Feb 29, 2008

THE PROM tennis night fre 7 mars


The Prom Debaser Malmö! Tema SPORTS TENNIS NIGHT! Live: Sportsday Megaphone (UK) + Jenny & A´Bin (Malmö). Djs: Team LK, dj Babydoll + Promqueen Svensson. Partyelectronica, housepop, moogdisco, soft rock, tryckare, balfoto, bål, tenniskjolar, Agassishorts, Smash!!!

Sportsday Megaphone är Hugh Frost, en 22-åring från Los Angeles vars musik bäst kan beskrivas som ett Sonic Youth vilse på Casioavdelningen i en leksaksaffär. Den 7 mars besöker han Malmö och Debaser för en spelning på The Prom.

Hugh Frost med en obeveklig glimt i ögat producerar en hybrid mellan rock och elektronika vars röda tråd är ständigt medryckande dansant festmusik. Mottot är att det med elektronisk musik och de möjligheter som därmed öppnats inte längre finns några ursäkter att göra tråkig musik. ”Jag vill att folk ska komma till mina shower, dansa sig fåniga och bara ha roligt. Det är allt”, säger Hugh Frost.

Kom till The Prom och upplev en galen form av skoldans, eller ett Devo som fastnat framför ett TV-spel. Något för dig som gillar Slagsmålsklubben med Jamie T på sång.

myspace.com/sportsdaymegaphone
myspace.com/jennyabin

2 comments:

Anonymous said...

Det låter tres interessantisch Trish

Anonymous said...

Hmmmm Hugh Frost rrrrrrrooarrrrrrrrrrrrrrr