Feb 26, 2007

kaosvakter

pratar med mattias kroon nu, tydligen blev inte de som skulle spela skivor på kbs klubb kollo i fredags insläppta, trots att de hade skivväskor med sig och hela skiten. fattar inte? sen blev mattias utslängd jag bara eh va? mongoloida vakter säger vi. dyngan.se ni har fel! nu snackar vi skit om nöjesguidens nya sajt också. vi tycker den är ful och så står fel namn under fel texter och kommentarerna funkar inte. måste ändras. måste göras om och göras rätt.

4 comments:

Anonymous said...

okej, uppenbarligen har vi umgåtts med olika vakter. jag var inte i närheten av vinylbaren i fredags, kollade bara på konserten och sedan gick jag hem. fast puckona ni träffade på borde verkligen skärpa till sig.

Therese Svensson said...

ja gud. som tur var jag inte där, men emil, tiaz, gbg-anders, revk och mattias kroon har mycket bekymmer med dom. kroon sa att de dock var snälla mot damerna kvällen ifråga. skitkonstigt. vakt-artikel på g? eller det kanske ni redan gjort.

Anonymous said...

vissa av vakterna på kb är nice guys faktiskt. men andra är rent ut sagt begåvningshandikappade. om det står två trevliga killar med skivväskor i händerna och med lurar runt halsen är det rimligt att de faktiskt är vad de utger sig för att vara. vakterna tycker istället att de ska stå i kö som alla andra.men det är iofs roligt att skratta åt i efterhand. nog bäst att hålla sig på avstånd från det haket ett tag nu.

Therese Svensson said...

ja. mycket skumt. det vore ju synd om det blev tyst på dansgolvet för att djsarna får stå i kö. (fast ganska lustigt).