Feb 1, 2008

barbarella theme



jag experimenterar vilken skiva det är bäst att vakna till, men jag återkommer gång på gång till att barbarella soundtracket är det ultimata. det är miffomusik, party och mjukt på samma gång. man vill bara sträcka ut sig och pussla lemmarna och sträcka ut håret när man vaknar till den här låten. det borde finnas någon obskyr tom jones skriva från ca -68 att vakna upp bra till också.

enkät: vad vaknar ni till?

10 comments:

Hanna said...

En period, när jag och min bror bodde i syskonkollektivet Ondskan, spelades flitigt varje morgon samlingsskivan Si Paris nous était chanté, med Chevalier, Mistinguett, Baker, Trenet etc varje morgon. Hittar ingenting som var med på skivan, men en liten hint om hur det lät finns t ex här:
http://www.youtube.com/watch?v=4Yjyx9bV234
Kanske lite speciell morgonmusik, men den funkade bra!

Anonymous said...

jag har "damn it feels good to be a gangster" med geto boys för att passa min hard ass livsstil. skulle dock lätt kunna tänka mig denna som enligt utsago ska vara så fin att vakna till.

Anonymous said...

mobilen men om jag väcker min kompis genom att ringa till henne så vaknar hon av att jag utklädd till pingvin spelar bartok.

Anonymous said...

på piano.

Anonymous said...

miles davis Kind of blue.

Varje dag sätts den på och om jag nu skulle glömma det så blir min dag inte fulländad. det är sm att sminka sig och glömma maskaran.. Min alarmsignal är dock burning up med madonna. partypepp!!

Anonymous said...

miami vice theme som alarm på mobilen...

Anonymous said...

Tack för tipset sötnos! Yma Sumac och Martin Denny är min morgonmelodi...

Anonymous said...

therese: testa up up and away med 5th dimension

Anonymous said...

prince "alfabet street" är min melodi! /tea

Anonymous said...

Jag vaknar aldrig utan Black Sabbaths Paranoid.... Långsamt intro. Hård låt.
/Christian