Nov 10, 2007

Salt glass


Jag brukade alltid skämmas lite när jag saltade glass, vilket jag gjort sen yvonne och jag åt tofulineglass med salta jordnötter på våra blaxpotation-tisdagar i gymnasiet. men sen åt jag salt glass på bloom för två år sedan och förstod att den rätta vägen var den bästa vägen. Astrid och aporna har nu laktosfriglass i massa smaker. Jag köpte nogat och den var så god att jag inte hann fota innan den var uppäten. Den var naturligtvis lättsaltad.

Paljettdröm 3


Gabriela är ju inte bara min modellmusa, utan även ett skoproffs. Hon har dessa skor från din sko och jag måste köpa dom också även om jag bryter något.

bilder från the rumble + dieselfesten















jag gick till dieselfesten lite sent för jag fastnade i lasse kronérs singalong-program doobidoo där de sjöng "vad har du i fickan jan är det en JÄTTEbanan?" och så skrattade publiken åt den svenska buskishumorn och jag gladdes och njöt. men jag kom dit till slut. det haglade och de serverade korv med gluten och kött i så jag kunde inte äta men det hade jag räknat med - jag hade även räknat med dåligt väder så jag var kanske varmast och mjukast på festen med min fuskpäls från H&M. jag gned mig mot i love-maria och drama-staffan och staffan gjorde en tessan och tog två gratisöl på en gång, men sen kom det en kille som sa "vill ni ha sprit, GAPA" och så gapade dan och staffan men jag och sofia var skeptiska och sa nej tack. sofia och jag hängde nästan hela kvällen för hon är ett komiskt GENI och vi har liknande intressen aka att vara de snyggaste och smartaste på nöjesguiden. sen gick vi till the rumble där det var jättefest med henke från go bang som spelade mycket_bättre_musik än ellen allien och så tja, stängde det och jag var förundrad att jag orkat vara vaken så sent och utanför klubben träffade jag richard som inte riktigt var så uppmärksam eftersom han pratade med två tjejer så jag gick hem när de andra gick till inmission. på dieselfesten hade de en så kallat döfrän graffittivägg där ungdomarna kunde uttrycka sig med diverse anglofila uttryck så jag skrev KUKEN och sofia ritade en penis som sprutade - och kristian kornhag skrev fölis hjärta kattis. och i love dessutom collabogänget och dramagänget. naturligtvis.

The rumble


De tar inte visa. Skandal?

Nov 9, 2007

Grillfest


Vad tänkte dom.

På fest


Hos diesel. Massa öl, kläder och såna som gillar gratis öl.

jag lär mig franska

jag har börjat lyssna väldigt mycket på franska radio nova eftersom jag hoppas att språkviruset i min hjärna ska plocka upp något omedvetet. jag brukar läsa på deras site och låtsas förstå vilket borde vara ett steg i rätt riktning. jag tror på att lära genom att låtsas. jag låtsades kunna spanska förut och det gick jättebra. sen slutade jag låtsas och då fattade jag ingenting. jag och yvonne hade förut olika teman för varje månad. det var egenskaper vi tyckte vi behövde jobba på, och så fort vi var ambivalenta skulle vi ta till månadens tema-egenskap så den till slut blev naturlig. vi började med temat "kill-tokig" (då låg vi på stranden och kollade på killar i kikare), sen blev nästa månads tema naturligtvis "kåt", sen blev det teman som "beslutsam", "mystisk" och "välklädd".

the rumble är skytt

ikväll ska jag gå på diesels grillfest. jätteknasigt att ha grillfest i skånsk blåsstorm, men just därför måste jag stå där med nån jävla korv i regnet och tyst gnälla att musiken är för hög eller att jag inte druckit kaffe idag heller. sen ska vi gå på the rumbles födelsedagskalas. det är många som fyller år i november. the rumble, kristian kornhag, ulf eriksson, i love-maria, jag och massa fler uppenbarligen. skytten är annars ett exotiskt inslag i samhällsbilden eftersom par knullar minst i mars. det här skriver elle om skytten då:

"Den busiga, glada och naiva Skytten kan lätt uppfattas som ett vuxet barn. Hon sätter sina egna gränser och har egna principer. Lite påminner Skytten om den självsvåldiga Skorpionen, men en lättsam charm tar udden av ett annars egensinnigt beteende. Frihet är det nyckelord som styr zodiakens egen clown. Inlåst kommer Skytten att tyna bort. Får hon fria tyglar kommer hon däremot att växa till en mogen medmänniska med stora drömmar."

dagens skytteäventyr enligt elle är:
"Idag handlar det om att överraska och att överraskas. Oavsett vad du har för förväntningar på den här fredagen så kommer de garanterat inte stämma överens med verkligheten."

i love merv the perv


när vi var i vancouver och los angeles förra sommaren sjöng jag och syrran alltid merv the perv låten och jag ville heta merv the perv.

så dumt

när vi var på H&M igår var det massa freakbrudar där med orange foundation och sienna miller hår och jag bara WHA HAPPEND men sen kom jag på att cavallis kollektion hade släppts samma dag och att puckon säkert spenderat massa minutrar med att trängas och slåss över kläderna. fattar inte folk som samlar på de där kläderna, de är så FULA att jag får ögoninfektion med var som sipprar ut tillsammans med all god smak.

paljettglädje 2



paljettglädje 1



åh suck, rosa och paljetter! jag har verkligen exakt samma smak som jag hade som femåring, alternativt en drag queen.

neeeej

men kuken, nu pratar de om BABYMUSIK på P1. jag dör? kan den här generationen av föräldrar sluta vara så jävla dorky. och kan de sluta ha sån där jävla bilskylt med barnets namn på barnvagnen?

Nov 8, 2007

king tut rules ok



tutankhamon
har ju flyttat från sin grav till en glaslåda. jag har varit i hans gravkammare och den var inte mycket för världen. bara ett litet rum i marken egentligen. seti och ramses hade megastora djupa komplicerade gravar med högt i tak och hieroglyfer, dödsillustrationer och ritualer målat överallt.

glasögon och drömkillar



vi hittade jättemycket fint till hampus - den stickade tröjan har har på sig och glasögonen han har i fejjan. skitsnyggt. jag försökte även prångla på honom en kort trenchcoat/rock från h&ms herravdelning, men någon måtta får det vara på hur jag klär ut honom till steve mcqueen aka drömkille. vi träffade chris och martin på h&m, de var söta och välklädda som vanligt. smart, som man skulle säga i england. martin och chris är också såna bedårande drömkillar. synd att alla är upptagna.

radio LXMBRG



radio LXMBRG
är mitt absoluta favoritband från nutiden, det är helt sinnessjukt att ens tänka att de är från sverige. vilket de är. erik sa att en av dem är från skellefteå. ännu bättre. och ja, jag har skickat fanmail.

Glosoppa


Vi kollar på glasögon till Hampus på preisler. Det finns jättemånga snygga.

black mountain


det här bandet ska jag och hampus se på debaser 29 november. de är från kanada och spelar psykedelisk skogsrock. jag älskar kanada. jag ska ha en tshirt där det står "everybody loves a canadian". det är på min födelsedag så jag ska låtsas att det är mitt födelsedagskalas-band.

praou prio

120 days igår var bra. erik kom förbi mig innan och så knallade vi ner till debaser. det var tyvärr inte så mycket folk. jag fattar inte folks konsertprioriteringar. när det kommer toppenband så sitter alla hemma och tjurar, men när svenneband som shout out louds och tough alliance kommer till stan blir det ett jävla spring på alla. kristofer var där också, vi pratade om hur vi trott att det skulle vara packat och lång kö. där fick vi.

Träpanel


Är nummer ett.

Nov 7, 2007

120 days på debaser


Norsk kraut rules.

minette sexy

haha minette sexy betyder sex kitten på franska.

120 days


ikväll ska jag kolla när 120 days spelar norsk kraut på debaser. det ska bli intressant. de ser skitTÖNTIGA ut men musiken är bra. lyssna här: 120 days

månadens tröjor eller everybody loves goofy



NKOTB hade 50% rea och då köpte jag den fräna tshirten där det står CALIFORNIA STYLE och så är det tre brudar i minikjol, hatt och collegetröjor där det står saker som "beverly hills". goofytröjan hittade jag på myrorna och hårbanden på tjallamalla.

hej vintern



jag hittade en ny gigantisk vintertröja och en blå handväska med färgat handtag häromdagen på uff. min gröna väska håller på att gå itu så det var tur jag fann denna. jag hade ju även slarvat bort min halsduk så jag köpte den här lila på myrorna.

date with nöjesguiden


jag fick special anti-allergen röding igår med små syltlökar till middagen på torso twisted. det var gott och jag åt snabbt som en gasell och var färdig när de andra fortfarande satt med sina gigantiska angus-stekar. jag smakade en tugga och jag kände mig med ens väldigt djurisk. riktigt kött är sex on a plate. men det var inget för mig. sen fick vi dessert som var lite lila och sen åkte vi hem. jag satt brevid per bergström, josefin, sofia och susanna. det var jätteroligt, jag skrattade högt flera gånger så här "HAHAHAHAH". på toaletten spelade de musik och jag och josefin tyckte att taket skulle vara svart istället för vitt. nästa date med nöjesguiden ska vara på kontoret med pizza.

Nov 6, 2007

torso

nu ska jag till turning torso för att äta middag med nöjesguiden på torso twisted. jag ska promenera dit. fatta tråkigt. det blir dagens workout. ska äta godis på vägen för att jag är så dum i huvudet.

uppesittarkväll


jag fattar inte, har de öppet hela natten eller? och vad ska man sitta uppe för? lucia är väl i december?

jävla damien dröm


jag låg och läste jonathan safran foers bok som jag aldrig verkar bli klar med, och så somnade jag precis när han lämnat ada black, och drömde en massa konstigt om en modeshow med papier mache fladdermushattar och att tre av modellerna gått på stockholms universitet och pratade dålig svenska med engelsk brytning, sen skulle några okända och mamma ha någon thanksgivning eller liknande men det var massa blod överallt och sen var jag i ett hus där jag såg en tant ramla av cykeln och bli överkörd av en droska två gånger så jag ringde 90.000 fick slå om och ringa 112 och säga "hej jag heter therese det har hänt en olycka". de sa att de skulle komma, men så knackade det på dörren och det var tanten från olyckan och hon blödde och jag ville ta hand om henne men hon lyssnade inte, och så var det en liten pojke som stirrade på mig som var ond och jag kunde inte bevisa det förutom att jag bara visste det och så bet jag i hans hand jättehårt och var rädd för vad som skulle hända och så började jag må illa och kräkas jättemycket blod, hela tiden och tittade ut genom fönstret på en tant som pratade med någon som såg ut som min mamma, och fortsatte kräkas blod och jag log medan jag gjorde det. sen vaknade jag och kollade mailen.

rocky



titta vad fint det blev i rocky. jag är längst ut till högre då. malin hanås skrev och maja mattsson illustrerade.

Nån ros i parken


Men varför?

Nov 5, 2007

purple crush fandom del 2


det var faktiskt såhär kul på the rumble sist.

Hund



jag har handlat resorb, alvedon och promenerat med en långsam hund tillsammans med hampus. nu ska jag skriva klart fredag och sen är det hockeyfilmkväll hos kristian kornhag also known as kattungen.

pass

nu har jag fixat nytt pass. det gick jättesnabbt och moa fick följa med och skriva på papper för att intyga att jag är therese svensson eftersom jag inte har någon giltig legitimation. jag fick en stor potatisnäsa på bilden. man fick inte göra någon konstig min så det var jättesvårt. jag var osäker på om passbilder är i färg eller inte så jag tog på mig en magentafärgad tröja men det var ju värt. men det gick snabbt, ska hämta det på måndag. sen promenerade vi tillbaks mot möllan och efter att moa gått hem gick jag vidare uppåt för jag skulle lämna en födelsedagspresent till min celiakikompis erik. när jag stod utanför eriks port och funderade över vilken knapp jag skulle trycka på, dök mattan nihlén upp och rådde bot på min ovisshet eftersom han visste EXAKT vilken knapp det var som gällde. så gick vi in och hejade på erik som var sjuk som ett dödligt lamm. vi åt lite lakrits och så lämnade jag min födelsedagspresent (neil young - "tranformer man") och några teer som man blir frisk av. han blev rätt glad och spelade titellåten.

Nov 4, 2007

magnus eller brasse


killtankar man hade som ung 70-talist flicka: magnus eller brasse? luke eller han? jag tog magnus för brasse verkade flummig (nu dejtar jag ju bara brasse-killar ironiskt nog), och naturligtvis han solo över luke. eller jag erkänner att jag först gillade luke men sen kom jag på att han var gay och tog han solo.

Gymmet


Mobbad i omklädningsrummet bild.

Promenad


Jag ska ta en likadan bild varje gång vi går där.

vote no on hemmafester

jag gillar inte hemmafester. jag går bara på fester hos folk jag gillar. det blir alltid annars att nån jävel sätter på kent och bara BRÖÖÖÖÖÖÖL, och så är det ful ljussättning och alla bara sitter ner på sina platser och det finns inget att göra förutom att hänga i köket och supa och komma på en ursäkt för att dra så kvickt som möjligt.

hell on wheels


jag var hemma igår och läste, spelade dataspel (hades) och skulle egentligen träffa richard men han dumpade mig för han hade glömt att han skulle gå på en fest med emil och jag ville inte följa med så jag stannade hemma. hampus kom förbi ett tag med nötter och cola och vi såg nån al pacino film med keanu reeves som djävulens son. jag drömde att jag hade långt hår och jättemycket svart smink kring ögonen, så tittade jag i spegeln och tänkte "åh jag måste komma ihåg hur man sminkar såhär när jag vaknat".

pc mac