Feb 3, 2008

allergi del 3?


ej bra: jag har fått en allergisk reaktion och jag vägrar bli allergisk mot något mer, men det verkar ligga ugglor i mossen för det här har hänt de sista två gångerna jag ätit mat med knorrs buljongtärning (äckelfuck). jag svullnar upp som en drunknad eller någon som glömt att det finns p-medel och förra gången det hände fick jag ställa in ett tv-möte bara för att jag knappt kunde se genom mina svullnade fettoögonlock. hoppas det går över tills imorgon och inte blir värre. allergismärta funkar för det finns alvedon - men seriöst, allergiful och isolering också? que.
nu får jag sluta skriva. det känns konstigt att spänna ut fingrarna eftersom huden är för liten. jag är tydligen allergisk mot all kass föda. bra för mig. dåligt för mig. hur paleolitisk är jag? man borde experimentera på mig.

5 comments:

Anonymous said...

Hej,
Tips på bra paleolitiks mat, böcker av Görna Burenhult;
magazine.com/maj03/bok.html

AONK

Unknown said...

Pulverbuljong från astrid och aporna.. Fab!

Therese Svensson said...

im there dude

sara said...

se upp för alla e-nummer i maten. och läs "den hemlige kocken" (eller inte om du är nojig, efteråt vill man inte äta någonting..)

Therese Svensson said...

jo jag VEEET. jag var bara lat. hatar findus. det är som att äta bortskrapat finnvar. jag älskar nyttigt äckligt och dekadent gott. jag pluggade ju till näringsfysiolog en gång.