmska och hälften pratar norrländska med mig)

Dec 23, 2008

Mamma, syrran, mormor och jag 2008 julbild


Nu syns det inte men mattias kroons nya fina kokbok om oaxen ligger på bordet framför oss (bordet är ironiskt nog även min brudkista gawd men nu gav jag bort kistan just till syrran och hon skrek nej nej!, och mamma sa att hon köpte den i strömsund 1979 när jag var ett halvår och att mina studentgrejer fortfarande låg där i varpå jag skrek jag vill DÖ med pubertetsrösten.)

Hos mamma i stockholm; om du älskar någon... VISA DET!


Bästa vykortcopyn.

GOD JUL BITCHES

nu ska jag julklappsshoppa det sista och hämta en sladd på kontoret, sen till köpenhamn och ta flyget till stockholm. INGEN DATOR på fyra dagar!!!! i can do it.

GOD JUL! xoxo/tessan

Dec 22, 2008

Ismask är för slackers


Xoxo god natt dagboken.

Jag tänker på vad jag ska packa till stockholm / sailor moon halsband


Och jag tänker även att jag är en idiot som glömde min mobil-data sladd på kontoret. Men jag har åtminstone slagit in tre julklappar, skrivit ner ett kål julrecept och pratat med lukas som jag förhoppningsvis kommer träffa imorgon Jay!

och jay igen ps: jag har gjort sailor moon halsbandet och undulat halsbandet själv för det är sew fint fer sure.

Jag är så jävla ful ---> kontorsnörd ---> gröna byxor

louise fotade när jag sitter och koncentrerar mig på jobbet för så här sitter jag alltid. anna skrattade åt mina fierce 50s äppel-pallar-gröna-byxor som H&M gjorde efter ett möte där de tänkte "hmmm kan vi inte göra ett par gröna clownbyxor som en enda person i hela universum kommer köpa?"
alla andra i H&Ms styrelse bara "JAAAAAAAAAAAAA roligt". sen rökte de mer gräs och jag köpte således byxorna Amen.

säg om ni köper byxorna också så har jag bevis på att de är bäst. och p.s min vice är öl & kultur not pot suxx ok.

alltså varför har jag den här bilden i min bildmapp?

sirap eller sår


jag kände mig i huvudet och jag hade något hårt som i en rand under håret så jag skrek till. anna kollade och sa att det såg ut som sirap men jag vet inte varför jag skulle lagt sirap i huvudet, så jag pillade på det och det var torkat BLOD. jag vet inte heller varför jag skulle ha sår på huvudet men jag petade 8 hour cream på såret så det ska läka tills ikväll.

/äcklig

psykosomanti

great de pratar om vinterkräksjukans rekordår på P1 så nu mår jag jätte jätteilla.

jag kunde förresten inte hålla mitt datastopp igår utan ballade ur på internet i en timma innan jag gick och la mig. skit. imorgon ska jag inte ta med datorn till stockholm. det blir fyra dagar utan internet. men jag vet att jag kommer interneta via mobilen. jag är ett sånt svin.

sista dagen innan julledighet

jag vill bara att någon ska komma och rädda mig nu och lägga en biljon i min hand.

Dec 21, 2008

Hej Jag sitter i mjukiskläder och ler till Bonde söker fru


Jag ser pararellt på Hells kitchen och hejar på cristina.

F-v-n


Det har varit en väldigt fin helg med pappa och louise och anna och Kartellen. Jag ska säga mer sen men jag har datastopp idag så jag skriver kort från mobilen. Nu sitter jag med santo i fåtöljen och dricker kaffe från min fina nya moccamaster i mina nya fina bruntonade glas (julklappar från pappa rules ok) och ser på 'make me a supermodel'. jag har gått tjej-all-in idag med kammad lugg och tända doftljus som luktar äpple och kanel (Untz). Observera ett tag den fina Tikipostern i mitt kök som Tiki-pete gjort. Hej då dagboken.