Jan 14, 2009

konsertdags; dronig kraut is for lovers

jag är allt bra glad nu när konsertsäsongen dragit igång igen. som sagt: LOVVERS ikväll på freaks n geeks /debaser samt rymdfest på kristallen, och sen längtar jag till mikro då det utlovas DRONIG KRAUT (text från pressrelase):

Först var det Pastell. Pastell ynglade av sig i Makro | Pastell. Nu kallar vi det Micro | Pastell. Onsdagar med väl utvald livemusik. Vi är sjukt glada att kunna presentera en releasefest med Malmös finaste Fredrik.

"Ava" är del två i Fredriks limiterade EP-trilogi. Som uppföljare till "Holm" som släpptes i november bjuder Ava på 5 nya spår av sinnesvidgande, experimentell skogsmusik.
Bandet kom precis hem från en turné för debutalbumet ”Na Na Ni” som släpptes i USA i oktober. Synliga i såväl Sonic som TV4, DN, Sydsvenskan och P3 Pop är sexmannabandet Fredrik ett av de absolut mest lovande och intressanta tillskotten till Malmös musikscen.

Exklusivt, hjärtligt och personligt inbjudna att öppna för Fredrik denna kväll är Malmöbandet ”Skeppet”. Aldrig tidigare skådade ”Skeppet” kommer fylla kyrkan med dronig kraut med vackra rymdmelodier.

VAD: Makro | Pastell
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Fredrik & Skeppet
DJ: Magnus (Pastell, Adrian) Håkan (SVT, Hype)
NÄR: onsdag 21 januari klockan 20:00-02:00, på scen 21.00
ENTRÈ: 60 kr
ÅLDER: Fri
WWW: myspace.com/fredriktheband, facebook.com/home.php?ref=home#/event.php?eid=43960171747

No comments: