Jul 19, 2007

veckans önskelista: silverklänning + rosa adidas


silverklänning från american apparel och rosa sneakers från adidas *swoon*. jag skulle se ut som en liten korvig preteenpojke i den outfiten. jag älskar det!

3 comments:

Anonymous said...

awww fint att du la upp receptet, du måste berätta vad du tyckte! nudlar funkar säkert också skitbra och sojagrädde i mat gör ingen skillnad från vanlig tycker jag. jag tror jag måste gå fram och säga hej på the prom, jag är bara så BLYG!!!

Anonymous said...

förresten nu när vi ändå matnördar kom jag på ett alternativ du kan göra istället för vanlig pasta men som kan användas som pasta. du kan strimla zucchini med en potatisskalare så du får långa fina remsor och sen lägg lite salt på i ett durkslag så de vattnar ur sig sen lägger du i dom i såsen typ sista 30 sekunderna. nu ska jag baka muffins muffin!

Therese Svensson said...

ja! jag brukar göra zucchinispaghetti faktiskt och det funkar ju alldeles utmärkt. men risnudlar funkar också bra, man kan låtsas att det är tagliatelle. berätta fler recept? och hälsa gärna på the prom, jag är också egentligen blyg men jag låtsas att jag inte är det så då går det på ett ut.