Apr 2, 2009

äntligen hemma


äntligen hemma. har varit på fältfotouppdrag i flera timmar. jag hade spf 25 men fick fräknar på läppen ändå. jag hade väl ätit upp krämen långt innan dess att jag kom in i skuggan. jag gick ett tag vilse i limhamn för alla hus ser likadana ut. jag ringde pappa och han skrattade åt mig. sen pratade vi om hotell i köpenhamn och jag fotade gatumiljö och restauranger tills jag blev hungrig och gick trevandes in på burger king och frågade har ni glutenfritt bröd och och när de svarade j.a visste jag inte vad jag skulle säga för min hjärna föll ner i fötterna så jag tog en glutenfri hamburgare och det var så äckligt att jag inte visste vad jag skulle göra med mig själv utan tänkte är det okej att kräkas mitt på dagen i en buske på en bakgata i en svensk stad? mitt svar blev n.e.j så jag höll ut.



fakta: kappa, väska och stickad lång pastellfärgad tröja second hand, jeans och solglasögon h&m divided, skor vans, mössa lånad

3 comments:

Madeleine said...

sicken rödhårig pingla du e!

Therese Svensson said...

tack DUE

Maria Kana said...

Jag ansökte precis om både ett individuellt lån och ett berättigat lån från Mr Pedro Jerome och hans låneorganisation till 3%-räntan. Jag kommer att börja återbetala mitt lån nästa månad och det kommer verkligen att vara till hjälp för alla här som letar efter ett lån att kontakta Mr. Pedro Jerome på pedroloanss@gmail.com för individuella eller berättigade lån med en enkel återbetalning av lån som min.