Feb 27, 2007

suicide blonde

fy fan vilka jävla töntiga idioter det finns inom klubbjournalistiken, det är helt sjukt att jag är inblandad i det. jag bara hej, läs en bok eller vadsomhelst tack gode gud snälla låt mig inte ångra att jag inte blev astrofysiker.

p.s jag är självironisk. d.s

10 comments:

Anonymous said...

hej
du verkar lida av enorma bildningskomplex då du i varje inlägg du skriver måste väga upp varje "rosa body" med ett "astronomi" eller "kärnfysik" eller bara ett "jag är nörd".
well tydligen är du ingen nörd, du hänger på olika barer och klubbar hela tiden, har ett socialt liv, får knulla och gillar läppglans.
sluta skämmas för det.
och sen när är man en nörd bara för att man har ett intresse?

Therese Svensson said...

grejen är att jag gillar allting. rosa, fysik, hästar, evolution, kelly bundy, cocktails, egyptologi och data. jag skäms aldrig. varför måste man välja sida. allting rules ok.
love

Anonymous said...

men du måste ju själv se mönstret?

Therese Svensson said...

jag ser mönstret att jag gillar både så kallade "dumma" saker som neonrosa läppstift, samt så kallade "töne" saker som nutrition. ja.
jag gillar inte heller att klassifiera saker. det är idiotiskt. jag vill gilla det jag gillar.

Anonymous said...

men du,
du är väl gammal nog att veta att det knappast är så enkelt att man kan säga att "alla intressen har lika värde" och sen så är det bara så?
det du gör är att du för varje klassiskt "kvinnligt" intresse väger upp med ett klassiskt "manligt" och det finns naturligtvis djupare grunder till det än att "vägra att dela in intressen".

Therese Svensson said...

men GULLIS

Therese Svensson said...

kolla jag är naturligtvis medveten om sociala/kulturella/historiska indelningar av så kallat "manligt" och "kvinnligt". men det skiter jag i när det gäller mitt privata lilla privatliv. jag gör det jag vill och är intresserad av det jag är intresserad av. annars skulle jag ju behöva ta livet av mig om jag skulle vara så analt pk att jag skulle ANALysera allting ur en socialpsykologisk aspekt (det fattar man ändå till viss grad utan att behöva skriva en c-uppsats om det, eller hur). för övrigt är ju kvinnor de bäst lämpade astronauterna och rosa och smink har mest varit relaterat till män under historiens gång.
och dude, det är inte jag som heter gullis gullis.

Anonymous said...

nej det är jag som heter gullis, det är ett jättefint namn, om fler varit värda det hade fler haft fina namn.
min åsikt är hursomhelst att det verkar som om du hela tiden håller på och rättfärdigar det du själv kallar "dumma intressen". man kan självklart gilla både astronomi och rosa ponnys, men du skriver inte om det på ett sätt så att det faller naturligt in i kontexten.
och just det, som jag skrev, sen när är man en nörd bara för att man har ett intresse?

Therese Svensson said...

jag fattar inte. dina argument håller ju inte. jag skriver lika om alla mina intressen (eh annars skulle de inte vara mina intressen). det var för din kategorifaschinations skull som jag definierade saker till "dumma" och "töne". att gå omkring och dela in saker i sitt liv är fucked up och jag hoppas du inte gör det amen.

Therese Svensson said...

jag tror inte på indelning och jag gillar allt samtidigt och jag är väldigt självironisk. jag är faktiskt mesigt snäll. men rätt ska ändå vara rätt för jag är en gammal lärarinna så ibland ryter jag till när mitt tålamod ryker. (det rimmade nästan).
jag bara hej tessan, vem pratar du med?