Jan 12, 2009

latest shark news!

HJÄÄÄLP:
http://sydsvenskan.se/varlden/article405028/Hajangrepp-skapar-panik-i-Australien.html

jag nämner bland annat följande från artikeln:
SYDNEY. En serie våldsamma hajattacker sprider skräck i Australien. Enligt en populär teori har överfiskningen tvingat hajarna att börja äta människor – något som dock förnekas av flera forskare. De senaste dagarna har de australiska medierna dominerats av blodiga historier om hajattacker. I helgen angreps tre personer på bara 24 timmar och för tre veckor sedan dödades en snorklare som aldrig återfanns.

2 comments:

Anonymous said...

Såg en dokumentär på tv för nåt år sen om en fridykare med hajfobi. Hon började bada med hajbebisar och fridök sen med större och större hajar tills hon vågade klappa great whites på nosen i slutet av programmet. Hennes yrke är fridykning i söderhavet så det var nog viktigare för henne att bli av med sin fobi än för dig som kanske doppar tårna vid Ribban ibland, men du kanske skulle köpa filmen och kolla varje kväll innan läggdags?

(Jag är inte särskilt hajintresserad utan får erkänna att jag tittade vidare på programmet mest för att få se den modellblonda huvudpersonen kränga sig i och ur sin våtdräkt om och om igen. Vetenskapsprogram rule.)

http://www.youtube.com/watch?v=3FZfmXI_7ps

Therese Svensson said...

åh jag vill inte klappa den G.