Apr 10, 2007

I love klubb



det är så mycket bra klubbar i malmö just nu. debaser har lovande schema, i love, deluxe, moroder, flipside, love on the beat, closer, space between, substrat, klubb kollo, pakt, explorers club och massa mer är helt fantastiska varje gång och gör så att jag blir helt slut vad gäller allt festande. slut men glad.

det är för övrigt kul med folk som tror de var de första att "upptäcka" något när de ändå var ett halvår efter och sedan blir sur på andra när de gillar samma sak. det funkar ju inte. det är kultur och det stavas nästan kuktur om man slinter på tangentbordet. det är KUL och TUR och kul och tur att många hittar nya intressanta saker. annars får man stänga in sig i en grotta och fjortissura för att man måste vara så jävla indie när man aldrig ens varit i närheten av det.

UPDATE: jag menar alltså fenomenet i sig. det verkar vara poppis i storstäder bland trendiga 20somethings, alternativt manliga nördar över 30. jag förespråkar fenomenet DELA MED SIG, eller snåla, du kan få en tuggad kola.

1 comment:

Anonymous said...

Har du problem med Margret idag?