Feb 11, 2009

4 polaroidanekdoter


det finns ett litet program man kan ladda ner och göra så att ens bilder ser ut som polaroider, titta här: www.poladroid.net

bonusanekdoter:

bild 1: vi gjorde "Hjältenumret" till darling och jag klädde ut mig till Batman och fotades på naturhistoriska museets fladdermus-utställning där jag låtsades bo. det följde en grupp tyska turister efter oss när vi fotade. dräkten är en barndräkt från buttericks och var så liten att dräktens ben slutar vid mina knän. resten av bilderna här: www.darling.se/nr40/batman

bild 2: från min, pappa och syrrans semester i los angeles för 2 somrar sen (eller är det 3?). jag sitter i baren på roosevelt hotel i hollywood med syrran, och har just beställt en öl. vi hade just bråkat med pappa eftersom vi är alla lika tjurskalliga och mogna så han stormade iväg när vi var i hollywood så vi gick till roosevelt och blängde.

bild 3: jag grillar hemma hos mamma på landet utanför stockholm förra sommaren. tidigare under dagen hade jag varit på söder med pappa och druckit kaffe på boutique sportif (hans val), och köpt den där spräckliga tröjan och andra sommaracidkläder på beyond retro.

bild 4: jag, mamma och syrran på fredsgatan 12 dåvi just hade kommit hem från vancouver och los angeles. senare under kvällen träffade jag gamla it-vänner och drack öl och hånglade med stefan thungren för att han hade en fin rosa jacka. jag hade en fin vit klänning som jag tappat bort och kvällen efter tror jag att jag spelade skivor på spy bar med fredrik virtanen. tres sthlm wöööwöööö.

2 comments:

Anonymous said...

Hej, Jag är så glad att jag hittat den vuxne Darling "Isabells" dagbok! Batman kommer jag fortfarande ihåg. /L

therese svensson said...

ja åh rart! ja tänk att jag blev vuxen, jag trodde det knappt själv. eller som jag sa till mamma när jag ringde på min 30årsdag "mamma jag KLARADE DET!"